H&M Homen syksyn uutuussuosikit

by Kerttu

H&M Homen tuotteista minulla ei ole käyttökokemuksia muutamaa pientä poikkeusta lukuunottamatta. Täällä meilläpäin ei ole myymälää ja jotenkin tämän tyyppisiä tuotteita on kiva päästä hypistelemään ennen ostopäätöstä. Pikainen kurkistus nettikaupan uutuuspuolelle kertoi, että luonnonmateriaalit ovat ovat hyvin edustettuna. Myös romanttisen ja rönsyilevän tyylin rinnalle on tullut paljon moderniin sisustukseen sopivia tuotteita. Poimin uutuustuotteista mieleisiä vaihtoehtoja, jotka sopivat syksyiseen kotiin. 
1. Kauniin harmaa pellavatyynynpäällinen nappitehosteilla toisi pehmeän rauhallista tunnelmaa makuuhuoneeseen. Nämä sopisi myös mainiosti meidän silkkipäiväpeitolle tuoden kontrastia ja yhdistäen kahta erilaista luonnonmateriaalia, 14,95 e
2. Edelleen minulla on etsinnässä parivuoteen tuplapussilakanasetti pellavaisena, tämä on varsin edullinen vaihtoehto, 69,95 e
4. Tasaraitaa ei vain voi olla liikaa, tyynynpäällinen 4,95 e
5. Viime vuoden ostoslistalta jäi toteutumatta neulottu torkkupeitto, tämä helmineulospeitto 69,95 e
6. En ole tekstiprinttien suurin ystävä sisustuksessa, mutta tässä on sitä jotain! Tyynynpäällinen 4,95
7. Neulostorkku on ihan yksinäinen ilman kaveria, neulostyyny 19,95 e
8. Kuparia, kuparia, kuparia. Trendiväri ei näytä hiipumisen merkkejä ja sehän tarkoittaa sitä, että mattimyöhäisetkin ehtivät tähän villitykseen mukaan. Kynttilänjalat 6,95 e ja 7,94, kynttilälyhty 2,95. 
Näistä nostoista huolimatta minulle on tullut hirmuinen tarve selkeyttää ja raikastaa meidän kotimme sisustusta. Ihan ensimmäinen homma on karsia tavaraa, jota tuntuu yhtäkkiä putkahtaneen vähän joka paikkaan liikaa. Syksy on uudistumisen aikaa niin sisäisesti kuin ulkoisesti, nyt tekee mieli saada kevyttä, raikasta, kodikasta, valoa, väljyyttä ja tunnelmaa nostavia elementtejä. Mitä kummaa se sitten käytännössä tarkoittaakaan 😉
Millainen kokemus sinulla on H&M Homen tuotteista? Hinta on edullinen, mutta millaista on laatu? Oliko poiminnoissani jotain sellaista, jota voisit omaankin kotiisi hankkia? 


Kuvat H&M Home

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous 24 heinäkuun, 2013 - 9:25 am

Ostin kuukausi sitten tuon parivuoteen pellavapussilakanan ja tuon harmaan tyynynpäällisen tuplaversiona. Olen tyytyväinen pellavapussilakanaan, vaikkakin se tuntuu pölyävän hiukan. Uskon että tämä ominaisuus häipyy vähitellen, kun pesussa ja kuivurissa. Tuo tuplatyyny (ostin siis myös sisustyynyn on ihanan muhkea ja näyttää hyvältä.

Sari N.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:25 am

Kiitos Sari, olen kuullut nyt paljon hyvää noista pellavapetivaatteista, että taidan jo kohta kallistua tilaamaan 🙂

Reply
Anonymous 24 heinäkuun, 2013 - 9:26 am

Tykkään H&M Homen tuotteista. Hinta on edullinen, joten raskii tyynynpäällisiä vaihtaa sesongin/mielialan tms. mukaan. Kokemusta on tosiaan lähinnä tyynynpäällisistä ja lakanoista ja olen tykännyt niistä kovasti.

