Siniset hetket, hämärtyvät illat

by Kerttu
Siniset hetket, hämärtyvät illat

Kaupallinen yhteistyö: Kodin Terra Jyväskylä


Heihei, heinäkuu!

Lempikuukauteni on tämä keskikesän kauneuden kiteyttävä kuukausi, jolloin luonto on rehevimmillään, illat upeimmillaan ja uimavedet lämpimillään. Kun heinäkuu taittuu elokuuksi, saamme kuitenkin nauttia vielä yhdestä kesäkuukaudesta, joka on tunnelmaltaan aivan omanlainen.

Elokuun tavaramerkki on hämärtyvät illat. Ne antavat muistuksen lähestyvästä syksystä, mutta silti hellivät lämmöllään. Nyt on siis ehdottomasti paras aika nauttia saapuvasta illan hämystä ja sen tunnelmasta.

Nyt on siis ehdottomasti paras aika nauttia saapuvasta illan hämystä ja sen tunnelmasta.

Elokuun saapuessa sisustajan tärkeimmät ”työkalut” ovat ihanat lyhdyt ja viltit. Bambulyhty sopii niin moderniin kuin perinteisempäänkin tunnelmaan.

Olen parantumaton fiilistelijä ja usein illan hämärtyessä hipsin mökillä yksin laiturille. Näinä hetkinä tankkaan kesäenergiaa ja nautin ympäröivästä luonnosta. Välillä vien mukanani kirjan ja teekupin, lehden ja viinilasin tai lapsilta salaa jäätelön. Nämä myöhäisen illan hetket ovat ihan omiani.

Kurvaamme tosi usein mökille Jyväskylän Kodin Terran kautta, koska monenlaisia projekteja maalauksesta varastonlaittoon ja nuotiopaikan teosta istutuksiin.

Samalla kurkistan aina myös sisustusvalikoimat. Tällä kertaa mielessäni oli luoda leppoisa loppukesän hetki laiturin nokkaan. Sinisen hetken tunnelmaan sopii mainiosti Housen metallilyhty.

Ulos tykkään viedä edullisia ja huolettomia tyynyjä ja huopia. Näin ei tarvitse stressata, kestääkö kangas kulutusta tai pesua, vaan muutamalla mieleisellä tekstiilillä saa luotua oman pienen palan elokuista kesäparatiisia terassille, laiturille tai vaikka piknik-viltillä kalliolle.

Suunnitelmissa on tuoda laiturille aurinkokennovalaisimia, mutta ennen niitä loin tunnelmaa ulkotulilla. Niiden alle kannattaa laittaa vaikka pieni metallinen alunen, jos polttaa puualustalla. Toki elävää tulta on aina vahdittava.

Loman loppumisen haikeuteen parasta lääkettä on ottaa ilo irti kesäisistä illoista.  Töiden jälkeen ehtii vielä hyvin luontoon  ja onhan viikonloput aikaa nauttia hetkistä laiturin nokassa.

Kaikki kuvien tuotteet löytyvät Jyväskylän Kodin Terran valikoimista teekuppia lukuunottamatta. Sitä kautta voi kaartaa piknille, jos tuntuu että elokuisten iltojen varusteista puuttuu jotain.

Ihanaa, leppoista ja kaunista viikonloppua. Nautitaan!

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Marika 1 elokuun, 2020 - 4:35 am

”Ulos tykkään viedä edullisia ja huolettomia tyynyjä ja huopia. Näin ei tarvitse stressata, kestääkö kangas kulutusta tai pesua…”

Toivottavasti tämä teksti ei tarkoita sitä, että suhtaudut niihin kertakäyttötuotteina!

Reply
Kerttu 1 elokuun, 2020 - 4:59 am

Moikka! Kiitos viestistäsi! Minulla on edullisempia tyynyjä ollut käytössä jo vuosia. Niitä viedään ulos, lapset rakentavat majoja, niitä pestään ja pidetään. Minulle sisustus ei ole kertakäyttötuotteiden hankkimista, mutta toki pohdin, vienkö laiturille vaikka sadan euron silkkityynynpäällisen vai mielummin paksusta juuttikankaasta olevan edullisemman tyynyn 🙂

Reply

Jätä kommentti