Vinkit kauniiseen kattaukseen (+Iittala-arvonta!)

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö: Iittala

Kun pääsin ylioppilaaksi, toivoin lahjaksi Iittalan astiota. Juhlavieraat toivat minulle unelmieni astiasarjaa; Kaj Franckin suunnittelemaa Kartiota vaaleansinisenä. Rakastin sitä! Ennen kuin muutin omaan kotiini, säilytin astiakokoelmaani avohyllyssä ja ihailin astioiden kiitäviä pintoja. Tänä päivänä nuo samat vaaleansiniset lasit löytyvät meiltä yhä. Vuosien varrella olen täydentänyt sarjaa Iittalan Kartiolla, Teemalla ja Kastehelmellä.

PÄÄRUOKAKATTAUS

Iittala-1-31

Klassikot ovat ja pysyvät. Värit voivat vaihtua, mutta muoto ja asenne säilyvät. Viime vuosina olen täydentänyt Kartio-lasien sarjaa kirkkailla juomalaseilla juurikin ajattomuuden vuoksi. Iittalan yhteistyöt ovat minulle eritysen mieluisia, voisiko sanoa jopa kunniatehtäviä. Syy on siinä, että koen brändin ja sen tuotteet niin omakseni ja kotimme näköiseksi.

Iittala-1-19

Tänä vuonna valokeilassa on juuri nämä minulle (ja niin monelle suomalaiselle)  rakkaat sarjat Kartio ja Teema. Ne ovat Kaj Franckin klassikkoastioita sekä sekä ajattomissa perusväreissä kuin supertrendikkäinä uutuuksina. Tyylikäs valkoinen, hurmaava harmaa sekä raikas vihreä muodostavat houkuttevan kattauksen. Parasta on, että sävyt toimivat sekä yhdessä että erikseen. Vuodesta toiseen.

Iittala-1-20

Iittala-1-21

Kaunis kattaus syntyy kauniista asioista, muuten pidän mielelläni kokonaisuuden yksinkertaisena. Valkoinen pellavapöytäliina on yhtä aikaa rento ja juhlava, minulle sopii loistavasti materiaalit joita ei tarvitse silittää. Tällä kertaa päivälliskattaukseen valitsin vain valkoisia kukkia, joiden vihreät varret ja lehdet komppaavat smaragdinvihreiden Kartio-lasien sävymaailmaa.

Iittala-1-22

Iittala-1-23

Katoin pöydän kuudelle ruokaiijalle, tällä kertaa pöydän ääreen istui vain aikuisia. Hayn About A Chair-tuoleja on neljä, joten siirsin pöydän ääreen pari Artekin jakkaraa.

Iittala-1-24

Iittala-1-25

Kattauksessa ruokalautaset ovat Teeman 26 senttiset helmenharmaana ja keittolautanen on valkoinen 21 senttinen. Suurempi juomalasi on 40 cl kirkas Kartio ja pienempi 21 cl uutuus eli hehkuttamani smaragdin vihreä.

Iittala-1-26

Iittala-1-27

Kattauksessa on kaksi Kartio kaadinta, toinen vesikannuna ja toinen maljakkona valkoisille liljoille. Kulhoja pöydästä löytyy kolmin kappalein, kaksi 1,65 litraista sekä yksi suuri 2,5 litrainen.

Iittala-1-28

Aterimet ovat Scandia-sarjaa, jonka Kaj Franck on suunnitellut jo vuonna 1952. Kyseessä on ajaton klassikko, joka toimii mainiosti sekä modernissa että perinteisemmässä kattauksessa. Aterimet on nyt tuotu uudelleen markkinoille ja tällä kertaa myös päivityssä koossa eli hieman suurennettuna.

Iittala-1-29

Meillä ei kateta pöytää millilleen. Vaikka pidänkin harmoniasta ja symmetriasta, ei kaiken tarvitse olla kuin viivottimella aseteltua. Jos sitä on kokkinakin vähän enemmän ”sinnepäin”-tyyppi, niin eikö se saa näkyä kattauksessakin? Vinkki siihen, miten saa rennon kattauksen näyttämään kotona erityisen kauniilta: siivoa tasot tavaroista. Näin tunnelma pysyy tiiviinä pöydän ympärillä ja huomio kiiinnittyy siihen mihin pitääkin; herkulliseen ruokaan, kauniisiin astioihin ja hyvään seuraan pöydän ympärillä.

Iittala-1-30

Iittala-1-31

Ripaus ravintolatunnelmaa syntyy kotiinkin kun pöytään laittaa vain yhden kynttilän. Yksinkertainen on usein kauneinta vai mitä pidätte?

Iittala-1-32

Iittala-1-33

JÄLKIRUOKAKATTAUS

Kun pötsit ovat pyöreänä pääruuasta, on aika kattaa jälkiruoka pöytään. Myös jälkkärikattauksessa pääosassa ovat Kaj Franckin klassikkoastiat. Meillä on valkoisia teemakuppeja kolmessa eri koossa, tähän kahvikattaukseen laitoin pienimmät kupit aluslautasineen. Jälkkärilautasena toimii saman sarjan lautanen 17 cm halkaisijalla. Samat smaragdinvihreät juomalasit jatkoivat kattauksessa.

Iittala-1-13

Iittala-1

Iittala-1-16

Iittala-1-17

Iittala-1-2

Teeman käsityönä valmistettava teekannu on yksi jälkkäripöydän katseenvangitsijoista. Sen ajaton muotoilu näyttää todella sympaattiselta! Katoin pöytään myös syvät 15 cm halkaisijaltaan olevat lautaset jäätelökulhoiksi.

Iittala-1-3

Jälkiruokapöydän superherkut ovat taitavan Minna Bakesin käsialaa. Ajan mielelläni toiselle puolelle kaupunkia hakemaan Minnan luomuksia, sillä hänen leipomuksissaan yhdistyvät visuaalinen ulkonäkö sekä viimeistelty maku. Minna kyseli, että millainen kattaus on tulossa ja kun kerroin smaragdinvihreistä laseista, hänen ehdotuksensa oli minttusuklaa- ja cappuccinokuppikakut. Sävyt ja maut olivat täyskymppejä!

Iittala-1-12
Iittala-1-4

Iittala-1-10

Kahvipöydän kattaukseen lisäsin sekä kukkia ja kynttilöitä. Kukat ja kynttilät ovat huolettomasti aseltuja. Purin kukkakimpun useampaan erilaiseen maljakkoon, jolloin syntyi illuusio kukkapaljoudesta. Lisäsin pöytään vielä pari kynttilää tuomaan tunnelmaa.

Iittala-1-7

Iittala-1-6

Jälkkärikattauksessa on Teeman mini-tarjoilusetti, johon kuuluu kolme erimuotoista tarjoiluastiaa.

Iittala-1-5

Kaj Franckin ajaton muotoilu on seurannut minua lapsuudesta aikuisuuteen, sillä äitinikin ja mummonikin kaapit kätkevät sisälleen Teema-astioita. Kun pidämme suuria perhejuhlia, kokoamme Teemat yhteen ja rakennamme niistä värikkäitä kattauksia. Muistan sen tunteen, kun valkolakki päässä availin astiapaketteja ja haaveilin omasta kodista ja perheestä. Vuodet ovat vierineet ja unelmat ovat pikkuhiljaa toteutuneet. Yksi juttu on säilynyt, arjen ja juhlan hetkissä mukana kulkevat astiat. Ja nyt vuonna 2016, klassikot näyttävät tuoreemmilta kuin koskaan ennen.

Iittala-1-14

Tässä vielä kootut vinkit kattaukseen: 

– Yhdistele eri värisiä astioita samasta sarjasta, kokonaisuus on yhteneväinen, mutta mielenkiintoinen.

– Pellavapöytäliina syntyy vaikka lakanasta, rypyt eivät haittaa!

– Pura kukkakimppu ja jaottele kukkia erilaisiin maljakoihin. Valitse jokin yhdistävä tekijä, tässä erimerkiksi valkoiset kukat ja kirkkaat maljakot.

– Jos koko menu tuottaa päänvaivaa tai stressiä, ulkoista osa tarjottavista.

Iittala-1-17

ARVONTA!

Kerro kommenttilaatikossa, mikä Kaj Franckin muotoiluklassikoista on suosikkisi! Valikoimaan voit tutustua Iittalan sivuilla TÄÄLLÄ. Palkintona on Scandia tarjoiluvälineet 2 kpl (49,90 e) sekä Teeman valkoinen kolmeosainen Mini tarjoilusetti (35,90 e). Arvonta-aikaa on 26.2.2016 saakka. Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden. Onnea arvontaan!

iittala-200px

Saatat pitää myös

370 Kommentit

Anni Nättinen 17 helmikuun, 2016 - 2:02 pm

Teema- astiasto on kyllä kovassa käytössä arkenakin, ihan PARAS! myös kartio lasit ja kaadin tumman sinisenä, ihana!
Vielä toivoisin Teema-astioita joko mustana tai turkoosina.. haaveilla saa 🙂

Reply
Laura 23 helmikuun, 2016 - 2:26 pm

Kartio kaadin, ihan aina käytössä. Teeman astiat myös.

Reply
Mape 17 helmikuun, 2016 - 2:02 pm

Lokerovati on ollut haaveena jo pitkään eli se on Kaj Franckin klassikkosuosikkini <3

maarit3103@gmail.com

Reply
Jaana 17 helmikuun, 2016 - 2:03 pm

Ehdottomasti valkoinen teema, sen saa yhdistettyä niin arkeen kuin juhlaan.

Reply
Pauliina 17 helmikuun, 2016 - 2:07 pm

Hei, sattuipas mukava arvonta.. sama tilanne tääläkin.. teemat ja kartiot ovat seuranneet jo rippi-ja yo-lahjoista omaan kotiin ja ovat edelleen suosikkeja! Vielä, kun silloin olisi ymmärtänyt valita enemmän kirkkaita ja valkoisia astioita, mutta onneksi niitä on pystynyt täydentämään.
Ihanaa kevään odotusta! :o) Terkuin Pauliina

Reply
Johanna 17 helmikuun, 2016 - 2:08 pm

Kartio-kaadin on ehdottomasti monikäyttöisin…sopii jopa kylpyhuoneeseen kylpykuulien säilytykseen ammeen vierelle;)

Reply
Pia H. 17 helmikuun, 2016 - 2:12 pm

Valkoinen teema ja kirkkaat kartiot ovat suosikkejani 🙂 ajattomia ja aina tyylikkäitä.

Reply
Riitta Pehkonen 17 helmikuun, 2016 - 2:14 pm

Teema-astiasto, kivasti erivärisiä astioita joita voi yhdistellä.

Reply
Elviira 17 helmikuun, 2016 - 2:15 pm

Valkoinen teema-astiasto on lemppari ja sopii moneen 🙂

Reply
Lotta 17 helmikuun, 2016 - 2:15 pm

Valkoinen teema on ajaton ja kauniin yksinkertainen. Sopii niin arkeen kuin juhlaan. Meiltä löytyy kartio laseja harmaana, niistä tykkään erityisesti 🙂

Reply
RiittaLe 17 helmikuun, 2016 - 2:19 pm

Teemaa ja kartiota löytyy täältäkin sekä Franckin lokerikkovati.

Reply
Merja 17 helmikuun, 2016 - 2:22 pm

Valkoinen teema kyllä toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Tosin monta muutakin lempparia löytyy 🙂

Reply
Olga 17 helmikuun, 2016 - 2:25 pm

Valkoinen Teema-astiasto; monikäyttöinen ja ajaton 🙂

Reply
Kati 17 helmikuun, 2016 - 2:25 pm

Heippa! Kaunista, niin kaunista! Kerropa mistä olet löytänyt pöytäliinan? Itselläni on Ruutu 140×140, ja liinan läytäminen on ollut iso haaste, jota en ole vieläkään saanut ratkaistua…

Reply
Katja Ojala 17 helmikuun, 2016 - 2:27 pm

Kartio laseista tykkään ja niitä löytyykin eri väreissä. Scandia aterimet olisi ihanat!!!

