Tupaantuliaisissa

by Kerttu

Heippa!

Sain lauantaina viettää rakkaan ystäväni tupaantuliaisia. Hänellä on takanaan hurja remontti, jossa pommikuntoisesta kolmiosta taiottiin vanhaa kunnioittaen moderni neliö. Keittiö koki totaalisen muodonmuutoksen ja on nyt kokovalkoinen. Ystäväni luvalla saatte pienen kurkistuksen hänen juhliinsa.
Laminaatin ja muovimattojen alta paljastui aito ja alkuperäinen lankkulattia, joka käsiteltiin valkoiseksi. Ruokapöydän ääressä on Kodin Ykkösen kauniit Bess-tuolit. 

 Miu <3

 Kirppislöytöni eli kuvassa näkyvä nahkarahi on saanut aivan täydellisen kodin ystäväni luota. Rahi sopii kuin se olisi alun perin suunniteltu osaksi olohuoneen kauniisti patinoitunutta nahkasohvaa.

Ja sitten niitä herkkuja… 🙂

Tuo alimman kuvan kakku oli jotain niin taivaallista, että sen resepti on saatava käsiin hinnalla millä hyvänsä 😉

Kaunis emäntä, koti ja herkuista notkuvat pöydät. Tuparit olivat ihana pysähdys arjessa. Meillä saattaisi olla mahdollisuus muutamiin sisustuskuviin ystäväni kodista, jossa on yhdistetty vanhaa ja uutta kauniilla tavalla.

Haluaisitteko kurkistaa tähän kotiin vähän tarkemmin? Entä oletko itse pitänyt tupaantuliaiset muuttaessasi uuteen kotiin?

Saatat pitää myös

0 Kommentti

nieinda 16 huhtikuun, 2013 - 8:36 am

Bess- tuolit ovat kauniit, harkitsen itseasiassa niiden hankkimista meille! Ne vaan miellyttävät silmää kovin. Ja kyllä, lisää kuvia! Kolmiosta neliöksi kiinnostaa kyllä.:) Tuparit ovat jääneet aiemmissa asunnoissa pitämättä, mutta kunhan oma asunto ostetaan, aiotaan kyllä ottaa takaisin ne välistä jääneet tuparit.;)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 huhtikuun, 2013 - 5:29 pm

Tuolit ovat kauniit ja lisäksi erittäin hyvät istua! Suosittelen kyllä ja varsinkin kun Kodin ykkösellä on vähän väliä hyviä kampanjoita. Ja kyllä ikiomassa kodissa kannattaa kunnon tuparit pitää, on se sen verran tärkeä satsaus elämässä!

Reply
lisbet e. 16 huhtikuun, 2013 - 9:24 am

Kaunista. Ihana tuo maalattu lattia ja keittiö. Kyllä kelpaisi nuo Gorenjen Ora-Ito-kodinkoneet!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 huhtikuun, 2013 - 5:30 pm

Sinä tunnistit heti! Keittiöstä tuli todella kaunis ja lattiasta olen luonnollisesti superkateellinen ;D

Reply
Padmerine 16 huhtikuun, 2013 - 9:34 am

Ihana maalattu lattia <3 Tuollainen olisi ihana toteuttaa meillekin mutta ei enää viitsi 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 huhtikuun, 2013 - 5:31 pm

Alkuperäinen lattia löytyi tosi monen kerroksen alta, siihen oli päälle vedetty muovimattoa ja laminaattia. Nyt se on maalattuna todella kaunis ja tunnelmallinen 🙂

Reply
Sanna InspiredByLove 16 huhtikuun, 2013 - 11:05 am

Ihanalta näyttää! Herkut myös! 🙂 Täällä on vielä tuparit pitämättä.. hups :-O

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 huhtikuun, 2013 - 5:31 pm

Hei Sanna, nyt juhlasuunnittelut käyntiin 😉 Kaikki tarjottavat olivat tosi hyviä, nälkä tulee vain ajatellessa!

Reply
Lilli 16 huhtikuun, 2013 - 9:00 pm

Mielellään katselisin lisää kuvia tuparikohteesta! Ja voi kun saisi tuon kakun reseptin, nam nam ja vink vink! Meidän lattioiden alta paljastui samanlaiset lankkuaarteet, jotka on maalattu kauniin vaaleanharmaiksi!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 huhtikuun, 2013 - 8:08 am

Kiva kuulla, voisin yrittää tehdä sellainen ennen-jälkeen -postauksen, ero on niin huima. Ai teilläkin on lankkulattia, ihanaa!

Reply
riikka k 16 huhtikuun, 2013 - 10:34 pm

uuteen taloon olisikin ollut ihana saada aito lankkulattia mutta lattialämmityksen kans vähän ongelmallinen.. tai ainakin olisi tullut sika-kalliiksi..no parkettiin tyydyn nyt, joka sekin aivan hyvä:)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 huhtikuun, 2013 - 8:09 am

Minäkin haaveilin aidoista lankuista ja muista hienouksista jossain vaiheessa, mutta hinnat tosiaan lähentelivät tähtiä. Vanhoissa kohteissa noita kannattaa ehdottomasti pelastaa, jos se vain mahdollista on 🙂

Reply
toxicity 19 huhtikuun, 2013 - 9:19 pm

Nice blog..!!

Reply
Irina - White & Fresh 22 huhtikuun, 2013 - 12:34 pm

Ehdottomasti haluan päästä tarkemmin kurkkaamaan! 🙂

Reply
Anonymous 8 elokuun, 2013 - 11:16 am

Siis nuo tuoli on niiiin <3 Mutta… kun MIES haluaisi tämän pöydän: http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/ruokapoydat-ja-ruokailuryhmat/-aspen-ruokapoyta-4659611 Itsekin tykkään kovastikin pöydästä, mutta en ole päässyt livenä katsomaan ja mietityttää kovasti ovatko tuolinjalat paljonkin eriväriset. Osaisitko kommentoida asiaan? voisiko nuo sopia mitenkään päin yhteen :-/ Meille tulee musta keittiö, ei korkeakiiltoisilla ovilla. yst.terkuin Jasmis 🙂

Reply
Anonymous 8 elokuun, 2013 - 1:49 pm

Voih, nyt vasta tajusinkin, että kyseessähän ei ollutkaan teidän tuolit tällä kertaa 🙂 -Jasmis

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 elokuun, 2013 - 6:40 pm

Eipä hätää, tämä oli tällainen vähän poikkeuksellinen vierailupostaus 🙂

Reply

Jätä kommentti