Katsaus viikkoon ja vapun alku

by Kerttu

Iloista vappuaattoa!

Meillä otettiin jo eilen varaslähtöä vapputunnelmiin ja tänään jatketaan edelleen ystävien seurassa. Tässä kuussa olen leiponut varman enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä, naureskelinkin miehelle että vielä minusta pullantuoksuinen kotiäti leivotaan 😉 Eilen pyöräytin mutakakun ja sämpylöitä, yksinkertaisilla resepteilä onnistumisen ilo on taattu!

vappu-1

Pieni katsaus tähän lennokkaaseen viikkoon: Olemme saaneet joka päivä ystäviä kylään. Lisäksi kävin näyttämässä vauvaa töissä ja samalla tajusin, miten pihalla olen jo työasioista. Samalla reissulla joku naarmutti autoani parkkipaikalla, onneksi rehellinen ihminen jätti yhteystietonsa. Kävin ostamassa vauvalle seuraavan koon vaatteita ja syömässä De Cafessa lempisalaattiani. Olen surrut Nepalin tilannetta ja miettinyt siellä olevaa ystävääni. Eilen illalla keskellä pahinta lumi- ja räntäsadetta pienet partiolaiset soittivat ovikelloa, he keräsivät Unicefin kautta rahaa kriisialueelle. Monta syytä tuntea kiitollisuutta. Ostin kivennäisveden sijaan marketista yhdeksän litraa lähdevettä ja mietin, miten maailmalla on outo huumorintaju. Pohdin, mitä ihmettä teen pullotetulla vedellä ja toisella puolella maailmaa siitä on huutava pula.

vappu-1-2

Syvistä ajatuksista  on siirrytty iloon ja kepeyteen. Tällä hetkellä ollaan vahvasti kahden viimeksi mainitun  puolella;  olohuoneessa lentää pikkuinen keiju. Illalla odottaa grillikauden avaus ja kuuma palju, suomalainen pitää suunnitelmista kiinni vaikka tulisi pieniä mummoja taivaalta. Tunnelma se on tärkein!

vappu-1-3

Iloista vappuaattoa! Voitko uskoa, että huomenna on jo toukokuu?!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Aikku 30 huhtikuun, 2015 - 10:32 pm

Eilen leivoin myös kasan porkkanaluomusämpylöitä ja munkkeja. Tänään shoppailupäivä ja jääkaappi pullollaan luomujuttuja grillikauden avaukseen. Huomenna kutsuu Haaparannan Ikea. Ja meille tulee myös Lumonila lasiterassi. ihan oon täpinöissä. Mutta olipa sulla hyvä tuuri, kun oli rehellinen autoilija. Ihanaa vappua!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 toukokuun, 2015 - 8:56 pm

Herkulliselta kuulostavat sinunkin leipomukset! Mukavaa vappua ja kiitos kommentistasi Aikku!

Reply
Ruut 1 toukokuun, 2015 - 6:33 pm

Ihana keiju! 🙂 Hyvää vappua myös sinne <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 toukokuun, 2015 - 8:57 pm

Kiitos Ruut!

Reply

Jätä kommentti