Reply
Julia 17 helmikuun, 2016 - 2:27 pm

Kirkas kartio on jotenkin ajattoman kaunista.

Reply
Saara 17 helmikuun, 2016 - 2:28 pm

Teema-astiat ja Kartio-lasit, yksinkertaisuudessaan niin kauniita 🙂

Reply
HannaKoo 17 helmikuun, 2016 - 2:29 pm

Minun suosikkini on ehdottomasti ajaton valkoinen Teema!

Reply
Terhi 17 helmikuun, 2016 - 2:30 pm

Valkoinen teema,se on vain niin monikäyttöinen ja tyylikäs:). Ihana arvonta!

Reply
Siiri 17 helmikuun, 2016 - 2:36 pm

Kartio-lasit ja -kaadin ainakin! Ne jo löytyvät kaapista. Lokerovati on sievä, siihen saisi pienet tarjottavat nätisti esille!

Reply
Noora 17 helmikuun, 2016 - 2:40 pm

Valkoinen Teema ja Kartio- lasit!

Reply
Kaisa 17 helmikuun, 2016 - 2:42 pm

Valkoinen teema! Ajaton ja kaunis, sopii yhdistettäväksi kaikkien kanssa yksinkertaisen muotonsa vuoksi. Sopii täydellisesti myös Marimekon astioiden kanssa tismalleen saman valkoisen värin ansiosta. Tykkään!

Reply
Laura 17 helmikuun, 2016 - 2:45 pm

Kartio kaatimen muotoilu on niiiin kaunis <3

Reply
Emmu 17 helmikuun, 2016 - 2:45 pm

Kartio kaadin! ?

Reply
Sari 17 helmikuun, 2016 - 2:46 pm

Scandia aterimet ovat suosikkini.

Reply
Pippa 17 helmikuun, 2016 - 2:52 pm

Iso, 40cl, kirkas Kartio on kaikessa yksinkertaisuudessaan käsittämättömän kaunis ja käytännöllinen. Muodossa ei ole mitään liikaa ja se toimii kaiken kanssa!

Reply
Elisa Kinnunen 17 helmikuun, 2016 - 2:54 pm

Valkoinen teema. Helppo yhdistää muihin.

Reply
anu 17 helmikuun, 2016 - 2:56 pm

Siis oikeastiko pitäisi kyetä valitsemaan vain yksi suosikki… Noh, Teema-astiasto on kyllä kaunista ja niin monikäyttöistä, lisäksi pidän noista Kartion laseista ja kaatimista, en siis pystynyt valitsemaan vain yhtä 😀

Reply
Elina 17 helmikuun, 2016 - 3:00 pm

Teema-astiasto valkoisena ja se löytyyki kaapista 🙂

Reply
Liina 17 helmikuun, 2016 - 3:02 pm

Teema myös minun mielestäni 🙂 Meillä käytössä harmaana.

Reply
Saga 17 helmikuun, 2016 - 3:04 pm

Kartio lasit ovat ajaton suosikkini! Täälläkin on keräily aloitettu yo-vuotena, silloisella suosikillani sammalenvihreällä! Yhdistelin (ja yhdistelen edelleenkin) niitä toiseen ikisuosikkiini ja ykkös yo-lahjatoiveeseeni, Heikki Orvolan vihreään 24h astiastoon…

Reply
Tiina 17 helmikuun, 2016 - 3:05 pm

Meillä on jokapäiväisessä käytössä mustavalkoinen Teema-astiasto, johon voi yhdistää mitä väriä vain piristeeksi! Tällä hetkellä suosin musta-valko-harmaata kattausta, mutta kyllä kaikki olemassa olevat Kartio-lasit näyttäisivät hyvältä 🙂

Reply
Piitu 17 helmikuun, 2016 - 3:06 pm

Valkoinen teema minunkin mielestä kaunis ja ennen kaikkea ajaton.
pia_turunen@luukku.com

Reply
JenniM 17 helmikuun, 2016 - 3:14 pm

Teema-astiasto on suosikki. Se on niin ajaton ja yksinkertaisuudessaan kaunis.

Reply
Kaisa J - CaiSan Koti 17 helmikuun, 2016 - 3:21 pm

Oi, ihania kattauskuvia! Pellavainen pöytäliina toimii ihanasti valkoiseten Teema-astiodien kanssa.

No eihän noista nyt osaa vain yhtä suosikkia valita. Kaikki sellaisia klassikoita, että kelpaisivat kyllä omaan kotiin. Omalla ostoslistalla kuitenkin seuraavana ovat Kartion harmaat juomalasit, joten sanotaan nyt vaikkapa ne. 🙂

Reply
Miia Ojala 17 helmikuun, 2016 - 3:23 pm

No valkoinen teema, tietty 🙂

Reply
Marjak 17 helmikuun, 2016 - 3:27 pm

Omistan myös Teemaa ja Kartiota. Sopivat yhteen.

Reply
Sohvi! 17 helmikuun, 2016 - 3:29 pm

Valkoiset Teemat ja kirkkaan Kartiot ovat edelleen lemppareitani!

Reply
Mirva 17 helmikuun, 2016 - 3:31 pm

Vaikea valita suosikkia, koska pidän kaikista niin kovasti. Scandian paluu on todella mieleinen juttu! Jos on pakko valita suosikki, niin sitten se on valkoinen Teema.

Reply
Niina 17 helmikuun, 2016 - 3:34 pm

Valkoinen Teema on minun perusastiastoni sekä Kartio-lasit ruskeana, harmaana ja kirkkaana. Aterimet ovat Savoniaa ja Scandiaa. Nämä valitsisin aina uudelleen!

Reply
Anu 17 helmikuun, 2016 - 3:40 pm

Valkoinen Teema – niin ajaton ja tyylikäs!

Reply
HeidiS 17 helmikuun, 2016 - 3:40 pm

Itse olen aloittanut astiakeräilyni isäni Kilta-sarjan (kerätty 50- luvulla ja edelleen priima kunnossa) ympärille kerryttämään opiskeluvuosinani niin mustalla kuin valkealla Teema-sarjalla 80-luvulla-koko astiastoni on aina muovautunut näiden peruspilareiden ympärille- muutama punainen, keltainen sekä harmaan värinenkin Teema on joukossa piristämässä- eli Teema valkoinen ja musta ovat lempiastiani edelleen,HeidiS

Reply
Maaka 17 helmikuun, 2016 - 3:41 pm

Kartiot ovat kyllä kauniita! Itse tarvitsisin kaatimen rikkoutuneen tilalle!

Reply
Maaka 17 helmikuun, 2016 - 3:41 pm

Kartiot ovat kyllä kauniita! Itse tarvitsisin kaatimen rikkoutuneen tilalle!

Reply
Pihlis 17 helmikuun, 2016 - 3:42 pm

Kartiot ovat lemppareitani 🙂

Reply
Jenna 17 helmikuun, 2016 - 3:43 pm

Kartio-lasit 🙂

Reply
Noora 17 helmikuun, 2016 - 3:43 pm

Valkoinen teema on aina tyylikäs!

Reply
kaiju 17 helmikuun, 2016 - 3:45 pm

Teema sarja on suosikkini, vaikka minulla ei vielä ole ainuttakaan. Tarkoitus olisi alkaa keräämään teema -sarjaa valkoisena. Kartio laseja löytyy kirkkaina ja vihreänä, tykkään niistäkin. Kaiju

Reply
Päivi 17 helmikuun, 2016 - 3:46 pm

Valkoinen teema on tyylikäs ja helposti kombinoitavissa lähes kaiken kanssa.

Reply
Jenna 17 helmikuun, 2016 - 3:47 pm

Valkoinen Teema on ollut minun suosikkini jo vuosikausia. Kartion kaadin on käsituntuman lisäksi miellyttävä myös silmälle. Harmi vain,kun mies onnistui joku aika sitten rikkomaan toisen Kartion. Pitäisikin hankkia uusi tilalle.

Reply
Johanna 17 helmikuun, 2016 - 3:47 pm

Pidän Kartio-kaatimesta. En ole huomannutkaan käyttää kaadinta maljakkona. Hyvä vinkki! Myös Kartio-juomalasit ovat mieluisia. Käteen juuri sopivia ja kauniita. Keväällä otan kaapin perältä käyttöön vaalean vihreät lasit rairuohon kaveriksi.

Reply
Erika 17 helmikuun, 2016 - 3:58 pm

Meillä on valkoista Teemaa arkikäytössä harmaiden kartio-lasien kanssa, tykkään kovin tästä yhdistelmästä!

Reply
Annika 17 helmikuun, 2016 - 4:02 pm

Teema sarja on suosikkini. Se on käytännöllinen, ajaton ja kaunis. Sain jo ylioppilaslahjaksi teemaa keltaisessa värissä. Aviomiehelleni taas on kertynyt sitä sinisessä värissä. Nyt olemme keränneet valkoista teemaa kotiimme ja saimme sitä myös häälahjaksi. Pidän erityisesti teema sarjan tarjoiluastioista..äitini on hankkinut niitä minulle jo nuoruudessani, Onneksi valkoisena! Hän on aina sanonut että tarjouluastioita ei ole ikinä liikaa ja se on kyllä totta. Nautin kun saan kattaa pöydän kauniisti ajan kanssa! Tuo Mini- tarjoilusetti meiltä vielä puuttuukin.

Reply
Mari 17 helmikuun, 2016 - 4:05 pm

Meillä on harmaata ja mustaa Teemaa kahviastiastona. Lisäksi olen kirpputoreilta haalinut vanhaa Kiltaa.
Suosikkini on häälahjaksi saatu Lokerovati.

Reply
Venla 17 helmikuun, 2016 - 4:06 pm

Kartiolasit ovat mun suosikkeja. Yksinkertaisia, mutta halutessaan voi valita jonkun kauniin värin piristämään arkea. Kestävää, arkista designia. Löytyvät muuten nuo pikkukartiolasit ihan saman värisinä kuin sulla. 🙂

Reply
Eriika 17 helmikuun, 2016 - 4:07 pm

Valkoiset teema astiat ehdottomasti!

Reply
Fevejii 17 helmikuun, 2016 - 4:11 pm

Harmaa ja kirkas Kartio osuu omaan makuun.

Reply
Pikku-iia 17 helmikuun, 2016 - 4:17 pm

Turkoosi teema löytyy kotoa ja on lempparini.

Reply
lauraV 17 helmikuun, 2016 - 4:21 pm

Sain rippikouluikäisestä asti aina sukulaisilta lahjaksi Teeman astioita ja silloin se tuntui niin tylsältä lahjalta, mutta muuttaessani ensimmäiseen omaan asuntoon oli minulla jo täydellinen astiasto valmiina.. Kiitos äidin viisauden. Suosikkini on siis Teema <3

Reply
iituliina 17 helmikuun, 2016 - 4:26 pm

Mä oon rakastanut Scandiaa aina! Mummolassa oli sarjan lusikoita ja nyt uustuotannon tullessa mietin, että pitäisiköhän hommata itsellekin, pidän niiden muodon tunnusta suussa. Ja onhan ne nostalgisia ja muistuttaa juurikin lapsuuden jäätelöhetkistä mummolassa 🙂

Reply
Henrika 17 helmikuun, 2016 - 4:27 pm

Teema ja Kartio!

Reply
MillaK 17 helmikuun, 2016 - 4:28 pm

Ollessani pieni äitini pelasti hiekkakasaleikeistäni kaksi lusikkaa, jotka osoittautuivat Scandia-sarjan lusikoiksi. Mistä lie olivat leikkeihini päätyneet, mutta näin aikuisiällä olen himoinnut lusikoita niiden kauniin muotoilun takia. Ilo oli ylimmillään, kun tammikuussa Iittala Outletissa käydessäni huomasin aterimien tulleen uudelleen tuotantoon. Kotiin lähtikin kaksi lusikkaa salaattiottimiksi.

