Vinkit kauniiseen kattaukseen (+Iittala-arvonta!)

by Kerttu

Kaupallinen yhteistyö: Iittala

Kun pääsin ylioppilaaksi, toivoin lahjaksi Iittalan astiota. Juhlavieraat toivat minulle unelmieni astiasarjaa; Kaj Franckin suunnittelemaa Kartiota vaaleansinisenä. Rakastin sitä! Ennen kuin muutin omaan kotiini, säilytin astiakokoelmaani avohyllyssä ja ihailin astioiden kiitäviä pintoja. Tänä päivänä nuo samat vaaleansiniset lasit löytyvät meiltä yhä. Vuosien varrella olen täydentänyt sarjaa Iittalan Kartiolla, Teemalla ja Kastehelmellä.

PÄÄRUOKAKATTAUS

Iittala-1-31

Klassikot ovat ja pysyvät. Värit voivat vaihtua, mutta muoto ja asenne säilyvät. Viime vuosina olen täydentänyt Kartio-lasien sarjaa kirkkailla juomalaseilla juurikin ajattomuuden vuoksi. Iittalan yhteistyöt ovat minulle eritysen mieluisia, voisiko sanoa jopa kunniatehtäviä. Syy on siinä, että koen brändin ja sen tuotteet niin omakseni ja kotimme näköiseksi.

Iittala-1-19

Tänä vuonna valokeilassa on juuri nämä minulle (ja niin monelle suomalaiselle)  rakkaat sarjat Kartio ja Teema. Ne ovat Kaj Franckin klassikkoastioita sekä sekä ajattomissa perusväreissä kuin supertrendikkäinä uutuuksina. Tyylikäs valkoinen, hurmaava harmaa sekä raikas vihreä muodostavat houkuttevan kattauksen. Parasta on, että sävyt toimivat sekä yhdessä että erikseen. Vuodesta toiseen.

Iittala-1-20

Iittala-1-21

Kaunis kattaus syntyy kauniista asioista, muuten pidän mielelläni kokonaisuuden yksinkertaisena. Valkoinen pellavapöytäliina on yhtä aikaa rento ja juhlava, minulle sopii loistavasti materiaalit joita ei tarvitse silittää. Tällä kertaa päivälliskattaukseen valitsin vain valkoisia kukkia, joiden vihreät varret ja lehdet komppaavat smaragdinvihreiden Kartio-lasien sävymaailmaa.

Iittala-1-22

Iittala-1-23

Katoin pöydän kuudelle ruokaiijalle, tällä kertaa pöydän ääreen istui vain aikuisia. Hayn About A Chair-tuoleja on neljä, joten siirsin pöydän ääreen pari Artekin jakkaraa.

Iittala-1-24

Iittala-1-25

Kattauksessa ruokalautaset ovat Teeman 26 senttiset helmenharmaana ja keittolautanen on valkoinen 21 senttinen. Suurempi juomalasi on 40 cl kirkas Kartio ja pienempi 21 cl uutuus eli hehkuttamani smaragdin vihreä.

Iittala-1-26

Iittala-1-27

Kattauksessa on kaksi Kartio kaadinta, toinen vesikannuna ja toinen maljakkona valkoisille liljoille. Kulhoja pöydästä löytyy kolmin kappalein, kaksi 1,65 litraista sekä yksi suuri 2,5 litrainen.

Iittala-1-28

Aterimet ovat Scandia-sarjaa, jonka Kaj Franck on suunnitellut jo vuonna 1952. Kyseessä on ajaton klassikko, joka toimii mainiosti sekä modernissa että perinteisemmässä kattauksessa. Aterimet on nyt tuotu uudelleen markkinoille ja tällä kertaa myös päivityssä koossa eli hieman suurennettuna.

Iittala-1-29

Meillä ei kateta pöytää millilleen. Vaikka pidänkin harmoniasta ja symmetriasta, ei kaiken tarvitse olla kuin viivottimella aseteltua. Jos sitä on kokkinakin vähän enemmän “sinnepäin”-tyyppi, niin eikö se saa näkyä kattauksessakin? Vinkki siihen, miten saa rennon kattauksen näyttämään kotona erityisen kauniilta: siivoa tasot tavaroista. Näin tunnelma pysyy tiiviinä pöydän ympärillä ja huomio kiiinnittyy siihen mihin pitääkin; herkulliseen ruokaan, kauniisiin astioihin ja hyvään seuraan pöydän ympärillä.

Iittala-1-30

Iittala-1-31

Ripaus ravintolatunnelmaa syntyy kotiinkin kun pöytään laittaa vain yhden kynttilän. Yksinkertainen on usein kauneinta vai mitä pidätte?

Iittala-1-32

Iittala-1-33

JÄLKIRUOKAKATTAUS

Kun pötsit ovat pyöreänä pääruuasta, on aika kattaa jälkiruoka pöytään. Myös jälkkärikattauksessa pääosassa ovat Kaj Franckin klassikkoastiat. Meillä on valkoisia teemakuppeja kolmessa eri koossa, tähän kahvikattaukseen laitoin pienimmät kupit aluslautasineen. Jälkkärilautasena toimii saman sarjan lautanen 17 cm halkaisijalla. Samat smaragdinvihreät juomalasit jatkoivat kattauksessa.

Iittala-1-13

Iittala-1

Iittala-1-16

Iittala-1-17

Iittala-1-2

Teeman käsityönä valmistettava teekannu on yksi jälkkäripöydän katseenvangitsijoista. Sen ajaton muotoilu näyttää todella sympaattiselta! Katoin pöytään myös syvät 15 cm halkaisijaltaan olevat lautaset jäätelökulhoiksi.

Iittala-1-3

Jälkiruokapöydän superherkut ovat taitavan Minna Bakesin käsialaa. Ajan mielelläni toiselle puolelle kaupunkia hakemaan Minnan luomuksia, sillä hänen leipomuksissaan yhdistyvät visuaalinen ulkonäkö sekä viimeistelty maku. Minna kyseli, että millainen kattaus on tulossa ja kun kerroin smaragdinvihreistä laseista, hänen ehdotuksensa oli minttusuklaa- ja cappuccinokuppikakut. Sävyt ja maut olivat täyskymppejä!

Iittala-1-12
Iittala-1-4

Iittala-1-10

Kahvipöydän kattaukseen lisäsin sekä kukkia ja kynttilöitä. Kukat ja kynttilät ovat huolettomasti aseltuja. Purin kukkakimpun useampaan erilaiseen maljakkoon, jolloin syntyi illuusio kukkapaljoudesta. Lisäsin pöytään vielä pari kynttilää tuomaan tunnelmaa.

Iittala-1-7

Iittala-1-6

Jälkkärikattauksessa on Teeman mini-tarjoilusetti, johon kuuluu kolme erimuotoista tarjoiluastiaa.

Iittala-1-5

Kaj Franckin ajaton muotoilu on seurannut minua lapsuudesta aikuisuuteen, sillä äitinikin ja mummonikin kaapit kätkevät sisälleen Teema-astioita. Kun pidämme suuria perhejuhlia, kokoamme Teemat yhteen ja rakennamme niistä värikkäitä kattauksia. Muistan sen tunteen, kun valkolakki päässä availin astiapaketteja ja haaveilin omasta kodista ja perheestä. Vuodet ovat vierineet ja unelmat ovat pikkuhiljaa toteutuneet. Yksi juttu on säilynyt, arjen ja juhlan hetkissä mukana kulkevat astiat. Ja nyt vuonna 2016, klassikot näyttävät tuoreemmilta kuin koskaan ennen.

Iittala-1-14

Tässä vielä kootut vinkit kattaukseen: 

– Yhdistele eri värisiä astioita samasta sarjasta, kokonaisuus on yhteneväinen, mutta mielenkiintoinen.

– Pellavapöytäliina syntyy vaikka lakanasta, rypyt eivät haittaa!

– Pura kukkakimppu ja jaottele kukkia erilaisiin maljakoihin. Valitse jokin yhdistävä tekijä, tässä erimerkiksi valkoiset kukat ja kirkkaat maljakot.

– Jos koko menu tuottaa päänvaivaa tai stressiä, ulkoista osa tarjottavista.

Iittala-1-17

ARVONTA!

Kerro kommenttilaatikossa, mikä Kaj Franckin muotoiluklassikoista on suosikkisi! Valikoimaan voit tutustua Iittalan sivuilla TÄÄLLÄ. Palkintona on Scandia tarjoiluvälineet 2 kpl (49,90 e) sekä Teeman valkoinen kolmeosainen Mini tarjoilusetti (35,90 e). Arvonta-aikaa on 26.2.2016 saakka. Jätäthän sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden. Onnea arvontaan!

iittala-200px

Saatat pitää myös

370 Kommentit

Anni Nättinen helmikuu 17, 2016 - 2:02 pm

Teema- astiasto on kyllä kovassa käytössä arkenakin, ihan PARAS! myös kartio lasit ja kaadin tumman sinisenä, ihana!
Vielä toivoisin Teema-astioita joko mustana tai turkoosina.. haaveilla saa 🙂

Reply
Laura helmikuu 23, 2016 - 2:26 pm

Kartio kaadin, ihan aina käytössä. Teeman astiat myös.

Reply
Mape helmikuu 17, 2016 - 2:02 pm

Lokerovati on ollut haaveena jo pitkään eli se on Kaj Franckin klassikkosuosikkini <3

maarit3103@gmail.com

Reply
Jaana helmikuu 17, 2016 - 2:03 pm

Ehdottomasti valkoinen teema, sen saa yhdistettyä niin arkeen kuin juhlaan.

Reply
Pauliina helmikuu 17, 2016 - 2:07 pm

Hei, sattuipas mukava arvonta.. sama tilanne tääläkin.. teemat ja kartiot ovat seuranneet jo rippi-ja yo-lahjoista omaan kotiin ja ovat edelleen suosikkeja! Vielä, kun silloin olisi ymmärtänyt valita enemmän kirkkaita ja valkoisia astioita, mutta onneksi niitä on pystynyt täydentämään.
Ihanaa kevään odotusta! :o) Terkuin Pauliina

Reply
Johanna helmikuu 17, 2016 - 2:08 pm

Kartio-kaadin on ehdottomasti monikäyttöisin…sopii jopa kylpyhuoneeseen kylpykuulien säilytykseen ammeen vierelle;)

Reply
Pia H. helmikuu 17, 2016 - 2:12 pm

Valkoinen teema ja kirkkaat kartiot ovat suosikkejani 🙂 ajattomia ja aina tyylikkäitä.

Reply
Riitta Pehkonen helmikuu 17, 2016 - 2:14 pm

Teema-astiasto, kivasti erivärisiä astioita joita voi yhdistellä.

Reply
Elviira helmikuu 17, 2016 - 2:15 pm

Valkoinen teema-astiasto on lemppari ja sopii moneen 🙂

Reply
Lotta helmikuu 17, 2016 - 2:15 pm

Valkoinen teema on ajaton ja kauniin yksinkertainen. Sopii niin arkeen kuin juhlaan. Meiltä löytyy kartio laseja harmaana, niistä tykkään erityisesti 🙂

Reply
RiittaLe helmikuu 17, 2016 - 2:19 pm

Teemaa ja kartiota löytyy täältäkin sekä Franckin lokerikkovati.

Reply
Merja helmikuu 17, 2016 - 2:22 pm

Valkoinen teema kyllä toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Tosin monta muutakin lempparia löytyy 🙂

Reply
Olga helmikuu 17, 2016 - 2:25 pm

Valkoinen Teema-astiasto; monikäyttöinen ja ajaton 🙂

Reply
Kati helmikuu 17, 2016 - 2:25 pm

Heippa! Kaunista, niin kaunista! Kerropa mistä olet löytänyt pöytäliinan? Itselläni on Ruutu 140×140, ja liinan läytäminen on ollut iso haaste, jota en ole vieläkään saanut ratkaistua…

Reply
Katja Ojala helmikuu 17, 2016 - 2:27 pm

Kartio laseista tykkään ja niitä löytyykin eri väreissä. Scandia aterimet olisi ihanat!!!

