Method-arvonta!

by Kerttu
Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille!

Sain yhteistyöpyynnön Hyvän Tuulen Puodilta, joka on sisustustavaroihin erikoistunut liike. Porissa sijaitsee kivijalkamyymälä, mutta verkkokaupan ansioista puodin tuotteet ovat saatavilla joka puolelta Suomea. Tutustuin valikoimiin, jotka pitävät sisällään runsaan valikoiman sisustustuotteita, etenkin romanttisen tyylisuunnan edustajille valikoima on valtava! Hyvän tuulen puodissa on esimerkiksi hyvä valikoima sisustustarroja, kannattaa käydä tutustumassa. 

Hyvän Tuulen Puoti myy laadukkaita Method-puhdistusaineita, jotka erityisesti herättivät mielenkiintoni. Niinpä sainkin testiin erilaisia Methodin pesuaineita ja viimeisen viikon siivoukset on hoidettu yksinomaan näillä aineilla. Testipakkaukseni sisältönä oli käsisaippua, wc-istuimen pesuaine, yleispuhdistusaine, tiskiaine sekä kylpyhuoneen puhdistussuihke. Suurin plussa näille aineille on täysi myrkyttömyys ja  ympäristöystävällisyys. Tietysti käyttömukavuus ja kaunis muotoilu tekevät Methodin aineilla siivoamisesta vähän tavanomaista mukavampaa. Yleensä ostan aina hajustettomia pesuaineita, mutta näiden miedosta tuoksusta pidän.

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa samanlainen setti omaksesi! Tuotteet on pakattu kauniiseen valkoiseen muovipunoskoriin. Palkinnon arvo on yhteensä 54,70 e.

Koska siivoaminen on aika harvan lempipuuhaa, kerro kommenttiboksissa vinkkisi siihen, miten siivouksesta voi tehdä edes vähän hauskempaa 🙂 Kommentoineiden kesken arvotaan viisi erilaista Method-puhdistustuotetta sekä säilytyskori. Arvonta päättyy 21.3. klo 16.00. 

Arpojen määrät menevät seuraavasti:

1 arpa, kun jätät kommentin ja kerrot vinkin siihen, miten siivouksesta voi tehdä vähän hauskempaa
2 arpaa, jos olet kirjautunut lukijaksi (ohje täällä) tai tykkäät Modernisti Kodikkaasta Facebookissa
3 arpaa, jos linkität arvonnan omaan blogiisi tai jaat tämän postauksen Facebookissa ( FB:n send-painike löytyy postauksen lopusta)

Kerro kommenttilaatikossa, kuinka monella arvalla olet mukana. Anonyymit, muistattehan jättää nimimerkin. Arvonta päättyy torstaina  21.3. klo 16.00. Onnea matkaan!

Tehdään kevätsiivouksissa yhdessä vähän hauskempia. Hyvän Tuulen Puodissa on nyt kaikista Method-tuotteista 20 prosentin alennus.

Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille!

Saatat pitää myös

167 Kommentit

Laura/NauravaNappi 14 maaliskuun, 2013 - 11:50 am

kahdella mukaan arvontaan! itse tykkään musiikin tahdissa siivoamisesta 🙂

Reply
Elluu 14 maaliskuun, 2013 - 11:55 am

kahdella arvalla mukana 🙂 musiikki auttaa paljon asiaa, mutta itse kyllä tykkään siivoamisesta, se on niin rentouttavaa ja puhdas koti on parasta mitä tiedän.. 🙂

Reply
zubi 14 maaliskuun, 2013 - 12:05 pm

Kolmella arvalla mukana! Onpas hauska kuulla tästä liikkeestä. Pori on tuttu kaupunki, mutta ehdin siellä niin harvoin shoppailemaan sukulointien lomassa, etten ole tällaista putiikkia huomannutkaan. Pitääpä käydä!

Siivouksesta hauskempaa tekee se, kun jakaa hommat toisen kanssa. Yksin koko kodin siivoaminen on aika tylsä ja loputtoman tuntuinen projekti, mutta yhdessä toisen kanssa se menee ihan siivillä. Puhdas kotikin tietysti palkitsee. Ja siivouspäivänä meillä syödään aina jotain ihania herkkuja sitten kun urakka on valmis.

Reply
marika 14 maaliskuun, 2013 - 12:07 pm

Kahdellea arvalla mukana. Hyvää musiikkia taustalle soimaan, lasillinen viiniä/kuoharia, jota maistella siivouksen ohessa 🙂

marikax@gmail.com

Reply
äveera 14 maaliskuun, 2013 - 12:10 pm

Kahdella arvalla mukaan! Siivous sujuu hyvin musiikin tahdissa 🙂

Reply
Jonna 14 maaliskuun, 2013 - 12:11 pm

Kolmella mukana.

Siivous on parasta kun saa ajettua muun perheen pois ja keskittyä ihan itsekseen edessä olevaan projektiin. Musiikki soimaan ja siivouksen jälkeen voi nauttia kahvia kera suklaan puhtaassa (vielä hiljaisessa) kodissa 😉

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 12:11 pm

Kahdella arvalla mukana! Siivoaminen on ihan ok, kun asennoituu siihen liikuntana ja hoitaa homman reippaasti. Lapsien pitäisi saada osallistua ja siksi nämä pesuaineet onkin hyviä…!
Outi

Reply
Pöppiäinen 14 maaliskuun, 2013 - 12:12 pm

Kahdella arvalla mukana. Itselläni siivous hoituu nopeammin, ei kylläkään hauskemmin, kun tietää jonkun tulevan kylään saman päivän aikana.

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 12:14 pm

Kahdella arvalla mukana! Itseltä löytyy Method sarjaa myös kaapista. Ainakin kylpyhuoneen puhdistusaine tuoksuu täydellisen raikkaalle mintulle, joten vessankin siivous on hieman mukavempaa ;D Muutenkaan siivouskärpästä ei tarvitse etsiä, koska parasta on oma puhdas koti!

-Heli-

Reply
Sara 14 maaliskuun, 2013 - 12:16 pm

Kahdella arvalla ollaan mukana. Olen vähemmistöön kuuluva, sillä minä tykkään siivota. Siitä etukäteisraivaamisesta, jotta pääsee siivoamaan, en niinkään välitä, mutta itse siivoaminen on ihan mukavaa puuhaa. Hyvä ja kovalla soiva musiikki tuo kivaa fiilistä. .

Reply
eimii 14 maaliskuun, 2013 - 12:18 pm

Kolme arpaa! 🙂 Siivous on hauskempaa kun laittaa stereot soittamaan täysillä jotain lempparimusaa. 🙂 Ain laulain työtäs tee – eikös se niin mee! :))

Reply
Adalmiinan Helmi 14 maaliskuun, 2013 - 12:19 pm

Mukana 3 arvalla. Itse siivotessani hyräilen jotain mukavaa biisiä, ja itse asiassa hyräilen usein ihan mitä tahansa tehdessäni (siis vain kotona)! Hyvällä tuulella on mukava siivota. 🙂

Reply
Tiia Koivusalo 14 maaliskuun, 2013 - 12:25 pm

Kolmella arvalla ilomielin mukana. <3 Iloista musiikkia soimaan, tuorepuristettua appelsiinimehua ja suklaalevy kylkeen, jossa siivouksen lomassa kiva rivi kaksi (lue koko levy :)napsaista.

