Uutta terassilla

by Kerttu
Kaksi intensiivistä päivää talonmaalauksen parissa takana ja vielä hommat jatkuvat. Ihanaa tämä omakotitaloelämä, kun ei koskaan tarvitse kärsiä tekemisen puutteesta 😉 Meillä on suuri onni, sillä läheiset ihmiset auttavat meitä monissa asioissa. Kyllä olisi ollut paljon hitaampaan ja tylsempää tämä maalausprojektikin ilman apuvoimia.

Illalla katoin terassille juustoja, hedelmiä ja viiniä, oli mukavaa nauttia rauhallisesta hetkestä touhukkaan päivän jälkeen. Kuvassa pilkistää myös jotain uutta! Olemme saaneet terassille vihdoin sohvan, se on tosi hyvä ja mieleinen. Pikkuisen on tyynyt siellä ja täällä, mutta eikös tunnelma ole tärkein. Esittelen sen sitten omassa postauksessaan, kun olen saanut terassin sisustusta kuntoon. Nyt se näyttää lähinnä työmaalta, sillä siellä on kaikki leikkimökin tuunauksen alla olevat kalusteet sekä kokoelma erilaisia työkaluja. 
Mukavaa päivää!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Jen 10 heinäkuun, 2013 - 1:52 pm

Ihanat tarjoamiset sinulla siellä ollut. Tuollaisissa talkoissa on ilo olla mukana. 🙂
Itsekin on tullut monta kertaa todistettua, kuinka helpottavaa on, kun on läheisiä auttamissa kiireen keskellä. Meille ainakin remontissa oli suuri apu, kun ei tarvinnut kaikkea tehdä kaksistaan. Samoin itsellekin on ollut ilo olla talkoojoukoissa mukana. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 heinäkuun, 2013 - 9:38 pm

Saa olla kyllä iloinen ja kiitollinen, että apua saa ruuhkavuosien tiimellyksessä 🙂

Reply

Jätä kommentti