Onneksi oli hotelli

by Kerttu

Aurinkoista uutta viikkoa Oslosta! Elämä näyttää jälleen valoisalta ja vaikka vähän takapakkia olikin, niin nyt pääsen onneksi nauttimaan näistä ainutlaatuisista päivistä.

Scandicsolli-1

Homman juonihan oli sellainen, että olin kertonut siskolleni, että tulen poikani kanssa muutaman päivän minilomalle Osloon juhlistamaan hänen äitiyslomansa alkua. Se mitä hän ei tiennyt oli se, että lauantaille oli suunniteltu babyshower-juhlat! Niinpä matkustin salaa Osloon jo perjantaina ja majoittauduin hotellin. Ja tosiaan matkasin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen yksin, sillä pikkuinen pallero jäi isänsä kanssa kipeänä kotiin.

Scandicsolli-1-5

Ajatus oli olla kaksi ensimmäistä yötä hotellissa ja siirtyä siskolleni vasta eilen sunnuntaina, siis päivänä jolloin olin ilmoittanutkin tulevani. Koska olin varatunut matkustamaan pikkulapsen kanssa, se asetti hotelille vähän erikoisvaatimuksia myös hotellille. Olen tehtyt Scandicin kanssa blogiyhteistyötä (kokemuksia mm. Tampereelta, Helsingistä ja Turusta) ja sen kautta huomannut, että heidän uudistetut hotellit ovat takuuvarmoja valintoja tyylikkääseen yöpymiseen ja maittavaa aamiaiseen.

Scandicsolli-1-6

Koska pikkulapsen kanssa reissaamiseen liittyy joka tapauksessa aina jotain ylimääräistä säätöä, halusin että hotellin kanssa kaikki toimii just eikä melkein. Scandic Solli* sijaitsee Oslon keskustassa, lentokenttäjunalla kun matkustaa yhden pysäkin yli päärautatieasemasta, niin pääsee kivenheiton päähän. Arvostan helppoa sijaintia ja varsinkin taaperon kanssa liikkuessa sitä, että perille on helppoa tulla julkisilla. Taksilla ajaessa yksivuotias tarvitsee turvaistuimen ja sellaisen saaminen on aina vähän epävarmaa.

Scandicsolli-1-4

Lasten kanssa pyrin myös majoittumaan sellaiseen hotellihuoneeseen, jossa on erillinen makuutila. Näin lapsen nukkuessa voi touhuta omia juttujaan herättämättä lasta. Ja onhan siitä extratilasta muutenkin iloa!

Scandicsolli-1-2

No, koska elämä ei mene aina niin kuin elokuvissa (tai sitten just menee kaikkine ihmeellisine juonenkäänteineen), taaperomatkailun sijaan luvassa olikin omaa aikaa. Saapuessani hotelliin haaveihin pitkistä ihanista yöunista valkoisissa lakanoissa ja vaahtokylvystä, mutta tässä draamakomediassa olikin vähän erilainen juoni. Toisaalta onneksi sain sairastaa hotellin rauhassa ja ehkäpä viimeisiillään raskaana oleva siskoni välttyy vatsataudilta.

Scandicsolli-1-2

Tämä maananai valkeni aurinkoisena ja ainakin toistaiseksi kaikki ovat kunnossa. Pian lähden kiertelemään Oslon kauniiseen keskustaan ja tutustumaan hurmaavimpiin sisustusliikkeisiin. Jos on hyviä Oslo-vinkkejä tai postaustoiveita täältä, niin laittakaa pikapikaa tulemaan.

Mukavaa maanantaita <3

*Hotellimajoitus saatu blogin kautta. 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti