Hotellimme Sunwing Arguineguín Seafront

by Kerttu
Teimme viikon matkan Gran Canarialle, siellä kohteenamme oli Puerto Ricon naapurissa sijaitseva pieni kalastajakylä nimeltä Arguineguín. Kun teimme elokuussa päätöksen matkasta, aloimme etsiä aurinkoista kohdetta kohtuullisen lentomatkan päässä Suomesta. Tähän aikaan vuodesta hyvin luonnollinen valinta oli noin kuuden tunnin lentomatkan päässä oleva Kanarian saaret. Lomamme päätavoite oli rentoutuminen ja siksi etsimme hyvätasoista hotellia, jossa olisi mukavat palvelut.  Valintamme oli Sunwing Arguineguin Seafront, joka on valittu parhaaksi perhehotelliksi Gran Canarialla tänä vuonna.  Nyt pääsette kurkistamaan hotellimme sisustuksellisesta näkökulmasta: 

Jätimme suosiolla seikkailut toiseen kertaan ja lähdimme Tjäreborgin järjestämälle matkalle. Koska olimme varaamassa lomaa vasta elokuussa, oli all inclusive-vaihtoehto myyty loppuun. Otimme sitten Sunwing Inclusiven, joka osoittautui loistavaksi ratkaisuksi. Siihen kuului jokaisena aamuna aamiainen ja viitenä päivänä myös lounas ja illallinen juomineen. Ajattelimme, että viikon lomaan mahtuu pari retkipäivää ja näinhän se olikin. Hotellilta löytyi myös kauppa, josta sai käydä ostamassa täydennystä omaan jääkaappiin. Buffetruoka oli hyvää ja vaihtoehtojakin löytyi. Varjopuolena oli ravintolaan ruuhka-aikoina kertyvät pienet jonot. 

Huoneemme oli noin 30 m2 perhehuone, jossa matala seinä erotti makuuhuoneen ja olohuoneen. Näitä vastapäisellä seinällä oli avoin vaatesäilytysjärjestelmä sekä pikkuinen keittiö. 

Huoneet olivat hiljattain remontoituja ja  hyvässä kunnossa. Värit olivat vaaleita ja kalustus modernia. Huoneen päätyseinä avautui koko huoneen levyiselle terassille. Me olimme ensimmäisessä kerroksessa, mutta ihan suuren hotellirakennuksen reunalla niin, että huoneistollamme oli vain yksi sivunaapuri. Näköala avautui katon yli merelle. 

Kuten uutisista sai Suomessa saakka lukea, lomamme aikaan Kanariaa riepotteli poikeuksellinen myrsky. Tenerifalla oli ihan ulkonaliikkumiskieltoja, mutta meillä Gran Canarialla keli muistutti  lähinnä normaalia Suomen kesää. Lämpöasteita oli alimmillaankin noin 18, tuuli toki oli meren rannalla navakkaa. Sadetta saatiin vuorokauden verran. Onneksi huono sää ei kestänyt sen kauempaa ja saimme nauttia myös puhtaalta taivaalta porottavasta auringosta ja hellekelistä. 

Hotelli tarjosi paljon ohjelmaa koko perheelle. SATS-jumpat kuuluivat hintaan ja kävin testaamassa Zumban, Coren, vesijumpan sekä tyttären kanssa Lollo & Bernie-jumpan. Ai keitä he ovat? No Tjäreborgin nalle- ja kirahvimaskotit, jotka ihastuttivat lapsia. Kummitäti oli ostanut neidille yllätyksenä Bernien vierailun omaan huoneeseen ja siitähän tuli yksi loman kohokohdista.  Lisäksi oli Spa-palvelut, jotka kokivat sadepäivänä yllättävää ruuhkautumista. 

Visuaalisena ihmisenä minulle on merkitystä myös sillä, miltä hotelli näyttää. Kauniissa ja silmää miellyttävässä ympäristössä rentoudun paremmin. Sunwign Arguineguín Seafrontin sisustus oli modernia ja siinä näkyi tämän päivän trendit. Kalusteet olivat selkeälinjaisia ja tekstiileistä löytyi marokkolaisvaikutteita. 