Reply
Annu 17 helmikuun, 2016 - 4:29 pm

Valkoinen teema on ehdottomasti suosikkini!!

Reply
Anneh 17 helmikuun, 2016 - 4:32 pm

Kartio-kaadin, ylioppilaslahjani, aina niin kaunis! <3

Reply
Anaska 17 helmikuun, 2016 - 4:34 pm

Kirkas kartio, jos yksi pitää valita! 🙂

Reply
Riina 17 helmikuun, 2016 - 4:42 pm

Kirkkaat kartiot ja valkoiset Teemat ovat lemppareitani! Niin ajattomia ja tyylikkäitä 😉

Reply
Eevi 17 helmikuun, 2016 - 4:46 pm

Valkoiset Teemat, niin käytännöllisiä että vuosienkin päästä ne tuovat iloa ihan joka päivä.

Reply
Mirjami 17 helmikuun, 2016 - 4:46 pm

Kartio-kaadin ja Scandia-aterimet

Reply
Syvältä. Sanna 17 helmikuun, 2016 - 4:53 pm

Scandia-aterimet ovat ehdoton suosikkini. Teemaa löytyy mustana ja valkoisena.

Reply
Laura 17 helmikuun, 2016 - 4:53 pm

Teema ja Kartio ovat joka päiväisessä käytössä. Jouluna punainen Teema on herkku. Suosikkini on kuitenkin Kartion kirkas kaadin, joka toimii monipuolisesti esimerkiksi mehukannuna tai maljakkona.

Reply
Eeva 17 helmikuun, 2016 - 5:02 pm

Teema-astiasto on suosikkini. Kestää aikaa ja kulutusta, ja on helppo yhdistää muihin astioihin selkeälinjaisuutensa ansiosta. Voi kunpa se tehtäisiin jatkossakin Suomessa!

Reply
AnniinaSim 17 helmikuun, 2016 - 5:05 pm

Kotoa löytyy sekä Teemaa että Kartiota mutta oma suosikkini taitaa kaiken kaikkiaan olla Teeman 16x16cm neliskanttiset kulhot. Niihin saa niin kauniisti jälkiruoat, dippikastikkeet ja leikkeleet esille 🙂

Reply
Suffeliini 17 helmikuun, 2016 - 5:08 pm

Lokerovati <3

Reply
Tiia K 17 helmikuun, 2016 - 5:09 pm

Teema lautaset, joita meiltä löytyy useissa väreissä ja myös Muumeina.

Reply
Marika 17 helmikuun, 2016 - 5:12 pm

Teema astiat ovat meillä käytössä joka päivä.Ja kartoittaa lasit myös

Reply
Hanna - Laineilla 17 helmikuun, 2016 - 5:12 pm

Valkoinen Teema – monipuolinen ja ajaton!

Reply
Marika 17 helmikuun, 2016 - 5:20 pm

Kartio -kaadin on kaunis ja ajaton!

Reply
Katriina 17 helmikuun, 2016 - 5:23 pm

Suosikkini ovat ehdottomasti isot 0,4l Teema mukit, jotka ovat meillä ahkerassa päivittäisessä käytössä. Myös nuo pienet kartio -lasit eri väreissä sopivat mielestäni joka kattaukseen. Valkoista ja harmaata Teemaa löytyy minultakin kotoa, sekä noita eri värisiä ja -kokoisia Kartio laseja.
Kiitos kivasta kirjoituksesta ja kuvista! 🙂

Reply
Laura 17 helmikuun, 2016 - 5:23 pm

Kauniit kattaukset 🙂
Olen tykästynyt noihin smaragdinvihreisiin kartiolaseihin. Olispa kiva saada niitä muutama kotiin piristykseksi.

Reply
Leena Kantanen 17 helmikuun, 2016 - 5:27 pm

Valkoinen Teema tietysti!

Reply
Aikku 17 helmikuun, 2016 - 5:36 pm

Meiltä löytyy eri väristä kartiota, ja yhdistelen niitä pöydässä aina eri kattauksissa. Ovat olleet käytössä kauan, ehkä naarmuja ja kulumaa jonkin verran. Meillä tarvetta olisi uusille ruokalautasille, kun Arcticat ovat kuluneet. Niiden tilalle voisin ottaa valkoiset ja harmaat Teemat.

Reply
Marja 17 helmikuun, 2016 - 5:41 pm

Teema ehdottomasti, sinisenä ja valkoisena. Ja Kartio-lasit siihen yhdistettynä.

Reply
Sirpa 17 helmikuun, 2016 - 5:44 pm

Celadonin vihreä Teema näyttää raikkaalta, tykkään <3

Reply
Merja Mantila 17 helmikuun, 2016 - 5:46 pm

Valkoinen teema. Ajaton ja tyylikäs. Lisäksi helppo yhdistää muihin astioihin.

Reply
Tuija 17 helmikuun, 2016 - 6:01 pm

Ihana arvonta <3
Valkoinen teema on ajaton, sitä löytyy itseltäkin. Tykkään että voi olla eri astioita yhdessä mutta joukossa täytyy olla sitten näitä ajattomia yksilöitä ettei tule makuuni liian rönsyilevää..

Reply
laurar 17 helmikuun, 2016 - 6:06 pm

jo poistunut Kartio 33 cl juomalasi on käytössä päivittäin, aamulla lattelasina ja muuhun aikaan riittävän isona vesilasina. siinä on kaikki kohdallaan, uusi 40 cl levenee liikaa.

Reply
Maria 17 helmikuun, 2016 - 6:07 pm

Harmaa Kartio kaadin on minun mieleeni 🙂

Reply
Kati 17 helmikuun, 2016 - 6:10 pm

Valkoinen teema on niin kaunis ja klassinen <3

Reply
HannaL 17 helmikuun, 2016 - 6:13 pm

Meiltä löytyy kirkkaita kartio-juomalaseja sekä paljon teeman astioita. Kaikki ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä.

Reply
Jonna Kekki 17 helmikuun, 2016 - 6:17 pm

Meillä on Teema-astiasto 🙂 se on niin kaunis ettenvarmaan koskaan kyllästy <3

Reply
Helena 17 helmikuun, 2016 - 6:19 pm

Teema sarja ja Kartio lasit eri värisinä ovat kovassa käytössä.
Kiitos ihanasta elämänmakuisesta blogistasi.

Reply
Leea 17 helmikuun, 2016 - 6:24 pm

Minulla on valkoista ja turkoosia teemaa,turkoosia teemaa voisi olla lisää.Eniten taidan tykätä omenanvihreästä kartio kaatimestani.

Reply
svii 17 helmikuun, 2016 - 6:29 pm

Meiltä löytyy sekä Kartio- että Teema-astioita, molemmat ajattomia klassikoita!

Reply
Tiitu 17 helmikuun, 2016 - 6:32 pm

Valkoinen Teema suosikkini. Helppo yhdistellä muihinkin Iittalan astiohin. Kotoa löytyy myös Kartion laseja. Tosin ei aktiivisessa käytössä tällä hetkellä.

Reply
Maikki 17 helmikuun, 2016 - 6:42 pm

Hurahdan aina kannuihin eli suosikkini on Kartion kaadin, vaikka valkoiset Teemat päätyvät kattaukseen päivittäin;)

Reply
Maikki 17 helmikuun, 2016 - 6:44 pm

Hurahdan aina kannuihin eli suosikkini on Kartion kaadin, vaikka valkoiset Teemat päätyvät kattaukseen päivittäin.

Reply
Johanna 17 helmikuun, 2016 - 6:44 pm

Kartio kaadin on ollut käytössä päivittäin jo vuosia, sekin on joskus nuoruudessa lahjaksi saatu 🙂

Reply
Maisa 17 helmikuun, 2016 - 6:45 pm

Aivan ihana kattaus! <3 Kartio-lasit ovat kestosuosikkejani!

Reply
Aila 17 helmikuun, 2016 - 6:57 pm

Suosikkejani on Kilta ( Teema ), Sargasso ja Kaarna. Kaikki vähän vanhempaa tuotantoa.

Reply
Merja Sallinen 17 helmikuun, 2016 - 6:59 pm

Valkoinen Teema, yksinkertaisen tyylikäs ja pystyy ”sekoittamaan” moneen muuhun astiasarjaan:)

Reply
susanna 17 helmikuun, 2016 - 7:05 pm

Teema on suosikkini. Yksinkertaista, mutta silti kaunista. 🙂

Reply
Sari P 17 helmikuun, 2016 - 7:11 pm

Valkoista Teemaa löytyy meiltäkin kaapista. Tyylikäs astiasto, jota todellakin voi värittää tarvittaessa muiden sarjojen lautasilla tai värikkäillä lautasliinoilla!

Reply
Tiina Purokivi 17 helmikuun, 2016 - 7:22 pm

Kartio-lasituotteet ovat suosikkejani.

Reply
eimii 17 helmikuun, 2016 - 7:26 pm

Iittalan valkoinen Teema on lempparia; meillä on ihan jokapäiväisessä käytössä kupit, kolmen eri koon lautaset ja syvät lautaset. 🙂 Tälläkin hetkellä syön Iittalan Teemalta.. 😀

Reply
Maikki 17 helmikuun, 2016 - 7:27 pm

Teema-astiasto on yksinkertainen, kaunis ja ajaton. Toimii monipuolisuutensa vuoksi niin arjessa kuin juhlassa ja sitä on halutessaan helppo yhdistellä muihin sarjoihin.

Reply
Kati 17 helmikuun, 2016 - 7:34 pm

Myös meiltä löytyy kartio laseja ja valkoista teemaa:) pitäisi kai jotain uudistaa kun tuntuu olevan kovin yleinen setti! Ajattomia ja kauniitahan ne on.

Reply
TanjaR 17 helmikuun, 2016 - 7:35 pm

Valkoinen teema on yksinkertainen ja ajaton. Käytössä meillä sekä arjessa että juhlassa.

Reply
MinnaN 17 helmikuun, 2016 - 7:36 pm

Valkoinen Teema on ihan lempparini !!!!

Reply
Rea 17 helmikuun, 2016 - 8:09 pm

Valkoinen ja harmaa Teema ovat minun suosikkeja.

Reply
Meri 17 helmikuun, 2016 - 8:12 pm

Hmmm…pitää todeta että Teema-sarjaan en ole ruokailulautasten osalta oikein koskaan lämmennyt, se on mielestäni jotenkin ikävän laitoskeittiömäinen.Kuitenkin tarjouluastioina teemat miellyttävät silmää jo huomattavasti enemmän, neliskanttiset tarjouluvadit ovat ihania ja sopisivat kivasti meidän Koko-sarjankin kanssa. Myös isot Kartio-lasit ovat minun mieleeni, mutta jostain syystä juomalasin ainoa oikea ”väri” on väritön;esim. sinisestä tai vihreästä lasista on ihan kamalaa juoda maitoa:D

Reply
JonnaN 17 helmikuun, 2016 - 8:14 pm

Kaadin

Reply
Annamari 17 helmikuun, 2016 - 8:16 pm

Valkoinen teema on mukavan ajaton.

Reply
Marjut 17 helmikuun, 2016 - 8:17 pm

Kartion pienemmät juomalasit ja kaadin

Reply
PaulaKoo 17 helmikuun, 2016 - 8:20 pm

Kauhean vaikeaa valita yksi suosikki. Meiltä löytyy noista niin montaa, teemaa ja kartiota on paljon päivittäisessä käytössä.

Tämän hetken lemppari taitaa olla 1,65litran tarjoilukulho (punaisena) on tosi näppärän kokoinen ja käy moneen käyttöön.

