Illan tullen

by Kerttu
Lokoisaa lauantaita ja naistenpäivän iltaa! 

Sain eilen perheeni kotiin viikon Lapin matkalta ja koti tuntuu taas kodilta. Yksinolo teki hyvää ja olen sitä mieltä, että ikävä on tärkeä tunne. Oma viikkoni meni töitä tehden sekä omasta ajasta ja hiljaisuudesta nauttien. Yhtäkkiä aikaa olikin paljon enemmän ja hyödynsin sitä liikkumalla, näkemällä ystäviä sekä hemmottelemalla itseäni  mm. kauneushoitolassa. Nyt jaksaa taas nauttia arjen pyörityksestä. 

Tämä viikonloppu pyhitetään yhteiselle ajalle. Illan tullen suoritan Lundian Soihtu-arvonnan, voittaja selviää huomenna. Tunnelmallista iltaa!

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Anonymous 8 maaliskuun, 2014 - 7:27 pm

Viikko yksin, se on luksusta! Hyvää naisten päivää Kerttu 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 maaliskuun, 2014 - 10:47 am

Luksusta oli saada perhe kotiin 🙂 Mutta ihan oikeasti, kyllä yksinolo teki pitkästä aikaa oikein hyvää!

Reply
Anonymous 8 maaliskuun, 2014 - 9:32 pm

Moi, mikä takka teillä on, oletteko olleet tyytyväisiä, onko se varaava? Minkämerkkinen? t.Laura

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 maaliskuun, 2014 - 10:51 am

Heippa, takkamme on Linnatulen Anna: http://www.linnatuli.com/takkamallisto/anna_takka
Se on varaava ja olemme siihen tosi tyytyväisiä. Pari kertaa olen onnistunut pölläyttämään savut sisälle ja takkaan on tullut tummentumia. Nyt ostin kalkkikiven ja sillä sain takan aika kivasti puhdistettua 🙂

Reply
Anonymous 8 maaliskuun, 2014 - 10:09 pm

Mulla olisi kysymys liittyen teidän seinien värin suhteesta väliovien, ikkunoiden pokien ja listojen väriin. Seinät teillä on upean sävyiset harmaat. Mutta miten väri sun mielestä istuu ns. listavalkoisen sävyn kanssa joka on hieman kellertävä? Riiteleekö ne pahasti. Nuo listat yms. ei sovi yhtään normi-maalarinvalkoiseen (harmaaseen taittuva valkoinen) mutta miten on harmaan kanssa?
Sari

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 maaliskuun, 2014 - 10:55 am

Hei! Tämä oli kysymys, jota pohdin paljon rakennusaikana. Valkoisia on niin montaa sävyä, että pelkäsin juuri listojen ja ovien näyttävän kellastuneilta. Nyt harmaan kanssa tätä ongelmaa ei mielestäni ole, sillä listat ja ovet näyttävät vaaleanharmaan vierellä ihan valkoiselta. En koe, että valkoinen ja harmaa mitenkään riitelisi keskenään. Yritin oikein etsiä postausta, jossa listat ovat esillä. Tässä ainakin näkyy jotain: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/08/uutta-sisustusrintamalla.html

Reply
Anonymous 9 maaliskuun, 2014 - 10:57 pm

Kiitos vastauksesta. Sain miehen innostumaan tuosta teidän seinien sävystä ;-).
Sari

Reply

Jätä kommentti