Muistutuksia

by Kerttu

Heippa!

Tämä viikko on ollut oikein tehoviikko arvontojen suhteen. Näitä mieleisiä yhteistyöjuttuja on ilo tehdä ja minulla on ollut tosi hauskaa lukiessani arvontavastauksianne! Niihin en poikkeuksellisesti vastaa, mutta ihan jokainen on kyllä luettu.

Myyräarvonnassa on ollut ihana paluu lapsuusmuistoihin erilaisten suosikkisatuhahmojen kautta. Tämä arvonta päättyy huomenna sunnuntaina klo 16 ja osallistumaan pääsee TÄSTÄ.

Method-arvonta se vasta hauska onkin ollut! Ihan mahtavia vinkkejä olette antaneet siihen, kuinka siivouksesta voi tehdä vähän hauskempaa. Yllättävän moni muuten ottaa lasin viiniä tai kuoharia siivotessa ja tekee siitä vähän juhlavampaa 😀 Tätä kikkaa pitää joskus kokeilla. Tai sitten siivota tiara päässä, on kuulema paljon hauskempaa hommaa kuin ilman! Ei se mitä pitää tehdä, vaan se asenne. Olette kyllä ihan huippuja kaikki, harmi että palkintoja on tällä kertaa vain yksi. Tässä arvonnassa on aikaa jäljellä torstaihin 21.3. saakka, kertokaa vinkkinne ja osallistukaa TÄÄLLÄ.

Tervetuloa myös tykkäilemään Modernisti Kodikkaan Facebook -sivuille. Siellä on silloin tällöin extra-materiaalia ja myös päivityksiä voi kätevästi lukea sen kautta.

Meidän viikonloppumme pitää sisällään ystäväperheen upouuden talon ihastelua. Toivottavasti ei rakennuskuume valtaa mieltä 😉

Saatat pitää myös

Jätä kommentti