Reply
Auroora 17 helmikuun, 2016 - 8:21 pm

Teeman vadit on kauniita ja monikäyttöisiä. Myös matalia lautasia tarvisin. 🙂

Reply
Nina 17 helmikuun, 2016 - 8:24 pm

Valkoinen Teema muuten ja jouluna sitten punainen.

Reply
Saila 17 helmikuun, 2016 - 8:29 pm

Kartio laseja löytyy jo, mutta tuo ihana kaadin vielä uupuu. Valkoisista Teema astioista olen myös haaveillut tyylikkyyden ja ajattomuutensa vuoksi.

Reply
Sonjas 17 helmikuun, 2016 - 8:30 pm

Mukava kuulla, että Iittala on pysynyt matkassa mukana. Itse olen aika eri tilanteessa (ja iässä) kuin sinä, olen saanut kääriä ylioppilaslahja paketeistä Aalto vaasin ja Iittalan viinilaseja. Toivon myös, että ne ovat käytössä vielä vuosien päästä.

Vaikka aika paljon Iittalaa täältä pikkuasunnostani löytyy, mutta valkoista Teemaa ei ole. (Ainakaan vielä..) Mielestäni ne on ihania monipuolisuutensa vuoksi. Artik aterimet on myös haaveissa
Vaikea valita yhtä suosikkia. Kirkkaat kastehelmet ovat ainakin yksi suosikeistani!

Reply
Maamu 17 helmikuun, 2016 - 8:37 pm

Teema ja Kartio sarjat ovat meillä jokapäiväisessä käytössä. Harmi vain, että Sammaleenvihreää väriä ei enää saa..

Reply
Jutta 17 helmikuun, 2016 - 8:40 pm

Teemaa löytyy, mustana ja valkoisena. Myös Kartio on kaunis ja ajaton. Sitäkin meiltä löytyy! 🙂

Reply
Sirkku 17 helmikuun, 2016 - 8:45 pm

Vaikeaa valita, mutta Kartio sarjan lasit ovat minulle mieleen. Mukaan mukavaan arvontaa.

Reply
helkku 17 helmikuun, 2016 - 8:46 pm

Kyllä nuo Teeman astiat vaan on mun suosikkeja! Ja tuo teepannu, aika herkku!

Reply
Maisa 17 helmikuun, 2016 - 8:47 pm

Teeman astioita olen minäkin saanut ylioppilaslahjaksi. Ovat käytössä päivittäin edelleen, lähes 20 v myöhemmin. Ehdoton suosikkini siis!

Reply
Katajanmarja 17 helmikuun, 2016 - 8:50 pm

Kyllä suosikki on Teema. Aloin keräämään sarjaa 8 vuotta sitten odottaessani esikoistani. 🙂

Reply
Essi 17 helmikuun, 2016 - 8:55 pm

Valkoinen teema ehdottomasti!

Reply
Jonskuli 17 helmikuun, 2016 - 9:00 pm

Valkoinen Teema on suosikkini 🙂 ja sitä meiltä löytyykin aika paljon 🙂

Reply
saaana 17 helmikuun, 2016 - 9:04 pm

Kartio-kaadin on niin kaunis!

Reply
Jenna M 17 helmikuun, 2016 - 9:05 pm

Teeman kulhot ovat lemppareitani. Ovat ensimmäisiä astioita joita olen itselleni ostanut! Turkooseina löytyi ne ensimmäiset neljä ja sen jälkeen on joukkoon eksynyt valkoista ja vihreää 🙂

Reply
Minna Koljonen 17 helmikuun, 2016 - 9:08 pm

Valkoinen Teema-astiasto – niin tyylikäs ja ajaton 🙂

Reply
Ss 17 helmikuun, 2016 - 9:13 pm

Teemalautaset ovat suosikkeja.

Reply
TL 17 helmikuun, 2016 - 9:13 pm

Teemapa tietysti. Sillä on kaappia täytetty jo yli 20 vuotta. Ei kulu eikä kulahda. Valkoinen on paras!

Reply
Eija L 17 helmikuun, 2016 - 9:15 pm

Valkoinen ja musta Teema on suosikkini. 🙂

Reply
Maiju 17 helmikuun, 2016 - 9:17 pm

Kauniit yksinkertaisen juhlavat kattaukset! Kartioita sain minäkin lahjaksi 15vuotta sitten ja tykkään edelleen! Kirkkaina ajattomia ja kauniita.

Reply
Marja-Liisa 17 helmikuun, 2016 - 9:20 pm

Teema eri väreissään on ihanaa ja uusia Kartio-laseja otin viimeksi tänään käyttöön. Tuo mini-Teema on myös söpöä käytössä, toivottavasti onni suosii ja saan kokoelmaan lisäosia 🙂

Reply
Anu 17 helmikuun, 2016 - 9:26 pm

Kartio-sarja on kaunis.

Reply
Nelli 17 helmikuun, 2016 - 9:27 pm

Kartio-kaadin on Kaj Franckin kauneimpia tuotteita, sellainen itselläkin löytyy kirkkaana. Haluaisin vielä vaaleansinisen, kaunista väriä tuomaan ruokapöytään. Kaadin toimii niin ihanasti maljakkonakin.

Reply
Heli 17 helmikuun, 2016 - 9:28 pm

Kartiot ovat ihania, mutta erityinen suosikki on Ateenan aamu -koristeet 🙂

Reply
Kristiina O. 17 helmikuun, 2016 - 9:28 pm

Ensin oli keltaista ja tummansinistä teemaa ja nyt valkoista. Tykkään! Helppo yhdistellä vaikka paratiisi-sarjaan.

Reply
Tanja 17 helmikuun, 2016 - 9:29 pm

Valkoinen Teema. Olen itse kerännyt sitä ja tykkään siitä sarjasta paljon.

Reply
Raija 17 helmikuun, 2016 - 9:37 pm

Teemat valkeina ovat jokapäiväisessä käytössä!

Reply
Anna 17 helmikuun, 2016 - 9:40 pm

Jos näkee vaivaa kattauksessa, pitäisi myös nähdä vaivaa silittää pöytäliina. Joka ikisessä kuvassa korostui ruttuinen pöytäliina. Ei hyvä.

Reply
Reetuli 17 helmikuun, 2016 - 9:44 pm

Upea kattaus ja upeat kuvat♡! Iittala on meillä ehdoton ykkönen astioissa. Kartiota, Teemaa, Kokoa, yms ihanaa löytyy meidän kaapeista 🙂

Reply
elisa 17 helmikuun, 2016 - 9:47 pm

Valkoinen Teema on kaunis ja iätön!

Reply
Ella 17 helmikuun, 2016 - 9:50 pm

Valkoinen Teema on suosikkini, kaunis, ajaton ja moneen sopiva!

Reply
Katja Taskinen 17 helmikuun, 2016 - 9:59 pm

Teema ja kartio kaadin ?

Reply
sinimarjaana 17 helmikuun, 2016 - 10:02 pm

Kaunis kattaus!
Suosikkini on Kartion kaadin. Se on ajaton ja monenlaiseen tilaisuuteen sopiva. Itselläni se on jokapäiväisessä käytössä pöydällä.

Reply
Merja 17 helmikuun, 2016 - 10:04 pm

Postissa odottaa noutamista koko setti punaista ( puoleen hintaan) ja mustaa Teemaa mökille. Ihanaa. Sukulaispojat ovat koko pienen ikänsä saaneet tummansinistä Teemaa, ja ovat nyt omillansa tyytyväisiä astioihin, jotka joskus eivät niin kivoilta tuntuneet.

Reply
Jnma 17 helmikuun, 2016 - 10:05 pm

Astiastoa on pikkuhiljaa kerrytetty ja se on mitäkä muutakaan kuin valkoista teemaa. Sopii niin arkeeb kuin juhlaan ja yksinkertaisuus miellyttää omaa silmää. 🙂 kartioita löyty myös, kaadin on (oli) myös ihan lemppari! Kun raskisi niin ostaisin uuden, häälahjana saatu kaadin kun meni rikki. :/ juuri tuosta mini tarjoilusetistä olen haaveillut! Muutenkin pitäisi täydentää kokoelmaa…

Reply
Sini 17 helmikuun, 2016 - 10:08 pm

Kyllä meilläkin on Teemaa ja Kartioita arki- ja juhlakäytössä, valkoisena ja kirkkaana tietenkin, ja tällaisena yksinkertaisen sisustustyylin rakastajana ne uppoavat kyllä edelleen ja ovat myös helposti yhdisteltävissä muihin väreihin ja astiasarjoihin!

Reply
Lena 17 helmikuun, 2016 - 10:09 pm

Valkoinen Teema on ikisuosikkini!

Reply
Jenni 17 helmikuun, 2016 - 10:10 pm

Teema on suosikkia,erityisesti tarjoiluastiat.myös kartio on tyylikästä.
Jenni

Reply
Meri 17 helmikuun, 2016 - 10:10 pm

Kartion kirkas kaadin löytyy kaapistani 🙂

Reply
Saara 17 helmikuun, 2016 - 10:11 pm

Valkoinen Teema ja kirkas kartio saavat minunkin äänet 🙂

Reply
Hanna 17 helmikuun, 2016 - 10:11 pm

Kartio 40cl juomalasi. Löytyy jokapäiväisessä käytössä.

Reply
Mini 17 helmikuun, 2016 - 10:13 pm

Teema valkoisena on niin kaunis ja ajaton! Sitä aina ostelen lisää, kun sattuu alessa silmiin! Teemaa ei voi koskaan olla liikaa. Suosikkiastiani ovat ne pienet keittolautaset (itse syön niistä joka-aamuisen jugurtti-granolakomboni) ?

Reply
Henna 17 helmikuun, 2016 - 10:14 pm

Harmaat kartio-lasit ovat suosikkejani ja olleet meillä käytössä pitkään!

Reply
SAMP 17 helmikuun, 2016 - 10:16 pm

Teemaa sain ylioppilaslahjaksi aikoinaan ja siitä lähtien sitä on meille hankittu. Niin helppo yhdistää muihinkin malleihin ja värit ovat kauniit!

Reply
Päivi 17 helmikuun, 2016 - 10:18 pm

Tykkään kyllä eniten mökillämme olevista turkoosinsinisistä Kartio-laseista (pienistä!)

Reply
Maria 17 helmikuun, 2016 - 10:24 pm

Suosikkini on Kartion kaapin.

Reply
Saara 17 helmikuun, 2016 - 10:30 pm

Valkoinen teema! 🙂

Reply
taru 17 helmikuun, 2016 - 10:37 pm

Valkoinen teema ja kirkkaat kartiolasit. Edullista, tyylikästä ja ajatonta.

Reply
Anna R 17 helmikuun, 2016 - 10:46 pm

Kartion kirkas kaadin on suosikkini!

Reply
AnnaMm 17 helmikuun, 2016 - 10:46 pm

Valkoinen Teema on suosikkini. Sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Reply
Elise H. 17 helmikuun, 2016 - 10:47 pm

Mukana ihanassa arvonnassa! Pidän kovasti Kartio -juomalaseista sävyssä sade ja myös Scandia -aterimet ovat mukavan nostalgisia 🙂

Reply
Laura 17 helmikuun, 2016 - 10:48 pm

Kyllä teemat kaikessa yksinkertaisuudessaan taitavat olla ne suosikit, koska niihin on helppo yhdistää muita astioita kattausta piristämään.

Reply
Marika 17 helmikuun, 2016 - 10:49 pm

Helmenharmaa Teema-astiasto miellyttää eniten silmää. Tämänhetkinen astiastomme olisikin jo päivitystä vailla…?

Reply
Irina 17 helmikuun, 2016 - 10:54 pm

Valkoinen teema on ihana niin arjessa kun juhlassakin

Reply
Ninnu 17 helmikuun, 2016 - 11:04 pm

Kirkas Kartion kaadin on suosikki, vaikka sarjan lasit ja koko valkoinen Teema-sarja ovat ihania ja joka päivä käytössä!