Ja ennen kaikkea juuri ihanan tuoksuisilla ja kivan näköisillä siivousvälineillä siivous vaan sujuu iloisemmissa merkeissä. Näitä Methodin tuotteita olen ostellut Hulluilta päiviltä ja kyllä niillä siivousrätti viuhuu ja moppi laulaa.

Reply
Katri 14 maaliskuun, 2013 - 12:26 pm

Kolmella arvalla, innolla mukana.

Moni taisi jo sanoakin, että musiikin kuuntelu auttaa, mutta itse lisäisin, että sitää pitää kuunnella kovalla ja niin vaan alkaa moppi heilua 😉
Toinen hyvä innoke siivoamiseen on jokin uusi sisustusesine tai -asia. Eihän sitä voi likaiseen kotiin tuoda, PAKKO siivota 😉

Reply
Malviina Kettunen 14 maaliskuun, 2013 - 12:27 pm

kahdella arvalla mukana! Musiikki on parasta siivousapua.

Reply
Annika 14 maaliskuun, 2013 - 12:32 pm

Kaksi arpaa. Moni muukin jo laittanut musiikin, ja kyllähän aina mukavat tuoksut ja vaikka uusi rätti piristävät.

Reply
maikki 14 maaliskuun, 2013 - 12:39 pm

yksi arpa

me pidetään aina kavereiden kanssa siivoustalkoot ja siivotaa yhessä kaikkien kämpät 🙂

maijjju@gmail.com

Reply
Etanaelli 14 maaliskuun, 2013 - 12:43 pm

Mulla siivomista helpottaa, kun saan samalla möykätä miehelle ja pojille ja kehottaa heitä keräilemään pitkin huushollia levittämiään kamoja:) Jos silittäminen luetaan siivoamiseksi, niin se hoituu mukavasti telkkaria katsoessa.

Reply
Etanaelli 14 maaliskuun, 2013 - 12:44 pm

Ai niin, osallistun siis yhdellä arvalla, kiitos.

Reply
Marit 14 maaliskuun, 2013 - 12:54 pm

Kahdella arvalla mukana! Muusiikin tahdissa puhdasta tulee 😀

Reply
Maikki 14 maaliskuun, 2013 - 12:56 pm

kahdella arvalla mukana.
Siivous on välillä hidasta ja haasteellista pienten lasten kanssa. Mutta hyvillä välineillä siitä nauttii. Ikkunan pesukin on ihanaa kun on oikeet värkit. Ja etenkin siivousta nopeuttavilla kertakäyttöisillä kosteilla puhdistusliinoilla lapset innostuu kaveriksi, kun saavat niillä pyyhkiä taloa sieltä täältä. Ja niistä tykkään itsekkin 🙂

Reply
klaara 14 maaliskuun, 2013 - 12:59 pm

Kahdella arvalla mukana. Tarpeellista tavaraa palkintona

Reply
Ansku 14 maaliskuun, 2013 - 1:03 pm

Kahdella arvalla mukana! Itselläni on tapana herkutella aina siivouspäivän päätteeksi. Siivous sujuu yllättävän nokkelasti, kun on mukava palkinto odottamassa puhdasta kotia.

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 1:05 pm

Kahdella arvalla mukana! Siivoamisesta saa ihan mukavaa puuhaa, kun laittaa musiikin soimaan ja antaa pienen 1v4kk-ikäisen tyttären hääräillä apuna 🙂

-Sadza-

Reply
Mustavalkeaa 14 maaliskuun, 2013 - 1:16 pm

Kahdella mukana. Musiikin kanssa 🙂

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 1:17 pm

Yhdellä arvalla mukana! Kuten moni muukin jo mainitsi, musiikin huudattaminen tekee siivouksesta mukavampaa!

-Salla

Reply
Tiina 14 maaliskuun, 2013 - 1:19 pm

Kolmella arvalla mukana.

Musiikin tahdissa siivous sujuu kuin itsestään. Myös jos on raikkaan tuoksuiset pesuaineet ja puhtaat kunnolliset välineen niin silloin siivous on myös mielekkäämpää.
Siivouksen jälkeen lasi viiniä/kuppi teetä tai kahvia kruunaa kaiken :))

Reply
saara.o 14 maaliskuun, 2013 - 1:20 pm

kahdella arvalla mukana <3 siivoamisesta en kyllä hirveesti tykkää, mutta laadukkaat pesuvälineet,hyvän tuoksuiset pesuaineet, kiireettömyys ja spotifystä lempparit soimaan: Vain elämää-levyn tahdissa on kiva siivota 🙂 ja ennen kaikkea kun huomaat lopputuloksen niin ei vois enää olla huonolla mielellä <3

Reply
Rebecca R 14 maaliskuun, 2013 - 1:25 pm

Kahdella arvalla mukana!

Odotan siivouspäivää kuin kuuta nousevaa, kun saa näitä Methodin tuotteita käyttää 😀 Etenkin lattianpesu on nykyään mun suosikki!

Reply
mehtäemäntä 14 maaliskuun, 2013 - 1:32 pm

kahdella arvalla mukana arvonnassa. Oma vinkkini siivoukseen on karkkien piilottelu pitkin huushollia ennen urakan aloittamista. niitä onkin sitten kiva napostella siinä siivouksen lomassa aina eteen sattuessa. Lisä pontta saa kun antaa vaikka uolison piilottaa 20 namusta..joutuu todella hinkkaamaan ja etsimään samalla eikä vain suoraa päätä pahkaa paina niille namusille 😀

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 1:32 pm

Ihanan tuoksuiset pesuaineet ja hyvät / puhtaat / ergonomiset siivousvälineet ovat kaiken a ja o.

Yhdellä arvalla mukana.

Nkl80

Reply
SatuK84 14 maaliskuun, 2013 - 1:36 pm

Kahdella arvalla mukana 🙂

En yhtään tykkää siivoamisesta, mutta sen tuskaa lievittää musiikin kuuntelu sekä ajatukset puhtaasta ihanasta kodista, sitä meinaan voita mikään 🙂

Reply
SanMa 14 maaliskuun, 2013 - 1:43 pm

Kahdella arvala mukana! Itse ostan välillä kimpun kauniita kukkia ja saan laittaa vasta sitten ne esille, kun koti on siivottu, niin ja tietty hyvää musiikkia soimaan.

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 1:52 pm

Yhdellä arvalla mukana. Siivoaminen on parasta kun muut perheen jäsenet ei ole kotona eli saa siivota rauhassa sekä hyvää musiikkia taustalla! 🙂 -Tanja

Reply
Päivi Peltotien päästä 14 maaliskuun, 2013 - 1:52 pm

Ihania ovat nämä Methodin tuotteet joten kahdella arvalla mukana!

Siivoaminen on kivointa silloin, kun sen saa tehdä rauhassa – joko yksin tai yhdessä perheen kanssa. Kiireessä hermostuvat vaan kaikki : )
Musiikki pistää vauhtia hommaan ja lapsia jouduttaa siivoamisen jälkeen katsottava leffa poppareineen.