Aulassa oli tehostevärina aurinkoinen oranssi. Itämaista tunnelmaa toivat matot ja modernien kalusteiden rinnalta löytyi myös ripaus trendikästä rottinkia. 

Aulan yksi seinä oli kokonaan ikkunaa, josta aukesi näköala uima-altaalle sekä merelle.

Noin viikon puolessa välissä ilmestyivät hilityt joulukoristeet tuomaan tunnelmaa.

Oleskelutiloissa jatkui rauhallinen värimaailma.

Piha-alue on suuri ja sieltä löytyi ulkolava iltaohjelmalle, pehmeitä sohvia rentoutumiseen, ruokailuryhmiä, kolme lämmitettyä uima-allasta sekä paljon aurinkotuoleja. 

Tässä vielä näkyy aidattu ja erittäin siisti hotellialue ulkoapäin. Meidän huonemme sijaitsi ihan tuossa etualalla alimmassa kerroksessa. Luonnonrantaan osuvat aallot tuudittivat meidän uneen kohinallaan. Tämä ranta ei tarkoitettu uimiseen, tosin kävimme nilkkoja siinä muutaman kerran uittamassa. Kilometrin päässä sijaitseva Anfi beach ansaitsee oman mainintansa, erityisesti hyvät palvelut,  valkoinen hiekka ja aallon murtajat.  
Kuten huomaatte, olimme oikein tyytyväisiä hotellivalintaan. Hotelli tarjosi meille sen mitä toivoimme: helppoa eloa, kauniita maisemia ja visuaalisesti viehättävän elinympäristön viikoksi. Lapsi nautti leikkipaikoista ulkona ja sisällä sekä tietysti uimisesta. Hotellin lastenkerhoissa oli töissä myös ihana suomalainen Siina, jonka ansioista tyttömme oli muutaman kerran 1,5 tunnin kerhossa ilman vanhempia. Turistit hotellissa olivat pääasiallisesti pohjoismaalaisia ja löytyi siltä tytölle myös muutama suomalainen leikkikaveri. 
Voin lämpimästi suositella hotellia lapsen kanssa matkustavalle ja helppoa lomaa kaipaaville perheille!

Saatat pitää myös

19 Kommentit

Mervi 17 joulukuun, 2013 - 8:28 pm

Tjäreborgin Sunwing konsepti on tullut tutuksi lasten kanssa reissatessa. Meillä on kokemusta kolmesta eri Sunwing hotellista. Kuten sanoit, hotellit mahdollistavat helpon ja rennon lomailun lasten kanssa. Lollon ja Bernien iltashow on ollut varsinkin tyttärestämme viihdyttävä 🙂 Tuollainen aurinkobreikki keskellä pimeintä aikaa on parhainta luxusta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 joulukuun, 2013 - 9:37 pm

Maskotit olivat kyllä aikamoisia villitsijöitä 🙂 Tuon konseptin hotelli on helppoa valita jatkossakin, kaikki oli viilattu hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi ja itse sai keskittyä lomailuun.

Reply
Casa Mimi 17 joulukuun, 2013 - 8:43 pm

Näyttikin tutlulta, hotellissa on ilmeisesti tehty hieman stailausta ja remonttia? Tosin oli ihana paikka mielestäni silloinkin kun meidän perhe vietti siellä lomaansa😊

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 joulukuun, 2013 - 9:38 pm

Olisikohan ollut 2011, kun huoneet on rempattu? En nyt tarkkaan muista, mutta vähän aikaa sitten kuitenkin. Ihanat lomamuistot jäivät 🙂

Reply
Hanna 17 joulukuun, 2013 - 9:26 pm

Sun wing konsepti on kyllä loistava, sistukset on toteutettu samaan tyylikkään tyylin joka paikassa. Kokemusta on itselläni vain mallorcalta, mutta silloin hotelliin ihastuneena, olen katsellut muitakin saman hotelliketjun hotelleja.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 joulukuun, 2013 - 9:40 pm

Tähän elämäntilanteeseen loistava konsepti 🙂 On kiva, että ei tarvitse jännittää perusasioiden toimimista lasten kanssa!