Reply
Tina 17 helmikuun, 2016 - 11:05 pm

Teema on suosikkini ehdottomasti, ajatonta ja eleetöntä muotoilua 🙂

Reply
Ellu. 17 helmikuun, 2016 - 11:06 pm

Teema sarja on niin hyvä! Arkeen ja juhlaan, sopii aina! .ellu

Reply
Tarja 17 helmikuun, 2016 - 11:08 pm

Kartio juomalasit 🙂

Reply
Jossukka 17 helmikuun, 2016 - 11:08 pm

Valkoinen teema on suosikkeja ja täydentää ihanasti Paratiisi-astiastoa. 🙂

Reply
klaara 17 helmikuun, 2016 - 11:23 pm

Kauniita vaaleita kattauksia sinulla, näin ruokien väritkin tulevat hyvin esiin. Minusta Frankin kaikki astiat ovat tosi tyylikkäitä. Lokerovati on usein käytössä mm erilaisille oliiveille.

Reply
Micaela Owren-Järvinen 17 helmikuun, 2016 - 11:44 pm

Meillä häälahjaksi saatu tummansininen Teema astiasto on käytössä arkisin sekä juhlakattauksessa. Yhdistelen sitä valkoisen Teeman kanssa tai perinnöksi saamani Kongli Danskin ” helblonde” astiaston kanssa. Sinistä ja valkoista! ? Teema siis lemppari, tummansinisenä ja valkoisena.

Reply
OuJ 17 helmikuun, 2016 - 11:56 pm

Teema-astiat. Turkoosi teema. 🙂

Reply
Minttu-Maaria 18 helmikuun, 2016 - 12:00 am

Minulta puuttuu tyylikäs vesikannu ja Kartio-kaadin olisi hyvä, mutta jos suosikkia kysytään, niin Kartion 40 cl lasit voisi olla mulla jopa ostoslistalla. Mulla oon harmaita Aalto-laseja ja olen ihastunut laseissa harmaisiin sävyihin, mutta Kartion hiekka-sävy vei nyt kyllä voiton :). Tänään just mietin, että ikivanhat, lapselliset lehmäkuvioiset lasit pitäisi päivittää ja kun uudet lasit hankin, niin melko varmasti päädyn Kartioon.

Reply
Harri Papinkivi 18 helmikuun, 2016 - 12:56 am

Teema on käytännöllinen

Reply
Joliel 18 helmikuun, 2016 - 1:17 am

Vaikea valita, sillä pidän kaikista! Lapsuudenkodissani oli Scandia-aterimet ja tällä hetkellä haaveilen sellaisia omaan kotiini. Meillä on tällä hetkellä käytössä mustia Teeman lautasia ja mm. sammaleenvihreitä Kartio-laseja, mutta mielelläni vielä täydentäisin astiastoa. Nuo helmenharmaat isot Teema-lautaset taitavat mennä seuraavaksi ostoslistalle..

Reply
Elisa 18 helmikuun, 2016 - 1:23 am

Ehkä keksin uudeksi lempparikseni Ateenan aamu -kuplat! Ne eivät ole sitä, mikä sopisi juuri meidän kotiimme, mutta ovat esineenä todella kauniita ja iloisia!

Reply
Mirella 18 helmikuun, 2016 - 2:09 am

Niin kattausastioissa kuin sisustuksessakin tykkään pitää peruspohjan simppelinä, johon on sitten helppo yhdistää pieniä värivivahteita trendien, vuodenaikojen, juhlien ja vaikka ihan fiiliksenkin mukaan. Siksi Teeman valkoinen toimii tässä parhaiten. =D Yhdistän reilusti Teemaan muita Iittalan ja Arabian astiasarjoja kuten Taikaa, Paratiisia, Piilopaikkaa, Kastehelmeä … 🙂

Reply
Iiris 18 helmikuun, 2016 - 5:21 am

Valkoinen Teema ? järkihintainen, sopivan yksinkertainen ja sopii aina.

Reply
Tiina 18 helmikuun, 2016 - 6:38 am

Kartion kaadin ihastuttaa aina, muta suurin tarve olisi juomalaseille, olemme lapsiperhe ja kivilattia keittiössä laittaa uusimaan astioita liiankin usein 🙁 onneksi klassikoita löytyy aina kappaletavarana.

Reply
Anne 18 helmikuun, 2016 - 7:06 am

Teema on ihan ykkönen ajatomalla muotoilullaan.

Reply
Nonnuska 18 helmikuun, 2016 - 7:24 am

Kartiokaadin on vaan niin ajattoman ja eleettömän kaunis!

Reply
arja 18 helmikuun, 2016 - 7:54 am

Teeman astiat ovat suosikkeja meillä, niitä on helppo yhdistää muihin sarjoihin. Niin ja valkoisena tietenkin.

Reply
Arja 18 helmikuun, 2016 - 7:56 am

Mukana arvonnassa. Valkoinen Teema on kokonaisuudessaan, meidän arkiastiasto .Aivan ihana onkin!
Kaunis ,käytännöllinen ja muuntautuva!

Reply
Jutska 18 helmikuun, 2016 - 8:00 am

Kartio juomalasit ja kaadin ovat minun suosikkeja ! Niin ajattomia ja sopii mihin kattaukseen tahansa!=)

Reply
BIKKE 18 helmikuun, 2016 - 8:22 am

Olen pikku hiljaa vaihtamassa astiastoa (meitä on12) valkoiseen teemaan… Harmittaa vaan noiden syvien lautasten istumattomuus astianpesukoneeseen…. Toivon vaan etten innostu soppafriikiksi 🙂 🙂 Mukana siis täysillä!

Reply
Annafiinu 18 helmikuun, 2016 - 9:03 am

Minun ehdoton lempparini on Kartio-kannu, ihanan siro ja ajaton muotoilu :—)

Reply
Kaj 18 helmikuun, 2016 - 9:15 am

Ehdottomasti kirkkaat isot kartio juomalasit. Ajattomuus viehättää ja kattaukseen on helppo yhdistellä eri kuvioita, pintoja jne elävöittämään ilmettä

Reply
Kati 18 helmikuun, 2016 - 9:25 am

Kyllä ehdottomat suosi vat Kartio lasit ja kaatimet. Ovat käytössä meillä päivittäin. Ovat ajattomia ja erittäin kauniita. – Kati

Reply
Mamma A. 18 helmikuun, 2016 - 9:30 am

Tykkään erityisesti tuosta kukkien ja vihreän käytöstä kattauksissasi.
Kaj Franckin suosikkini on Ateenan aamu-lasikoristeet, joista jatkan haaveilua.Sen lisäksi tykkään Scandia aterimista.Ne on ihanan ”pyöreät” ja tuovat mieleen lapsuuden:)

Reply
Outi H 18 helmikuun, 2016 - 9:32 am

Kartiolasit. Mukana arvonnassa.

Reply
leena 18 helmikuun, 2016 - 10:14 am

Hei!
Pidän Kartio juomalaseista sekä myös Teema-astiastosta…
Voi, kun täydentyisi nyt …. mukana arvonassa

Reply
sari 18 helmikuun, 2016 - 10:23 am

Heipparallaa, kyllä valkoinen Teema ja harmaa Kartio juomalasi on meidän klassikko, mukavassa arvonnassa mukana,

terkuin Sari

Reply
Aino 18 helmikuun, 2016 - 10:28 am

Onpa ihana arvonta! Teeman valkoisen korkillisen kaatimen muotokieli on erityisen viehättävä <3 Kartiolaseja löytyy kirkkaana ja ruokalautasia valkoisena. Tarjoiluvälineitä ei ole vielä minkäänlaisia, joten ne olis kiva ja tarpeellinen lisä keittiöön 🙂

Reply
Inka 18 helmikuun, 2016 - 11:07 am

Kartiolasit! Käytetään arkena ja juhlassa! 🙂

Reply
Minttu 18 helmikuun, 2016 - 11:29 am

Ohuet kartiot + lokerovati 🙂

Reply
Satu 18 helmikuun, 2016 - 11:46 am

Kartio-kaadin on yksi suosikeistani! Teema-astiat ovat myös ihanan selkeitä ja ajattomia.

Reply
Maarit 18 helmikuun, 2016 - 11:56 am

Ehdottomasti Scandia-aterimet jotka ovat tuttuja lapsuudenkodista, eka osat on jo hankittu ja kerään niitä niin tylsien Savonia-aterimien tilalle.

Reply
Eveliina 18 helmikuun, 2016 - 12:06 pm

Tämän hetken suosikkini taitaa olla pyöreä 1,65l valkoinen kulho, joka on tuorein meidän teemoista. 🙂

Reply
JohannaKoo 18 helmikuun, 2016 - 12:20 pm

Teemaa ja Kartiota löytyy meiltäkin, sävyinä valkoinen ja sininen. 🙂

Reply
Tsinnia 18 helmikuun, 2016 - 12:22 pm

Valkoinen Teema kokonaisuudessaan 🙂 Sitä on ollut minulla jo 20 vuotta enkä vieläkään halua sitä muuhun vaihtaa.

Reply
Saara 18 helmikuun, 2016 - 12:23 pm

Pienemmistä kirkkaista kartio laseista ja Ateenan aamu-setistä tykkään kovasti.

Reply
Jolli 18 helmikuun, 2016 - 12:36 pm

Suosikkini Kartio-sarjan kaadin; kaunis katsella tyhjänäkin ja käytettävyys ei murene hienon muotoilun takia. En kyllä Teemastakaan luopuisi:on käytössä niin arkena kuin juhlissa.

Reply
kaisu 18 helmikuun, 2016 - 12:39 pm

Teema on suosikki ja sitä myös eniten löytyy käytöstä & kaapeista 🙂

Reply
Satu 18 helmikuun, 2016 - 12:48 pm

Teema-astiasto on lempparini. Aina tyylikäs ja helppo yhdistellä muiden astioiden kanssa.

Reply
Maarit K 18 helmikuun, 2016 - 12:51 pm

Teeman valkoinen on helppo yhdistää muihin sarjoihin; Paratiisiin, Taikaan ja tietysti Teeman edeltäjään Kiltaan.

Reply
Elina 18 helmikuun, 2016 - 1:15 pm

Ehdoton lemppari on valkoinen teema! Sitä meiltä jo yhden astiaston verran löytyykin. Silti aina löytyy tilaa myös uusille astioille 🙂

Reply
Kaisa 18 helmikuun, 2016 - 1:17 pm

Valkoinen teema sopii monenlaiseen kattaukseen aina arjesta juhlaan ja onkin suosikkini. Serveteillä, kynttilöillä ja kukilla on helppo luoda erilaista tunnelmaa tilanteesta riippuen. Yo-lahjaksi saadut Kartio-lasit ovat kulkeneet matkassani opiskeluajoista lapsiperhe-elämään ja ovat edelleen yhtä mieluisia kuin saadessani ne.

Reply
suffeli 18 helmikuun, 2016 - 1:20 pm

Ajaton valkoinen Teema-astiasto on ollut meillä käytössä jo ainakin 10 vuotta eikä kyllästymistä näy vieläkään! Myös kirkkaat Kartio-lasit sekä kirkas kaadin ovat käytössä päivittäin. Klassikoita siis! 🙂

Reply
Asta 18 helmikuun, 2016 - 1:41 pm

Suosikkeja Kartio ja Teema, ne on meillä hyvin esillä kotona.

Reply
Soili / Design Mertanen 18 helmikuun, 2016 - 3:24 pm

Ehdottomasti lempparini on Kartio kaadin, joka löytyykin jo kaapista. 🙂 Ois aika ihana yhdistää se kattaukseen Iittalan Aarre-sarjan Tähtisumun kanssa (jota käyttäisin kyllä vatina) ja Paratiisiastioiden kanssa, sekä paljon kastehelmituikkuja joihin kynttilöitä palamaan. 🙂 Ajatonta ja kaunista.