Reply
Julia helmikuu 17, 2016 - 2:27 pm

Kirkas kartio on jotenkin ajattoman kaunista.

Reply
Saara helmikuu 17, 2016 - 2:28 pm

Teema-astiat ja Kartio-lasit, yksinkertaisuudessaan niin kauniita 🙂

Reply
HannaKoo helmikuu 17, 2016 - 2:29 pm

Minun suosikkini on ehdottomasti ajaton valkoinen Teema!

Reply
Terhi helmikuu 17, 2016 - 2:30 pm

Valkoinen teema,se on vain niin monikäyttöinen ja tyylikäs:). Ihana arvonta!

Reply
Siiri helmikuu 17, 2016 - 2:36 pm

Kartio-lasit ja -kaadin ainakin! Ne jo löytyvät kaapista. Lokerovati on sievä, siihen saisi pienet tarjottavat nätisti esille!

Reply
Noora helmikuu 17, 2016 - 2:40 pm

Valkoinen Teema ja Kartio- lasit!

Reply
Kaisa helmikuu 17, 2016 - 2:42 pm

Valkoinen teema! Ajaton ja kaunis, sopii yhdistettäväksi kaikkien kanssa yksinkertaisen muotonsa vuoksi. Sopii täydellisesti myös Marimekon astioiden kanssa tismalleen saman valkoisen värin ansiosta. Tykkään!

Reply
Laura helmikuu 17, 2016 - 2:45 pm

Kartio kaatimen muotoilu on niiiin kaunis <3

Reply
Emmu helmikuu 17, 2016 - 2:45 pm

Kartio kaadin! ?

Reply
Sari helmikuu 17, 2016 - 2:46 pm

Scandia aterimet ovat suosikkini.

Reply
Pippa helmikuu 17, 2016 - 2:52 pm

Iso, 40cl, kirkas Kartio on kaikessa yksinkertaisuudessaan käsittämättömän kaunis ja käytännöllinen. Muodossa ei ole mitään liikaa ja se toimii kaiken kanssa!

Reply
Elisa Kinnunen helmikuu 17, 2016 - 2:54 pm

Valkoinen teema. Helppo yhdistää muihin.

Reply
anu helmikuu 17, 2016 - 2:56 pm

Siis oikeastiko pitäisi kyetä valitsemaan vain yksi suosikki… Noh, Teema-astiasto on kyllä kaunista ja niin monikäyttöistä, lisäksi pidän noista Kartion laseista ja kaatimista, en siis pystynyt valitsemaan vain yhtä 😀

Reply
Elina helmikuu 17, 2016 - 3:00 pm

Teema-astiasto valkoisena ja se löytyyki kaapista 🙂

Reply
Liina helmikuu 17, 2016 - 3:02 pm

Teema myös minun mielestäni 🙂 Meillä käytössä harmaana.

Reply
Saga helmikuu 17, 2016 - 3:04 pm

Kartio lasit ovat ajaton suosikkini! Täälläkin on keräily aloitettu yo-vuotena, silloisella suosikillani sammalenvihreällä! Yhdistelin (ja yhdistelen edelleenkin) niitä toiseen ikisuosikkiini ja ykkös yo-lahjatoiveeseeni, Heikki Orvolan vihreään 24h astiastoon…

Reply
Tiina helmikuu 17, 2016 - 3:05 pm

Meillä on jokapäiväisessä käytössä mustavalkoinen Teema-astiasto, johon voi yhdistää mitä väriä vain piristeeksi! Tällä hetkellä suosin musta-valko-harmaata kattausta, mutta kyllä kaikki olemassa olevat Kartio-lasit näyttäisivät hyvältä 🙂

Reply
Piitu helmikuu 17, 2016 - 3:06 pm

Valkoinen teema minunkin mielestä kaunis ja ennen kaikkea ajaton.
pia_turunen@luukku.com

Reply
JenniM helmikuu 17, 2016 - 3:14 pm

Teema-astiasto on suosikki. Se on niin ajaton ja yksinkertaisuudessaan kaunis.

Reply
Kaisa J - CaiSan Koti helmikuu 17, 2016 - 3:21 pm

Oi, ihania kattauskuvia! Pellavainen pöytäliina toimii ihanasti valkoiseten Teema-astiodien kanssa.

No eihän noista nyt osaa vain yhtä suosikkia valita. Kaikki sellaisia klassikoita, että kelpaisivat kyllä omaan kotiin. Omalla ostoslistalla kuitenkin seuraavana ovat Kartion harmaat juomalasit, joten sanotaan nyt vaikkapa ne. 🙂

Reply
Miia Ojala helmikuu 17, 2016 - 3:23 pm

No valkoinen teema, tietty 🙂

Reply
Marjak helmikuu 17, 2016 - 3:27 pm

Omistan myös Teemaa ja Kartiota. Sopivat yhteen.

Reply
Sohvi! helmikuu 17, 2016 - 3:29 pm

Valkoiset Teemat ja kirkkaan Kartiot ovat edelleen lemppareitani!

Reply
Mirva helmikuu 17, 2016 - 3:31 pm

Vaikea valita suosikkia, koska pidän kaikista niin kovasti. Scandian paluu on todella mieleinen juttu! Jos on pakko valita suosikki, niin sitten se on valkoinen Teema.

Reply
Niina helmikuu 17, 2016 - 3:34 pm

Valkoinen Teema on minun perusastiastoni sekä Kartio-lasit ruskeana, harmaana ja kirkkaana. Aterimet ovat Savoniaa ja Scandiaa. Nämä valitsisin aina uudelleen!

Reply
Anu helmikuu 17, 2016 - 3:40 pm

Valkoinen Teema – niin ajaton ja tyylikäs!

Reply
HeidiS helmikuu 17, 2016 - 3:40 pm

Itse olen aloittanut astiakeräilyni isäni Kilta-sarjan (kerätty 50- luvulla ja edelleen priima kunnossa) ympärille kerryttämään opiskeluvuosinani niin mustalla kuin valkealla Teema-sarjalla 80-luvulla-koko astiastoni on aina muovautunut näiden peruspilareiden ympärille- muutama punainen, keltainen sekä harmaan värinenkin Teema on joukossa piristämässä- eli Teema valkoinen ja musta ovat lempiastiani edelleen,HeidiS

Reply
Maaka helmikuu 17, 2016 - 3:41 pm

Kartiot ovat kyllä kauniita! Itse tarvitsisin kaatimen rikkoutuneen tilalle!

Reply
Maaka helmikuu 17, 2016 - 3:41 pm

Kartiot ovat kyllä kauniita! Itse tarvitsisin kaatimen rikkoutuneen tilalle!

Reply
Pihlis helmikuu 17, 2016 - 3:42 pm

Kartiot ovat lemppareitani 🙂

Reply
Jenna helmikuu 17, 2016 - 3:43 pm

Kartio-lasit 🙂

Reply
Noora helmikuu 17, 2016 - 3:43 pm

Valkoinen teema on aina tyylikäs!

Reply
kaiju helmikuu 17, 2016 - 3:45 pm

Teema sarja on suosikkini, vaikka minulla ei vielä ole ainuttakaan. Tarkoitus olisi alkaa keräämään teema -sarjaa valkoisena. Kartio laseja löytyy kirkkaina ja vihreänä, tykkään niistäkin. Kaiju

Reply
Päivi helmikuu 17, 2016 - 3:46 pm

Valkoinen teema on tyylikäs ja helposti kombinoitavissa lähes kaiken kanssa.

Reply
Jenna helmikuu 17, 2016 - 3:47 pm

Valkoinen Teema on ollut minun suosikkini jo vuosikausia. Kartion kaadin on käsituntuman lisäksi miellyttävä myös silmälle. Harmi vain,kun mies onnistui joku aika sitten rikkomaan toisen Kartion. Pitäisikin hankkia uusi tilalle.

Reply
Johanna helmikuu 17, 2016 - 3:47 pm

Pidän Kartio-kaatimesta. En ole huomannutkaan käyttää kaadinta maljakkona. Hyvä vinkki! Myös Kartio-juomalasit ovat mieluisia. Käteen juuri sopivia ja kauniita. Keväällä otan kaapin perältä käyttöön vaalean vihreät lasit rairuohon kaveriksi.

Reply
Erika helmikuu 17, 2016 - 3:58 pm

Meillä on valkoista Teemaa arkikäytössä harmaiden kartio-lasien kanssa, tykkään kovin tästä yhdistelmästä!

Reply
Annika helmikuu 17, 2016 - 4:02 pm

Teema sarja on suosikkini. Se on käytännöllinen, ajaton ja kaunis. Sain jo ylioppilaslahjaksi teemaa keltaisessa värissä. Aviomiehelleni taas on kertynyt sitä sinisessä värissä. Nyt olemme keränneet valkoista teemaa kotiimme ja saimme sitä myös häälahjaksi. Pidän erityisesti teema sarjan tarjoiluastioista..äitini on hankkinut niitä minulle jo nuoruudessani, Onneksi valkoisena! Hän on aina sanonut että tarjouluastioita ei ole ikinä liikaa ja se on kyllä totta. Nautin kun saan kattaa pöydän kauniisti ajan kanssa! Tuo Mini- tarjoilusetti meiltä vielä puuttuukin.

Reply
Mari helmikuu 17, 2016 - 4:05 pm

Meillä on harmaata ja mustaa Teemaa kahviastiastona. Lisäksi olen kirpputoreilta haalinut vanhaa Kiltaa.
Suosikkini on häälahjaksi saatu Lokerovati.

Reply
Venla helmikuu 17, 2016 - 4:06 pm

Kartiolasit ovat mun suosikkeja. Yksinkertaisia, mutta halutessaan voi valita jonkun kauniin värin piristämään arkea. Kestävää, arkista designia. Löytyvät muuten nuo pikkukartiolasit ihan saman värisinä kuin sulla. 🙂

Reply
Eriika helmikuu 17, 2016 - 4:07 pm

Valkoiset teema astiat ehdottomasti!

Reply
Fevejii helmikuu 17, 2016 - 4:11 pm

Harmaa ja kirkas Kartio osuu omaan makuun.

Reply
Pikku-iia helmikuu 17, 2016 - 4:17 pm

Turkoosi teema löytyy kotoa ja on lempparini.

Reply
lauraV helmikuu 17, 2016 - 4:21 pm

Sain rippikouluikäisestä asti aina sukulaisilta lahjaksi Teeman astioita ja silloin se tuntui niin tylsältä lahjalta, mutta muuttaessani ensimmäiseen omaan asuntoon oli minulla jo täydellinen astiasto valmiina.. Kiitos äidin viisauden. Suosikkini on siis Teema <3

Reply
iituliina helmikuu 17, 2016 - 4:26 pm

Mä oon rakastanut Scandiaa aina! Mummolassa oli sarjan lusikoita ja nyt uustuotannon tullessa mietin, että pitäisiköhän hommata itsellekin, pidän niiden muodon tunnusta suussa. Ja onhan ne nostalgisia ja muistuttaa juurikin lapsuuden jäätelöhetkistä mummolassa 🙂

Reply
Henrika helmikuu 17, 2016 - 4:27 pm

Teema ja Kartio!