Reply
Suffeliini 14 maaliskuun, 2013 - 2:02 pm

Methodin tuotteet ovat tosiaan ihania kera hyvän musiikin niin siivous sujuu. Kahdella mukana! =)

Reply
minna 14 maaliskuun, 2013 - 2:52 pm

Siivoaminen on kivaa kun satsaa kunnon välineisiin;) ja yhdessä tekeminen on myös kiva juttu.

3 arvalla mukana!
methodin tuotteet on kyllä ihania:)

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 3:01 pm

Meillä siivoamisesta tekee mukavaa se, että mies rakastaa imuroimista!! 🙂
Minulle jää pölyjen pyyhintä, josta tykkään kovasti! Loput hommat tehdään yhdessä välillä pussaillen 😀 Ei muistakaan että on siivoamassa 😉

Yhdellä mukana! Olis kiva tutustua kyseisiin tuotteisiin..
Kevätaurinkoa sinulle ja Hyvän tuulen puotiin! (Ihana nimi muuten, tekis mieli vierailla putiikissa jo nimensä vuoksi 🙂 )

-EmiliaO

Reply
Maria 14 maaliskuun, 2013 - 3:11 pm

Siivoaminen sujuu mukavasti, kun laittaa hyvää musiikkia soimaan, on kunnon siivousvälineet ja tekee homman tehokkaasti niin, että samalla työskentely käy päivän liikunnasta. Kaksi arpaa.

Reply
Nanna S 14 maaliskuun, 2013 - 3:14 pm

Siivous sujuu, kun on sopivan rauhallista, hyvää musiikkia ja kunnon välineet. Kahdella arvalla mukana.

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 3:23 pm

Myös minä kuuntelen hyvää musiikkia siivotessa, saatanpa ottaa lasillisen viiniäkin samalla:)

Taisin muuten nähdä sinut tänään paikallisessa ravintolassa lounaalla, vai oliko kyseessä kaksoisolentosi?

-Liina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2013 - 3:32 pm

Kyllä minä kävin lounaalla ravintolassa 🙂 Tunnistitko minut blogin kautta vai olemmeko tuttuja muuten?

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 4:05 pm

Blogin kautta tunnistin. Istuin ikkunapenkillä tummansininen jakku päällä, mutta tuskinpa minuun mitään erityistä huomiota kiinnitit:) Paitsi että ollaan aina työkavereiden kanssa ärsyttävän kovaäänisiä ja nauretaan paljon;)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 maaliskuun, 2013 - 4:10 pm

Kyllä muistan, että siinä naisseurue taisi istua 🙂 Mutta en kyllä kiinnittänyt mitään huomiota kovaäänisyyteen, heh! Ihan hassua, että joku tunnistaa minut blogin kautta. Toivottavasti osasin käyttäytyä kunnolla 😀

Reply
laurar 14 maaliskuun, 2013 - 3:44 pm

kahdella arvalla mukana.
olen ihastunut juurikin näihin method-tuotteisiin nätin näkönsä, hyvän tuoksunsa ja myrkyttömyytensä vuoksi. plussaa riittoisuudestakin. ihanien aineiden lisäksi siivoamisesta vähän siedettävämpää tekevät kivanväriset rätit, sopivat hanskat ja helppohoitoiset pinnat.

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 4:01 pm

Yhdellä arvalla mukana. Hyvät välineet, säännöllinen siivous ja se että pitää muulloinkin tavarat järjestyksessä, auttavat siivouspäivänä paljon. Siis että pääsee silloin mahdollisimman helpolla 🙂
-Katja

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 4:10 pm

Kahdella arvalla mukana. Moppi heilumaan ja musiikki lujalle, terapeuttista! 🙂
-Maija

Reply
Tiina 14 maaliskuun, 2013 - 4:46 pm

Kahdella mukana. Olis mukava voittaa noita tuotteita, joita olen juuri muutenkin ajatellut kokeilla. 🙂 Siivous on mukavaa silloin, kun sen voi tehdä inspiraation tullessa, eikä vain pakon sanelemana. Siivous sujuu paremmin hyvää musiikkia kuunnellen ja palkinnoksi saa tietenkin keittää hyvät kahvit ja ostaa pöydälle tuoreet kukat! 🙂 T.Y.

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 4:52 pm

Hei,
Olen uusi lukijasi 🙂
Puhtaan kodin tuoksu on kaikista tsemppaavin asia kun aloitan siivoamisen <3
Olen mukana yhdellä arvalla 🙂
Ihana blogi sinulla Kerttu 🙂

-Suvi-

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 4:55 pm

Yhdellä mukana 🙂 Pidän siivoamisesta kun saan olla ihan yksin ja siivota kaikessa rauhassa. Siivouksessa parasta on hyväntuoksuiset pesuaineet. Sitten kuppi kahvia niin ja ne tuoreet kukat! Päivi

Reply
Cinnabaria 14 maaliskuun, 2013 - 4:56 pm

Kahdella arvalla mukaan kisaan.

Siivoamisesta tekee nautinnollisempaa hyvät välineet, riittävä aika siivota, ettei tarvi kiirehtiä ja hyvä musiikki. 🙂

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 5:03 pm

Yhdellä arvalla
Siivoimisesta tekee himpun verran mukavempaa hyvä siivous musa ja hyvät tuotteet ja isomman siivouksen jälkeen esim. kukat maljakossa ym. arjen piristykset 🙂
-Sini-

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 5:03 pm

Oi, onpas kiva arvonta! Yhdellä mukana, vaikka blogiasi seuraankin säännöllisesti ilman rekisteröitymistä 😉

-Sara

Reply
Ramoy Oy 14 maaliskuun, 2013 - 5:09 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Soikku 14 maaliskuun, 2013 - 5:14 pm

Kahdella arvalla mukana, siivoaminen on aina hauskempaa jos kuuntelee samalla purkkapoppia! 🙂

Reply
Kähmäräpälä 14 maaliskuun, 2013 - 5:29 pm

Kolmella arvalla mukana 🙂 !

Mulla on tapana ostaa siivouksen porkkanaksi kimppu kukkia, jotka on mukava laittaa esille puhtaaseen kotiin. En ole erityisen innokas siivoaja, vaikka järjestyksestä pidänkin, joten kaikki virikkeet ja pakottimet tulevat tarpeeseen. Suursiivoukselta muuten säästyy kun ottaa tavaksi siivota joka päivä jonkun pienen jutun. Näin ei tarvitse kerralla hyökätä hirveän kaaoksen kimppuun.

Enpäs tiennytkään, että Hyvän tuulen puodilla on verkkokauppa. Itse myymälässä käyn kyllä aika usein kun se sijaitsee tässä lähellä.

Reply
Maya 14 maaliskuun, 2013 - 5:35 pm

Kahdella arvalla mukaan 🙂 Myös minä ostan kukkakimpun valmiiksi ja laitan sen maljakkoon vasta kun koti on siisti. Toimii ainakin meillä! Siivousta helpottaa myös se, että mies siivoaa mielellään joten urakkaa ei tarvitse ikinä hoitaa yksin 🙂

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 5:39 pm

Kahdella arvalla mukana! Siivoaminen on hauskempaa, kun käyttää Methodin mantelintuoksuista lattianpesuainetta ja lisäksi nakittaa miesystävän mukaan siivousurakkaan. Ja tokihan lopputuloksen odotus antaa potkua.