Reply
Tiia 18 helmikuun, 2016 - 3:58 pm

Teema-lautaset, värillä ei väliä!

Reply
marika.t 18 helmikuun, 2016 - 4:00 pm

Merensiniset kartio juomalasit ovat lempparini 🙂

Reply
Eve 18 helmikuun, 2016 - 4:10 pm

Meillä on Teemaa arkiastioina ja rakastan kyllä sitä! Suosikkini on 21cm lautanen jota ei ikävä kyllä enää saa kuin joskus harvoin outletista. On niin käytännöllinen salaatille mutta myös vaikka kakulle. Mutta kaikki Teema on kaunista.

Reply
Elisa n 18 helmikuun, 2016 - 4:33 pm

Tykkään mm.kirkkaista kartio juomalaseista tai valkoisista teema astioista:)

Reply
Tuula 18 helmikuun, 2016 - 4:39 pm

Valkoinen Teema on ajaton, sopii arkeen ja juhlaan.

Reply
Hippu 18 helmikuun, 2016 - 6:31 pm

Valkoinen Teema, sitä olen kerännyt pikku hiljaa itselle ja tyttärelle.

Reply
apple 18 helmikuun, 2016 - 6:36 pm

Suosikkini on musta teema. Ajaton klassikko, joka on meilläkin päivittäisessä käytössä 🙂

Reply
Suvi.T 18 helmikuun, 2016 - 6:40 pm

Scandia-aterimet ja etenkin sen sarjan lusikat on veikeitä, sain niitä juuri joitakin kappaleita ja niistä tuli heti lemppareita 🙂 Myös Kartio-sarjan juomalasit smaragdinvärisinä (ihana väri!) miellyttää paljon! Niitä ei (vielä ainakaan) meiltä valitettavasti löydy…

Reply
Heli 18 helmikuun, 2016 - 6:51 pm

Valkoinen teema on ehdoton suosikkini! Yksinkertainen ja kaunis, helposti yhdisteltävä!

Reply
moonangel 18 helmikuun, 2016 - 7:21 pm

Kartion kaadin on kyllä oma suosikkini 🙂

Reply
Jonna 18 helmikuun, 2016 - 7:22 pm

Oi, ihana postaus ja mukavaa päästä osallistumaan arvontaan. 🙂 Liityn monen muun joukkoon vastaamalla myös, että Valkoinen teema on kertakaikkiaan ihana! Se on muotoilultaan selkeä ja kaunis astiasto, joka on helposti yhdistettävissä moniin erilaisiin kattauksiin.

Reply
Marika 18 helmikuun, 2016 - 7:29 pm

Teeman valkoinen sarja on suosikkini. Ah miten pelkistetyn kaunista! 🙂

Reply
Lisbet 18 helmikuun, 2016 - 7:38 pm

Teema ehdottomasti. Sitä löytyy pääosin valkoisena, johon yhdistelen muutamia mustia, harmaita, turkooseja tai hiekanvärisiä osia tilanteen mukaan.

Reply
Sari 18 helmikuun, 2016 - 8:02 pm

Musta Teema -sarja ja höysteenä jotain muuta väriä on mun lemppari!

Reply
Johanna 18 helmikuun, 2016 - 8:31 pm

Meiltä löytyy valkoista teemaa (kahviastiasto) ja kirkkaita kartiolaseja. Sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Reply
Tiia 18 helmikuun, 2016 - 8:48 pm

Perinteinen Teema-astiasto on kyllä ehdoton suosikkini, vaikka se vähän tylsä vastaus onkin. Kotoa löytyy astiasto valkoisena, mutta myös turkoosin ja keltaisen sävyisiä astioita, joita voi yhdistellä kattauksessa. Mielestäni tuohon valkoiseen teemaan voi yhdistellä oikeastaan mitä astiastoa vaan ja siksi se onkin niin nerokas, ajaton ja toimiva. Kartiolasitkin ovat toki käytössä ja käytännöllisiä, mutta Teema ajaa niiden edelle kirkkaasti.
Teepannu oli itselleni ihan uusi juttu kattausjutussa. Olen etsinyt tarpeeksi simppeliä ja sopivan kokoista teepannua, joten luulenpa tämän jutun myötä sen löytäneeni. Kiitos siis vinkistä :).

Reply
Kaisa 18 helmikuun, 2016 - 9:15 pm

Kartio ikuinen suosikki!

Reply
Erika 18 helmikuun, 2016 - 9:32 pm

Teeman teekannu ja kaadin sekä tarjoiluastiat.

Reply
LauraK 18 helmikuun, 2016 - 9:41 pm

Monen muun tavoin myös minun suosikkini on Teema-sarja. Yksinkertaisuudessaan täydellisen kaunis.

Reply
sikkuralla 18 helmikuun, 2016 - 9:56 pm

Kartio-lasit ja -kaadin ovat lempparini.

Reply
SatuK84 18 helmikuun, 2016 - 9:56 pm

Kuten varmaan joka toisen, niin myös minun suosikkini on (valkoinen) Teema-sarja. Siitä onkin jo monen monta osaa kerättynä ja niitä käytän sekä arjessa että juhlassa 🙂

Reply
Katriina 18 helmikuun, 2016 - 10:18 pm

Nuo Scandia-aterimet ovat aivan parhaita! Enpä vain ollut huomannut, että nekin ovat Kaj Franckia! Kartio-kaadin on myös todella kaunis! Teemaa ja Kartiota löytyykin monessa värissä, mutta tuo kaadin puuttuu.
~kk

Reply
Venla 18 helmikuun, 2016 - 10:28 pm

Kartio lasit ovat ehdoton suosikki, löytyy kirkkaana vain tällä hetkellä. Tuo uutuusväri joka kattauksessasi näkyi toisi kivasti lisäväriä meidän muuten niin valkoiseen astianvalikoimaan. 🙂

Reply
Kaisa 18 helmikuun, 2016 - 10:33 pm

Kartion kaadin näyttää kieltämättä hyvältä!

Reply
Sussun 18 helmikuun, 2016 - 10:42 pm

Meillä kotona mustaa teemaa ja mustavalkoisia mukeja. Ihana arvonta 🙂

Reply
miia 18 helmikuun, 2016 - 10:45 pm

Mukana arvonnassa!! Kartio-lasit pienemmässä koossa ovat suosikkeja. Niitä löytyy jo ja tarkoitus olisi hankkia lisää muutama kappale tuona uutena smaragdi-värinä 🙂

Reply
Krista 18 helmikuun, 2016 - 11:05 pm

Valkoinen Teema kulho 30 cm on kaunis, ja sitä kaipailisin salaattikulhoksi. Mukana arvonnassa.

Reply
Sofia seppänen 18 helmikuun, 2016 - 11:12 pm

Valkoinen teema sarja on ajaton ja älyttömän kaunis! Mukana arvonnassa!

Reply
Minsku 18 helmikuun, 2016 - 11:31 pm

Valkoinen teema, ajaton ja simppeli. Yhdistelen siihen usein musta-valkoista marimekon oiva sarjaa. Looks like a good!

Reply
Hansu 19 helmikuun, 2016 - 7:37 am

Jos yksi pitää valita on se Kartio. Ostin ja sain laseja lahjaksi ennen kuin muutin pois kotoa ja tuolloin sydän sykki turkoosille (vai onko se veden vihreä). Sittemmin ihastuin punaiseen ja kun muutimme mieheni kanssa yhteen hänen Kartionsa liittyivät seuraan. Nyt meillä on laseja ja värejä mistä valita – fiiliksen ja kattauksen mukaan.

Reply
Sasa 19 helmikuun, 2016 - 7:43 am

Kartio -lasit ovat suosikkini, vaikka minulla on niitä erikokoisina ja -värisinä mittaava määrä jo ennestään. Myös Teema -astiat, Kartio -kaatimet löytyvät minulta jo ennestään – vanhimmat 70-luvulta.

Reply
Veera 19 helmikuun, 2016 - 9:12 am

Kirkas Kaatio-kaadin on oma lempituotteeni. 🙂
Ja ihana arvonta!!

Reply
vintagentti 19 helmikuun, 2016 - 9:13 am

Harmaa Kartio ja turkoosi Teema ovat suosikkejani. Erityisen kauniita yhdessä.

Reply
JossuK 19 helmikuun, 2016 - 9:39 am

Kyllä se on tuo valkoinen Teema, jota on tullut kerättyä ylppäreistä asti 🙂

Reply
Lotta H 19 helmikuun, 2016 - 10:19 am

Valkoinen Teema, kaunis ja ajaton. Tykkään myös Kartion kaatimesta sekä laseista. 🙂 Kiva arvonta.

Reply
Ruut 19 helmikuun, 2016 - 11:51 am

Niin kauniita kuvia! Täällä tykätään näistä myös. Kotoa löytyy juuri niitä ylppärilahjaksi saatuja Kartio-laseja ja Teema-astioita. Kirkasta, valkoista ja mustaa. Ajattomia ja kestäviä käytössä.

Reply
Sari 19 helmikuun, 2016 - 11:57 am

Suosikkini ovat valkoinen Teema-astiasto ja eriväriset Kartio-lasit. Ne sopivat kaikenlaisiin kattauksiin.

Reply
Teea 19 helmikuun, 2016 - 12:33 pm

Kartio-lasit kirkkaana ovat kattaukseen kuin kattaukseen sopivat ja Teema-astiasto esim. harmaana toisi muuten valkoiseen maailmaan ihana maanläheisyyttä.

Reply
AnnaH 19 helmikuun, 2016 - 12:39 pm

Teema on minun suosikkini, ja teema-astioista syvä lautanen – valkoisena tietenkin. Kaunis ja ennen kaikkea käytännöllinen.

Reply
Suvi 19 helmikuun, 2016 - 12:57 pm

Teema valkoisena on suosikkini sekä kartio-lasit ja kaadin kirkkaina. Ajattomia ja sopivat yhdisteltäviksi.

Reply
Minna 19 helmikuun, 2016 - 2:00 pm

Olen haaveillut juuri tästä ajattomasta teema sarjasta.

Reply
Hanna 19 helmikuun, 2016 - 2:21 pm

Mulla on myös noita kartion laseja vaalean vihreänä. Mutta lemppari on silti Teema valkoisena, harmaana, mustana… + ripauksella jotain pirteämpää väriä! 🙂

Reply
Elina 19 helmikuun, 2016 - 2:36 pm

Tämä on todella helppo kysymys – teema tietenkin!

Reply
Marikki 19 helmikuun, 2016 - 2:58 pm

Minunkin Iittala-taipaleeni on alkanut vaaleansinisistä Kartio-laseista. Minä suosin sitä isompaa mallia, parin desin laseista tulee lähinnä vihaiseksi, kun lasia saa olla koko ajan täyttämässä 😀

Reply
Nea 19 helmikuun, 2016 - 3:38 pm

Ateenan aamu. Se on vaan niin kaunis. 🙂

Reply
Jossu 19 helmikuun, 2016 - 3:42 pm

Valkoinen Teema on ehdottomasti suosikkini; hyvä muotoilu ja ajaton. Erityisesti tykkään ihanan isoista ruokalautasista ja 30cm:n kulhosta! <3

Reply
Jenninii 19 helmikuun, 2016 - 4:14 pm

Teeman valkoinen 30cm kulho on suosikkini. Se käy monenlaisiin kattauksiin. Eniten meillä käytössä hedelmien säilytyksessä, mutta myös mm. salaatit sopii hyvin tehdä siihen 🙂

Reply
Petra 19 helmikuun, 2016 - 5:50 pm

Suosikkini on valkoinen Teema, mutta myös kartion kirkkaat astiat ovat ihania!