Reply
MillaK helmikuu 17, 2016 - 4:28 pm

Ollessani pieni äitini pelasti hiekkakasaleikeistäni kaksi lusikkaa, jotka osoittautuivat Scandia-sarjan lusikoiksi. Mistä lie olivat leikkeihini päätyneet, mutta näin aikuisiällä olen himoinnut lusikoita niiden kauniin muotoilun takia. Ilo oli ylimmillään, kun tammikuussa Iittala Outletissa käydessäni huomasin aterimien tulleen uudelleen tuotantoon. Kotiin lähtikin kaksi lusikkaa salaattiottimiksi.

Reply
Annu helmikuu 17, 2016 - 4:29 pm

Valkoinen teema on ehdottomasti suosikkini!!

Reply
Anneh helmikuu 17, 2016 - 4:32 pm

Kartio-kaadin, ylioppilaslahjani, aina niin kaunis! <3

Reply
Anaska helmikuu 17, 2016 - 4:34 pm

Kirkas kartio, jos yksi pitää valita! 🙂

Reply
Riina helmikuu 17, 2016 - 4:42 pm

Kirkkaat kartiot ja valkoiset Teemat ovat lemppareitani! Niin ajattomia ja tyylikkäitä 😉

Reply
Eevi helmikuu 17, 2016 - 4:46 pm

Valkoiset Teemat, niin käytännöllisiä että vuosienkin päästä ne tuovat iloa ihan joka päivä.

Reply
Mirjami helmikuu 17, 2016 - 4:46 pm

Kartio-kaadin ja Scandia-aterimet

Reply
Syvältä. Sanna helmikuu 17, 2016 - 4:53 pm

Scandia-aterimet ovat ehdoton suosikkini. Teemaa löytyy mustana ja valkoisena.

Reply
Laura helmikuu 17, 2016 - 4:53 pm

Teema ja Kartio ovat joka päiväisessä käytössä. Jouluna punainen Teema on herkku. Suosikkini on kuitenkin Kartion kirkas kaadin, joka toimii monipuolisesti esimerkiksi mehukannuna tai maljakkona.

Reply
Eeva helmikuu 17, 2016 - 5:02 pm

Teema-astiasto on suosikkini. Kestää aikaa ja kulutusta, ja on helppo yhdistää muihin astioihin selkeälinjaisuutensa ansiosta. Voi kunpa se tehtäisiin jatkossakin Suomessa!

Reply
AnniinaSim helmikuu 17, 2016 - 5:05 pm

Kotoa löytyy sekä Teemaa että Kartiota mutta oma suosikkini taitaa kaiken kaikkiaan olla Teeman 16x16cm neliskanttiset kulhot. Niihin saa niin kauniisti jälkiruoat, dippikastikkeet ja leikkeleet esille 🙂

Reply
Suffeliini helmikuu 17, 2016 - 5:08 pm

Lokerovati <3

Reply
Tiia K helmikuu 17, 2016 - 5:09 pm

Teema lautaset, joita meiltä löytyy useissa väreissä ja myös Muumeina.

Reply
Marika helmikuu 17, 2016 - 5:12 pm

Teema astiat ovat meillä käytössä joka päivä.Ja kartoittaa lasit myös

Reply
Hanna - Laineilla helmikuu 17, 2016 - 5:12 pm

Valkoinen Teema – monipuolinen ja ajaton!

Reply
Marika helmikuu 17, 2016 - 5:20 pm

Kartio -kaadin on kaunis ja ajaton!

Reply
Katriina helmikuu 17, 2016 - 5:23 pm

Suosikkini ovat ehdottomasti isot 0,4l Teema mukit, jotka ovat meillä ahkerassa päivittäisessä käytössä. Myös nuo pienet kartio -lasit eri väreissä sopivat mielestäni joka kattaukseen. Valkoista ja harmaata Teemaa löytyy minultakin kotoa, sekä noita eri värisiä ja -kokoisia Kartio laseja.
Kiitos kivasta kirjoituksesta ja kuvista! 🙂

Reply
Laura helmikuu 17, 2016 - 5:23 pm

Kauniit kattaukset 🙂
Olen tykästynyt noihin smaragdinvihreisiin kartiolaseihin. Olispa kiva saada niitä muutama kotiin piristykseksi.

Reply
Leena Kantanen helmikuu 17, 2016 - 5:27 pm

Valkoinen Teema tietysti!

Reply
Aikku helmikuu 17, 2016 - 5:36 pm

Meiltä löytyy eri väristä kartiota, ja yhdistelen niitä pöydässä aina eri kattauksissa. Ovat olleet käytössä kauan, ehkä naarmuja ja kulumaa jonkin verran. Meillä tarvetta olisi uusille ruokalautasille, kun Arcticat ovat kuluneet. Niiden tilalle voisin ottaa valkoiset ja harmaat Teemat.

Reply
Marja helmikuu 17, 2016 - 5:41 pm

Teema ehdottomasti, sinisenä ja valkoisena. Ja Kartio-lasit siihen yhdistettynä.

Reply
Sirpa helmikuu 17, 2016 - 5:44 pm

Celadonin vihreä Teema näyttää raikkaalta, tykkään <3

Reply
Merja Mantila helmikuu 17, 2016 - 5:46 pm

Valkoinen teema. Ajaton ja tyylikäs. Lisäksi helppo yhdistää muihin astioihin.

Reply
Tuija helmikuu 17, 2016 - 6:01 pm

Ihana arvonta <3
Valkoinen teema on ajaton, sitä löytyy itseltäkin. Tykkään että voi olla eri astioita yhdessä mutta joukossa täytyy olla sitten näitä ajattomia yksilöitä ettei tule makuuni liian rönsyilevää..

Reply
laurar helmikuu 17, 2016 - 6:06 pm

jo poistunut Kartio 33 cl juomalasi on käytössä päivittäin, aamulla lattelasina ja muuhun aikaan riittävän isona vesilasina. siinä on kaikki kohdallaan, uusi 40 cl levenee liikaa.

Reply
Maria helmikuu 17, 2016 - 6:07 pm

Harmaa Kartio kaadin on minun mieleeni 🙂

Reply
Kati helmikuu 17, 2016 - 6:10 pm

Valkoinen teema on niin kaunis ja klassinen <3

Reply
HannaL helmikuu 17, 2016 - 6:13 pm

Meiltä löytyy kirkkaita kartio-juomalaseja sekä paljon teeman astioita. Kaikki ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä.

Reply
Jonna Kekki helmikuu 17, 2016 - 6:17 pm

Meillä on Teema-astiasto 🙂 se on niin kaunis ettenvarmaan koskaan kyllästy <3

Reply
Helena helmikuu 17, 2016 - 6:19 pm

Teema sarja ja Kartio lasit eri värisinä ovat kovassa käytössä.
Kiitos ihanasta elämänmakuisesta blogistasi.

Reply
Leea helmikuu 17, 2016 - 6:24 pm

Minulla on valkoista ja turkoosia teemaa,turkoosia teemaa voisi olla lisää.Eniten taidan tykätä omenanvihreästä kartio kaatimestani.

Reply
svii helmikuu 17, 2016 - 6:29 pm

Meiltä löytyy sekä Kartio- että Teema-astioita, molemmat ajattomia klassikoita!

Reply
Tiitu helmikuu 17, 2016 - 6:32 pm

Valkoinen Teema suosikkini. Helppo yhdistellä muihinkin Iittalan astiohin. Kotoa löytyy myös Kartion laseja. Tosin ei aktiivisessa käytössä tällä hetkellä.

Reply
Maikki helmikuu 17, 2016 - 6:42 pm

Hurahdan aina kannuihin eli suosikkini on Kartion kaadin, vaikka valkoiset Teemat päätyvät kattaukseen päivittäin;)

Reply
Maikki helmikuu 17, 2016 - 6:44 pm

Hurahdan aina kannuihin eli suosikkini on Kartion kaadin, vaikka valkoiset Teemat päätyvät kattaukseen päivittäin.

Reply
Johanna helmikuu 17, 2016 - 6:44 pm

Kartio kaadin on ollut käytössä päivittäin jo vuosia, sekin on joskus nuoruudessa lahjaksi saatu 🙂

Reply
Maisa helmikuu 17, 2016 - 6:45 pm

Aivan ihana kattaus! <3 Kartio-lasit ovat kestosuosikkejani!

Reply
Aila helmikuu 17, 2016 - 6:57 pm

Suosikkejani on Kilta ( Teema ), Sargasso ja Kaarna. Kaikki vähän vanhempaa tuotantoa.

Reply
Merja Sallinen helmikuu 17, 2016 - 6:59 pm

Valkoinen Teema, yksinkertaisen tyylikäs ja pystyy “sekoittamaan” moneen muuhun astiasarjaan:)

Reply
susanna helmikuu 17, 2016 - 7:05 pm

Teema on suosikkini. Yksinkertaista, mutta silti kaunista. 🙂

Reply
Sari P helmikuu 17, 2016 - 7:11 pm

Valkoista Teemaa löytyy meiltäkin kaapista. Tyylikäs astiasto, jota todellakin voi värittää tarvittaessa muiden sarjojen lautasilla tai värikkäillä lautasliinoilla!

Reply
Tiina Purokivi helmikuu 17, 2016 - 7:22 pm

Kartio-lasituotteet ovat suosikkejani.

Reply
eimii helmikuu 17, 2016 - 7:26 pm

Iittalan valkoinen Teema on lempparia; meillä on ihan jokapäiväisessä käytössä kupit, kolmen eri koon lautaset ja syvät lautaset. 🙂 Tälläkin hetkellä syön Iittalan Teemalta.. 😀

Reply
Maikki helmikuu 17, 2016 - 7:27 pm

Teema-astiasto on yksinkertainen, kaunis ja ajaton. Toimii monipuolisuutensa vuoksi niin arjessa kuin juhlassa ja sitä on halutessaan helppo yhdistellä muihin sarjoihin.

Reply
Kati helmikuu 17, 2016 - 7:34 pm

Myös meiltä löytyy kartio laseja ja valkoista teemaa:) pitäisi kai jotain uudistaa kun tuntuu olevan kovin yleinen setti! Ajattomia ja kauniitahan ne on.

Reply
TanjaR helmikuu 17, 2016 - 7:35 pm

Valkoinen teema on yksinkertainen ja ajaton. Käytössä meillä sekä arjessa että juhlassa.

Reply
MinnaN helmikuu 17, 2016 - 7:36 pm

Valkoinen Teema on ihan lempparini !!!!

Reply
Rea helmikuu 17, 2016 - 8:09 pm

Valkoinen ja harmaa Teema ovat minun suosikkeja.

Reply
Meri helmikuu 17, 2016 - 8:12 pm

Hmmm…pitää todeta että Teema-sarjaan en ole ruokailulautasten osalta oikein koskaan lämmennyt, se on mielestäni jotenkin ikävän laitoskeittiömäinen.Kuitenkin tarjouluastioina teemat miellyttävät silmää jo huomattavasti enemmän, neliskanttiset tarjouluvadit ovat ihania ja sopisivat kivasti meidän Koko-sarjankin kanssa. Myös isot Kartio-lasit ovat minun mieleeni, mutta jostain syystä juomalasin ainoa oikea “väri” on väritön;esim. sinisestä tai vihreästä lasista on ihan kamalaa juoda maitoa:D

Reply
JonnaN helmikuu 17, 2016 - 8:14 pm

Kaadin

Reply
Annamari helmikuu 17, 2016 - 8:16 pm

Valkoinen teema on mukavan ajaton.

Reply
Marjut helmikuu 17, 2016 - 8:17 pm

Kartion pienemmät juomalasit ja kaadin

Reply
PaulaKoo helmikuu 17, 2016 - 8:20 pm

Kauhean vaikeaa valita yksi suosikki. Meiltä löytyy noista niin montaa, teemaa ja kartiota on paljon päivittäisessä käytössä.

