Silmänruokaa

by Kerttu

pompit-1-2

pompit-1-3

pompit-1-4

pompit-1-5

pompit-1-6

pompit-1

Lauantaina kävin Essin luona Pomp de lux -lastenvaatekutsuilla. Uusi mallisto on yhtä houkutteleva kuin edellisetkin ja molemmat lapset saivat kaivattua täydennustä vaatekaappiin. Esittelyt hoiti pirteään ja asiantuntevaan tyyliin Evelina ja olikin kiva kun hän auttoi mätsäävien vaatesettien valinnassa. Lastenvaatekutsut ovat oma maailmansa, jossa usein emäntä loihtii pöydän koreaksi (vaikka ei kyllä tarvitsisi). Essin luona tarjoilut olivat niin visuaalisesti kauniita, että ne piti ikuistaa muistikortille. Onpahan sitten kiva katsella näin jälkeenpäin mitä EI syönyt, sillä herkkulakkoni on pitänyt hämmästyttävän hyvin. Essin perheellä on kaunis uusi paritalokoti ja olisin ehkä saanut luvan ottaa muutaman sisustuskuvankin, mutta harmikseni kameran akku hyytyi pahimmoilleen. Siinä kutsuilta kotiin ajellessa mietistelin, että ehkä olisi kiva joskus itsekin järjestää kutsut! Onko sinulla kokemusta emännöinnistä, suositteletko?

Mukavaa uutta viikkoa!

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Katja / rakkain terveisin 1 syyskuun, 2015 - 9:13 am

Kiva kuulla, että herkkulakko on pitänyt! Kokemusta kutsujen emännöinnistä löytyy ja suosittelen kyllä. Mukavaa puuhaa ja tarjoiluhin voi panostaa juuri niin paljon kuin haluaa. Nyt sattuneesta syystä jää emännöinnit ja kutsuvierailut väliin, kun ei asuta Suomessa vähään aikaan. Juuri Pomp de luxit olisivat kiinnostaneet.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 syyskuun, 2015 - 10:16 am

Joskus kyllä pitää kutsut järjestää! Essin luona ei ollut muita lapsia kuin meidän vauva ja se oli mielestäni ihan hyvä juttu. Siis pitää juhlat ilman taaperoita ja isompia lapsia. Silloin ehtii oikeasti vähän jutella aikuisten kanssa ja vaihtaa kuulumisia. Ja tietysti hypistellä ihania vaatteita 🙂

Reply

Jätä kommentti