Hyvinvointivalmennus alkaa!

by Kerttu

Takana on suurten muutosten vuosi. Viime elokuussa tähän aikaan varjelimme vielä salaisuuttamme. Syyskuussa piti juosta Kööpenhaminassa juoksukoulutyttöjeni kanssa puolimaraton, mutta reissusta tulikin turistimatka, kun en 16. raskausviikolla enää halunnut lähteä viivalle. Talvi meni vatsaa kasvatellessa ja odotellessa, paino nousi niinkuin raskaana ollessa kuuluukin. Pieni ihana poikamme syntyi viisi kuukautta sitten, maaliskuussa kun kevätaurinko jo sulatti lumet teiltä. Kolme päivää hyvin menneen synnytyksen jälkeen vedin lenkkarit jalkaan ja lähdin kevyelle lenkille. Pian oli kuitenkin todettava, että kroppa vaatii lepoa ja palautumisaikaa ja päätin rauhoittaa tilannetta. Kevään ja kesän aikana olen tehnyt vain kevyttä palauttavaa liikuntaa, kävellyt koiran kanssa ja käynyt hölkkäilemässä. Herkut ovat maistuneet, olen ottanut rennosti ja kerännyt motivaatiota. Ja nyt se on täysin tapissa ja olen niin valmis kuin olla voi:

10 VIIKON HYVINVOINTIVALMENNUS ALKAA! 

iwello-1Juoksulenkin jälkeisessä euforiassa

Olen asiasta ihan huippuinnoissani, sillä olen mukana aivan ennennäkemättömässä projektissa! Valmennuksessa on mukana 10 bloggaajaa ja jokainen meistä on sitoutunut saavuttamaan oman tavoitteensa 10 viikossa.  Meitä ohjaa IWELLO Oy:n ammattilaiset eli luvassa on personal trainer -ohjausta painonpudotukseen, kunnonkohotukseen, lihaksien kasvattamiseen, ajanhallintaan, liikkuvuuteen ja jaksamiseen, riippuen juuri omista tavoitteista. Me muodostamme IWELLOjengin, joka jakaa fiiliksiä, vinkkejä, ylä- ja alamäkiä blogeissamme ja some-kanavissamme. Olisi ihan mahtavaa saada myös sinut mukaan! Kymmenen naisen joukosta löytyy varmasti henkilö, jolla on samantyyppiset tavoitteet hyvinvoinnin kehittämiseen kuin sinulla on. Voit siis ottaa hänet tehoseurantaan ja saada blogia lukemalla vinkkejä ja vertaistukea tavoitteden saavuttamiseen. Miltä kuulostaa?

iwello-1-2

IWELLOjengi kohtaa ensimmäisen kerran ensi viikon torstaina ja silloin paljastuu, ketä kaikkia porukkaan kuuluu. Minä haluan pudottaa muutaman kilon painoa, kiinteytyä ja nostaa peruskuntoa  lenkkeilyn ja kotona tehtävän liikunnan avulla. Lähde mukaan, tsempataan toinen toisemme kohti energistä hyvän olon syksyä!

Saatat pitää myös

18 Kommentit

hanna 14 elokuun, 2015 - 8:40 am

Tänä syksynä tuntuu alkavan todella moni eri valmennus! Hauska nähdä miten paljon kukin näistä saa irti, mm. minä ja Kia aloitamme eri valmennuksen ja tämäkin on vielä mulle uusi versio, josta en ole kuullutkaan! Mietittiin Kian kanssa jos pidettäisiin treenitreffit esim. ulkona vielä kun säät sallii, miltä kuulostaisi?

hanna
http://www.hannamariav.com

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 elokuun, 2015 - 3:28 pm

Syksy on uusien alkujen aikaa! Meillä IWELLOjengillä on kerran viikossa yhteistreenit, sen lisäksi jokainen treenaa oman tavoitteensa mukaisesti. Hauskaa nähdä mitä tästä tulee! Yhteistreenitkään ei olisi hullumpi idea, jos saadaan vain aikataulut natsaamaan 🙂

