Kootut kepposet

by Kerttu

 

Aprillia tietenkin, rakkaat lukijat!

Blogi siis jatkaa porskuttelua, enkä ole hyppäämässä printtilehtimaailmaan.  Vaikka huiputin teitä, sain aivan ihanaa palautetta, osa harmitteli blogin loppumista ja osa oli taas innoissaan lehtiuutuudesta. Aprillipiloilla on jo pitkät perinteet blogissani ja osa vakkarilukijoista osasikin jo odottaa jotain kepposta.

Tässä vielä viime vuosien kootut aprillipilat:

Vuonna 2014: Maalle muutto ja downshiftaus . Blogin nimeksi oli tulossa Luonnollisesti kodikas ja ajatuksissa oli kasvattaa ruoka itse mahdollisiman pitkälle ja ottaa pihalle lauma eläimiä.

Vuonna 2015: Modernisti kodikas-fanimallisto. Saatavilla oli skandinaaviseen makuun sopivia sisustustyynyjä ja elämän positiivisesta puolesta kertovia printtejä. Yllätysmomenttina myös Modernisti Kodikas-paitoja  ja vauvabodyjä, omalla kuvallani tietenkin.

Vuonna 2016: Suuntaisin Laulajanuralle.   Keikkalavat odottivat artistinimellä Kerttuli ja ohjelmistoon kuului menevää cover-musiikkia poppi- ja iskelmähengessä.

Vuosi 2017: Mökkiprojekti sai uudet suunnitelmat, kun budjetti meni liian kireälle, päätin rakentaa oman pikkuisen mökin sijaan rakentaa työnimellä ”Kauha” kulkeva julkisen saunan.

Vuosi 2018: Blogi muuttuu printtilehdeksi. Päätoimittajana kuvaisin mm. kannen ja pitäisin omaa Ruuhkavuosia ja sisustusrakkautta-palstaa. Ehkä hauskin palaute eiliseen pilaan oli lukijalta, joka piti ideaa hyvänä, mutta ihmetteli kannen kökköä taittoa. Se tosiaan syntyi ilmaisohjelmalla puolen yön aikaan, jos printtimarkkinoille halajaisi, voisi aloittaa taittajan ja valokuvaajan palkkaamisella 😀

Huomenna palataan taas perusmenoon ja luvassa kodin kevennettyä kevättunnelmaa. Toivotaan samaa toimenpidettä myös luontoäidiltä, tämä sankka lumupyry tuntuu myöhästyneeltä aprillipilalta.

Onko siellä lukijaa, joka olisi lukenut blogini aina tuolta maallemuutto-aprillipilasta saakka? Mikä kepponen on jäänyt parhaiten mieleen?

 

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Sari N. 2 huhtikuun, 2018 - 4:25 pm

Olen seurannut blogiasi ihan ensimmäisestä postauksesta saakka. Tuo laulajanura oli mielestäni hauskin aprillaus :). Tämä aprilliperinteesi on kyllä tosi hauska, ja nyttemmin osaan jo odottaa sitä. Monipuoliseen blogiisi mahtuu ilman muuta myös ripaus keppostelua.

Sari N.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2018 - 9:42 pm

Voi kiitos Sari! Ja sinua saan kiittää aina niin kannustavista kommenteista <3

Reply
Saga 2 huhtikuun, 2018 - 4:38 pm

Uskollinen lukija Ranskasta ollut ensimmäisistä kepposista (ja paljon ennen..) mukana ja mieleenpainuvimmat ovat olleet Kerttuli-laulajan ura ja Fani-paidat ja vauvanbodyt..!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2018 - 9:41 pm

Ihana kuulla, että joku lukee blogiani Ranskassa saakka <3 Joo, ne Kerttu-paidat olivat kyllä aika jäätävät, vauvan bodyista puhumattakaan 😀

Reply
Marika 2 huhtikuun, 2018 - 6:10 pm

Mä olen myös roikkunut mukana alusta alkaen. Luonnollisesti kodikas olisi kyllä kelvannut sekin. 😀

Edelleen stalkkaan täällä mökkijuttujen perässä. Oma projekti on ollut tosi kivikkoinen ja etenee aivan naurettavan hitaalla vauhdilla, eikä se edes johdu minusta. Ehkä tämä kasvattaa kärsivällisyyttä tai jotakin..

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2018 - 9:40 pm

Kiva että olet edelleen mukana! Luulen, että tuo mökkiprojekti tuo sitä ”luonnollisesti kodikas”-osastoa <3 Ja tsempit omaan mökkiprojektiin, jospa siitä tulee ajan kanssa vain parempi lopputulos!

Reply
Ansku 3 huhtikuun, 2018 - 12:13 am

Olen ollut ihan blogisi alkutaipaleelta asti mukana, ja se ensimmäinen aprillipila on jäänyt erityisesti mieleen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2018 - 9:39 pm

Se oli itsellekin mieleenpainuva, kun osa vähän hermostuikin siitä ja joku toivoi, että oikeasti rauhoittuisin ja muuttaisin korpeen 😀 Onneksi palaute on ollut 97 prosenttisesti positiivista!

Reply
eku 3 huhtikuun, 2018 - 1:16 pm

En ole ihan alusta asti ollut mukana, mutta laulaja Kerttuli jäänyt piloista erityisesti mieleen ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 huhtikuun, 2018 - 9:37 pm

Se oli kyllä aika mieleenpainuva 😀 Aika pitkään kuulin läppää siitä, koska olen seuraavan kerran keikalla!

Reply

Jätä kommentti