Tämän hetken lemppari taitaa olla 1,65litran tarjoilukulho (punaisena) on tosi näppärän kokoinen ja käy moneen käyttöön.

Reply
Auroora helmikuu 17, 2016 - 8:21 pm

Teeman vadit on kauniita ja monikäyttöisiä. Myös matalia lautasia tarvisin. 🙂

Reply
Nina helmikuu 17, 2016 - 8:24 pm

Valkoinen Teema muuten ja jouluna sitten punainen.

Reply
Saila helmikuu 17, 2016 - 8:29 pm

Kartio laseja löytyy jo, mutta tuo ihana kaadin vielä uupuu. Valkoisista Teema astioista olen myös haaveillut tyylikkyyden ja ajattomuutensa vuoksi.

Reply
Sonjas helmikuu 17, 2016 - 8:30 pm

Mukava kuulla, että Iittala on pysynyt matkassa mukana. Itse olen aika eri tilanteessa (ja iässä) kuin sinä, olen saanut kääriä ylioppilaslahja paketeistä Aalto vaasin ja Iittalan viinilaseja. Toivon myös, että ne ovat käytössä vielä vuosien päästä.

Vaikka aika paljon Iittalaa täältä pikkuasunnostani löytyy, mutta valkoista Teemaa ei ole. (Ainakaan vielä..) Mielestäni ne on ihania monipuolisuutensa vuoksi. Artik aterimet on myös haaveissa
Vaikea valita yhtä suosikkia. Kirkkaat kastehelmet ovat ainakin yksi suosikeistani!

Reply
Maamu helmikuu 17, 2016 - 8:37 pm

Teema ja Kartio sarjat ovat meillä jokapäiväisessä käytössä. Harmi vain, että Sammaleenvihreää väriä ei enää saa..

Reply
Jutta helmikuu 17, 2016 - 8:40 pm

Teemaa löytyy, mustana ja valkoisena. Myös Kartio on kaunis ja ajaton. Sitäkin meiltä löytyy! 🙂

Reply
Sirkku helmikuu 17, 2016 - 8:45 pm

Vaikeaa valita, mutta Kartio sarjan lasit ovat minulle mieleen. Mukaan mukavaan arvontaa.

Reply
helkku helmikuu 17, 2016 - 8:46 pm

Kyllä nuo Teeman astiat vaan on mun suosikkeja! Ja tuo teepannu, aika herkku!

Reply
Maisa helmikuu 17, 2016 - 8:47 pm

Teeman astioita olen minäkin saanut ylioppilaslahjaksi. Ovat käytössä päivittäin edelleen, lähes 20 v myöhemmin. Ehdoton suosikkini siis!

Reply
Katajanmarja helmikuu 17, 2016 - 8:50 pm

Kyllä suosikki on Teema. Aloin keräämään sarjaa 8 vuotta sitten odottaessani esikoistani. 🙂

Reply
Essi helmikuu 17, 2016 - 8:55 pm

Valkoinen teema ehdottomasti!

Reply
Jonskuli helmikuu 17, 2016 - 9:00 pm

Valkoinen Teema on suosikkini 🙂 ja sitä meiltä löytyykin aika paljon 🙂

Reply
saaana helmikuu 17, 2016 - 9:04 pm

Kartio-kaadin on niin kaunis!

Reply
Jenna M helmikuu 17, 2016 - 9:05 pm

Teeman kulhot ovat lemppareitani. Ovat ensimmäisiä astioita joita olen itselleni ostanut! Turkooseina löytyi ne ensimmäiset neljä ja sen jälkeen on joukkoon eksynyt valkoista ja vihreää 🙂

Reply
Minna Koljonen helmikuu 17, 2016 - 9:08 pm

Valkoinen Teema-astiasto – niin tyylikäs ja ajaton 🙂

Reply
Ss helmikuu 17, 2016 - 9:13 pm

Teemalautaset ovat suosikkeja.

Reply
TL helmikuu 17, 2016 - 9:13 pm

Teemapa tietysti. Sillä on kaappia täytetty jo yli 20 vuotta. Ei kulu eikä kulahda. Valkoinen on paras!

Reply
Eija L helmikuu 17, 2016 - 9:15 pm

Valkoinen ja musta Teema on suosikkini. 🙂

Reply
Maiju helmikuu 17, 2016 - 9:17 pm

Kauniit yksinkertaisen juhlavat kattaukset! Kartioita sain minäkin lahjaksi 15vuotta sitten ja tykkään edelleen! Kirkkaina ajattomia ja kauniita.

Reply
Marja-Liisa helmikuu 17, 2016 - 9:20 pm

Teema eri väreissään on ihanaa ja uusia Kartio-laseja otin viimeksi tänään käyttöön. Tuo mini-Teema on myös söpöä käytössä, toivottavasti onni suosii ja saan kokoelmaan lisäosia 🙂

Reply
Anu helmikuu 17, 2016 - 9:26 pm

Kartio-sarja on kaunis.

Reply
Nelli helmikuu 17, 2016 - 9:27 pm

Kartio-kaadin on Kaj Franckin kauneimpia tuotteita, sellainen itselläkin löytyy kirkkaana. Haluaisin vielä vaaleansinisen, kaunista väriä tuomaan ruokapöytään. Kaadin toimii niin ihanasti maljakkonakin.

Reply
Heli helmikuu 17, 2016 - 9:28 pm

Kartiot ovat ihania, mutta erityinen suosikki on Ateenan aamu -koristeet 🙂

Reply
Kristiina O. helmikuu 17, 2016 - 9:28 pm

Ensin oli keltaista ja tummansinistä teemaa ja nyt valkoista. Tykkään! Helppo yhdistellä vaikka paratiisi-sarjaan.

Reply
Tanja helmikuu 17, 2016 - 9:29 pm

Valkoinen Teema. Olen itse kerännyt sitä ja tykkään siitä sarjasta paljon.

Reply
Raija helmikuu 17, 2016 - 9:37 pm

Teemat valkeina ovat jokapäiväisessä käytössä!

Reply
Anna helmikuu 17, 2016 - 9:40 pm

Jos näkee vaivaa kattauksessa, pitäisi myös nähdä vaivaa silittää pöytäliina. Joka ikisessä kuvassa korostui ruttuinen pöytäliina. Ei hyvä.

Reply
Reetuli helmikuu 17, 2016 - 9:44 pm

Upea kattaus ja upeat kuvat♡! Iittala on meillä ehdoton ykkönen astioissa. Kartiota, Teemaa, Kokoa, yms ihanaa löytyy meidän kaapeista 🙂

Reply
elisa helmikuu 17, 2016 - 9:47 pm

Valkoinen Teema on kaunis ja iätön!

Reply
Ella helmikuu 17, 2016 - 9:50 pm

Valkoinen Teema on suosikkini, kaunis, ajaton ja moneen sopiva!

Reply
Katja Taskinen helmikuu 17, 2016 - 9:59 pm

Teema ja kartio kaadin ?

Reply
sinimarjaana helmikuu 17, 2016 - 10:02 pm

Kaunis kattaus!
Suosikkini on Kartion kaadin. Se on ajaton ja monenlaiseen tilaisuuteen sopiva. Itselläni se on jokapäiväisessä käytössä pöydällä.

Reply
Merja helmikuu 17, 2016 - 10:04 pm

Postissa odottaa noutamista koko setti punaista ( puoleen hintaan) ja mustaa Teemaa mökille. Ihanaa. Sukulaispojat ovat koko pienen ikänsä saaneet tummansinistä Teemaa, ja ovat nyt omillansa tyytyväisiä astioihin, jotka joskus eivät niin kivoilta tuntuneet.

Reply
Jnma helmikuu 17, 2016 - 10:05 pm

Astiastoa on pikkuhiljaa kerrytetty ja se on mitäkä muutakaan kuin valkoista teemaa. Sopii niin arkeeb kuin juhlaan ja yksinkertaisuus miellyttää omaa silmää. 🙂 kartioita löyty myös, kaadin on (oli) myös ihan lemppari! Kun raskisi niin ostaisin uuden, häälahjana saatu kaadin kun meni rikki. :/ juuri tuosta mini tarjoilusetistä olen haaveillut! Muutenkin pitäisi täydentää kokoelmaa…

Reply
Sini helmikuu 17, 2016 - 10:08 pm

Kyllä meilläkin on Teemaa ja Kartioita arki- ja juhlakäytössä, valkoisena ja kirkkaana tietenkin, ja tällaisena yksinkertaisen sisustustyylin rakastajana ne uppoavat kyllä edelleen ja ovat myös helposti yhdisteltävissä muihin väreihin ja astiasarjoihin!

Reply
Lena helmikuu 17, 2016 - 10:09 pm

Valkoinen Teema on ikisuosikkini!

Reply
Jenni helmikuu 17, 2016 - 10:10 pm

Teema on suosikkia,erityisesti tarjoiluastiat.myös kartio on tyylikästä.
Jenni

Reply
Meri helmikuu 17, 2016 - 10:10 pm

Kartion kirkas kaadin löytyy kaapistani 🙂

Reply
Saara helmikuu 17, 2016 - 10:11 pm

Valkoinen Teema ja kirkas kartio saavat minunkin äänet 🙂

Reply
Hanna helmikuu 17, 2016 - 10:11 pm

Kartio 40cl juomalasi. Löytyy jokapäiväisessä käytössä.

Reply
Mini helmikuu 17, 2016 - 10:13 pm

Teema valkoisena on niin kaunis ja ajaton! Sitä aina ostelen lisää, kun sattuu alessa silmiin! Teemaa ei voi koskaan olla liikaa. Suosikkiastiani ovat ne pienet keittolautaset (itse syön niistä joka-aamuisen jugurtti-granolakomboni) ?

Reply
Henna helmikuu 17, 2016 - 10:14 pm

Harmaat kartio-lasit ovat suosikkejani ja olleet meillä käytössä pitkään!

Reply
SAMP helmikuu 17, 2016 - 10:16 pm

Teemaa sain ylioppilaslahjaksi aikoinaan ja siitä lähtien sitä on meille hankittu. Niin helppo yhdistää muihinkin malleihin ja värit ovat kauniit!

Reply
Päivi helmikuu 17, 2016 - 10:18 pm

Tykkään kyllä eniten mökillämme olevista turkoosinsinisistä Kartio-laseista (pienistä!)

Reply
Maria helmikuu 17, 2016 - 10:24 pm

Suosikkini on Kartion kaapin.

Reply
Saara helmikuu 17, 2016 - 10:30 pm

Valkoinen teema! 🙂

Reply
taru helmikuu 17, 2016 - 10:37 pm

Valkoinen teema ja kirkkaat kartiolasit. Edullista, tyylikästä ja ajatonta.

Reply
Anna R helmikuu 17, 2016 - 10:46 pm

Kartion kirkas kaadin on suosikkini!

Reply
AnnaMm helmikuu 17, 2016 - 10:46 pm

Valkoinen Teema on suosikkini. Sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Reply
Elise H. helmikuu 17, 2016 - 10:47 pm

Mukana ihanassa arvonnassa! Pidän kovasti Kartio -juomalaseista sävyssä sade ja myös Scandia -aterimet ovat mukavan nostalgisia 🙂

Reply
Laura helmikuu 17, 2016 - 10:48 pm

Kyllä teemat kaikessa yksinkertaisuudessaan taitavat olla ne suosikit, koska niihin on helppo yhdistää muita astioita kattausta piristämään.

Reply
Marika helmikuu 17, 2016 - 10:49 pm

Helmenharmaa Teema-astiasto miellyttää eniten silmää. Tämänhetkinen astiastomme olisikin jo päivitystä vailla…?