Reply
Heli 14 elokuun, 2015 - 8:48 am

Mielenkiinnolla jään odottamaan näitä (kin) postauksia! Itse aloitin pari viikkoa sitten pt:n ohjaamassa pienryhmävalmennuksessa omalla kuntosalilla. Tavoitteeni ovat hyvin samansuuntaisia kuin sinulla. Näin parin viikon jälkeen tuntuu, että tämä oli juuri sitä mitä tarvitsinkin! Ruokavaliomuutosten myötä olo on virkeämpi ja on sitä painoakin jo pudonnut ja innolla odotan seuraavia ryhmätreenejä. Tsemppiä valmennukseen sinulle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 elokuun, 2015 - 3:26 pm

Kiva kuulla Heli! On totta, että jo parissa viikossa saa muutoksia aikaiseksi! Oikein odotan, että ryhmämme pääsee liikkeelle. Tsemppiä sinnekin, kerrohan aina välillä täällä kommenttiboksin puolella miten sinun hyvinvointiprojektisi etenee 🙂

Reply
jonna 14 elokuun, 2015 - 9:01 am

Vautsi, jään ehdottomasti seuraamaan. Itsellä olisi just sama tavoite mitä sulla 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 elokuun, 2015 - 3:24 pm

Mahtavaa Jonna! Ei kun vaan yhdessä eteenpäin, kerrohan sinäkin välillä täällä kommenttilaatikossa, miten etenee 🙂

Reply
satu - tarinoita satumaasta 14 elokuun, 2015 - 9:41 am

Näitä postauksia odotan innolla ja ihana nähdä, kuinka innoissasi itsekin olet tulevista treeniviikoista! 🙂
Itselläkin kaikki liikunta on lasten myötä jäänyt vaunukävelyihin. Nyt kesällä innostuin paikallisen liikuntaseuran kahvakuulatunneista, kun yksi äiti tästä läheltä kyseli mukaan – ja onpa ollut huippua! Vaikka jotain tekisi vain kerran viikossa, on sekin enemmän kuin ei mitään.;) tuollaisten treenihetkien jälkeen itsellä on hyvä olo niin fyysisesti kuin henkisestikin ja sehän heijastuu hyvänä fiiliksenä myös lapsille, kun äiti on tyytyväinen.:) Treeni-iloa sinulle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 elokuun, 2015 - 3:24 pm

Kiitos Satu! Nyt yritän löytää sellaisen tavan liikkua, joka sopii kahden lapsen arkeen. Säännöllisyyttä liikkumisene lisää ja herkkuja vähemmälle, niillä pääsee jo pitkälle!

Reply
margareta 14 elokuun, 2015 - 10:16 am

tää tuli niin oikeaan aikaan, että melkeen pääsi iloitku! Mulla on sun kans just samat tavoitteet ja lisään vielä itselle sellasen oikean liikunnan ilon löytymisen. Taatusti jään seuraamaan!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 elokuun, 2015 - 3:22 pm

Hieno juttu Margareta! Yhdessä pääsemme ihan varmasti tavoitteisiin. Lupaan raportoida myös heikot hetket, mutta sinnikkäästi vain kohti hyvää oloa ja energiaa!

Reply
anu 14 elokuun, 2015 - 12:36 pm

Hienoa, mulla on samat tavoitteet, seuraan siis suurella mielenkiinnolla projektiasi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 elokuun, 2015 - 3:21 pm

Kiva kuulla, tästä se lähtee! Kerrohan välillä sinäkin kommenttiboksissa, miten homma etenee 🙂

Reply
Elli 14 elokuun, 2015 - 5:42 pm

Energistä elokuuta!:-)

Pitkästä aikaa kommentoin, vaikka edelleenkin seuraan säännöllisesti blogiasi. Itselläkin tarkoituksena aloittaa hyvinvointiprojekti – tavoitteena terveellinen ruokavalio ja kehon kiinteyttäminen. Jospa samalla lähtis kropasta muutama kilokin.

