Olisi kiva nähdä Blogikirppiksellä!

by Kerttu
Viime keväänä sain viettää huiman mukavan päivän bloggaajien seurassa Sisustusbloggaajien kirpputorilla Helsingissä. Silloin moni huokaili, että olisipa mukavaa, jos vastaavaa järjestettäisiin myös Keski-Suomessa. Hetkiä-blogin Katriina on pistänyt tuulemaan ja organisoinut meidän kaikkien iloksi Blogikirppiksen Jyväskylään heti elokuun alkuun.

Nyt minulla on sinulle kaksi ehdotusta: jos kaapissasi on ylimääräistä rompetta, varaa osoitteesta hetkiablogi@gmail.com itsellesi 15 euron hintainen pöytä ja tule meidän mukavien ihmisten kanssa myymään tavaraa. Tai jos haluat vain tulla tekemään löytöjä ja viihtymään 1930-luvun suojelukohteeseen, raapusta nyt kalenterinkulmaan lauantai 2.8.2014 ja tule sillon paikalle osoitteseen Sorastajantie 1, Jyväskylä. 

Minun pöydältäni tulee löytymään omia sekä tyttären vaatteita sekä sisustusjuttuja. Kirppispäivänä myynnissä on myös kauppojen rekvisiittaa; vanhoja kalusteita, valaisimia ja mallinukkeja. Takuuvarmasti mielenkiintoinen päivä on tulossa! 
Toivottavasti nähdään elokuussa! Klikkaa mukaan Blogikirppiksen Facebook-sivuille, niin saat ajankohtaiset tiedot ja tunnelmat.

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Korukopan Eija 1 heinäkuun, 2014 - 9:03 am

Täytyy ehdottomasti tulla kurkistamaan 🙂

Reply
Annukka 1 heinäkuun, 2014 - 9:33 am

Oi miten mukavaa! Kiitos aktiivisille! Hitsi, juuri myin peräkontillisen tavaraa Kirpparillalla, joten myytäväksi ei taida olla mitään. Mut ehkä löytöjä pääsee tekemään helpommin näin? 😉

Reply
Outi Ulkuniemi 1 heinäkuun, 2014 - 10:27 am

Ilman muuta olen tulossa. Katsotaan ios vaikka löytyisi myytävääkin.

Reply
Ruut 1 heinäkuun, 2014 - 10:41 am

Täällä alkaa taas olla aika tyhjää tilaa kaapeissa, kun kaikki itselleni tarpeeton on jo myyty, joten taidan tulla katselemaan löytyisikö kaappeihin täytettä 😉

Reply
Tinttu 1 heinäkuun, 2014 - 1:19 pm

Ihan loistavaa, tätä on kaivattu! Ehdottomasti täytyy tulla vähintään paikalle ostoksille, mutta taidanpa harkita myös omaa pöytää 🙂 KIITOS!

Reply
Mimmi 2 heinäkuun, 2014 - 10:37 am

Mahti homma, että on innokkaita puuhanaisia. Kiva nähdä livenä muitakin bloggareita!

Reply

Jätä kommentti