Reply
Irina helmikuu 17, 2016 - 10:54 pm

Valkoinen teema on ihana niin arjessa kun juhlassakin

Reply
Ninnu helmikuu 17, 2016 - 11:04 pm

Kirkas Kartion kaadin on suosikki, vaikka sarjan lasit ja koko valkoinen Teema-sarja ovat ihania ja joka päivä käytössä!

Reply
Tina helmikuu 17, 2016 - 11:05 pm

Teema on suosikkini ehdottomasti, ajatonta ja eleetöntä muotoilua 🙂

Reply
Ellu. helmikuu 17, 2016 - 11:06 pm

Teema sarja on niin hyvä! Arkeen ja juhlaan, sopii aina! .ellu

Reply
Tarja helmikuu 17, 2016 - 11:08 pm

Kartio juomalasit 🙂

Reply
Jossukka helmikuu 17, 2016 - 11:08 pm

Valkoinen teema on suosikkeja ja täydentää ihanasti Paratiisi-astiastoa. 🙂

Reply
klaara helmikuu 17, 2016 - 11:23 pm

Kauniita vaaleita kattauksia sinulla, näin ruokien väritkin tulevat hyvin esiin. Minusta Frankin kaikki astiat ovat tosi tyylikkäitä. Lokerovati on usein käytössä mm erilaisille oliiveille.

Reply
Micaela Owren-Järvinen helmikuu 17, 2016 - 11:44 pm

Meillä häälahjaksi saatu tummansininen Teema astiasto on käytössä arkisin sekä juhlakattauksessa. Yhdistelen sitä valkoisen Teeman kanssa tai perinnöksi saamani Kongli Danskin ” helblonde” astiaston kanssa. Sinistä ja valkoista! ? Teema siis lemppari, tummansinisenä ja valkoisena.

Reply
OuJ helmikuu 17, 2016 - 11:56 pm

Teema-astiat. Turkoosi teema. 🙂

Reply
Minttu-Maaria helmikuu 18, 2016 - 12:00 am

Minulta puuttuu tyylikäs vesikannu ja Kartio-kaadin olisi hyvä, mutta jos suosikkia kysytään, niin Kartion 40 cl lasit voisi olla mulla jopa ostoslistalla. Mulla oon harmaita Aalto-laseja ja olen ihastunut laseissa harmaisiin sävyihin, mutta Kartion hiekka-sävy vei nyt kyllä voiton :). Tänään just mietin, että ikivanhat, lapselliset lehmäkuvioiset lasit pitäisi päivittää ja kun uudet lasit hankin, niin melko varmasti päädyn Kartioon.

Reply
Harri Papinkivi helmikuu 18, 2016 - 12:56 am

Teema on käytännöllinen

Reply
Joliel helmikuu 18, 2016 - 1:17 am

Vaikea valita, sillä pidän kaikista! Lapsuudenkodissani oli Scandia-aterimet ja tällä hetkellä haaveilen sellaisia omaan kotiini. Meillä on tällä hetkellä käytössä mustia Teeman lautasia ja mm. sammaleenvihreitä Kartio-laseja, mutta mielelläni vielä täydentäisin astiastoa. Nuo helmenharmaat isot Teema-lautaset taitavat mennä seuraavaksi ostoslistalle..

Reply
Elisa helmikuu 18, 2016 - 1:23 am

Ehkä keksin uudeksi lempparikseni Ateenan aamu -kuplat! Ne eivät ole sitä, mikä sopisi juuri meidän kotiimme, mutta ovat esineenä todella kauniita ja iloisia!

Reply
Mirella helmikuu 18, 2016 - 2:09 am

Niin kattausastioissa kuin sisustuksessakin tykkään pitää peruspohjan simppelinä, johon on sitten helppo yhdistää pieniä värivivahteita trendien, vuodenaikojen, juhlien ja vaikka ihan fiiliksenkin mukaan. Siksi Teeman valkoinen toimii tässä parhaiten. =D Yhdistän reilusti Teemaan muita Iittalan ja Arabian astiasarjoja kuten Taikaa, Paratiisia, Piilopaikkaa, Kastehelmeä … 🙂

Reply
Iiris helmikuu 18, 2016 - 5:21 am

Valkoinen Teema ? järkihintainen, sopivan yksinkertainen ja sopii aina.

Reply
Tiina helmikuu 18, 2016 - 6:38 am

Kartion kaadin ihastuttaa aina, muta suurin tarve olisi juomalaseille, olemme lapsiperhe ja kivilattia keittiössä laittaa uusimaan astioita liiankin usein 🙁 onneksi klassikoita löytyy aina kappaletavarana.

Reply
Anne helmikuu 18, 2016 - 7:06 am

Teema on ihan ykkönen ajatomalla muotoilullaan.

Reply
Nonnuska helmikuu 18, 2016 - 7:24 am

Kartiokaadin on vaan niin ajattoman ja eleettömän kaunis!

Reply
arja helmikuu 18, 2016 - 7:54 am

Teeman astiat ovat suosikkeja meillä, niitä on helppo yhdistää muihin sarjoihin. Niin ja valkoisena tietenkin.

Reply
Arja helmikuu 18, 2016 - 7:56 am

Mukana arvonnassa. Valkoinen Teema on kokonaisuudessaan, meidän arkiastiasto .Aivan ihana onkin!
Kaunis ,käytännöllinen ja muuntautuva!

Reply
Jutska helmikuu 18, 2016 - 8:00 am

Kartio juomalasit ja kaadin ovat minun suosikkeja ! Niin ajattomia ja sopii mihin kattaukseen tahansa!=)

Reply
BIKKE helmikuu 18, 2016 - 8:22 am

Olen pikku hiljaa vaihtamassa astiastoa (meitä on12) valkoiseen teemaan… Harmittaa vaan noiden syvien lautasten istumattomuus astianpesukoneeseen…. Toivon vaan etten innostu soppafriikiksi 🙂 🙂 Mukana siis täysillä!

Reply
Annafiinu helmikuu 18, 2016 - 9:03 am

Minun ehdoton lempparini on Kartio-kannu, ihanan siro ja ajaton muotoilu :—)

Reply
Kaj helmikuu 18, 2016 - 9:15 am

Ehdottomasti kirkkaat isot kartio juomalasit. Ajattomuus viehättää ja kattaukseen on helppo yhdistellä eri kuvioita, pintoja jne elävöittämään ilmettä

Reply
Kati helmikuu 18, 2016 - 9:25 am

Kyllä ehdottomat suosi vat Kartio lasit ja kaatimet. Ovat käytössä meillä päivittäin. Ovat ajattomia ja erittäin kauniita. – Kati

Reply
Mamma A. helmikuu 18, 2016 - 9:30 am

Tykkään erityisesti tuosta kukkien ja vihreän käytöstä kattauksissasi.
Kaj Franckin suosikkini on Ateenan aamu-lasikoristeet, joista jatkan haaveilua.Sen lisäksi tykkään Scandia aterimista.Ne on ihanan “pyöreät” ja tuovat mieleen lapsuuden:)

Reply
Outi H helmikuu 18, 2016 - 9:32 am

Kartiolasit. Mukana arvonnassa.

Reply
leena helmikuu 18, 2016 - 10:14 am

Hei!
Pidän Kartio juomalaseista sekä myös Teema-astiastosta…
Voi, kun täydentyisi nyt …. mukana arvonassa

Reply
sari helmikuu 18, 2016 - 10:23 am

Heipparallaa, kyllä valkoinen Teema ja harmaa Kartio juomalasi on meidän klassikko, mukavassa arvonnassa mukana,

terkuin Sari

Reply
Aino helmikuu 18, 2016 - 10:28 am

Onpa ihana arvonta! Teeman valkoisen korkillisen kaatimen muotokieli on erityisen viehättävä <3 Kartiolaseja löytyy kirkkaana ja ruokalautasia valkoisena. Tarjoiluvälineitä ei ole vielä minkäänlaisia, joten ne olis kiva ja tarpeellinen lisä keittiöön 🙂

Reply
Inka helmikuu 18, 2016 - 11:07 am

Kartiolasit! Käytetään arkena ja juhlassa! 🙂

Reply
Minttu helmikuu 18, 2016 - 11:29 am

Ohuet kartiot + lokerovati 🙂

Reply
Satu helmikuu 18, 2016 - 11:46 am

Kartio-kaadin on yksi suosikeistani! Teema-astiat ovat myös ihanan selkeitä ja ajattomia.

Reply
Maarit helmikuu 18, 2016 - 11:56 am

Ehdottomasti Scandia-aterimet jotka ovat tuttuja lapsuudenkodista, eka osat on jo hankittu ja kerään niitä niin tylsien Savonia-aterimien tilalle.

Reply
Eveliina helmikuu 18, 2016 - 12:06 pm

Tämän hetken suosikkini taitaa olla pyöreä 1,65l valkoinen kulho, joka on tuorein meidän teemoista. 🙂

Reply
JohannaKoo helmikuu 18, 2016 - 12:20 pm

Teemaa ja Kartiota löytyy meiltäkin, sävyinä valkoinen ja sininen. 🙂

Reply
Tsinnia helmikuu 18, 2016 - 12:22 pm

Valkoinen Teema kokonaisuudessaan 🙂 Sitä on ollut minulla jo 20 vuotta enkä vieläkään halua sitä muuhun vaihtaa.

Reply
Saara helmikuu 18, 2016 - 12:23 pm

Pienemmistä kirkkaista kartio laseista ja Ateenan aamu-setistä tykkään kovasti.

Reply
Jolli helmikuu 18, 2016 - 12:36 pm

Suosikkini Kartio-sarjan kaadin; kaunis katsella tyhjänäkin ja käytettävyys ei murene hienon muotoilun takia. En kyllä Teemastakaan luopuisi:on käytössä niin arkena kuin juhlissa.

Reply
kaisu helmikuu 18, 2016 - 12:39 pm

Teema on suosikki ja sitä myös eniten löytyy käytöstä & kaapeista 🙂

Reply
Satu helmikuu 18, 2016 - 12:48 pm

Teema-astiasto on lempparini. Aina tyylikäs ja helppo yhdistellä muiden astioiden kanssa.

Reply
Maarit K helmikuu 18, 2016 - 12:51 pm

Teeman valkoinen on helppo yhdistää muihin sarjoihin; Paratiisiin, Taikaan ja tietysti Teeman edeltäjään Kiltaan.

Reply
Elina helmikuu 18, 2016 - 1:15 pm

Ehdoton lemppari on valkoinen teema! Sitä meiltä jo yhden astiaston verran löytyykin. Silti aina löytyy tilaa myös uusille astioille 🙂

Reply
Kaisa helmikuu 18, 2016 - 1:17 pm

Valkoinen teema sopii monenlaiseen kattaukseen aina arjesta juhlaan ja onkin suosikkini. Serveteillä, kynttilöillä ja kukilla on helppo luoda erilaista tunnelmaa tilanteesta riippuen. Yo-lahjaksi saadut Kartio-lasit ovat kulkeneet matkassani opiskeluajoista lapsiperhe-elämään ja ovat edelleen yhtä mieluisia kuin saadessani ne.

Reply
suffeli helmikuu 18, 2016 - 1:20 pm

Ajaton valkoinen Teema-astiasto on ollut meillä käytössä jo ainakin 10 vuotta eikä kyllästymistä näy vieläkään! Myös kirkkaat Kartio-lasit sekä kirkas kaadin ovat käytössä päivittäin. Klassikoita siis! 🙂

Reply
Asta helmikuu 18, 2016 - 1:41 pm

Suosikkeja Kartio ja Teema, ne on meillä hyvin esillä kotona.