Nimimerkki Sannianna

niinimakis@gmail.com

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 5:44 pm

Kahdella arvalla mukana 🙂

Minä olen niitä vinksahtaneita tyyppejä, joiden mielestä siivoaminen on aina kivaa. Mutta jos haluan oikein nautiskella, niin pistän ( tai pakotan ) perheen jonnekin muualle -sitten musiikkia taustalle ja siivouksen päätteksi rentoilua hyvän lehden ja suklaan kanssa 🙂
-Lotta

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 6:04 pm

Mä en kyllä oo vielä tähän päiväänkään mennessä keksiny miten siitä hauskaa sais, joka viikkoinen pakkopulla! 😀 Mut ehkä noi uudet pesuaineet vois vähä auttaa asiaa 😀

– Nea

Reply
Jossu 14 maaliskuun, 2013 - 6:10 pm

Kahdella arvalla mukana! Itse kuulun siihen pieneen ihmisryhmään, jonka mielestä siivoaminen on mukavaa 🙂 Erityisen hauskaa se on silloin, kun laittaa hyvää musiikkia täysille ja laulaa hoilottaa mukana sydämensä kyllyydestä 😀

Reply
Paula 14 maaliskuun, 2013 - 6:17 pm

Parasta siivoamisessa on se ihana puhdas, tuoksuvat koti. Sen voimalla jaksaa taas painaa kohti viikonloppusiivousta. Kahdella arvalla mukana.

Reply
Dara 14 maaliskuun, 2013 - 6:22 pm

Yhdellä arvalla mukana. Siivousta helpottaa edes vähän hyvät välineet ja houkuttelevat siivoustuotteet. Joku kiva pikku juttu kodin sisustukseen palkinnoksi urakasta on plussaa tietenkin. Mutta en mä kyllä siivoamisesta siltikään tykkää 😉

Reply
Laura 14 maaliskuun, 2013 - 6:39 pm

Kahdella arvalla mukana.
Itse tykkään siivoamisesta. 😀 Musiikki soimaan ja hyvät siivousvälineet esiin. Ja tarpeeksi usein kun siivoaa, niin siivottavaa ei ehdi tulla niin paljoa.

Reply
Soili / Design Mertanen Koti 14 maaliskuun, 2013 - 7:34 pm

Yhdellä arvalla mukana. Reipastahtinen musiikki soimaan, niin jotenkin ehkä onnistuu 🙂

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 8:14 pm

Yhdellä arvalla mukana. Siivoaminen on kivempaa, kun sitä ei tarvitse tehdä yksin 🙂 -Annu

Reply
Violetti 14 maaliskuun, 2013 - 9:08 pm

Siivoaminen tiara päässä hienostellen on kivempaa. Myös syy siivoamiseen kannattaa olla hyvä. Kutsuu puhtaaseen kotiin jonkun erityisen vieraan.
anrepeh@hotmail.com

Reply
Suvi 14 maaliskuun, 2013 - 9:18 pm

Oi siivoaminenhan on just kivaa ja olen arvonnassa mukana kahdella arvalla 😉 Itse tykkään laittaa musiikit täysille siivotessa, siitä saa kivasti lisää energiaa 🙂 -suiva

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 9:27 pm

Siivoamisesta tulee hauskempaa, kun palkitsee itsensä sen jälkeen esimerkiksi hyvällä ruoalla. Tai kun hankit uusia sisustusjuttuja, niin älä laita tavaraa paikalleen ennen kuin olet siivonnut, silloin uusi tavarakin näyttää kodissasi paremmalta. Mukana yhdellä arvalla. -Irene

Reply
Onnen Omenia 14 maaliskuun, 2013 - 10:21 pm

Ohhoh, tämän paketin vastaanottaisin enemmän kuin mielelläni! Olen kovasti tykästynyt noidin Methodin tuotteisiin ja ihan jopa pelkästään niiden kauniin ulkomuodon ja hyvien tuoksujen takia siivoamisesta tulee kivempaa 🙂

Kahdella mukaan!

Reply
Anonymous 14 maaliskuun, 2013 - 10:39 pm

Siivouspäivänä teen helpon ruuan (hyvän ja yleensä myös erittäin epäterveellisen) ja siivouksen päätteeksi perinteiset rauhankahvit kera herkun. Näin meillä. Yhdellä mukana. -Eeka-

Reply
hippupippu 14 maaliskuun, 2013 - 10:51 pm

Kahdella arvalla mukaan! Hauskempaa siivouspäivästä saa, kun laittaa ison kipollisen irtokarkkeja pöydälle… Siitä voi sitten käydä napsimassa suuhunsa siivouksen lomassa yhden jos toisenkin herkun:P

Reply
Fili Jonkka 14 maaliskuun, 2013 - 11:04 pm

Ipodit soimaan ja kuulokkeet korville. Siivouksen jälkeen palkitsen itseni ( ja siivouskaverit) jollain herkkuiltapalalla. Olen mukana kahdella arvall. -heli v.

Reply
SusB 15 maaliskuun, 2013 - 12:06 am

Musiikki soimaan taustalle 🙂

Kahdella mukana.

Reply
Anonymous 15 maaliskuun, 2013 - 8:24 am

kahdella mukana,kun pidät kodin siistinä ja paikat järjestyksessä koko ajan niin varsinainen siivous ei ole niin rankka….tuo tullessas,vie mennessäs ,tee ollessas toimii 🙂

Reply
Anonymous 15 maaliskuun, 2013 - 8:25 am

Mä tykkään siivota. Ihan näin kahden lapsen, koiran ja kolmen kissan kanssa on pakkokin 😉 Hauskempaa, tai mukavampaa on esimerkiksi ostettu tulppaanikimppu puhtaassa keittiössä 🙂 Yhdellä mukana. -Pauliina J.-

Reply
Pia 15 maaliskuun, 2013 - 8:30 am

Pia /pinskun nimimerkillä mukaan ja kolme arpaa sekä perusteluni kysymykseesi Musta on kiva siivota ,ja sitten palkita itsensä herkuilla, tai jollain kivalla tekemisellä, esim askarttelu tai leipominen, sitten vaan kuuntelee musiikkia, mulle myös palkitsevaa on se kun avopuoliso huomaa kun oon siivonnut, niin kun kuulen sanan kiitos ,niin tulee hyvä mieli (: ja täällä blogi postaus
http://pinskunpuuhastelut.blogspot.fi/2013/03/blog-post_15.html

Reply
ViliMarika 15 maaliskuun, 2013 - 9:40 am

2arpaa, kolme rakkautta siivouksessa: mikrokuituliina, taikasieni ja uusin rakkauteni, bambuliina. Lisäksi musiikkia taustalle,menevämpää sellaista ja ajatus että teen hyvän mielen siivoamalla itselleni

Reply
Oili 15 maaliskuun, 2013 - 9:51 am

Siivous on välineurheilua, mitä paremmat sen helpommin sujuu.
Hyvä mikrokuituliina ja just Method-aineet. Oma suosikkini on
kylpyhuonesuihke.

