Tyylillä kesäaikaan

by Kerttu

Ensi yönä siirrytään kesäaikaan, muistathan kääntää kelloja! Hyvä muistisääntö ajan venkslaamisessa on se, että aina kelloja käännetään kohti kesää, näin keväällä siis tunti eteenpäin. Se tarkoittaa sitä, että saamme iltoihin yhden valoisan tunnin lisää.

130213_1

Kuvassa on yksi unelmieni kelloista: Menun Marble seinäkello, jonka muotoilija on Norm Architects. Messinkiset viisarit valkoisella marmorilla ovat elegantti yhdistelmä. Tämän kaunottaren kanssa sitä siirtyisi tyylillä kesäaikaan! Tai ainakin vähän tyylikkäämmin kuin allekirjoittanut tänä aamuna: vaelsin huoneesta toiseen ja ihmettelin ääneen, paljonkohan se kello oikeasti nyt on. Mies vain käänsi kylkeä, kun kysyin joko hän on siirtänyt eteisen kellon kesäaikaan. Vasta digiboksin digitaalinen kello kertoi oikean ajan ja pääsin kartalle ajankulusta. Huomisaamulla siis vähän skarpimpana uuteen päivään. No, tässä elämäntilanteessa se on tunti sinne tai tänne, ei ole niin tarkkaa 😀

Leppoisaa iltaa!

Kuva: Room21

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Kaisa J - CaiSan Koti 28 maaliskuun, 2015 - 7:04 pm

Ai taasko niitä kelloja siirrellään :/ Itse olen kellojensiirtokiellossa, sillä olen jo kaksi kertaa onnistunut siirtämään kellon ihan lattialle viisareita liikutellessani. Molemmilla kerroilla kello hajosi, toinen lopullisesti, toinen saatiin onneksi korjattua. Viime syksynä jo annoin suosiolla puolison hoitaa kellojen siirron.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 maaliskuun, 2015 - 2:24 pm

Oi voi! Hyvä että voit ulkoistaa viisareiden siirtelyt, niin ei tule enempää vahinkoja 🙂

Reply
Leena 31 maaliskuun, 2015 - 4:53 pm

Olin yövuorossa ja tuntui aika mukavalta se kellon siirto eteenpäin:)
Minäkin sain unelma kelloni seinälle eli Vitran Ball clockin.Vuosien haave on jälleen toteutunut!

Reply

Jätä kommentti