Reply
Soili / Design Mertanen helmikuu 18, 2016 - 3:24 pm

Ehdottomasti lempparini on Kartio kaadin, joka löytyykin jo kaapista. 🙂 Ois aika ihana yhdistää se kattaukseen Iittalan Aarre-sarjan Tähtisumun kanssa (jota käyttäisin kyllä vatina) ja Paratiisiastioiden kanssa, sekä paljon kastehelmituikkuja joihin kynttilöitä palamaan. 🙂 Ajatonta ja kaunista.

Reply
Tiia helmikuu 18, 2016 - 3:58 pm

Teema-lautaset, värillä ei väliä!

Reply
marika.t helmikuu 18, 2016 - 4:00 pm

Merensiniset kartio juomalasit ovat lempparini 🙂

Reply
Eve helmikuu 18, 2016 - 4:10 pm

Meillä on Teemaa arkiastioina ja rakastan kyllä sitä! Suosikkini on 21cm lautanen jota ei ikävä kyllä enää saa kuin joskus harvoin outletista. On niin käytännöllinen salaatille mutta myös vaikka kakulle. Mutta kaikki Teema on kaunista.

Reply
Elisa n helmikuu 18, 2016 - 4:33 pm

Tykkään mm.kirkkaista kartio juomalaseista tai valkoisista teema astioista:)

Reply
Tuula helmikuu 18, 2016 - 4:39 pm

Valkoinen Teema on ajaton, sopii arkeen ja juhlaan.

Reply
Hippu helmikuu 18, 2016 - 6:31 pm

Valkoinen Teema, sitä olen kerännyt pikku hiljaa itselle ja tyttärelle.

Reply
apple helmikuu 18, 2016 - 6:36 pm

Suosikkini on musta teema. Ajaton klassikko, joka on meilläkin päivittäisessä käytössä 🙂

Reply
Suvi.T helmikuu 18, 2016 - 6:40 pm

Scandia-aterimet ja etenkin sen sarjan lusikat on veikeitä, sain niitä juuri joitakin kappaleita ja niistä tuli heti lemppareita 🙂 Myös Kartio-sarjan juomalasit smaragdinvärisinä (ihana väri!) miellyttää paljon! Niitä ei (vielä ainakaan) meiltä valitettavasti löydy…

Reply
Heli helmikuu 18, 2016 - 6:51 pm

Valkoinen teema on ehdoton suosikkini! Yksinkertainen ja kaunis, helposti yhdisteltävä!

Reply
moonangel helmikuu 18, 2016 - 7:21 pm

Kartion kaadin on kyllä oma suosikkini 🙂

Reply
Jonna helmikuu 18, 2016 - 7:22 pm

Oi, ihana postaus ja mukavaa päästä osallistumaan arvontaan. 🙂 Liityn monen muun joukkoon vastaamalla myös, että Valkoinen teema on kertakaikkiaan ihana! Se on muotoilultaan selkeä ja kaunis astiasto, joka on helposti yhdistettävissä moniin erilaisiin kattauksiin.

Reply
Marika helmikuu 18, 2016 - 7:29 pm

Teeman valkoinen sarja on suosikkini. Ah miten pelkistetyn kaunista! 🙂

Reply
Lisbet helmikuu 18, 2016 - 7:38 pm

Teema ehdottomasti. Sitä löytyy pääosin valkoisena, johon yhdistelen muutamia mustia, harmaita, turkooseja tai hiekanvärisiä osia tilanteen mukaan.

Reply
Sari helmikuu 18, 2016 - 8:02 pm

Musta Teema -sarja ja höysteenä jotain muuta väriä on mun lemppari!

Reply
Johanna helmikuu 18, 2016 - 8:31 pm

Meiltä löytyy valkoista teemaa (kahviastiasto) ja kirkkaita kartiolaseja. Sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Reply
Tiia helmikuu 18, 2016 - 8:48 pm

Perinteinen Teema-astiasto on kyllä ehdoton suosikkini, vaikka se vähän tylsä vastaus onkin. Kotoa löytyy astiasto valkoisena, mutta myös turkoosin ja keltaisen sävyisiä astioita, joita voi yhdistellä kattauksessa. Mielestäni tuohon valkoiseen teemaan voi yhdistellä oikeastaan mitä astiastoa vaan ja siksi se onkin niin nerokas, ajaton ja toimiva. Kartiolasitkin ovat toki käytössä ja käytännöllisiä, mutta Teema ajaa niiden edelle kirkkaasti.
Teepannu oli itselleni ihan uusi juttu kattausjutussa. Olen etsinyt tarpeeksi simppeliä ja sopivan kokoista teepannua, joten luulenpa tämän jutun myötä sen löytäneeni. Kiitos siis vinkistä :).

Reply
Kaisa helmikuu 18, 2016 - 9:15 pm

Kartio ikuinen suosikki!

Reply
Erika helmikuu 18, 2016 - 9:32 pm

Teeman teekannu ja kaadin sekä tarjoiluastiat.

Reply
LauraK helmikuu 18, 2016 - 9:41 pm

Monen muun tavoin myös minun suosikkini on Teema-sarja. Yksinkertaisuudessaan täydellisen kaunis.

Reply
sikkuralla helmikuu 18, 2016 - 9:56 pm

Kartio-lasit ja -kaadin ovat lempparini.

Reply
SatuK84 helmikuu 18, 2016 - 9:56 pm

Kuten varmaan joka toisen, niin myös minun suosikkini on (valkoinen) Teema-sarja. Siitä onkin jo monen monta osaa kerättynä ja niitä käytän sekä arjessa että juhlassa 🙂

Reply
Katriina helmikuu 18, 2016 - 10:18 pm

Nuo Scandia-aterimet ovat aivan parhaita! Enpä vain ollut huomannut, että nekin ovat Kaj Franckia! Kartio-kaadin on myös todella kaunis! Teemaa ja Kartiota löytyykin monessa värissä, mutta tuo kaadin puuttuu.
~kk

Reply
Venla helmikuu 18, 2016 - 10:28 pm

Kartio lasit ovat ehdoton suosikki, löytyy kirkkaana vain tällä hetkellä. Tuo uutuusväri joka kattauksessasi näkyi toisi kivasti lisäväriä meidän muuten niin valkoiseen astianvalikoimaan. 🙂

Reply
Kaisa helmikuu 18, 2016 - 10:33 pm

Kartion kaadin näyttää kieltämättä hyvältä!

Reply
Sussun helmikuu 18, 2016 - 10:42 pm

Meillä kotona mustaa teemaa ja mustavalkoisia mukeja. Ihana arvonta 🙂

Reply
miia helmikuu 18, 2016 - 10:45 pm

Mukana arvonnassa!! Kartio-lasit pienemmässä koossa ovat suosikkeja. Niitä löytyy jo ja tarkoitus olisi hankkia lisää muutama kappale tuona uutena smaragdi-värinä 🙂

Reply
Krista helmikuu 18, 2016 - 11:05 pm

Valkoinen Teema kulho 30 cm on kaunis, ja sitä kaipailisin salaattikulhoksi. Mukana arvonnassa.

Reply
Sofia seppänen helmikuu 18, 2016 - 11:12 pm

Valkoinen teema sarja on ajaton ja älyttömän kaunis! Mukana arvonnassa!

Reply
Minsku helmikuu 18, 2016 - 11:31 pm

Valkoinen teema, ajaton ja simppeli. Yhdistelen siihen usein musta-valkoista marimekon oiva sarjaa. Looks like a good!

Reply
Hansu helmikuu 19, 2016 - 7:37 am

Jos yksi pitää valita on se Kartio. Ostin ja sain laseja lahjaksi ennen kuin muutin pois kotoa ja tuolloin sydän sykki turkoosille (vai onko se veden vihreä). Sittemmin ihastuin punaiseen ja kun muutimme mieheni kanssa yhteen hänen Kartionsa liittyivät seuraan. Nyt meillä on laseja ja värejä mistä valita – fiiliksen ja kattauksen mukaan.

Reply
Sasa helmikuu 19, 2016 - 7:43 am

Kartio -lasit ovat suosikkini, vaikka minulla on niitä erikokoisina ja -värisinä mittaava määrä jo ennestään. Myös Teema -astiat, Kartio -kaatimet löytyvät minulta jo ennestään – vanhimmat 70-luvulta.

Reply
Veera helmikuu 19, 2016 - 9:12 am

Kirkas Kaatio-kaadin on oma lempituotteeni. 🙂
Ja ihana arvonta!!

Reply
vintagentti helmikuu 19, 2016 - 9:13 am

Harmaa Kartio ja turkoosi Teema ovat suosikkejani. Erityisen kauniita yhdessä.

Reply
JossuK helmikuu 19, 2016 - 9:39 am

Kyllä se on tuo valkoinen Teema, jota on tullut kerättyä ylppäreistä asti 🙂

Reply
Lotta H helmikuu 19, 2016 - 10:19 am

Valkoinen Teema, kaunis ja ajaton. Tykkään myös Kartion kaatimesta sekä laseista. 🙂 Kiva arvonta.

Reply
Ruut helmikuu 19, 2016 - 11:51 am

Niin kauniita kuvia! Täällä tykätään näistä myös. Kotoa löytyy juuri niitä ylppärilahjaksi saatuja Kartio-laseja ja Teema-astioita. Kirkasta, valkoista ja mustaa. Ajattomia ja kestäviä käytössä.

Reply
Sari helmikuu 19, 2016 - 11:57 am

Suosikkini ovat valkoinen Teema-astiasto ja eriväriset Kartio-lasit. Ne sopivat kaikenlaisiin kattauksiin.

Reply
Teea helmikuu 19, 2016 - 12:33 pm

Kartio-lasit kirkkaana ovat kattaukseen kuin kattaukseen sopivat ja Teema-astiasto esim. harmaana toisi muuten valkoiseen maailmaan ihana maanläheisyyttä.

Reply
AnnaH helmikuu 19, 2016 - 12:39 pm

Teema on minun suosikkini, ja teema-astioista syvä lautanen – valkoisena tietenkin. Kaunis ja ennen kaikkea käytännöllinen.

Reply
Suvi helmikuu 19, 2016 - 12:57 pm

Teema valkoisena on suosikkini sekä kartio-lasit ja kaadin kirkkaina. Ajattomia ja sopivat yhdisteltäviksi.

Reply
Minna helmikuu 19, 2016 - 2:00 pm

Olen haaveillut juuri tästä ajattomasta teema sarjasta.

Reply
Hanna helmikuu 19, 2016 - 2:21 pm

Mulla on myös noita kartion laseja vaalean vihreänä. Mutta lemppari on silti Teema valkoisena, harmaana, mustana… + ripauksella jotain pirteämpää väriä! 🙂

Reply
Elina helmikuu 19, 2016 - 2:36 pm

Tämä on todella helppo kysymys – teema tietenkin!

Reply
Marikki helmikuu 19, 2016 - 2:58 pm

Minunkin Iittala-taipaleeni on alkanut vaaleansinisistä Kartio-laseista. Minä suosin sitä isompaa mallia, parin desin laseista tulee lähinnä vihaiseksi, kun lasia saa olla koko ajan täyttämässä 😀

Reply
Nea helmikuu 19, 2016 - 3:38 pm

Ateenan aamu. Se on vaan niin kaunis. 🙂

Reply
Jossu helmikuu 19, 2016 - 3:42 pm

Valkoinen Teema on ehdottomasti suosikkini; hyvä muotoilu ja ajaton. Erityisesti tykkään ihanan isoista ruokalautasista ja 30cm:n kulhosta! <3

Reply
Jenninii helmikuu 19, 2016 - 4:14 pm

Teeman valkoinen 30cm kulho on suosikkini. Se käy monenlaisiin kattauksiin. Eniten meillä käytössä hedelmien säilytyksessä, mutta myös mm. salaatit sopii hyvin tehdä siihen 🙂

Reply
Petra helmikuu 19, 2016 - 5:50 pm

Suosikkini on valkoinen Teema, mutta myös kartion kirkkaat astiat ovat ihania!