Reply
Hannakuu 15 maaliskuun, 2013 - 10:05 am

2 arpaa 🙂 Siivous on mukavaa, kun tietää kuinka raikasta ja puhdasta on sen jälkeen 🙂

Reply
Anni 15 maaliskuun, 2013 - 10:21 am

Kolmella arvalla mukana! 🙂 Itse olen tehnyt ”siivousmusiikkia” -soittolistan, jossa on kaikki energiset lempparibiisini ja joiden soidessa onnistuu niin laulu, tanssi kuin siivouskin! Hyvä musiikki ja kunnon siivousvälineet takaavat mukavan siivoushetken ja puhtaan kodin! 🙂

Reply
sarika 15 maaliskuun, 2013 - 10:53 am

Yhdellä arvalla mukana. Siivouksen kaveriksi tarvitsee ehdottomasti hyvää musiikkia! 🙂 Itselläni myös hyvä, aurinkoinen sää innostaa siivoomaan.. ehkä siksi että silloin kaikki lika tulee näkyviin 😉

Reply
stroyyyyyyyy 15 maaliskuun, 2013 - 12:02 pm

mä siivoon aina välillä vähän niin ei sit joskus tarvi siivota kokopäivää. Ja mä tykkään vaihdella pussilakanoita ym usein kun niihin puhtaisiin on niin ihana nukahtaa, niin päätän etten saa vaihtaa niitä ennenkun oon siivonnu.
yhdellä arvalla oon mukana.

Reply
Tuuli 15 maaliskuun, 2013 - 2:44 pm

Kaksi arpaa. Houkuttelevia tuotteita! Siivous on hauskaa silloin kun muu perhe on pihalla ja saa siivota ihan rauhassa. 🙂

Reply
Junnu 15 maaliskuun, 2013 - 2:47 pm

On muuten ihania nämä, minulla tuo lila yleispuhdistusaine jo kavereilta synttärilahjaksi saatuna!

Paras keino saada minut siivoamaan, on kutsua kavereita kylään, silloin koti on aina tiptop. Kammoksun yllätyvieraita, silloin meidän koti harvemmin nimittäin on siisti. 🙂 Suosittelen siis kaikille siivouskammoisille vieraiden kutsumista tasasin väliajoin niin kotikaan ei pääse kaaoksen valtaan!

Kahdella arvalla mukana!

Reply
Liisa 15 maaliskuun, 2013 - 3:40 pm

Kahdella arvalla mukana! 🙂

Siivouksesta tulee hauskaa kunnon siivousmusiikin avulla!

Reply
kaiple 15 maaliskuun, 2013 - 3:58 pm

Kolmella arvalla mukana.

Siivoamisen mukavuus lähtee mielestäni siitä että on hyvät välineet ja toinen tärkeä asia on sellainen sisustus, että siisteyttä on helppo ylläpitää. Esimerkiksi meillä kahden pohjavillaisen koiran taloudessa kaikki lattialla säilytettävä tavara on kauhistus tai pienet ja ahtaat kolot joihin ei pääse imurilla. Ja kaiken kruununa miellyttävän tuoksuiset pesuaineet 🙂

Reply
NoobaX 15 maaliskuun, 2013 - 4:16 pm

Kahdella arvalla mukana!

Siivouksesta tulee mukavaa, kun sitä ei tarvitse tehdä yksin. 🙂

Reply
Anni K 15 maaliskuun, 2013 - 4:17 pm

Kahdella arvalla mukana.

Siivoaminen on mukavaa, kun ottaa typyn mukaan hommaan! Eli tyttö rintareppuun ja automaattinen siivousliinojen pidike/ojentaja on valmiina. Rintarepun erinäisiin vöihin saa myös suihkepullot roikkumaan! Hauskaa ja kätevää 😀

Reply
Myy Tippa 15 maaliskuun, 2013 - 5:12 pm

Yhdellä arvalla mukana. Ajattelemalla siivouksen lopputulosta tulee hyvämieli ja palkita itsensä siivouksen jälkeen herkuttelulla ja lepäämisellä. 🙂

Reply
-HEINIE- 15 maaliskuun, 2013 - 5:16 pm

Kahdella arvalla mukana. Siivous meneen näppärästi hyvillä välineillä ja lopputulos houkuttaa: raikas ja puhtoinen koti 🙂

Reply
Anonymous 15 maaliskuun, 2013 - 7:28 pm

Yhdellä arvalla mukana. Musiikki tekee siivouksesta (kuten lähes kaikesta muustakin) monin verroin hauskempaa 🙂

-Iitu
kuiskaa@gmail.com

Reply
Henna73 15 maaliskuun, 2013 - 9:56 pm

Meillä siivoaa koko perhe yhdessä ja siksi se on hauskempaa 😀

Kahdella arvalla mukana (facessa tykätty)

Reply
AnskuliP 15 maaliskuun, 2013 - 10:51 pm

Kuten monella muullakin, mulla siivoamisessa avittaa musiikin kuuntelu. 😉 Ja monesti ”palkitsen” itseni ostamalla kukkia tai jotain muuta pientä kotiin. Methodin tuotteita en ole vielä kokeillut, joten toivottavasti onni potkii! 🙂 Kahdella arvalla siis mukaan.

Reply
Sanna 15 maaliskuun, 2013 - 10:57 pm

Kahdella arvalla mukana.Itse tykkään siivota aivan rauhassa,palkitsevaa tietenki puhdas koti!:)

Reply
Nenna 15 maaliskuun, 2013 - 11:07 pm

Itse laitan musiikin soimaan ja tanssahtelen siivouksen lomassa 😀 Yhdellä arvalla mukana 🙂

Reply
Anonymous 16 maaliskuun, 2013 - 12:28 am

Siivouksesta saa hauskempaa, kun on hyvät välineet ja aineet. Kahdella mukana. t. Matsku – mataleena_pesonen(at)hotmail.com

Reply
Live&Home 16 maaliskuun, 2013 - 12:31 am

Kolmella arvalla mukana 🙂
Musiikki tuo lisäpuhtia siivoukseen ja kun hyvä musiikki pauhaa taustalla, se laittaa mopin ja rätin heilumaan vitjakkaammin. Ja meidän naisten kannalta tehokas siivous kuluttaa kaloreita enemmän 😉

Reply
Kala 16 maaliskuun, 2013 - 7:57 am

Kolmella arvalla mukana. Siivous on kivempaa musiikin soidessa sekä on joku kaveri auttamassa.

Reply
sirkkuli 16 maaliskuun, 2013 - 9:50 am

Yhdessä tehden siivous on hauskempaa.Yhdellä arvalla mukana.

Reply
Anonymous 16 maaliskuun, 2013 - 12:59 pm

Yhdellä arvalla mukana! Meillä pyörii Muumit siivouksen ajan. 😉

Johanna (nxmo)

Reply
Lilli 16 maaliskuun, 2013 - 1:32 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Lilli 16 maaliskuun, 2013 - 1:37 pm

Ajatus hyväntuoksuisesta herkkuhetkestä kauniissa ja puhtaassa kodissa inspiroi! 2 arpaa arvontakoneeseen hyrräämään 🙂 Edellinen viesti lipesi kädestä kuin roskat imuriin 🙂

Reply
Anonymous 16 maaliskuun, 2013 - 1:45 pm

Yhdellä arvalla mukana. Yhdessä siivoaminen ja karkkipussi kaapissa mistä välillä käy napsimassa 🙂
aksu_85@hotmail.com

Reply
Anonymous 16 maaliskuun, 2013 - 2:18 pm

Kahdella arvalla mukana. Hyvät musat soimaan ja toimeen! Tykkään siivoamisesta ja kun kaikki on valmista, fiilis on mitä mahtavin. Usein ostan kukkasia kruunaamaan puhtaan kodin.

