Voita liput KotiVisio-messuille!

by Kerttu
Olettekos kuulleet KotiVisio-messuista? Heti Habitaren perään saamme nauttia toisesta kodin sisustustamisen ja kotona viihtymisen tapahtumasta. KotiVisio-messut järjestetään Tampereen messukeskuksessa 4.-6.10.2013. Tapahtuma koostuu teema-alueista, joista löytyy vinkkejä sekä sisustukseen että pintaratkaisuihin.

Teema-alueet keskittyvät kylpyhuoneisiin ja saunoihin, keittiöön ja kattaukseen, huonekaluihin sekä piensisustukseen ja somistukseen. Asiantuntijana mukana on mm. sisustusarkkitehti Marko Paananen, joka pitää tietoiskuja mm. kodin valaistuksesta ja sisustamiseen liittyvistä arjen haasteista. 

Minulla on ilo arpoa blogini lukijoille viisi kahden hengen lippupakettia (arvo 24 e) KotiVisio-messuille. Koska Facebookissa on käynyt viime aikoina mahtava vilinä ja tykkääjiä on siellä jo lähes 800, haluan arpoa liput tällä kertaa siellä. Osallistuminen on tosi helppoa. Käy jättämässä tykkäys ja kommentti Modernisti Kodikkaan Facebook-sivuilla tähän postauksessakin nähtävään kuvaan ja olet mukana! Tällä kertaa tehdään pikaisella aikataululla ja aikaa on maanantaihin 30.9. klo 12 saakka. 
Onnea matkaan ja mukavaa lauantai-iltaa!
Ps. Olen tutustunut Facebookin uusiin arvontasääntöihin ja tämä arvonta on toteutettu niiden mukaan. 

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anna 28 syyskuun, 2013 - 8:26 pm

Olin kevään harjoittelussa keväällä tekemisissä sekä KotiVision että Asta Rakentajan kanssa. Tulossa on tosi hienot messut!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 syyskuun, 2013 - 9:41 pm

Kiva kuulla, toivon todella paljon onnea uudelle tapahtumalle!

Reply
Anonymous 28 syyskuun, 2013 - 9:05 pm

Kiva arvonta, mutta kaikki ihmiset eivät edelleenkään ole siellä facessa…joten täytyy mennä lippuluukun kautta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 syyskuun, 2013 - 9:58 pm

Tässä on nyt jotain kummallista, olen yrittänyt vastata kommenttiin jo kolmesti, mutta blogger ei näytä mitään. Älä siis ihmette, jos saat monta samanlaista vastausta. Ensinnäkin pahoittelut ajattelemattomuudesta, ei ollut tarkoitus ketään loukata tai lukijoita arvottaa. Pidempään on ollut mielessä, että Facebook-tykkääjiä olisi kuva palkita, kun siellä on jo niin hieno joukko kasassa. Lohdutukseksi voit kurkata muut Kotivision yhteistyöblogit, ainakin Projekti Verkarannassa on samanmoinen arvonta käynnissä huomiseen saakka: http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi/2013/09/arvonta-kotivisio-messuliput.html

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 syyskuun, 2013 - 9:58 pm

No VIHDON vastaus näkyy 🙂 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Reply
Kati 29 syyskuun, 2013 - 8:02 am

Jes, niiin mukana 🙂 Loistavaa kun saadaan Tampereellekkin messut!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 syyskuun, 2013 - 7:50 pm

Mukava kun olet mukana! Eli FB:ssä vaan kommentti ja tykkäys arvontakuvaan 🙂

Reply
Kähmäräpälä 29 syyskuun, 2013 - 11:19 am

Sainpahan aktivoiduttua ja tykättyä blogistasi myös FB:ssä. Olen vähän laiska seuraamaan blogeja sitä kautta, mutta ehkä vielä opin… 🙂 .

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 syyskuun, 2013 - 7:49 pm

Kiva kun aktivoiduit!

Reply
MarjoH 29 syyskuun, 2013 - 7:31 pm

Mukana, jos vaikka kävisi katsastamassa kotikaupunkini messut. FB-tykkääjäkin olen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 syyskuun, 2013 - 7:49 pm

Hei! Kiva kun tulet mukaan, tällä kertaa osallistuminen tapahtuu kommentoimalla arvontakuvaa Facebook-sivuilla. Käyhän siellä

Reply

Jätä kommentti