Sisustusostoksia kevääseen

by Kerttu

Kevät ja pastellit, mikä pari!

linum-1

Pääsin vihdoin piipahtamaan jyväskyläläisessä Sisustus Ilossa, joka on yksi lempikauppojani. Sisustuksen harrastajat taitavat jakaa kanssani saman ajatuksen; tyynyjä ei ole koskaan liikaa! Niinpä mukaani tarttui pari keväistä tekstiiliä tuomaan uutta ilmettä olohuoneeseen. Tänä keväänä minua viehättää vanha roosan ja puuterin sävyt, sellaiset utuiset ja pehmeät. Ne sopivat mainiosti pohjaväreinä olevien mustan, valkoisen ja harmaan kavereiksi. Nyt harmittaa, että en napannut Prisma-reissulla kotiin persikan oksia, tämä virhe pitää kyllä pikapuoleen korjata! Onko kukaan muu bongannut tai ostanut sellaisia? Pienet vaaleanpunaiset kukat karuissa oksissa sopisivat uusiin sävyihin mainiosti! Tavoite on, että olkkarin lopputulos on pehmeä olematta liian romanttinen.

Ja muutenkin kevätsisustus etenee! Muistatteko Tahtoisin terassille -postauksen ja sen haaveet? Panton-tuolit ovat jo matkalla meille ja nyt olen etsiskellyt valkoista pyöreää pöytää niiden kaveriksi. Koska Ikeaan on meiltä 150 km, olisi kaikkien ihanteellisinta löytää pöytä käytettynä. Hyvät vinkit otetaan vastaan, jos tiedät mistä sellaisen voisi löytää 🙂

Sitten enää tarvitaan se kevät! Tänäänkin vihmoo taivaalta jotain kummallista valkoista töhnää. Onneksi vauvan kummitäti neuloi minullekin villasukat, ne jalassa ja takkatulen lämmössä on hyvä valmistella kotia kohti lämmintä ja vehreää vuodenaikaa. Huomenna on jo huhtikuu!

Saatat pitää myös

5 Kommentit

Kati 31 maaliskuun, 2015 - 5:33 pm

Huomenna onkin aprillipäivä… Tänä vuonna ei taida tulla samanlaista lukijoita järkyttävää aprillipostausta, kuten viime vuonna.

Reply
Syhi / syhina-blogi 31 maaliskuun, 2015 - 7:15 pm

Minäkin bongasin Prismasta persikanoksat ja se oli rakkautta heti ensi silmäyksellä <3

Reply
Lanttuleikkuri 1 huhtikuun, 2015 - 3:37 pm

Sä olet nyt aivan väärin käsittänyt nykyiset päivien koodikielen, olet äitiysLOMALLA, eli loma ! ja mikä se loma sellainen on, jolloin ei matkoja tehtäisi.

Eli nyt kipin kapin auton ääreen ja nokka kohti Ikeaa. Muista ottaa mukaan termariin kahvia, kartta apukuskin paikalle sekä passi, valuuttaa ja kotitulo-ohjeet.

Reply
Eemeli 3 huhtikuun, 2015 - 1:08 am

Oih, tyynyn ja tyynyliinan väri on juuri se, jota olen metsästänyt jo jonkin aikaa! Tyynyliina on ilmeisesti Linumin, onko tuolilla oleva tyyny samaa merkkiä?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 huhtikuun, 2015 - 12:24 pm

Joo, nämä kaikki ovat Linumin! Tuolilla oleva tyyny tosin jo vanhempaa mallistoa

Reply

Jätä kommentti