Kurkkaus kuvauskulissiin ja Iittala-arvonnan voittaja

by Kerttu

”Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu?”
”Joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.”

Suomalaista sielunmaisemaa ovat kiteyttäneet lukuisat sananlaskut sekä ainakin yksi Servon Martti. Vaikka monissa asioissa olen sinnikäs ja yritteliäs, niin monet tuunaukset, rakentamiset ja DIY-jutut jäävät aloittamatta. Kyse on enemmän uskalluksen kuin innon puutteesta. Jonakin kauniina päivänä, kun ylimääräistä aikaa jostain ikkunasta putkahtaa elämääni, lupaan kunnostautua tällä sektorilla. Mutta niin kauan kun: a) kynnys aloittamiseen tuntuu olevan jossain olkapääni korkeudella b) aika on kortilla ja c) lähipiirissä on taitavia ihmisiä, voin mielihyvin ulkoistaa muutamat projektit.
renew-1-3

Tänään kuvasimme meillä RENEW –sarjaa ja pian näette, mitä millainen tuunaus olohuoneeseemme tehdään. Sarjan idea on siis yksinkertaisuudessaan antaa esineille uusi elämä. Se voi tarkoitaa muutosprosessia roskasta aarteeksi, kirppislöydön uutta ulkomuotoa,  vanhan uudistamista tai kuten meillä, esineen tuunausta mieluisammaksi. Kamera- ja äänimies Jani  muuten arvosti suuresti pientä apulaistaan, ilman häntä ei varmasti olisi saatu johtoja niin upeisiin solmuihin!

renew-1-6

Lopuksi on aika paljastaa, kuka onnekas on Iittala-arvonnan voittaja. Lämmin kiitos kaikille kommentin jättäneille, teitä oli hurjan paljon! Voittaja jätti seuraavan kommentin:

”Itse olen aloittanut astiakeräilyni isäni Kilta-sarjan (kerätty 50- luvulla ja edelleen priima kunnossa) ympärille kerryttämään opiskeluvuosinani niin mustalla kuin valkealla Teema-sarjalla 80-luvulla-koko astiastoni on aina muovautunut näiden peruspilareiden ympärille- muutama punainen, keltainen sekä harmaan värinenkin Teema on joukossa piristämässä- eli Teema valkoinen ja musta ovat lempiastiani edelleen, HeidiS”

Iittala-1-30

Suuret onnittelut HeidiS, kurkistahan sähköpostiisi. Olet voittanut Scandia tarjoiluvälineet 2 kpl (49,90 e) sekä Teeman valkoisen kolmeosaisen Mini tarjoilusetin (35,90 e).

Mukavaa viikonlopun alkua!

Saatat pitää myös

2 Kommentit

HeidiS 4 maaliskuun, 2016 - 6:00 am

Olipa aivan ihana tapa herätä tähän perjantai aamuun-aivan ihanaa-suloinen kiitos ja aurinkoista kevättä sinulle-blogisi parissa viihtyvä lukija,HeidiS

Reply
zubi 4 maaliskuun, 2016 - 7:01 am

Voi mikä IHANA kuvausassari. En kestä! <3 Mahtavaa viikonloppua!

Reply

Jätä kommentti