-Madde

Reply
Mia 16 maaliskuun, 2013 - 3:24 pm

2 arvalla mukana 🙂
Voi kun sais lapset pois jaloista ja saiskin joskus siivota ihan rauhassa… Josko sit 15 vuoden päästä?

Reply
Johanna 16 maaliskuun, 2013 - 3:25 pm

Kahdella arvalla mukana. Siivoaminen sujuu ”mukavasti” kun hyvä musiikki soi taustalla kovaa ja herkut odottaa kaapissa urakan valmistumista 😉

Reply
Anonymous 16 maaliskuun, 2013 - 4:15 pm

Musiikki soimaan ja siivouksen päälle hyvät kahvit ja herkut.
Yhdellä arvalla mukaan on aivan uusia nämä tuotteet.
Tyttik.

Reply
Rouva Jii 16 maaliskuun, 2013 - 5:54 pm

Kahdella arvalla mukana. En tiedä, saako siivouksesta mitenkään hauskaa. Ainoa juttu, mikä siinä on oikein ilahduttavaa, on se, kun näkee ihanan siistin lopputuloksen. Eli kai lopputulos sitten on tsempparina tekemässä siivoamisesta hauskempaa 🙂

Reply
tiiti66 16 maaliskuun, 2013 - 6:05 pm

Olen yhdellä arvalla mukana. Siivouksesta tulee siedettävämpää rock´nrollilla ja kevätjuhlaliikkeillä. Tuleepa hyvä treenikin samalla ja hiki pintaan..,

Reply
Lanttuleikkuri 16 maaliskuun, 2013 - 7:15 pm

Osallistuisin kolmella, mutta fb.ssä tekstissä puuttuu jaa kokonaan ???
Joten kahdella sitten.

Paras neuvo on kaikki ylimääräinen pois ja mä olen jakanut siivouksen per pv. 15 – 20 min arkisin, vkonloppuisin vähän enemmän ja nukkumaan ei mennä ennen kuin lattia on tyhjä.

Reply
Anonymous 16 maaliskuun, 2013 - 7:31 pm

Siivoan aamuisin ennen töihin tai kouluun menoa, niin siivous tulee tehtyä tosi nopeasti kun ei ole liikaa aikaa! 🙂 -kaisa

Reply
tinttura79 16 maaliskuun, 2013 - 9:05 pm

Kahdella arvalla mukana. Mukavampaa siivouksesta saa, siis minä saan, kun se tehdään yhdessä miehen kanssa! Kun toinen siivoaa, innostuu toinenkin… Ja musiikki on kiva lisä! 🙂

Reply
Anonymous 16 maaliskuun, 2013 - 9:56 pm

Siivouksesta mukavampaa saa kun kuuntelee musiikkia. Puhdas koti palkitsee ja on kiva nostaa jalat siivouksen päälle ylös ja nauttia lasillinen kylmää siideriä , sekä katsella nauhalta vanhoja Kumman kaa jaksoja…
Jenni
1 arvalla mukana.

Reply
Liisax 17 maaliskuun, 2013 - 2:37 am

Kyllä se on se musiikki, joka tekee siivouksesta hauskempaa! Toki varsinkin näin pimeenä aikana auringon pilkahdus piristää kummasti myös tylsää siivous-sessiota! Kolmella arvalla mukana (kommentti-lukija-linkitys blogiin). 🙂

Reply
Anonymous 17 maaliskuun, 2013 - 9:53 am

Tsemppaan itseäni usein siivoamaan katselemalla ensin sisustuskuvia esim. Alvhemista. Sen jälkeen tulee kummasti motivaatiota ruveta raivaamaan omaa asuntoa vähän siistimmäksi jotta saisi edes hieman samantyylisen lookin 😉

Ulla (yhdellä arvalla mukana)

Reply
Sharleen 17 maaliskuun, 2013 - 12:09 pm

Musiikki, musiikki ja vielä kerran musiikki! 🙂
2 arpaa. <3

Reply
Anonymous 17 maaliskuun, 2013 - 12:19 pm

Kunnollisilla puhdistusaineilla putsatessa kämppää on taatusti hauskempaa häärätä rätin kanssa! 😉
2 arpaa
Nineli
nileppa@hotmail.com

Reply
Veera 17 maaliskuun, 2013 - 3:00 pm

Kahdella arvalla mukana. Parasta on siivota silloin, kun sen saa tehdä YKSIN, ilman lapsia ja miestä. Hyvä musiikki täysille ja imurointikin sujuu kuin tanssi.

Vaihtoehtoisesti siivouksessa on parasta se, kun joku muu tekee sen…

Reply
*Johanna* 17 maaliskuun, 2013 - 3:17 pm

Kahdella arvalla osallistun ja paras siivousvinkki on sietää sotkua hieman pidempään ja siivota harvemmin 😉

Reply
Hanna 17 maaliskuun, 2013 - 5:18 pm

Yhdellä arvalla mukana. Yleensä en blogiarvontoihin osallistu, mutta nyt oli supermielenkiintoiset tuotteet, joita olen yrittänyt etsiä kotiinikin!!! Miten siivouksesta voi tehdä hauskempaa: ensimmäinen ajatus oli ”ettei sitten mitenkään” 😀 *nimimerkillä: tänään siivouspäivää pitäneenä inhoan auringonpaistetta, koska se paljastaa kaiken pölyn* Kivointa siivoaminen on kun sen saa tehdä yksin ja rauhassa. Hauskuutta tuo myös jonkun uuden tuotteen tai siivousvälineen ostaminen, jota voi sitten kokeilla. Itselläni motivaattorina toimii myös joku ihana kukkakimppu, jonka asettelen/käyn ostamassa [lue: pakotan miehen ostamaan] pöydälle vasta siivouksen lopuksi – vähän kuin palkintona. Viikonloppuisin sitten siemaillaan puhtaassa kodissa viiniä illan päätteeksi ja samalla voipi ihastella puhtaita nurkkia – oman työnjäljen kun näkee helposti, hyvässä ja huonossa.

Reply
Kirsi Saarikko 17 maaliskuun, 2013 - 5:31 pm

poppi täysille ja moppi heiluun , siivouksen jälkeen kynttilöitä palamaan ja nauttimaan :))) kahdella mukana 🙂 pkkirsi@suomi24.fi

Reply
Anonymous 17 maaliskuun, 2013 - 8:27 pm

Yksi arpa ja olen mukana. Siivoushullu en ole mutta pidän siitä kun tuoksuu koti hyvälle!
hakala.nina(a)pp.inet.fi

Reply
Anonymous 17 maaliskuun, 2013 - 9:26 pm

Osallistun yhdellä arvalla. Hyvää musiikkia!
Nimimerkki Neiti Kesäheinä

Reply
Jenni 17 maaliskuun, 2013 - 9:48 pm

Kahdella arvalla mukana. Siivous on mukavaa ja nopeaa kun siivoaa yhdessä miehen kanssa ja taustalla on hyvää musiikkia.

