Kaikki ansaitsevat hemmottelua

by Kerttu

Mitä sinulle tarkoittaa hemmottelu? Omaa aikaa, kauneushoitoja, matkoja, rauhallisia koti-iltoja, maistuvaa ruokaa tai hyvää seuraa? Kun kymmenen viikkoa sitten käynnistimme IWELLO Oy:n vetämän hyvinvointivalmennuksen, ajattelin että projektin päätyttyä olisi ihana viettää päivä yhdessä mukavan tekemisen merkeissä. Ainakin itselleni selkeä päämäärä on projektien onnistumisissa se avainsana ja toki hyvästä työstä tai ponnisteluista pitää muistaa myös itseään palkita! Niinpä junailin meille kivan kiirettömän päivän yhdessä tekemisen ja hyvän ruuan äärellä.
hemmottelu-1

Päivä alkoi kuntotesteillä. No, ei nyt ehkä ihan hemmottelevin aloitus aamulle, mutta lomaviikon vuoksi siirsimme kuntotestien ajankohtaa ja saimme näin hoidettua testit kun porukka oli kasassa. Oli muuten helppoa hymyillä kulkiessa kohti De Cafen sisustuskahvilan lounassalaattia, kun kuntotesteissäni jokainen osa-alue oli parantunut huomattavasti!

hyvinvointipaiva-IMG001

Näin äitiyslomalla ikävöin De Cafen salaatteja, sillä se on töissä käydessä yksi suosikkilounaspaikoistani! Nyt olikin kiva viedä koko tyttöjoukko purkamaan valmennukset fiilksiä herkullisten salaattien äärelle. Kymmenen bloggaajan taipaleelle mahtui monenlaista tarinaa, eikä syksy ole ollut kaikille helppo. Oli mukavaa vaihtaa ajatukset ja analysoinnit omasta, tiimin ja valmentajan toiminnasta kaikessa rauhassa. Liian usein muuten unohdetaan palaute ja yhteenveto projekteissa. Aina pitäisi muistaa sen verran pysähtyä, että pohditaan mikä meni hyvin ja mitä olisi kenties voinut tehdä vielä paremmin. Palautetta annettiin paitsi itse itselle, myös valmentaja Hennalle. Uudet käynnistyneet IWELLOjengit toivottavasti hyötyvät kokemuksistamme. On ollut antoisaa toimia ns. testiryhmänä!

hyvinvointipaiva-IMG005

Jyväskylän Torikeskuksessa oleva De Cafe on siitä hauska kahvila että, kaikki sen huonekalut ja sisustustavarat ovat myynnissä. Monet tuotteista ovat aavistuksen liian romanttisia makuuni, mutta erityisesti valikoiman betonipenkit ja monet lyhdyt uppovat makuhermooni ihan täysillä. De cafe tarjosi jokaiselle listalta mieleisen salaatin, itse päädyin kana-vuohenjuustoon. Miksi ihmeessä kotona tehty salaatti ei maistu näin taivaalliselta?!

hyvinvointipaiva-IMG006

Kun kevyt lounas oli syöty, oli aika suunnata kohti päivän seuraavaa aktiviteettia. Jossain vaiheessa valmennustamme joku heitti ilmoille, että olisi hauskaa päästä kokeilemaan tankotanssia. Ajatus jäi muhimaan ja onneksemme Ready Set Pole -tanssikoulu toivotti meidät tervetulleeksi. Mielikuvissani tankotanssijat kevyesti pyörähtelevät tangon ympärillä, mutta ensikosketus tankoon paljasti, että kyseessä on armottoman kova laji. Mutta onneksi myös hauska!

DSC_4772

Ready Set Pole -tanssikoululla on uudet tilat Cygnauksenkadulla Jyväskylässä, toinen piste sijaitsee Kuopiossa. Päälajina on tankotanssi, mutta valikoimasta löytyy myös ilmajoogaa ja rengastrapetsia. Hauskaa on se, että lajeja harrastetaan pienryhmissä. Meitä ohjasti lajin saloihin taitava Heidi. Laji vaatii kehonhallintaa ja sellaisia lihaksia, joita ei ihan perushölkkälenkeillä ja -jumpissa tule aktivoitua. Vaikka laji tarjoaa haastetta, myös aloittelija saa onnistumisen elämyksiä.