Reply
Kati helmikuu 19, 2016 - 6:43 pm

Paljon löytyy Iittalaa eri muodoissa. Kartio-kannu on todella hyvä kaadin, istuu ihanasti käteen.

Reply
AnnaT helmikuu 19, 2016 - 6:52 pm

Valkoinen teema on suosikkini arjessa ja juhlassa, helppo yhdistellä kaikkea muuta ja kaikenväristä!

Reply
Elina helmikuu 19, 2016 - 7:12 pm

Teema valkoisena, monikäyttöinen ja helppo yhdistellä 🙂

Reply
Tiinukka helmikuu 19, 2016 - 8:31 pm

Teeman pieni kaadin korkki-kannella

Reply
katja helmikuu 19, 2016 - 8:50 pm

Teema-mukit. Käteen sopivia ja kaunis muotoilu.

Reply
Marita helmikuu 19, 2016 - 8:54 pm

Teeman valkoiset “kanttiset” tarjoiluastiat ovat suosikkini. Kotoa löytyy Teeman mukeja, kulhoja ja lautasia jokapäiväisessä käytössä, Muumikuvioisena 🙂

Reply
Maikki helmikuu 19, 2016 - 9:19 pm

Valkoinen teema on monikäyttöinen.

Reply
Tanja helmikuu 19, 2016 - 10:17 pm

Kyllä tuo teema on valkoisena vaan niin hyvä perusastiasto. Siihen on helppo yhdistellä muiden sarjojen astioita ja kattaukseen saa vaihtelua.

Reply
Hennas helmikuu 19, 2016 - 10:23 pm

Pidän oikeastaan kaikista Franckin klassikoista! Omasta kaapista löytyy niin Kiltaa, Teemaa kuin Kartiotakin. Jotenkin näiden tekemiesi kattausten myötä ihastuin taas uudelleen, myös itseltäni löytyvään Teeman teepannuun. Se on todella sympaattinen. Ehkä tällä hetkellä myynnissä olevasta valikoimasta suosikikseni kuitenkin nousee neljän desin Kartio lasi sade -värillä.

Reply
Piritta helmikuu 19, 2016 - 11:04 pm

Valkoinen Teema-sarja, olen niitä hankkinut ensimmäiseksi sarjaksi noin 15 vuotta sitten täydentänyt vuosien varrella ja vieläkin ovat käytössä niin arjessa kuin juhlassa.

Reply
Tiina helmikuu 20, 2016 - 12:33 am

On vaikea valita Teema-astiaston ja Kartiolasien väliltä, koska molemmat ovat kauniita, ajattomia ja sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Mutta jos valita pitää, niin Kartio (sekä lasit että kaadin).

Reply
Jenni helmikuu 20, 2016 - 2:04 am

Kartion kaadin on klassisen kaunis 🙂
Erityisesti kirkas ja vedensininen!

Reply
Karkku helmikuu 20, 2016 - 7:15 am

Kirkas Kartion kaadin on suosikkini.

Reply
Liina helmikuu 20, 2016 - 8:50 am

Scandia-aterimet sykähdyttivät. 🙂

Reply
Janica S. helmikuu 20, 2016 - 9:34 am

Teema-sarja on suosikkini. Toimii arjessa ja juhlassa.

Reply
Heidi helmikuu 20, 2016 - 10:05 am

Valkoinen Teema on myös minun suosikkini! On niin monikäyttöinen 🙂

Reply
Neelia helmikuu 20, 2016 - 10:08 am

Teema-sarja on minun suosikkini. Sitä löytyy kotoa monessa värissä ja haaveilen sarjan täydentämisedtä edelleen. 🙂

Reply
Maarit helmikuu 20, 2016 - 10:11 am

Suosikkini on valkoinen Teema -astiasto. Muutama osa olisi vielä kiva saada :)…

Reply
Liisukka helmikuu 20, 2016 - 12:15 pm

Vedensininen Kartio on suosikkini.

Reply
KatjaOo helmikuu 20, 2016 - 1:52 pm

Kartio-kaadin on oma suosikkini, jos vain yksi pitää valita. Ihanan kattauksen olet loihtinut 🙂

Reply
Ninnu helmikuu 20, 2016 - 3:29 pm

Valkoinen Teema on ollut suosikki jo vuosia, mutta tuo Kartion settikin (Kaadin <3 )on toki kaunis.

Reply
Outi helmikuu 20, 2016 - 4:04 pm

Ehdottomasti hienoimmat ovat lapsuuteni Scandia aterimet,joita nyt on uustuotantona. Vihreät teemalautaset on meillä käytössä.

Reply
Kati Pöykiö helmikuu 20, 2016 - 5:53 pm

Teema on suosikkini. Väreinä meillä keltainen ja ruskea.

Reply
Kaisu helmikuu 20, 2016 - 6:38 pm

Valkoinen teema on päivittäisessä köytössä, joten siksi se on ehkä “se suosikki”, mutta minulla on myös keltaista Kilta sarjaa, jota arvostan yhtä paljon, mutta käytän sääteliäämmin.

Reply
Maarit helmikuu 20, 2016 - 6:49 pm

Teema on ehdoton suosikkini ja arjessa aina mukana, mukit ja lautaset valkoisena. Joskus ostan uusia värejä mm kartiolaseista. Nyt tuo vihreä kiinnostaa kovasti!

Reply
Sannamari helmikuu 20, 2016 - 7:47 pm

Valkoinen Teema on ollut suosikkini jo vuosia. Yksinkertaisen kauniita ja helppo yhdistellä eri sarjoihin.

Reply
Linnea helmikuu 20, 2016 - 10:46 pm

Valkoinen teema on myös mun suosikki! Arkeen ja juhlaan erinomaisesti sopiva astiasto!

Reply
Lanttuleikkuri helmikuu 21, 2016 - 7:59 am

Nämä Scandia aterimet. Mieheni lapsuudenkodissa niitä on käytössä päivittäin ja klassikko ja kunnon raaka-aineet, ovat vuosikymmenienkin jälkeen loistavassa kunnossa.

Reply
Susanna helmikuu 21, 2016 - 8:27 am

Kartio lasit ovat suosikkini. Ovat ajattomia ja kauniita.

Reply
Laura helmikuu 21, 2016 - 1:51 pm

Kartio juomalasit ovat klassikko. Kaapista löytyy 21cl ja 40cl kokoisia ja 3 eri väriä 🙂

Reply
Henna73 helmikuu 21, 2016 - 4:15 pm

Teema eri väreissä toimii aina

Reply
Teija helmikuu 21, 2016 - 5:34 pm

Teemaa erivärein yhdistettynä, niin ajattoman kaunista.

Reply
SallaH helmikuu 21, 2016 - 5:41 pm

Kartio kaadin on kaunis ja käytännöllinen.

Reply
Tiina helmikuu 21, 2016 - 6:45 pm

Teema valkoisena on ollut käytössä jo monet vuodet

Reply
Emilia helmikuu 21, 2016 - 7:35 pm

suosikkini on niinkin arkinen kuin kirkkaat kartio juomalasit (21 cl), ovat jotenkin niin söpöt pienet & simppelit 🙂

Reply
Kaisa helmikuu 21, 2016 - 9:27 pm

Scandia-aterimet kelpuuttaisin meille mielelläni. Teeman astiat ovat kyllä jokapäiväisessä käytössä.

Reply
Anna-Mari helmikuu 21, 2016 - 9:35 pm

Teemaa löytyy meillä valkoisena, ruokalautaset (syvät ja matalat) ja kahviastiasto. Todella ajaton ja tyylikäs sarja! Lisäksi kartion laseja kahdessa eri värissä ja kahdessa koossa 😀 Suosikkeja ovat, en osaisi kyllä toiseen vaihtaa. Teema astiastoa olen kyllä ajatellut täydentää eri värisillä astioilla! Musta houkuttaa.

Reply
Micaela helmikuu 21, 2016 - 10:49 pm

Myös täällä Teema-sarja on ajaton suosikki! Isoäitini kattauksia koristaa valkoiset Teeman astiat, äitini astiakaapista löytyy myös kyseinen astiasto valkoisena ja tietenkin myös minulta löytyy Teeman lautaset neljässä eri koossa ja mallissa, jotka odottavat palavasti omaan kotiin pääsyä ja käyttöönottamista 🙂 Tarkoituksena pikku hiljaa vielä täydentää jo melkein täydellistä Teema-sarjaa, ehkäpä jollain muulla värillä.

Reply
PiaA helmikuu 21, 2016 - 11:13 pm

Kartio kaadin on ehdoton suosikkini. Kaunis ja toimii arjessa!

Reply
Nippe helmikuu 22, 2016 - 7:56 am

Erivärisiä kartio laseja ja valkoista teemaa löytyy täältäkin. En ole vielä kyllästynyt 🙂

Reply
Hannele helmikuu 22, 2016 - 10:21 am

Teeman lautaset ovat kestäviä ja klassisen näköisiä.

Reply
Laura helmikuu 22, 2016 - 12:29 pm

Valkoinen teema on ikuinen suosikkini! Sitä löytyykin kaapista monessa eri muodossa. Yksinkertaisen tyylikkäitä astioita, jotka sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Reply
Paula helmikuu 22, 2016 - 1:06 pm

Minäkin toivoin ja sain ylioppilaslahjaksi vaaleansinistä kartiota. Edelleen joka kerta, kun kaadan lasiin vichyä mietin, että onpa erityisen viehättävä astia.

Reply
Jjensku helmikuu 22, 2016 - 1:22 pm

Kartio-sarjan kaadin on ollut haavelistalla jo vuosia. Teemaa ja muita Iittalan klassikkoastioita onnekseni löytyy jo kotoa 🙂

Reply
Sanna Takkula helmikuu 22, 2016 - 3:27 pm

Valkoinen teema on on jo osin hankittua. Mutta esim kaadin ja kannu puuttuvat ja aion kyllä vielä hankkia. Lapsuuskodissani oli tätä uudelleen tullutta scandia aterimia joten nekin laitetaan toivelistaan.

Reply
Tiina helmikuu 22, 2016 - 4:06 pm

Hei,

Vanha kunnon Scandia oli minusta hieno jo kauan sitten.

Reply
Minttu helmikuu 22, 2016 - 8:42 pm

Teema-sarja on suosikkini. Se toimii joka tilanteessa, ja on helppo yhdistellä muihin astioihin. Paljonhan Franck on suunnitellut mieleeni olevia astioita, useita löytyy kotoakin.

Reply
KatjaJ helmikuu 22, 2016 - 9:15 pm

Kartio-juomalasit ovat kauniit ja yksinkertaiset!

Reply
Päikkä helmikuu 22, 2016 - 9:29 pm

Teema sopii arkeen ja juhlaan – kattauksien kuningatar!

Reply
Leenukka helmikuu 23, 2016 - 2:35 am

Teema! Sitä löytyy ja vasta taas ostin täydennystä. Yhdisteltävyys on ihan super!

Reply
Sofia helmikuu 23, 2016 - 1:21 pm

Voi haluaisin kartio turkooseja juomalaseja. Teemaakin meillä on ja lisää voisi tulla. Ja noi lusikat,haarukat,veitset ovat niin klassikot.

Reply
Anne helmikuu 23, 2016 - 1:23 pm

Kartiot,teemat..itseasiassa noi kaikki on niin selkeän klassisen tyylikkäät.

Reply
Emm helmikuu 23, 2016 - 8:40 pm

Kartio-lasit miellyttävät kovasti.

Reply
Sanna helmikuu 23, 2016 - 9:39 pm

Teema-sarja ehdoton lemppari.

