Koti-spa kylpyhuoneeseen

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö: Lotus 

Miten tuoda ripaus luksusta omaan kylpyhuoneeseen, kun ei ehdi tai raaski lähteä kauneushoitoloihin? Kuinka napata aikaa kiireisestä arjesta itsensä hemmottelulle ja hyvälle ololle? Siinäpä kaksi kysymystä, joita olen tänä syksynä pyöritellyt. Silmä lepää, kun ympärillä on pieniä kauniita yksityiskohtia. Siksi ei ole lainkaan liioittelua kattaa pöytä kauniisti vain itselleen tai sytyttää kynttilöitä omaksi iloksi. Samalla periaatteella omasta kylpyhuoneesta voi luoda tunnelmallisen koti-span.

lotus3-1-2

 

Minulle hemmottelua on kiireetön hetki, jolloin voin ns. huoltaa itseäni kuntoon. Arkirumbassa suihkussa käydään pikaisesti, mutta välillä kaipaan aikaa kasvonaamioille ja vartalonkuorinnalle. Sytytän kynttilän ja laitan tunnelmamusiikkia soimaan. Kun Spotifyn artistiradio tarjoilee Norah Jonesia, Macy Greytä ja Frank Sinatraa, unohtuvat päivän kiireet ja pienet murheet.

lotus-1-4

Esteetikollle yksityiskohdat ovat merkityksellisiä. Kuviolliset ja karheat wc-paperit saavat jäädä hyllyyn, sillä mielestäni mikään ei ole parempaa hemmottelua kun panostaa pikkuisen superarkisiin asioihin. Uusi Lotus Soft Embo Season scent-paperi hemmottelee miedolla tuoksulla. Käytän hajusteettomia pesuaineita pyykille ja olen muutenkin tarkkanenäinen, joten suhtauduin uutuuteen pienellä varauksella. Tällä kertaa sain yllättyä positiivisesti, sillä mieto tuoksu on laitettu hylsyyn, joten paperi ei ärsytä herkintäkään ihoa.

lotus-1-5

Tuoreet kukat varsinkin keskellä pimeintä vuodenaikaan tuovat tunnelmaa, minusta lilja on yksi kauneimmista. Jo muutamalla oksalla saa aikaiseksi näyttävän kimpun. Tarkoille nenille suosittelen valitsemaan värililjaa, sillä se on tuoksuton. Jos itse ei pääse kauneushoitolaan, niin palan kauneushoitolaan voi tuoda omaan kotiin. Esillä on  Golden Day Span hemmottelevat suihkusaippua ja vartalovoide, kauniit pakkaukset voi hyvin jättää esille.

lotus-1-6

lotus-1-9

Pieniä spa-henkisiä vinkkejä rakentajille ja remontoijlle!  Kylpyhuoneen suunnittelussa kannattaa huomioida pari juttua. Ensiksikin suosittelen säädettävää valaistusta. Meillä on himmennettävät kattospotit ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi. Sauna- ja koti-spailtoina on mukavaa himmentää valaistusta. Toinen mieluinen juttu ovat kattosuihkut. Tässä kodissa jäin vain haaveilemaan ammeesta, mutta ehkäpä sitten siihen seuraavaan…

lotus-1-8

Koti-spassa parasta on se, että aikaa ei tarvitse varata ja olet hetkessä perillä. Ruuhkavuosissa voi olla välillä vaikeaa tietää milloin oma aika koittaa ja tilaisuuden tullen siitä kannataa napata kiinni. Nyt kun vauvakin on alkanut nukkumaan paremmin, olen ihan ihmeissäni, sillä illalla on muutama tunti rauhallista omaa aikaa. Luulen, että minut löytää yhä useammin koti-spasta tekemästä taikoja 🙂

 

Mitkä asiat tuovat sinulle hemmottelua arkeen? 

lotus

Saatat pitää myös

14 Kommentit

S - Beauty of Life 29 marraskuun, 2015 - 10:09 pm

Oih, sinullakin on nuo Body Shopin Spa of the World tuotteet! Oletko tykännyt? Mun mielestä ne on ollut niin ihania 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 joulukuun, 2015 - 7:04 am

Olen tykännyt, ihania ovat!

Reply
Muuttuvakotini Päivi S 30 marraskuun, 2015 - 10:15 am

Oma hetki saunassa kasvonaamio kasvoilla ja jalat saa nostaa kattoon 🙂 Pieniä juttuja, mutta rentouttavaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 joulukuun, 2015 - 7:05 am

Juuri näin! Parhaimmilaan hetki on, kun kukaan ei ole mitään vailla 😀

Reply
suvi m 1 joulukuun, 2015 - 10:35 pm

Jotenkin ihan uusia kuviakulmia nyt. En muistanutkaan millainen teidän kylppäri on. Näyttää ihanalta! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 joulukuun, 2015 - 7:06 am

Kiitos Suvi! Minulla on uusi objektiivi, sen avulla saa vähän erilaisia kuvakulmia.

Reply
Satunnainen tarkkailija 7 joulukuun, 2015 - 5:36 pm

Embo-markkinointisi on kyllä korneinta, mitä olen vähään aikaan tavannut.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 joulukuun, 2015 - 10:24 pm

Harmi, että et tykännyt toteutuksesta. Itse pidän kovasti tästä ”arki on kaunista” -ajatuksesta, saan aidosti vastapainoa vauva-arkeeni pienistä hemmotteluhetkistä.

Reply
Satunnainen tarkkailija 8 joulukuun, 2015 - 12:48 am

Jos hemmotteluhetkiisi ja kauniiseen arkeesi noin olennaisesti liittyy Embo, niin olkoon siinä tapauksessa sanani mitätön. Vai väitätkö, että tuo vessapaperipakkaus ihan vahingossa jäi kuvaan.

Markkinoi rauhassa mutta älä pidä lukijoita tyhminä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 joulukuun, 2015 - 7:30 am

Tämä on kaupallinen yhteistyö Lotuksen kanssa, asia käy ilmi heti postauksen alussa. Kerroin jutussa monia pieniä edullisia vinkkejä siihen, kuinka kiireistä elämää viettävä tai pienen lapsen äiti voi hemmotella itseään omassa kodissaan ilman kauneushoitolakäyntiä. Siitä voi poimia itselleen jonkun mukavan pienen jutun, jos siltä tuntuu, mutta pakkohan ei luonnollisesti ole 🙂 Laadukas wc-paperi kuuluu meillä vessaan ja jokaisen pitää sitä kuitenkin ostaa. Jos harmittaa, niin sitten voi lukea muita blogeja, eikös niin. Kaunista ja rauhaisaa joulunodotusta!

Reply
Juuh elikkäs 8 joulukuun, 2015 - 1:02 am

Huhhuh, oli kyllä niin kornia vessapaperimainontaa ettei tosikaan. 😀 Eipä tule mieleenkään tsekata blogia pidemmälle tällaisen rimanalituksen jälkeen. Toivottavasti sait hyvät fyrkat vessapaperikuvista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 joulukuun, 2015 - 7:31 am

On onni, että jokainen saa valita itselleen mieluisat blogit ja valinnanvaraa riittää sadoista laadukkaista vaihtoehdoista jokaiseen makuun. Toivotan sinulle onnellista joulunodotusta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 joulukuun, 2015 - 10:27 pm

Tämä oli ihan mahtava! Hauskaa, että äidit ovat innostuneet hemmottelemaan itseään 😀

Reply

Jätä kommentti