Syksy lasitetulla terassilla

by Kerttu

IMG_8302

Ihan mahdotonta, millaisen pimeyden talviaika toi tullessaan. Vaikka kuinka yritän ajatella positiivisesti, on myönnettävä, että valottomuus tuntuu alkuun raskaalta. Onkohan kukaan tutkinut, millainen yhteys talviajalla ja suklaan kulutuksella on? 😀

IMG_8301

Iloa syksyymme tuo lasitettu terassi, jonka sisustusta ei tarvitse talveksi purkaa. On mukavaa viritellä kausivaloja ja kynttilöitä tuomaan valoa pimeisiin päiviin. Meillä ei ole lämmitintä, joten varsinaisesti terassilla ei enää tarkene oleskella. Olisi kiva kuulla kokemuksia terassilämmittimistä, onko sellainen hankinnan arvoinen? Ja jos on, millainen lämmitin kannattaisi hankkia? 

IMG_8294

Kun ei kerran keliä voi valita, antaa vain tuulla ja tuivertaa. Viikonloppuna lokakuu taittuu marraskuuksi ja voi alkaa pikkuhiljaa virittäytymään pikkujoulutunnelmiin. Ajattelimme pitää myös pienet lapsiystävälliset Halloween-kekkerit, otetaan näistä teemajuhlista nyt kaikki ilo irti!

IMG_8288

 

IMG_8292

Tässä on oikeastaan kaksi tapaa selvitä syksystä: ilolla tai pakolla. Luulen, että valitsen suosiolla tuon ensimmäisen vaihtoehdon 🙂

Saatat pitää myös

15 Kommentit

Jenna 29 lokakuun, 2014 - 6:52 pm

Oi miten kivalta näyttää tuo teidän lasitettu terassi, en muistanut aikasemmin kommentoida. 🙂 Mutta on tää pimeys kyllä ankeaa, sataisi pian lumet (pysyvät) maahan niin mieli kirkastuisi. <3

Reply
modernistikodikas 30 lokakuun, 2014 - 8:45 pm

Kiitos paljon Jenna! Lumien tulo onneksi helpottaa, toivotaan ettei tarvitse tänä vuonna ihan sinne tammikuulle odotella!

Reply
Sirkku 29 lokakuun, 2014 - 7:10 pm

Onpa kiva terassi! Meillä on kaasulämmitin lasitetulla terassilla, ja toimii hyvin. Kuivattaa kosteutta ja lämmittää ihanasti. Talvella saatamme viedä sinne myös sähkölämmittimen lisäksi jos haluamme enemmän siellä istuskella, koska yhdessä ne kierrättävät lämmintä ilmaa paremmin. Kaasulämmitin on meille ykkönen! Lisäksi antaa kivan takkatuli efektin kun hehkuu oranssina.

Reply
modernistikodikas 30 lokakuun, 2014 - 8:46 pm

Kiitos Sirkku! Kuulostaa tosi hyvältä! Tuleeko teillä oleskeltua talviaikaan terassilla? Mietin, ett ä jos lämmittimen ostaa, tuleeko sille aidosti käyttöä.

Reply
Sanna 29 lokakuun, 2014 - 10:54 pm

Mä söin eilen puolikkaan levyn :/ … 😀 Ihan mahdotonta!

Reply
modernistikodikas 30 lokakuun, 2014 - 8:47 pm

Mä en voi ostaa suklaalevyä ollenkaan, ei mitään itsekuria jos tiedän kaapissa olevan jotain herkkua 😀

Reply
MaritaH 29 lokakuun, 2014 - 11:06 pm

Meilä roikkuu parvekkeella kolme isoa kaunista kynttilälyhtyä iltaisin – niiden voimalla nautin myös tästä ruskeanharmaasta vaiheesta syksyä. Hyvän tovin meillä on ollut myös aamiaispöydässä päivänvalolamppu paistamassa. Helpottaa kuitenkin, vaikka alkuun epäilin.

Reply
modernistikodikas 30 lokakuun, 2014 - 8:48 pm

Päivänvalolamppu voisi olla kyllä hyvä helpotus, lisäksi D-vitamiinia purkista! Minulla odottelee kynttilälyhdyt varastossa puhdistamista, pitäisikin kaivaa ne esille. Kyllä me tästä pimeydestä selvitään 🙂

Reply
Mirva 30 lokakuun, 2014 - 5:50 am

Meidän lasitetulla terassilla on kvartsilämmitin. Olemme tykänneet. Lämmittimen teho tuntuu välittömästi, kun sen napsauttaa päälle. Lämmitin ei lämmitä itse terassia vaan siellä oleskelevia ihmisiä.

M

Reply
modernistikodikas 30 lokakuun, 2014 - 8:49 pm

Kvartsilämmitin kuulostaakin ihan uudelta jutulta, pitää tutkia tarkemmin. Kiitos vinkistä!

Reply
Vanha Jäärä 30 lokakuun, 2014 - 7:34 am

Ystäväpariskunta osti kaasulla toimivan tornimallisen lämmittimen. Eihän se mitään lämmittänyt. Kun he valittivat kauppaan, siellä sanottiin että laite lämmittää vain jos sitä käytetään katoksen alla. He sanoivat että mutta kun ohjeissa sanotaan että ei saa käyttää katoksen alla, johon myyjä sanoi:”No, tulkaa palauttamaan se”. Sillä lailla.

Reply
modernistikodikas 30 lokakuun, 2014 - 8:49 pm

No höh, kylläpä he ovat saaneet huonoa palvelua! Välillä näitä asiakaspalvelun kukkaisia osuu kohdalle :/

Reply
H- Every Home Has a Silver Lining 30 lokakuun, 2014 - 8:22 pm

Tosi kaunis toi terassi, valot on tosi söpöt, kuten toi puppykin. Jaksaa aina ihastuttaa 🙂

Reply
modernistikodikas 30 lokakuun, 2014 - 8:50 pm

Kiitos H! Puppy on siirretty ulkoruokintaan 😀

Reply
Ullis 15 marraskuun, 2014 - 6:32 pm

Upea terassi! Mistä olet löytänyt nuo kivat valot?

Reply

Jätä kommentti