Reply
Veera helmikuu 23, 2016 - 9:42 pm

Kyllä se tuo Teema on kaikkinensa. Meillä on käytössä päivittäin niin sarjan leipälautaset, kulhot kuin syvät ja matalatkin lautaset. Ovat helposti yhdisteltävissä muuhun kattaukseen, joten passaavat niin arkeen kuin juhlaan.

Reply
Riikka helmikuu 23, 2016 - 9:44 pm

Valkoista teemaa löytyy kaapista, helppo yhdistää muihin astioihin.

Reply
Terhi J. helmikuu 23, 2016 - 9:46 pm

Suosikkini on mielettömän kaunis kastehelmen jalallinen tarjoiluvati

Reply
Sari Saarinen helmikuu 23, 2016 - 9:48 pm

Teema on ehdoton suosikki ?

Reply
mirella helmikuu 23, 2016 - 10:01 pm

Teeman ihastuttavan sympaattinen korkkikorkillinen salaatinkastikekannu. Siinä on sitä jotain ☺

Reply
Ulla helmikuu 23, 2016 - 10:02 pm

Valkoinen Teema-sarja on ikisuosikki. 🙂

Reply
Mia helmikuu 23, 2016 - 10:03 pm

Valkoinen Teema on aina varma valinta 🙂

Reply
Minna helmikuu 23, 2016 - 10:06 pm

Teema on myös minun suosikkini.

Reply
Merja Sipilä helmikuu 23, 2016 - 10:08 pm

Lapset oli muuttamassa pois kotoa joten molemmille keräsin kahdeksan hengen astiaston valkoista teemaa ja kartiolasit pienet ja isommat. On vaan niin ihanat ja käytännölliset.

Reply
Tiina Sevander helmikuu 23, 2016 - 10:13 pm

Teema astiasto, se on niin ajattoman tyylikäs 🙂

Reply
Miia helmikuu 23, 2016 - 10:16 pm

Valkoinen ja harmaa Teema ovat parhaita ja Kartion pienempi juomalasi. Se on sopivan kokoinen. Kirkas ja vedenvihreä viehättävät eniten.

Reply
Annamari helmikuu 23, 2016 - 10:21 pm

Scandic – aterimet, joilla jo mummolassa ruokailin. Muutkin tuotteet ovat ihania, mutta aterimet ylikaiken.

Reply
Kati helmikuu 23, 2016 - 10:21 pm

Kovasti haluaisin vaihtaa nykyiset arkiastiamme Teemaan, valkoiseen perussettiin ja muutamiin tehosteväreihin.

Reply
Saara helmikuu 23, 2016 - 10:22 pm

Teemaa ja lattioita löytyy. Teemat passaa niin monen sarjan kanssa. Meillä Marimekon oiva-sarjan lisukkeena. Kartio-kaadin ehkä kaunein…

Reply
Emilia helmikuu 23, 2016 - 10:25 pm

Valkoinen teema ehdottomasti sekä kartio-sarja 🙂 Olispa piristävää ostaa kartio sarjasta jotain väripilkkuja kattaukseen. Kiitos ideoista jälleen!

Reply
Jaana Pistemaa helmikuu 23, 2016 - 10:28 pm

Kartio lasit vuodesta toiseen, värimieltymys vaihtuu välillä. Tällä hetkellä kirkas väri suosikkini. Ajaton lasi joka sopii niin moneen kattaukseen??

Reply
Saara helmikuu 23, 2016 - 10:31 pm

Valkoiset ja harmaat Teema-astiat ovat suosikkeja. Mielettömän käytännöllinen astiasarja!

Reply
Maria helmikuu 23, 2016 - 10:32 pm

Kartio lasit ja kaadin ovat meillä käytössä ja mökillä Teemaa. Mutta nuo Scandia-aterimet! Ihania, lapsuus tulee mieleen. Tuo pyöreä lusikka varsinkin 🙂

Reply
Jennaje helmikuu 23, 2016 - 10:36 pm

Valkoiset Teema-astiat ovat meillä kovassa käytössä!

Reply
Mirja helmikuu 23, 2016 - 10:37 pm

Ateenan aamu, sitä ihailen joka päivä kotonani. Varsinkin auringonsäteiden osuessa lasinpintaan ja siitä heijastus seinään, niin kaunista.

Reply
kirppumamma helmikuu 23, 2016 - 10:41 pm

Teema mukit ja lautaset valkoisina käyvät sekä arkeen että juhlaan. <3 vihreät kartiolasit toisivatkin mukavan piristyksen kattauksiin! Kiitos kauniista inspis kuvista:)

Reply
Jaana helmikuu 23, 2016 - 10:48 pm

Valkoinen teema ehdoton on! ?

Reply
taavi helmikuu 23, 2016 - 10:56 pm

Kyllä valkoinen teema on suosikkini. Ajaton ja voi yhdistää kaikkiin väreihin. Myös kirkas kastehelmi on kaunis, sitä en vain vielä omista, ehkä joskus..:)

Reply
Merja helmikuu 23, 2016 - 10:59 pm

Kartiolasit kirkkaina, molempina kokoina toimii aina! 🙂

Reply
Tuija helmikuu 23, 2016 - 11:03 pm

Valkoinen teema ja kartio kaadin.

Reply
Mirva Belov helmikuu 23, 2016 - 11:32 pm

Teema valkoisena sopii arkeen kuin juhlaan. Niihin on mukava yhdistellä esim Marimekon siirtolapuutarha sarjaa. Meillä käytössä myös kirkkaita kartioita laseina ja kaatimina ?

Reply
Päivi helmikuu 24, 2016 - 3:45 am

Kartio kaadin on suosikkini.

Reply
Annukka Kääriäinen helmikuu 24, 2016 - 6:19 am

Valkoinen Teema on suosikkini.

Reply
Noora/Villakoiria ja kissankarvaa helmikuu 24, 2016 - 7:29 am

Teema-astioita minäkin olen saanut aina rippijuhlista eteenpäin. Rakastan niiden ajattoman kaunista muotoilua!

Reply
Henna helmikuu 24, 2016 - 8:03 am

Kartiokaadin 🙂

Reply
Sannak helmikuu 24, 2016 - 8:06 am

Kyllä helmenharmaa Teema on tällä hetkellä ehdoton lemppari. Samoin ihana vihreä väri Kartio laseissa ja muissa lasituotteissa.

Reply
Krista helmikuu 24, 2016 - 8:47 am

Minulle ensimmäiset Teemat saapuivat jo rippilahjaksi, muotokieli miellyttää yhä ja siniset astiat ovat alkaneet saada seurakseen valkoista. Yhtä suosikkia on hankala on valita, teema ja kartio miellyttää ajattomuudellaan ja yksinkertaisella muotokielellään. Ja tuo uusi vihreä väri<3 olen rakastunut!

Reply
Suvi N helmikuu 24, 2016 - 9:10 am

Olen saanut 17 vuotta sitten vanhemmiltani syntymäpäivälahjaksi keltaisen Teema-astiaston. Vuosi sitten ostin itselleni valkoista Teemaa, joten kyllähän tuo sarja tuntuu kestävän aikaa yksinkertaisella muotoilullaan 🙂

Reply
Anne R helmikuu 24, 2016 - 9:15 am

Kartiolasit ja kaadin

Reply
S - Beauty of life helmikuu 24, 2016 - 9:34 am

Valkoinen teema! Se meiltä löytyy ja siitä en luovu <3 🙂

Reply
Elina V. helmikuu 24, 2016 - 9:54 am

Turkoosi teema on meillä päivittäisessä käytössä sekä kartio juomalasit vihreänä ja harmaana. Niistä en luopuisi.

Reply
Ma helmikuu 24, 2016 - 10:56 am

Kartio kaadin eri väreissä on suosikki, teemasta myös pitäen.

Reply
Jenny helmikuu 24, 2016 - 11:02 am

Valkoinen Teema ja kirkkaat kartiolasit!

Reply
Kinga helmikuu 24, 2016 - 2:17 pm

Hei! Minun suosikkini on ehdottomasti ajaton ja tyylikäs valkoinen Teema!

Reply
Heidi helmikuu 24, 2016 - 2:27 pm

Kartio -sarja sykähdyttää edelleen ja on ollut minun ensimmäinen lasisarja 🙂 Ajaton kuvastaa tätä sarjaa ja lasit ovat todella kestäviä – niin silmille, kuin muutenkin

Reply
Tuittu06 helmikuu 24, 2016 - 3:00 pm

Kartio kaadin on suosikkini,käy kannuna sekä maljakkona 🙂

Reply
Johanna helmikuu 24, 2016 - 3:06 pm

Teema ja kartiot käytössä päivittäin. Isommista tarjoiluastioita on puutetta ja niihin voisin nyt satsata.

Reply
Jenna helmikuu 24, 2016 - 4:15 pm

Teema on suosikkini. Keltainen astiasto löytyy kaapista, mutta haaveilen lisäksi valkoisesta.

Reply
Annika helmikuu 24, 2016 - 5:39 pm

Valkoinen Teema ja kartiot on suosikkini 🙂

Reply
Tiinuli helmikuu 24, 2016 - 8:29 pm

Valkoiset Teema-astiat ovat kyllä ihan suosikkejani koska ne ovat niin käytännöllisiä, helposti yhdisteltävissä ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin.

Reply
Piia helmikuu 24, 2016 - 9:47 pm

Valkoinen teema ehdottomasti. Helppo yhdistellä eri väreihin. Harmaata haluisin hankkia vielä.

Reply
SEV helmikuu 24, 2016 - 11:30 pm

Valkoinen Teema on suosikkina.

Reply
Maija helmikuu 25, 2016 - 9:37 am

Teemasta tykkään. 🙂

Reply
Tiina helmikuu 25, 2016 - 10:49 am

Valkoinen ja musta teema on ajattomin.
Itselläni on oliivin vihreää teemaa arki käytössä.
Siihen olen lisännyt juurikin valkoista ja mustaa.

Reply
Riitta M helmikuu 25, 2016 - 11:16 am

Valkoiset Teemat ikisuosikkini, pidän kovasti neliskanttisista tarjoiluastioista, suoraan uunista pöytään. Kartiot löytyvät myös meiltä.

Reply
Riikka helmikuu 25, 2016 - 12:42 pm

Valkoinen Teema-astiasto on kaunis, ajaton ja monipuolinen, koska sen kanssa voi yhdistellä melkein mitä mielikuvitus vain tuottaa. Lisäksi kartio-lasit eri kokoisina ovat omia suosikkeja. Väriä voi vaihdella tunnelman mukaan, ja niillä saa myös mukavasti valkoiseen Teema-sarjaan eloa. Nämä ovat omat suosikkini, joita kaapista myös kotoa löytyy! (Näitä tosin ei koskaan voi olla liikaa :))

Reply
Iipu helmikuu 25, 2016 - 12:51 pm

Mummolassani olen ihaillut aina pienestä tytöstä lähtien tiettyjä aterimia, nimeltään Scandia. Scandia aterimet muistuttavat minua mummolasta, ja niillä onkin erityistä tunnearvoa. Ihastuin tähän postaukseen, jossa nään nämä samat rakkaat aterimet modernissa ja kauniissa kattauksessa. Ehkä minäkin saan joskus omat Scandiat.. <3

Reply
Milla helmikuu 25, 2016 - 1:23 pm

Ehdottomasti Kartio-lasit, pienet ja isot. Ajaton, kaunis, sopivat arkeen ja juhlaan.

Reply
mka helmikuu 25, 2016 - 7:41 pm

Teema -valkoisena ja mustana. Scandia aterimet tuovat minullakin mieleen mummolan 🙂

Reply
Maija helmikuu 26, 2016 - 7:42 pm

Teema oma suosikki! Harmaat kupit on nyt toivelistalla.

Reply

Jätä kommentti