hemmottelu1-1-3

hemmottelu-1-6

Piret, Melina ja Sanna näyttävät mallia, miten hommaa hoidetaan. Katsoin muutamaa omasta kieppumisesta otettua valokuvaa ja olin tangon kanssa kuin merihädässä. Se ei vissiin ole se efekti, jota haetaan! Tunnin lopuksi opettajamme Heidi otti tangon haltuun. Hitusen kävi mielessä sellainen kömpelö photoshop-pila, jossa olisin vaihtanut oman pääni tuohon Heidin tilalle ja pokkana kertonut, että ”lopputunnista alkoi jo luonnistua”. Olisi varmaan mennyt ihan täydestä! 😉

hemmottelu-1-3

Jos joku haluaa lähteä kokeilemaan tätä hauskaa ja haastavaa lajia, niin Ready Set Pole lupasi antaa blogini lukijoille 25 prosentin alennuksen tankotanssin ja ilmajoogan ensikertalaisille suunnatuista alkeiskurssista Jyväskylässä tai Kuopiossa. Alennus on voimassa sunnuntaihin 7.11.2015 saakka ja saat alen kirjoittamalla lisätiedot-kenttään ”Modernisti kodikas -25%”.

Samalla pitää vinkata jyväskyläläisten tankotaitureiden hyväntekeväisyyskalenterista, jonka tuotto menee kokonaan Hope ry:lle ja erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Tyylikästä Raudanluja-kalenteria voi ennakkotilata TÄÄLTÄ.

hemmottelu-1-2

Reilun tunnin tankotaiteilun jälkeen oli aika nostaa malja yhteiselle projektillemme! Tarjolla oli blogin kautta saatua Freixenet´n luomu-cavaa, suositus tälle kuohuvalle. Tässä vaiheessa kuntotestien ja tankotanssin jälkeen alkoi jo tuntua, että eiköhän ne päivän urheilut olleet jo siinä ja oli aika keskittyä toisenlaseen hemmotteluun!

hemmottelu-1-4

hemmottelu-1-7

Itselleni tämä IWELLOjengi eli Elina, Melina, Tiia, Laura, Piret, Niina, Sanna sekä kuvasta puuttuvat Heidi ja Essi on muodostanut tänä syksynä ihan mahtavan tukijoukon. On ollut ilo asettaa tavoitteita, treenata yhdessä ja saavuttaa päämääriä tässä energiaa pursuavassa porukassa. Omalta osaltani koko projekti ylitti odotukset, enkä varmasti olisi onnistunut yksin läheskään näin hyvin. Jokaisen blogista löytyy muuten IWELLOjengi -tunniste, jonka kautta voi käydä lukemassa hyvinvointiprojektin kuulumisia.

RSP2-1

Ja siitä se ilta sitten vasta alkoikin… Palataan pian hemmottelupäivän toiseen osaan!

Kolme kahvilakuvaa Melina / Minishow ja kuva minusta Heidi / Talo Luck. Kiitos <3

Saatat pitää myös

4 Kommentit

hanna 30 lokakuun, 2015 - 8:59 am

Kaikki todellakin ansaitsee hemmottelua 🙂 Teidän päivä näytti niin ihanalle, tuo De Cafe on kyllä tosi ihana paikka vaikka sama juttu meinaa olla minulla – paikan sisustustavarat on ehkä hiukan liian romanttisia omaan makuuni. Tankotanssi ei ole mun juttu ei sitten ollenkaan, oon liian rämäpää tälläiseen! 😀

hanna
http://www.hannamariav.com

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 marraskuun, 2015 - 10:58 pm

Hah, ei se tankotanssi ollut minunkaan lajini, mutta silti oli tosi hauskaa ja voisin mennä uudelleenkin 😀

Reply
Tiia /Ready Set Pole 2 marraskuun, 2015 - 1:07 pm

Ihana postaus Kerttu, teidän päivä näyttää kokonaisuudessaan kunnon hemmottelulta! Ruokaa ja liikuntaa, se on mullekin paras tapa hemmotella itseäni – ja läheisiäni. 🙂 Kiitos kun kävitte meillä, tosi kiva kuulla ja nähdä, että viihdyitte!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 marraskuun, 2015 - 10:40 am

Kiitos itsellenne Tiia! Oli hauska uusi kokemus!

Reply

Jätä kommentti