Reply
Krista 17 maaliskuun, 2013 - 10:40 pm

Mukana kahdella arvalla! Siivous ei kuulu tämänkään rouvan lempparipuuhiin, mutta sitä voi helpottaa huomattavasti laittamalla taustalle hyvää musiikkia ja tarjolle vähän hyvää naposteltavaa ja juomaa siivoilun lomassa napsittavaksi 🙂

Reply
Miilu 17 maaliskuun, 2013 - 11:01 pm

Kahdella arvalla mukana.

Meillä on aina perjantai siivouspäivä. Moni kauhistelee miksi tuhlata perjantai moiseen, rankan työviikon jälkeen.
Me tykkäämme siivota, tai ehkä ennemmin siitä lopputuloksesta. Meillä on tarkka työnjako ja vihdoin kun olemme saaneet urakoitua koko talon läpi niin lysähdämme sohvalle herkkujen ja tvn ääreen 😀 Lopputulosta odotellessa on siis motivaattorimme!

Reply
NuuNuun (nuunuun@hotmail.fi) 18 maaliskuun, 2013 - 7:55 am

Arvalla mukana. Siivous on paljon mukavempaa kun siivoaa usein ja vähän kerralla.

Reply
Mervi 18 maaliskuun, 2013 - 8:11 am

Kolmella arvalla mukana. Siivous sujuu mielekkäämmin kun ajattelee lopputulosta ja sitä kuinka ihanaa on olla kun on puhdasta.

Reply
Anaska 18 maaliskuun, 2013 - 11:34 am

Siivous sujuu parhaiten, kun hommat jaetaan kaikkien kesken! -tai sitten yksin rauhassa musiikin tahdissa!

Kahdella arvalla mukana!

Reply
Anonymous 18 maaliskuun, 2013 - 12:24 pm

Yhdellä arvalla mukana.
Mukavaa siivouksesta ei saa millään, mutta vähän tuskaa parantaa hyvä musiikki. Jos haluaa jynssätä nurkkia kunnolla, silloin valitaan jotain kunnon paukemusiikkia. Jos taas haluaa nopeasti valmista, silloin parasta on kuunnella jotain nopearytmistä tanssimusiikkia. 🙂 Tulee siinä siivouksen lomassa samalla heiluteltua bebaa, jolloin siivous käy kunnon liikunnasta. 🙂

-Pauge-

Reply
Piitu 18 maaliskuun, 2013 - 1:04 pm

Kahdella arvalla mukana. Hyvät ja mielellään silmää miellyttävät siivousvälineet ja kivaa musiikkia, se ainakin helpottaa omaa siivous-urakkaa…

Reply
Taija 18 maaliskuun, 2013 - 2:11 pm

Kolmella arvalla mukana! Linkitin blogiini http://mylittleprettythings1.blogspot.fi/

Siivous sujuu leppoisasti kun taustalla soi hyvä musiikki ja mukana on innokas melkein 2-vuotias apuri 🙂

Reply
Meeri H 18 maaliskuun, 2013 - 7:57 pm

Talo tyhjäksi ja maraton puhelu ystävälle, siivous sujuu huomaamatta 🙂 samalla tulee tasaisin väliajoin hoidettua molemmat, koti ja ystävyyssuhteet! Näin meillä siivotaan.
Kolmella arvalla mukana!

Reply
kaijas 18 maaliskuun, 2013 - 9:10 pm

kahdella arvalla mukana. Luin noita vinkkejä, täytyy ottaa opiksi ja laittaa musiikki soimaan. Minulla on kirja,jota käyn välillä lukemassa- levähdyspysäkki, siivouksen lomassa.

Reply
Anonymous 18 maaliskuun, 2013 - 9:53 pm

Vauva kantoreppuun ja imuri käteen: toinen saa hyvät päikkärit ja itse aerobisen treenin. 🙂
Ihmekolmoset@gmail.com

Reply
satu 18 maaliskuun, 2013 - 10:25 pm

Kahdella arvalla mukana. Siivouksen jälkeen on mukava olla puhtaassa kodissa.

Reply
Ilona 18 maaliskuun, 2013 - 11:29 pm

2 arvalla mukana! Musiikki, tottakai, niinku moni onki sanonut. Ja jos yhdessä puolison/kaverin kanssa siivoaa niin on mukavaa, eikä niin että toinen istuu sohvalla! 🙂 Ja ajatus siitä puhtaasta kodista ja pullakahveista 😉

Reply
miettu 19 maaliskuun, 2013 - 12:47 pm

Jos siivoukseen ei kertakaikkiaan mistään löydä puhtia, niin aloitan yleensä jostain pienestä jutusta, järjestelen vaikka kirjoituspöydän, niin siitä se yleensä lähtee. Yksi paikka kun on siisti, niin alkaa sotkut muualla ärsyttää entistä enemmän. Toinen hyvä on tietysti myös se, että kutsuu kaverin kylään, niin vähän pakkokin siivota ensin, että kehtaa päästää sisälle. 😉

Ja kolmella arvalla mukana, linkitin arvonnan omaan blogiin. http://eiturhaa.blogspot.fi/2013/03/sisustussuokkareita.html

Reply
Anonymous 19 maaliskuun, 2013 - 3:40 pm

Yhdellä arvalla mukana ! Musiikin tahtiin siivous sujuu mukavasti : ))

Essip
essi.perttula@hotmail.com

Reply
EevaM 19 maaliskuun, 2013 - 6:22 pm

Hyvä, energinen musiikki soimaan ja pieni palkinto, vaikka suklaapatukka, odottamaan kun siivous on tehty.

Yhdellä arvalla mukaan 🙂

Reply
Beate56 19 maaliskuun, 2013 - 7:24 pm

Kiitos Hyvän Tuulen Puodin esittelystä, pitää käydä tutustumassa tarjontaan. Siivouskin voi olla mukavaa, kun ei ota liikaa isoja urakoita yhdelle päivälle. Perussiivouksen kyllä ennättää tehdä mutta kylpyhuoneen ja saunan siivoan eri päivänä. Käteviä nykyisin nämä suihkupullot siivouksessa.
Kolmella arvalla mukana (linkitys blogissani http://varjoistavaloon.blogspot.fi/

Reply
maria 19 maaliskuun, 2013 - 10:57 pm

Kolmella arvalla mukana. Musiikki ja suklaa apuna 🙂

Reply
Anonymous 19 maaliskuun, 2013 - 10:59 pm

Itselläni siivousurakka helpottaa kun teen aikataulun ja sopimuksen itseni kanssa siitä kuinka kauan aikaa käytän siivoukseen, ja lopuksi palkitsen itseni rauhallisella kahvihetkellä.
Yhdellä arvalla mukana!
-Shiva-
suddenconnection(at)hotmail.com

Reply
Anonymous 19 maaliskuun, 2013 - 11:37 pm

Ei päästä asuntoa liian sotkuiseksi. Silloin selviää aina kohtuuhelpolla siivoamisella. Tavarat kannattaa pyrkiä pitämään omilla paikoillaan.
1 arpa.
-minttu47-

Reply
Bikke 20 maaliskuun, 2013 - 10:02 am

Mukana 3 arvalla.. Siivous palkitsee raikkaudellaan! Meillä muut siivoaa ja mä suihkin ihania tuoksuja :)) No ei vaan. Siivous aineiden tuoksuilla on väliä.Linkitin omaani jossa meneillään 2 arvontaa :)))
http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/

Reply
marre 20 maaliskuun, 2013 - 11:21 am

Kolmella arvalla mukana ihanassa arvonnassa 🙂

Hyvän musiikin tahdissa siivous sujuu kuin itsestään.

