Persoonallinen Pienikamari

by Kerttu

Heippa ja mukavaa torstaita!

Arvonta on käynnissä vielä 30.1. saakka, mukavaa kun niin moni on jo jättänyt oman arpansa kommenttiboksiin. Siitä pääsenkin suhteellisen sujuvasti mielenkiintoiseen aiheeseen nimeltä blogien kaupallisuus ja yritysyhteistyö. Silloin kun se toteutetaan tyylikkäästi ja blogin henkeen sopivasti, se ei ole mielestäni haitta vaan pieni lisä monipuoliseen sisältöön. Näin itsekin ajattelen ja toivon olevan oman blogini kohdalla. Hillitysti, hallitusti ja harkiten 🙂 Lisäksi haluan tukea yrittäjyyttä ja kotimaisuutta, joten näitä arvoja tuon mielelläni myös Modernisti Kodikkaassa esille.

Jyväskylän keskustassa on “kummajainen”: yksityinen, pieni ja erikoinen yritys nimeltä Pienikamari. Se on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1992 selviten haastavista ajoista ja talouden myrskyistä. Blogiyhteistyöni arvonnan osalta ei edellytä yritysesittelyä, mutta mielestäni kaunis ja persoonallinen liike sen ansaitsee.

Ketjuliikkeiden jyräämässä maailmassa Pienikamari on piristävä poikkeus. Kauppa on tullut tutuksi minulle lasten syntymäpäivälahjaostosten kautta; tässä kaupassa kun myydään sekä kauniita että mielikuvituksellisia tavaroita. Esteetikko nauttii erityisesti suloisista paketeista, joihin lahjat kääritään.

Sisustusinnostuksen myötä kiinnitin huomiota myös siihen, että valikoimista löytyy yksilöllisiä ja kauniita sisustusesineita. Tyyli vaihtelee romanttisesta moderniin, jokaiseen makuun jotakin.

Omia suosikkejani ovat Polkka Jamin ja Paapii Designin tuotteet. Olen myös vähän haaveillut rosoisesta sisustuskyltistä.

Sellainen kurkistus jyväskyläläiseen Pienikamariin. Kaunis, persoonallinen ja kodikas kauppa ja ihana kauppiatar tiskin takana. Näissä kuvissa puuttuivat lelut oikeastaan kokonaan ja ne ovat ehdottomasti kaupan yksi vahvuus. Varoituksen sanana kerrottakoon, että ainoa pula, joka Pienikamarilla iskee on runsaudenpula 😉

Olisi kiva kuulla, että mitä pidätte tällaisista esittelyistä? Entä onko joku lukijoista joskus käynyt Pienikamarilla?

Saatat pitää myös

0 Kommentti

SanMa tammikuu 24, 2013 - 10:47 am

Pienikamari onkin ihana liike, liian harvoin vaan tulee sijaintinsa vuoksi käytyä. Hyvä tietää, että siellä on Polkka Jamia ja PaaPiita 🙂

Itsenäni Jyväskyläläisenä kiinnostaa tällaiset esittelyt, koska liikkeissä pääsee konkreettisesti käymään. Ei siis minua hetkauta blogimainonta, itse kuitenkin päätöksen teen, mitä ostan ja mitä en.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 24, 2013 - 11:38 am

Kiitos! Paikalliset pääsevät halutessaan käymään ja muut saavat ehkä inspiraatiota piipahtaa oman paikkakuntansa pikkuputiikeissa 🙂

Reply
JuttaEmilia tammikuu 24, 2013 - 11:58 am

Minusta tällainen “blogimainonta” on todella hienoa. Kunhan sitä ei ole liikaa. Tämähän juuri on yksi bloggailun riemuistakin kun löytää uusia ihania putiikkeja, liikkeitä, ideoita ja ajatuksia joita itse ei tulisi löydettyä/ajateltua. Jatkat samaan malliin jatkossakin, niin mukana pysytellään 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 24, 2013 - 2:59 pm

Kiva kuulla, samoin ajattelen itsekin 🙂

Reply
Mari tammikuu 24, 2013 - 12:52 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Mari tammikuu 24, 2013 - 12:52 pm

Mulle oli yllätys, että tuo ei olekaan pelkästään lapsellisille 🙂 suunnattu liike! Polkka Jam -taikasanat taitavat viedä meikäläisen sinne ihan lähiaikoina.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 24, 2013 - 2:59 pm

Sinne sitten vain ihmettelmään, on paljon muutakin kuin vain leluja!

Reply
Iisa tammikuu 24, 2013 - 1:21 pm

Miten minäkin olen luullut, että tuo on vain lapsille?! Täytyykin tehdä korjaus ja käydä tuolla joku päivä 🙂

Samaa mieltä -harkiten ja blogin tyyliin sopien tällaiset yhteistyökuviot ovat mukava lisä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 24, 2013 - 3:02 pm

No hyvä että tämä epäselvyys poistui, siellä on kyllä kaikkea ihanaa sisustusjuttuakin 🙂 Blogin tyyliin näitä joskus saattaa tulla, mutta ei liikaa kuitenkaan. Silloin, tällöin sopivasti 🙂

Reply
Anna tammikuu 24, 2013 - 2:56 pm

Aivan ihanalta näyttää 🙂 Harmi että niin kaukana!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 24, 2013 - 3:02 pm

No eikös olekin aika söpöä 🙂

Reply
lisbet tammikuu 25, 2013 - 10:56 am

Pienikamari on hyvinkin tuttu teinivuosilta, jolloin Jyväskylässä tuli pyörittyä. Kiva nähdä, että se porskuttaa menemään edelleen! Ainakin Nalle Puh -kortteja muistan ostelleeni tuolta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 25, 2013 - 9:50 pm

Sinun pitää käydä Keski-Suomessa käydessä nostalgiamatkalla Pienikamarilla 🙂

Reply
jozey tammikuu 26, 2013 - 12:26 am

Juuri Jyväskylään muuttaneena ja blogspotin blogeja selaillessani innostuin tästä. En ole vielä monia sisustusliikkeitä Jyväskylästä löytänyt, eli jos jaksat esittelyitä tehdä niin minä ainakin niitä luen! 🙂 Pienikamari on aivan ihana, olen siellä kerran käynyt ja pian täytyy päästä uudelleen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 26, 2013 - 7:23 pm

Kiva kuulla, että innostuit! Pienikamari on suloinen ja omalaatuinen kauppa 🙂

Reply
Paula tammikuu 26, 2013 - 12:29 am

Ehdoton suosikki Jyväskylässä ja valikoima on kyllä viime vuosina laajentunut sisustuspainotteiseksi, vaikka toki lapsillekin sieltä aarteita löydän :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas tammikuu 26, 2013 - 7:23 pm

Lasten juttuja minäkin sieltä ensin pääasiassa ostin, mutta nyttemmin yhtä ja toista sisustustarvikettakin 🙂

Reply

Jätä kommentti