Reply
Kati 19 helmikuun, 2016 - 6:43 pm

Paljon löytyy Iittalaa eri muodoissa. Kartio-kannu on todella hyvä kaadin, istuu ihanasti käteen.

Reply
AnnaT 19 helmikuun, 2016 - 6:52 pm

Valkoinen teema on suosikkini arjessa ja juhlassa, helppo yhdistellä kaikkea muuta ja kaikenväristä!

Reply
Elina 19 helmikuun, 2016 - 7:12 pm

Teema valkoisena, monikäyttöinen ja helppo yhdistellä 🙂

Reply
Tiinukka 19 helmikuun, 2016 - 8:31 pm

Teeman pieni kaadin korkki-kannella

Reply
katja 19 helmikuun, 2016 - 8:50 pm

Teema-mukit. Käteen sopivia ja kaunis muotoilu.

Reply
Marita 19 helmikuun, 2016 - 8:54 pm

Teeman valkoiset ”kanttiset” tarjoiluastiat ovat suosikkini. Kotoa löytyy Teeman mukeja, kulhoja ja lautasia jokapäiväisessä käytössä, Muumikuvioisena 🙂

Reply
Maikki 19 helmikuun, 2016 - 9:19 pm

Valkoinen teema on monikäyttöinen.

Reply
Tanja 19 helmikuun, 2016 - 10:17 pm

Kyllä tuo teema on valkoisena vaan niin hyvä perusastiasto. Siihen on helppo yhdistellä muiden sarjojen astioita ja kattaukseen saa vaihtelua.

Reply
Hennas 19 helmikuun, 2016 - 10:23 pm

Pidän oikeastaan kaikista Franckin klassikoista! Omasta kaapista löytyy niin Kiltaa, Teemaa kuin Kartiotakin. Jotenkin näiden tekemiesi kattausten myötä ihastuin taas uudelleen, myös itseltäni löytyvään Teeman teepannuun. Se on todella sympaattinen. Ehkä tällä hetkellä myynnissä olevasta valikoimasta suosikikseni kuitenkin nousee neljän desin Kartio lasi sade -värillä.

Reply
Piritta 19 helmikuun, 2016 - 11:04 pm

Valkoinen Teema-sarja, olen niitä hankkinut ensimmäiseksi sarjaksi noin 15 vuotta sitten täydentänyt vuosien varrella ja vieläkin ovat käytössä niin arjessa kuin juhlassa.

Reply
Tiina 20 helmikuun, 2016 - 12:33 am

On vaikea valita Teema-astiaston ja Kartiolasien väliltä, koska molemmat ovat kauniita, ajattomia ja sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Mutta jos valita pitää, niin Kartio (sekä lasit että kaadin).

Reply
Jenni 20 helmikuun, 2016 - 2:04 am

Kartion kaadin on klassisen kaunis 🙂
Erityisesti kirkas ja vedensininen!

Reply
Karkku 20 helmikuun, 2016 - 7:15 am

Kirkas Kartion kaadin on suosikkini.

Reply
Liina 20 helmikuun, 2016 - 8:50 am

Scandia-aterimet sykähdyttivät. 🙂

Reply
Janica S. 20 helmikuun, 2016 - 9:34 am

Teema-sarja on suosikkini. Toimii arjessa ja juhlassa.

Reply
Heidi 20 helmikuun, 2016 - 10:05 am

Valkoinen Teema on myös minun suosikkini! On niin monikäyttöinen 🙂

Reply
Neelia 20 helmikuun, 2016 - 10:08 am

Teema-sarja on minun suosikkini. Sitä löytyy kotoa monessa värissä ja haaveilen sarjan täydentämisedtä edelleen. 🙂

Reply
Maarit 20 helmikuun, 2016 - 10:11 am

Suosikkini on valkoinen Teema -astiasto. Muutama osa olisi vielä kiva saada :)…

Reply
Liisukka 20 helmikuun, 2016 - 12:15 pm

Vedensininen Kartio on suosikkini.

Reply
KatjaOo 20 helmikuun, 2016 - 1:52 pm

Kartio-kaadin on oma suosikkini, jos vain yksi pitää valita. Ihanan kattauksen olet loihtinut 🙂

Reply
Ninnu 20 helmikuun, 2016 - 3:29 pm

Valkoinen Teema on ollut suosikki jo vuosia, mutta tuo Kartion settikin (Kaadin <3 )on toki kaunis.

Reply
Outi 20 helmikuun, 2016 - 4:04 pm

Ehdottomasti hienoimmat ovat lapsuuteni Scandia aterimet,joita nyt on uustuotantona. Vihreät teemalautaset on meillä käytössä.

Reply
Kati Pöykiö 20 helmikuun, 2016 - 5:53 pm

Teema on suosikkini. Väreinä meillä keltainen ja ruskea.

Reply
Kaisu 20 helmikuun, 2016 - 6:38 pm

Valkoinen teema on päivittäisessä köytössä, joten siksi se on ehkä ”se suosikki”, mutta minulla on myös keltaista Kilta sarjaa, jota arvostan yhtä paljon, mutta käytän sääteliäämmin.

Reply
Maarit 20 helmikuun, 2016 - 6:49 pm

Teema on ehdoton suosikkini ja arjessa aina mukana, mukit ja lautaset valkoisena. Joskus ostan uusia värejä mm kartiolaseista. Nyt tuo vihreä kiinnostaa kovasti!

Reply
Sannamari 20 helmikuun, 2016 - 7:47 pm

Valkoinen Teema on ollut suosikkini jo vuosia. Yksinkertaisen kauniita ja helppo yhdistellä eri sarjoihin.

Reply
Linnea 20 helmikuun, 2016 - 10:46 pm

Valkoinen teema on myös mun suosikki! Arkeen ja juhlaan erinomaisesti sopiva astiasto!

Reply
Lanttuleikkuri 21 helmikuun, 2016 - 7:59 am

Nämä Scandia aterimet. Mieheni lapsuudenkodissa niitä on käytössä päivittäin ja klassikko ja kunnon raaka-aineet, ovat vuosikymmenienkin jälkeen loistavassa kunnossa.

Reply
Susanna 21 helmikuun, 2016 - 8:27 am

Kartio lasit ovat suosikkini. Ovat ajattomia ja kauniita.

Reply
Laura 21 helmikuun, 2016 - 1:51 pm

Kartio juomalasit ovat klassikko. Kaapista löytyy 21cl ja 40cl kokoisia ja 3 eri väriä 🙂

Reply
Henna73 21 helmikuun, 2016 - 4:15 pm

Teema eri väreissä toimii aina

Reply
Teija 21 helmikuun, 2016 - 5:34 pm

Teemaa erivärein yhdistettynä, niin ajattoman kaunista.

Reply
SallaH 21 helmikuun, 2016 - 5:41 pm

Kartio kaadin on kaunis ja käytännöllinen.

Reply
Tiina 21 helmikuun, 2016 - 6:45 pm

Teema valkoisena on ollut käytössä jo monet vuodet

Reply
Emilia 21 helmikuun, 2016 - 7:35 pm

suosikkini on niinkin arkinen kuin kirkkaat kartio juomalasit (21 cl), ovat jotenkin niin söpöt pienet & simppelit 🙂

Reply
Kaisa 21 helmikuun, 2016 - 9:27 pm

Scandia-aterimet kelpuuttaisin meille mielelläni. Teeman astiat ovat kyllä jokapäiväisessä käytössä.

Reply
Anna-Mari 21 helmikuun, 2016 - 9:35 pm

Teemaa löytyy meillä valkoisena, ruokalautaset (syvät ja matalat) ja kahviastiasto. Todella ajaton ja tyylikäs sarja! Lisäksi kartion laseja kahdessa eri värissä ja kahdessa koossa 😀 Suosikkeja ovat, en osaisi kyllä toiseen vaihtaa. Teema astiastoa olen kyllä ajatellut täydentää eri värisillä astioilla! Musta houkuttaa.

Reply
Micaela 21 helmikuun, 2016 - 10:49 pm

Myös täällä Teema-sarja on ajaton suosikki! Isoäitini kattauksia koristaa valkoiset Teeman astiat, äitini astiakaapista löytyy myös kyseinen astiasto valkoisena ja tietenkin myös minulta löytyy Teeman lautaset neljässä eri koossa ja mallissa, jotka odottavat palavasti omaan kotiin pääsyä ja käyttöönottamista 🙂 Tarkoituksena pikku hiljaa vielä täydentää jo melkein täydellistä Teema-sarjaa, ehkäpä jollain muulla värillä.

Reply
PiaA 21 helmikuun, 2016 - 11:13 pm

Kartio kaadin on ehdoton suosikkini. Kaunis ja toimii arjessa!

Reply
Nippe 22 helmikuun, 2016 - 7:56 am

Erivärisiä kartio laseja ja valkoista teemaa löytyy täältäkin. En ole vielä kyllästynyt 🙂

Reply
Hannele 22 helmikuun, 2016 - 10:21 am

Teeman lautaset ovat kestäviä ja klassisen näköisiä.

Reply
Laura 22 helmikuun, 2016 - 12:29 pm

Valkoinen teema on ikuinen suosikkini! Sitä löytyykin kaapista monessa eri muodossa. Yksinkertaisen tyylikkäitä astioita, jotka sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Reply
Paula 22 helmikuun, 2016 - 1:06 pm

Minäkin toivoin ja sain ylioppilaslahjaksi vaaleansinistä kartiota. Edelleen joka kerta, kun kaadan lasiin vichyä mietin, että onpa erityisen viehättävä astia.

Reply
Jjensku 22 helmikuun, 2016 - 1:22 pm

Kartio-sarjan kaadin on ollut haavelistalla jo vuosia. Teemaa ja muita Iittalan klassikkoastioita onnekseni löytyy jo kotoa 🙂

Reply
Sanna Takkula 22 helmikuun, 2016 - 3:27 pm

Valkoinen teema on on jo osin hankittua. Mutta esim kaadin ja kannu puuttuvat ja aion kyllä vielä hankkia. Lapsuuskodissani oli tätä uudelleen tullutta scandia aterimia joten nekin laitetaan toivelistaan.

Reply
Tiina 22 helmikuun, 2016 - 4:06 pm

Hei,

Vanha kunnon Scandia oli minusta hieno jo kauan sitten.

Reply
Minttu 22 helmikuun, 2016 - 8:42 pm

Teema-sarja on suosikkini. Se toimii joka tilanteessa, ja on helppo yhdistellä muihin astioihin. Paljonhan Franck on suunnitellut mieleeni olevia astioita, useita löytyy kotoakin.

Reply
KatjaJ 22 helmikuun, 2016 - 9:15 pm

Kartio-juomalasit ovat kauniit ja yksinkertaiset!

Reply
Päikkä 22 helmikuun, 2016 - 9:29 pm

Teema sopii arkeen ja juhlaan – kattauksien kuningatar!

Reply
Leenukka 23 helmikuun, 2016 - 2:35 am

Teema! Sitä löytyy ja vasta taas ostin täydennystä. Yhdisteltävyys on ihan super!

Reply
Sofia 23 helmikuun, 2016 - 1:21 pm

Voi haluaisin kartio turkooseja juomalaseja. Teemaakin meillä on ja lisää voisi tulla. Ja noi lusikat,haarukat,veitset ovat niin klassikot.

Reply
Anne 23 helmikuun, 2016 - 1:23 pm

Kartiot,teemat..itseasiassa noi kaikki on niin selkeän klassisen tyylikkäät.

Reply
Emm 23 helmikuun, 2016 - 8:40 pm

Kartio-lasit miellyttävät kovasti.

Reply
Sanna 23 helmikuun, 2016 - 9:39 pm

Teema-sarja ehdoton lemppari.

