Kodinhoitohuone ja minimalistinen vaaterekki

by Kerttu
Kodinhoitohuone ja minimalistinen vaaterekki

Kodinhoitohuone ei todellakaan aina näytä tältä, mutta silloin kun se näyttää, sen voi kuvata vaikka blogiin. Paikassa, jossa hoidetaan nelihenkisen perheen pyykkihuolto on aika usein kaikenlaisia pinoja menossa sinne ja tänne.

Kodinhoitohuone ja minimalistinen vaaterekki

Koska tila on samalla myös saunan pukuhuone, saan kiksejä siitä, että se pysyy jotenkin kuosissa. Pelastus on muuten tuolla viimeisimmissä korkeissa kaapeissa: niiden sisällä on meidän puhtaanpyykinlajittelutaso. Ja koska aina ei pyykkejä jaksa tai ehdi heti viikata, ne voi nostaa tasolle ja napata ovet kiinni.

Päätyseinällä on minimaalinen ulkoasultaan, mutta maksimaalinen käyttötarkoitukseltaan oleva vaaterekki. Se kuuluu kotimaisen Our Editionin valikoimaan. Kyseessä on Anna Pirkolan ja Joel Sipilän kehittämä brändi, jonka tuotteissa funktionaalisuus yhdistyy skandinaaviseen minimalismiin.

Kaipasin seinälle henkaritilaa, sillä tykkään kuivattaa vaatteita vaateripustimissa (silloin ne kuivaa suoraan, eikä tarvitse silittää). Tässä vaaterekissa on parasta se, että kun sitä ei tarvita, sen voi kääntää seinää vasten.

Nyt kodinhoitohuoneen molemmat naulakot ovat samaa selkeää muotokieltä, mutta kannattelevat yhteensä todella isoa henkarimäärää. Toinen naulakko on Showroom Finlandin Mixrack, jossa myös nuppinaulakot pyyhkeille.

Tykkään tosi paljon siitä, miten oivaltavasti portaiden alustila on otettu tässä kodissa hyötykäyttöön. Näin pyykkikone ja kuivausrumpu integroituvat seinän sisään. Nurkassa on kodin maalämpökeskus. Koska tilalla on kaksi yhtä tärkeää käyttötarkoitusta, pidän siitä, että pyykkihuoltoon liittyvät asiat eivät huuda olemassaolostaan.

Silkkipaita on ostettu monta vuotta sitten Norjasta, jos joku sitä miettii. Sopii hyvin äidille, joka haluaa maastoutua marmorilaattalattiaiseeen kodinhoitohuoneeseen rauhassa lajittelemaan pyykkiä lempipodcastit korvissaan. Kukaan ei näe sinua, etkä sinä kuule ketään. No, todellisuus on kuitenkin ne mukavimmat kotipöksyt – ja paidat.

Meillä on startattu yhdistetty loma- ja työviikko. Ainoa täysin lomaileva on koululainen, mutta onneksi on luvassa vähän pidennetty viikonloppu ja pieni lomapyrähdys. Tekee hyvää. Mukavaa uutta viikkoa sinnekin!

Saatat pitää myös

8 Kommentit

Teee 24 helmikuun, 2020 - 6:40 pm

Kaunista ?
Muistatko mikä on seinien sävy?
Onko greige niinkuin kuvissa näyttää?

Reply
Kerttu 25 helmikuun, 2020 - 7:40 am

Moikka! Joo, sävyn nimi on Laasti 🙂 Ja kiitos!

Reply
Heidi 25 helmikuun, 2020 - 2:52 pm

Onpa kaunis kodinhoitohuone, kuten koko koti ?

Reply
Kerttu 26 helmikuun, 2020 - 8:44 am

Lämmin kiitos, Heidi! Iloa päivään sinne <3

Reply
Liisa 26 helmikuun, 2020 - 8:24 am

Ihanat naulakot, kiitos vihjeestä! Meille lähtee tilaukseen tuo mixrack. Meillä on n. metrin tila KHH:ssa johon pitäisi saada juurikin satunnaista henkarikuivatustilaa ja toisaalta kylpytakkeja naulaan saunaan mennessä – mixrack on täydellinen ratkaisu!

Reply
Kerttu 26 helmikuun, 2020 - 8:47 am

Moikka Liisa! Tuo on juuri täydellinen kuvailemaasi paikkaan. Kiva, että ratkaisu löytyi 🙂

Reply
N 2 maaliskuun, 2020 - 5:04 am

Miten kuivausrummun ilman kierto on toteutettu?

Reply
Niina 22 maaliskuun, 2020 - 3:14 pm

Olisi kiva nähdä pyykin lajittelu tila avoinna, sekä kaapit avoinna. Kaunista remontti tulossa ja miettinyt juurikin liukuoviratkaisua.

Reply

Jätä kommentti