Seuraan teidän tiimin treenikuulumisia ja otan ilolla vastaan hyviä vinkkejä!:-)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 elokuun, 2015 - 10:46 am

Hieno juttu! Kiva kun aihe sai niin positiivisen vastaanoton!

Reply
Karla 15 elokuun, 2015 - 9:10 am

Voi sinä sielunsisko! <3

Niin kuin varmaan olet lukenut, olen keräillyt jo vuoden motivaatiota siihen, että saisin liikunnan osaksi elämää niin kuin se joskus parikymppisenä oli. Olen just sellainen, mitä sanotaan laihaksi läskiksi – melko vähän kiloja, mutta ne muutamat ylimääräiset just keskikropassa. Lihaksia ei ollenkaan ja huono ryhti.

Aloitin pt:n vetämässä pienryhmässä viikko sitten, tämä porukka kokoontuu kerran viikossa 12 vk ajan. Tässä tosin keskitytään vain liikuntaan ja ravintoon, joten mua kiinnostaa ihan hurjasti kuulla teidän vinkkejä ajanhallintaan, liikkuvuuteen ja jaksamiseen. Etenkin tuon ajanhallintahan mulla on karannut lapasesta ajat sitten..

Mun täytyy tunnustaa, että näin aktiivisesti bloggaavana ja työssä käyvänä äitinä olen kokenut tosi isoksi haasteeksi löytää tarpeeksi aikaa kaikelle. Joo, töissä on käytävä, mutta jos liikut, se aika on pois lapsilta ja blogilta. Jos teet blogia, aikaa ei riitä liikunnalle ja lapsille jne. Millä yhdistää kaikki?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 elokuun, 2015 - 10:44 am

Moi Karla <3 Mielenkiinnolla olen projektisi alkua seurannut! Kiva nähdä, millainen sporttisyksy tästä muodostuu. Tuo ajanhallinta on yksi haaste ja siihen tullaan meidän valmennuksessa varmasti paneutumaan. Jaan vinkit sitten blogissani!

Reply
Satu 21 elokuun, 2015 - 9:22 pm

Heippa Kerttu.
Ja onnea muutaman kilon pudotukseen ja peruskunnon kohottamiseen, vai miten se tavoitteesi menikään.
Itse päätin joulun jälkeen, että lasten myötä jääneet liikakilot on pakko saada pois ennen kuin oon liian vanha.
Päätin, etten laihduta, vaan teen muutoksen kerrallaan kohti terveellisempiä elämäntapoja.
Ihan liian monta vuotta käytin energiaani selitysten keksimiseen, miksen huolehdi omasta hyvinvoinnistani paremmin, vaan muiden tarpeet menevät toistuvasti omieni edelle, vaikka muita kyllä autan kätilönä ja sairaanhoitajana.

Yhtään kertaa en ole ollut nälissäni eikä yhtään herkkua, jotka olen oikeasti halunnut, ole jättänyt syömättä. Ja silti saldo on tammikuusta -11,6kg eiliseen aamuun.

Olo on pirteämpi ja kevyempi. Eikä peilistäkään katso minua silmiin pettynyt nainen. Päinvastoin, olen todella iloinen ja ylpeä itsestäni.

Kunpa vain pysyisin uudessa ryhdissäni.

Tsemppiä Kerttu muutokseen. Sillä ainoa pysyvä on muutos.

t. Satu

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 elokuun, 2015 - 10:17 pm

Suurkiitos Satu!

Juuri nämä ovat tavoitteeni ensin 10 viikolle ja sen jälkeen terveelliset elämäntavat osaksi joka päiväistä arkea. Herkut kuuluvat herkkupäiviin ja hiki pintaan liikunnalla kolme kertaa viikossa. Ei sen pitäisi kovin vaikeaa olla 🙂 Niin kuin sanoit, on liian helppoa laittaa muiden tarpeet itsensä edelle. Mutta varmaa on, että hyvinvoivasta äidistä hyötyy koko perhe, samoin energiaa riittää töihin ja muuhun elämään entistä paremmin. Ihana kuulla onnistumisestasi, tuollaiset tarinat antavat kovasti motivaatiota!

Reply

Jätä kommentti