Siivouksen riemua ja Method-voittaja!

by Kerttu

Huhhei! Nyt on saatu myös Method-arvonta päätökseen. Tässä kisassa toivoin teidän kertovan vinkkejä siihen, miten siivouksesta saadaan vähän hauskempaa! Palkintona oli korillinen Methodin puhdistusaineita Hyvän Tuulen Puodista.  Kävin läpi kommentit ja katsoin että mukana arvonnassa on vain hyväksytyt (arvonta-aika ja vastaus kysymykseen).

Onnellisten tähtien alla oli tällä kertaa seuraava kommentti: 
Pia /pinskun nimimerkillä mukaan ja kolme arpaa sekä perusteluni kysymykseesi Musta on kiva siivota ,ja sitten palkita itsensä herkuilla, tai jollain kivalla tekemisellä, esim askarttelu tai leipominen, sitten vaan kuuntelee musiikkia, mulle myös palkitsevaa on se kun avopuoliso huomaa kun oon siivonnut, niin kun kuulen sanan kiitos ,niin tulee hyvä mieli (: ja täällä blogi postaus
http://pinskunpuuhastelut.blogspot.fi/2013/03/blog-post_15.html

Paljon onnea Pia! Sinulle lähtee kaunis kori ja sen sisällä viisi putelia laadukkaita Method-puhdistusaineita. Laitahan minulle sähköpostia osoitteeseen modernistikodikas@gmail.com, niin saadaan postipaketti ensi viikolla liikkeelle.

Arvonta-postauksen kommettilaatikossa on noin 160 vinkkiä siihen, kuinka siivouksesta voi tehdä vähän hauskempaa. Tässä vielä muutamia hauskoja nostoja kommettiboksin aarteista:

Siivouksesta hauskempaa tekee se, kun jakaa hommat toisen kanssa. 


Oma vinkkini siivoukseen on karkkien piilottelu pitkin huushollia ennen urakan aloittamista. Niitä onkin sitten kiva napostella siinä siivouksen lomassa aina eteen sattuessa. 

Siivoaminen tiara päässä hienostellen on kivempaa. 

 Jos haluaa jynssätä nurkkia kunnolla, silloin valitaan jotain kunnon paukemusiikkia. Jos taas haluaa nopeasti valmista, silloin parasta on kuunnella jotain nopearytmistä tanssimusiikkia. 🙂 Tulee siinä siivouksen lomassa samalla heiluteltua bebaa, jolloin siivous käy kunnon liikunnasta. 🙂 

Talo tyhjäksi ja maratonpuhelu ystävälle, siivous sujuu huomaamatta 🙂 Samalla tulee tasaisin väliajoin hoidettua molemmat, koti ja ystävyyssuhteet! 


Kiitos kaikille osallistujille!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Bikke 25 maaliskuun, 2013 - 9:06 am

Onnea voittajalle!!

Reply

Jätä kommentti