Reply
H /A Place to call Home 17 joulukuun, 2013 - 10:18 pm

Me reissataan samalle saarelle tammikuussa. Toivottavasti säät sallii siilloinkin! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 joulukuun, 2013 - 12:05 am

Tuollainen myrsky on vissiin tosi poikkeuksellinen, että eiköhän ne säät suosi! Ihanaa matkaa 🙂

Reply
Syhi / Syhinä-blogi 17 joulukuun, 2013 - 10:50 pm

Viihtyisän ja siishtin näköinen hotelli. Me olemme lähdössä kuukauden päästä Thaimaaseen, kamala matkakuume jo ja lisääntyi vain kun katselin kauniita kuviasi 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 joulukuun, 2013 - 12:06 am

Thaimaa on ihana paikka, olimme siellä häämatkalla. Nyt vain pienen lapsen kanssa tuntuu, että se on vähän liian kaukana 😉

Reply
Suvi / Omppula 17 joulukuun, 2013 - 11:45 pm

Mekin oltiin juuri viime viikolla samoilla seuduilla! Laitoin blogiini kuvia hotellimme jouluvaloövereistä ja joulurauhatuliaisestani. Oli kyllä mahtavaa nähdä aurinko oikein kunnolla 🙂 Meillä oli koko viikon auto ja kiertelimme saarta. Vuoristo on tosi kaunis, joskin pahoinvointi oli vuoristoteillä melkoista.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 18 joulukuun, 2013 - 12:07 am

Heh, minäkin naureskelin niille koristeille. Ei oikein joulupukki ja lumiukko sovi sinne helteen keskelle 😀 Vaikka toki onhan myös espanjalaisilla oikeus fiilistellä joulua, vaikka koristeet suomalaisen silmiin ovatkin vähän hassuja!

Reply
Retromoderni 18 joulukuun, 2013 - 10:37 am

Matkakuume ja kaipuu aurinkoon. Onneksi on kesäksi vaarttuna lomamökki Italiasta ja ensi kuussa Lontooseen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 joulukuun, 2013 - 3:47 pm

Italia kuulostaa aivan ihanalta ja Lontoo on yksi lempparikaupungeistani! Kyllä kelpaa siis siellä reissuja odotella 🙂

Reply
Jonna 18 joulukuun, 2013 - 11:56 pm

Oi niin ihanan näköistä 🙂 Ihan tekisi mieli lähteä lomalle…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 joulukuun, 2013 - 3:47 pm

Kiitos Jonna! Lomakuume on kyllä katala tauti 😉

Reply
Heini 13 joulukuun, 2015 - 10:07 pm

Juuri varasimme hiihtolomamatkan tähän samaan hotelliin! Olipa kiva nähdä paikasta muutakin kuin mainoskuvia. Vaikka kuvasi ovat kyllä niin hienoja että voisit myydä ne Tjäreborgille 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 joulukuun, 2015 - 1:35 pm

Hei ja kiitos! Ihanaa lomaa, täälläkin kärvistellään matkakuumeessa 🙂

Reply
Hanna 21 kesäkuun, 2017 - 9:35 pm

Olipa ihanaa lukea matkakertomuksesi, koska olemme matkaamassa samaan hotelliin loppusyksystä! Jos sinulla on aikaa ja ehdit vastata pariin kysymykseen niin olisin kovin kiitollinen 🙂 Olivatko nuo ensimmäisen kerroksen huoneet maantasalla? Ja koska olemme lähdössä reissuun pienen lapsen kanssa, oliko Arguineguinin alue mielestäsi sellaista, että siellä pystyy kulkemaan hyvin rattaiden kanssa?

Reply

Jätä kommentti