Reply
Veera 23 helmikuun, 2016 - 9:42 pm

Kyllä se tuo Teema on kaikkinensa. Meillä on käytössä päivittäin niin sarjan leipälautaset, kulhot kuin syvät ja matalatkin lautaset. Ovat helposti yhdisteltävissä muuhun kattaukseen, joten passaavat niin arkeen kuin juhlaan.

Reply
Riikka 23 helmikuun, 2016 - 9:44 pm

Valkoista teemaa löytyy kaapista, helppo yhdistää muihin astioihin.

Reply
Terhi J. 23 helmikuun, 2016 - 9:46 pm

Suosikkini on mielettömän kaunis kastehelmen jalallinen tarjoiluvati

Reply
Sari Saarinen 23 helmikuun, 2016 - 9:48 pm

Teema on ehdoton suosikki ?

Reply
mirella 23 helmikuun, 2016 - 10:01 pm

Teeman ihastuttavan sympaattinen korkkikorkillinen salaatinkastikekannu. Siinä on sitä jotain ☺

Reply
Ulla 23 helmikuun, 2016 - 10:02 pm

Valkoinen Teema-sarja on ikisuosikki. 🙂

Reply
Mia 23 helmikuun, 2016 - 10:03 pm

Valkoinen Teema on aina varma valinta 🙂

Reply
Minna 23 helmikuun, 2016 - 10:06 pm

Teema on myös minun suosikkini.

Reply
Merja Sipilä 23 helmikuun, 2016 - 10:08 pm

Lapset oli muuttamassa pois kotoa joten molemmille keräsin kahdeksan hengen astiaston valkoista teemaa ja kartiolasit pienet ja isommat. On vaan niin ihanat ja käytännölliset.

Reply
Tiina Sevander 23 helmikuun, 2016 - 10:13 pm

Teema astiasto, se on niin ajattoman tyylikäs 🙂

Reply
Miia 23 helmikuun, 2016 - 10:16 pm

Valkoinen ja harmaa Teema ovat parhaita ja Kartion pienempi juomalasi. Se on sopivan kokoinen. Kirkas ja vedenvihreä viehättävät eniten.

Reply
Annamari 23 helmikuun, 2016 - 10:21 pm

Scandic – aterimet, joilla jo mummolassa ruokailin. Muutkin tuotteet ovat ihania, mutta aterimet ylikaiken.

Reply
Kati 23 helmikuun, 2016 - 10:21 pm

Kovasti haluaisin vaihtaa nykyiset arkiastiamme Teemaan, valkoiseen perussettiin ja muutamiin tehosteväreihin.

Reply
Saara 23 helmikuun, 2016 - 10:22 pm

Teemaa ja lattioita löytyy. Teemat passaa niin monen sarjan kanssa. Meillä Marimekon oiva-sarjan lisukkeena. Kartio-kaadin ehkä kaunein…

Reply
Emilia 23 helmikuun, 2016 - 10:25 pm

Valkoinen teema ehdottomasti sekä kartio-sarja 🙂 Olispa piristävää ostaa kartio sarjasta jotain väripilkkuja kattaukseen. Kiitos ideoista jälleen!

Reply
Jaana Pistemaa 23 helmikuun, 2016 - 10:28 pm

Kartio lasit vuodesta toiseen, värimieltymys vaihtuu välillä. Tällä hetkellä kirkas väri suosikkini. Ajaton lasi joka sopii niin moneen kattaukseen??

Reply
Saara 23 helmikuun, 2016 - 10:31 pm

Valkoiset ja harmaat Teema-astiat ovat suosikkeja. Mielettömän käytännöllinen astiasarja!

Reply
Maria 23 helmikuun, 2016 - 10:32 pm

Kartio lasit ja kaadin ovat meillä käytössä ja mökillä Teemaa. Mutta nuo Scandia-aterimet! Ihania, lapsuus tulee mieleen. Tuo pyöreä lusikka varsinkin 🙂

Reply
Jennaje 23 helmikuun, 2016 - 10:36 pm

Valkoiset Teema-astiat ovat meillä kovassa käytössä!

Reply
Mirja 23 helmikuun, 2016 - 10:37 pm

Ateenan aamu, sitä ihailen joka päivä kotonani. Varsinkin auringonsäteiden osuessa lasinpintaan ja siitä heijastus seinään, niin kaunista.

Reply
kirppumamma 23 helmikuun, 2016 - 10:41 pm

Teema mukit ja lautaset valkoisina käyvät sekä arkeen että juhlaan. <3 vihreät kartiolasit toisivatkin mukavan piristyksen kattauksiin! Kiitos kauniista inspis kuvista:)

Reply
Jaana 23 helmikuun, 2016 - 10:48 pm

Valkoinen teema ehdoton on! ?

Reply
taavi 23 helmikuun, 2016 - 10:56 pm

Kyllä valkoinen teema on suosikkini. Ajaton ja voi yhdistää kaikkiin väreihin. Myös kirkas kastehelmi on kaunis, sitä en vain vielä omista, ehkä joskus..:)

Reply
Merja 23 helmikuun, 2016 - 10:59 pm

Kartiolasit kirkkaina, molempina kokoina toimii aina! 🙂

Reply
Tuija 23 helmikuun, 2016 - 11:03 pm

Valkoinen teema ja kartio kaadin.

Reply
Mirva Belov 23 helmikuun, 2016 - 11:32 pm

Teema valkoisena sopii arkeen kuin juhlaan. Niihin on mukava yhdistellä esim Marimekon siirtolapuutarha sarjaa. Meillä käytössä myös kirkkaita kartioita laseina ja kaatimina ?

Reply
Päivi 24 helmikuun, 2016 - 3:45 am

Kartio kaadin on suosikkini.

Reply
Annukka Kääriäinen 24 helmikuun, 2016 - 6:19 am

Valkoinen Teema on suosikkini.

Reply
Noora/Villakoiria ja kissankarvaa 24 helmikuun, 2016 - 7:29 am

Teema-astioita minäkin olen saanut aina rippijuhlista eteenpäin. Rakastan niiden ajattoman kaunista muotoilua!

Reply
Henna 24 helmikuun, 2016 - 8:03 am

Kartiokaadin 🙂

Reply
Sannak 24 helmikuun, 2016 - 8:06 am

Kyllä helmenharmaa Teema on tällä hetkellä ehdoton lemppari. Samoin ihana vihreä väri Kartio laseissa ja muissa lasituotteissa.

Reply
Krista 24 helmikuun, 2016 - 8:47 am

Minulle ensimmäiset Teemat saapuivat jo rippilahjaksi, muotokieli miellyttää yhä ja siniset astiat ovat alkaneet saada seurakseen valkoista. Yhtä suosikkia on hankala on valita, teema ja kartio miellyttää ajattomuudellaan ja yksinkertaisella muotokielellään. Ja tuo uusi vihreä väri<3 olen rakastunut!

Reply
Suvi N 24 helmikuun, 2016 - 9:10 am

Olen saanut 17 vuotta sitten vanhemmiltani syntymäpäivälahjaksi keltaisen Teema-astiaston. Vuosi sitten ostin itselleni valkoista Teemaa, joten kyllähän tuo sarja tuntuu kestävän aikaa yksinkertaisella muotoilullaan 🙂

Reply
Anne R 24 helmikuun, 2016 - 9:15 am

Kartiolasit ja kaadin

Reply
S - Beauty of life 24 helmikuun, 2016 - 9:34 am

Valkoinen teema! Se meiltä löytyy ja siitä en luovu <3 🙂

Reply
Elina V. 24 helmikuun, 2016 - 9:54 am

Turkoosi teema on meillä päivittäisessä käytössä sekä kartio juomalasit vihreänä ja harmaana. Niistä en luopuisi.

Reply
Ma 24 helmikuun, 2016 - 10:56 am

Kartio kaadin eri väreissä on suosikki, teemasta myös pitäen.

Reply
Jenny 24 helmikuun, 2016 - 11:02 am

Valkoinen Teema ja kirkkaat kartiolasit!

Reply
Kinga 24 helmikuun, 2016 - 2:17 pm

Hei! Minun suosikkini on ehdottomasti ajaton ja tyylikäs valkoinen Teema!

Reply
Heidi 24 helmikuun, 2016 - 2:27 pm

Kartio -sarja sykähdyttää edelleen ja on ollut minun ensimmäinen lasisarja 🙂 Ajaton kuvastaa tätä sarjaa ja lasit ovat todella kestäviä – niin silmille, kuin muutenkin

Reply
Tuittu06 24 helmikuun, 2016 - 3:00 pm

Kartio kaadin on suosikkini,käy kannuna sekä maljakkona 🙂

Reply
Johanna 24 helmikuun, 2016 - 3:06 pm

Teema ja kartiot käytössä päivittäin. Isommista tarjoiluastioita on puutetta ja niihin voisin nyt satsata.

Reply
Jenna 24 helmikuun, 2016 - 4:15 pm

Teema on suosikkini. Keltainen astiasto löytyy kaapista, mutta haaveilen lisäksi valkoisesta.

Reply
Annika 24 helmikuun, 2016 - 5:39 pm

Valkoinen Teema ja kartiot on suosikkini 🙂

Reply
Tiinuli 24 helmikuun, 2016 - 8:29 pm

Valkoiset Teema-astiat ovat kyllä ihan suosikkejani koska ne ovat niin käytännöllisiä, helposti yhdisteltävissä ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin.

Reply
Piia 24 helmikuun, 2016 - 9:47 pm

Valkoinen teema ehdottomasti. Helppo yhdistellä eri väreihin. Harmaata haluisin hankkia vielä.

Reply
SEV 24 helmikuun, 2016 - 11:30 pm

Valkoinen Teema on suosikkina.

Reply
Maija 25 helmikuun, 2016 - 9:37 am

Teemasta tykkään. 🙂

Reply
Tiina 25 helmikuun, 2016 - 10:49 am

Valkoinen ja musta teema on ajattomin.
Itselläni on oliivin vihreää teemaa arki käytössä.
Siihen olen lisännyt juurikin valkoista ja mustaa.

Reply
Riitta M 25 helmikuun, 2016 - 11:16 am

Valkoiset Teemat ikisuosikkini, pidän kovasti neliskanttisista tarjoiluastioista, suoraan uunista pöytään. Kartiot löytyvät myös meiltä.

Reply
Riikka 25 helmikuun, 2016 - 12:42 pm

Valkoinen Teema-astiasto on kaunis, ajaton ja monipuolinen, koska sen kanssa voi yhdistellä melkein mitä mielikuvitus vain tuottaa. Lisäksi kartio-lasit eri kokoisina ovat omia suosikkeja. Väriä voi vaihdella tunnelman mukaan, ja niillä saa myös mukavasti valkoiseen Teema-sarjaan eloa. Nämä ovat omat suosikkini, joita kaapista myös kotoa löytyy! (Näitä tosin ei koskaan voi olla liikaa :))

Reply
Iipu 25 helmikuun, 2016 - 12:51 pm

Mummolassani olen ihaillut aina pienestä tytöstä lähtien tiettyjä aterimia, nimeltään Scandia. Scandia aterimet muistuttavat minua mummolasta, ja niillä onkin erityistä tunnearvoa. Ihastuin tähän postaukseen, jossa nään nämä samat rakkaat aterimet modernissa ja kauniissa kattauksessa. Ehkä minäkin saan joskus omat Scandiat.. <3

Reply
Milla 25 helmikuun, 2016 - 1:23 pm

Ehdottomasti Kartio-lasit, pienet ja isot. Ajaton, kaunis, sopivat arkeen ja juhlaan.

Reply
mka 25 helmikuun, 2016 - 7:41 pm

Teema -valkoisena ja mustana. Scandia aterimet tuovat minullakin mieleen mummolan 🙂

Reply
Maija 26 helmikuun, 2016 - 7:42 pm

Teema oma suosikki! Harmaat kupit on nyt toivelistalla.

Reply

Jätä kommentti