Turhat tavarat kannattaa hävittää sitä mukaa kun niitä tulee,ei kerätä mihinkään,myös säännöllinen siivous/siistiminen auttaa kovasti siivouspäivänä

Reply
zeepra 20 maaliskuun, 2013 - 12:02 pm

mulla on varattuna jotain herkkuja siivouksen päätteksi vaikka esim. joku kahvipulla, on sitten kiitos siellä lopussa.

kolmella. x_unrated at hotmail.com

Reply
maruska 20 maaliskuun, 2013 - 12:05 pm

kolmella arvalla osallistun.

Vähän rippuu fiiliksestä, mutta enimmäkseen lähtee pienistä asioista liikeelle. Musiikiakin tulee kuuneltua kun pölyjä pyyhkii.

mariestrange(at)hotmail.com

Reply
Anne 20 maaliskuun, 2013 - 1:32 pm

Imurointi menee pakotetusta, tauolla hyvät kaffit ja sit kun kluuttuu, on musiikki tahdittajana…
– niinkuin monella muullakin 😉
Kahdella mukana arvonnassa.

Reply
Anonymous 20 maaliskuun, 2013 - 2:38 pm

Kuten moni muukin tykkään siivota musiikin tahdissa. Lisäksi yritän tehdä viikkosiivouksen esim. torstaina, että voi sitten nauttia puhtaasta kodista koko viikonlopun.
Kahdella arvalla mukana 🙂
/Hensu

Reply
noora 20 maaliskuun, 2013 - 3:05 pm

Kahdella arvalla mukaan! Kyllähän puhdas ja hyväntuoksuinen koti motivoi siivoamaan. Mikäs sen mukavampaa kuin siivousurakan jälkeen istahtaa alas ja tuoksutella ja ihailla puhdasta kotia. Vieläpä jos ostaa leikkokukat pöytää koristamaan.

Reply
Anonymous 20 maaliskuun, 2013 - 4:21 pm

Kahdella arvalla mukana! Siivouksesta mukavampaa tekee aina musiikki. Aivan ehdottomasti. Pyykkien laitossa itseäni inspiroi oma kodinhoitohuone, jonka olen sisustanut selliaseksi, että siellä on suorastaan nautinto puuhastella.

HannaK

Reply
KaisaR 20 maaliskuun, 2013 - 9:06 pm

Kolmella mukana! Itsehän olen ratkaissut koko siivoamisen ongelman siten, että otin itseäni siistimmän ja pikkutarkemman puolison. Otan siis tenavan ja lähden puistoon/kyläilemään/asioille ja palaan parin tunnin päästä siistiin kotiin! Toimii erittäin hyvin! Vessan ja kylppärin pesu on tosin edelleen mun heiniä, näillä aineilla varmaan maistuisi sekin paremmin…

Reply
-T 20 maaliskuun, 2013 - 9:19 pm

Siivouksesta tekee mukavampaa hyväntuoksuiset pesuaineet, jotka saavat koko kodin tuoksumaan puhtaalle ja raikkaalle, vieläpä ympäristöystävällisesti 🙂 Aivan mahtava palinto ja upeaa tuo ale, hyödynsin sen heti, pääsinkin ensimmäistä kertaa tilaamaan Methodia vähän edullisemmin 🙂 Tilasin entuudestaan muutaman tutun tuotteen ja uutuutena tuon WC-pytyn puhd.aineen, ne ovat yleensä kamalia myrkkyjä, Osallistun mielelläni tämän kauniin korin arvontaan upeine tuotteineen kolmella arvalla, fb-linkitys tehty.

Reply
Anonymous 20 maaliskuun, 2013 - 11:00 pm

Vähän kerrallaan, ei yritäkään tehdä mitään suursiivousta kerralla. Näin jaksaa paremmin. Yksi arpa minulle. Hiisukas

Reply
Marikki 20 maaliskuun, 2013 - 11:39 pm

Olen mukana kahdella arvalla. Siivoamisesta voi saada vähän hauskempaa touhua panostamalla kunnon välineisiin ja aineisiin. Kun koti siivotaan yleensä perusteellisesti viikottain ja pienempiä juttuja tehdään useamman kerran viikossa, niin on aika ärsyttävää jos joutuu montakin kertaa viikossa menettää hermonsa huonosti imevän imurin tms. takia. Kun välineet on kunnossa, niin siivoaminen sujuu paljon sujuvammin. Ja perusmarketti-Tolujen sijasta voi panostaa vähän erikoisempiin aineisiin. Ja kun vielä siivoamisen lomassa kuuntelee hyvää musiikkia niin ei sen luutuamisen pitäisi pelkkää kärsimystä olla 😉

Reply
Saija 21 maaliskuun, 2013 - 12:16 am

Hei, kahdell arvalla mukaan arvontaan.

Reply
rinderella 21 maaliskuun, 2013 - 8:50 am

Oih, kolmella mukana! C: Siivoamisesta saa hauskempaa se, että tehdään se koko perhe porukassa (siis minä, mies ja 1v9kk poju) Isännän kanssa siivoillaan, ja samlla hupsutellaan pojan kanssa. Aika rientää kuin siivillä ja jää sekä hyvä mieli että siisti koti. 🙂 Muutenhan meillä onkin tuo siippanen innokkaampi siivoaja kuin minä… 😀

Reply
Kullanarvoista 21 maaliskuun, 2013 - 8:56 am

Kahdella mukana.
Korkkarit jalkaan, hyvä musiikki soimaan. Johan alkaa siivousintoa löytymään. Ja silloin yleensä tulee tehtyä oikein kunnon siivousta. Joka nurkka ja laatikko puhtaaksi kun rauhassa saa siivoilla. En tykkää siivota kiireessä.

Reply
No home without heart 21 maaliskuun, 2013 - 9:46 am

Kahdella arvalla mukana. Hyvä musiikki taustalla toimii parhaiten minullakin:).

Reply
Anonymous 21 maaliskuun, 2013 - 2:39 pm

Yhdellä mukana. Musiikin kuuntelu ja hyvät työvälineet 🙂

Reply
Anonymous 21 maaliskuun, 2013 - 2:40 pm

T. Nina

Reply
aiai 21 maaliskuun, 2013 - 2:49 pm

Kolmella arvalla mukana! Lempimusa kunnon välineet on vinkkini!

Reply
Anonymous 21 maaliskuun, 2013 - 2:51 pm

Yhdellä arvalla mukana. Siivous on ehdottomasti hauskempaa korkkarit jalassa, musiikkia kuunnellen ja kuohuviiniä siemaillen. Kokeilkaapa vaikka! 🙂

-katja

Reply
amppa 21 maaliskuun, 2013 - 4:35 pm

Kahdella arvalla mukana.Musiikin kuuntelu on myös täällä viihdykkkeenä siivotessa..

Reply
~LOVE~ 23 maaliskuun, 2013 - 11:29 am

Kahdella mukana!! 😀

Reply

Jätä kommentti