-Liina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:25 am

Hei Liina! Edullinen hinta houkuttaa juuri mainisemastasi syytä, vaihtelunhaluinen ihminen ei mene konkurssiin 😀

Reply
nieinda 24 heinäkuun, 2013 - 9:38 am

Heip Kerttu! Kivoja nostoja kaikki. En ole vielä ehtinyt kupari-villitykseen mukaan, mutta melkein nyt semmoisen voisi saada päälle! Nuo helmikudoksiset tyynyt ja peitot ovat kauniita, semmoiseen torkkupeittoon olisi kiva käpertyä syksyllä. Kerran olen käsipyyhkeitä tilannut H&M:ltä, ja ne menettivät muotonsa ja värinsä nopeasti. Verhot taas olivat hyvät (vaikkakin ohutta kangasta), joten uskoisin että tyynynpäälliset ja torkkupeitot saattavat olla laadultaan ihan kelvollisia. Raitakuosisen tyynyn melkein voisi kotiuttaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:27 am

Moi nieinda! Kiitos kokemuksistasi, pyyhkeiden laadusta olen nykyään tosi tarkka. Mutta noita muita siis voisi tilaisuuden tullen harkitakin 🙂

Reply
Anonymous 24 heinäkuun, 2013 - 9:48 am

Mulla kokemusta H&M tyynynpäällisistä, ja oma kokemukseni on ollut pelkästään positiivinen! Hyvä hinta laatusuhde ja noilla hinnoilla malttaa vaihdella tyynynpäällisiä fiiliksen mukaan! 🙂 Täällä kupari villitys ei oikein iske, vieläkään! On varmasti jo out, kun mä siihen ihastun, jos ihastun 😀

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:27 am

Kiva kuulla, Heli! Ja kyllä mekin tuohon kuparivillitykseen vielä ehditään, sitten kun muut myy omiaan halvalla pois ;D

Reply
Emilia Knuutinen 24 heinäkuun, 2013 - 9:52 am

Suosittelen lämpimästi Kuopion Matkuksen H&M Homen myymälää, ihanat esillepanot ja houkutteleva osasto. Tuotteet ovat hyväluokkaisia ja paljon olen kuullut kehuja etenkin lakanoista (tsekin olen ajatellut ostaa pellavalakanat piakkoin). Vähän jäin kaipaamaan luontoaiheiden pohdintaa ja lintu-ja kukkakuvioiden nostoa. Tätähän veikataan seuraavaksi trendiksi. Mitä olet niistä itse mieltä?

-emiliakarenina.blogspot.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:29 am

Kiitos Emilia! Pitää ehdottomasti poiketa Matkuksessa, kun käy Kuopiossa. Itse en tähän nostanut kukka- ja lintukuoseja, koska en sellaisia kotiini ole suunnitellut. Toki ne näyttävät kauniilta oikein yhdistetettynä modernissakin sisustuksessa. Helposti mielikuvissa tulee mummola mieleen 😉

Reply
IMAGE black and white 24 heinäkuun, 2013 - 9:55 am

Mä olen ostanut noita Hemarin koristetyynynpäällisiä ja hyvin ovat toimineet. Vetskarit ovat vähän ohuita, mutta toimii silti. Eli voin suositella. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:29 am

Kiitos Imaga, hyvä kuulla!

Reply
Sofie 24 heinäkuun, 2013 - 10:23 am

Meillä on hm homen pussilakanasetti, joka on useamman pesun jälkeen vielä hyvässä kunnossa. Mm. hm:n pussilakanoissa on useinmiten nappikiinnitys jalkopäässä, mistä en enää haluaisi luopua! Lakanoissa ainakin on hyvä hinta-laatusuhde.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:30 am

Hei Sofie! Noista nappikiinnityksistä olen kuullut paljon kehuja, en ole sellaisia vielä itse päässyt testaamaan 🙂

Reply
Anna Kotikolmio 24 heinäkuun, 2013 - 10:29 am

Tilasin joku aika sitten mm. tuon mustavalkoraidallisen tyynynpäällisen, sekä astiapyyhkeen. Molemmissa värisävy oli vähän eri kuin odotin. Pyyhe ei ollut niin valkoinen ja tyynyn raidat eivät todellakaan ole syvänmustat. Mutta käyttöön päätyivät silti molemmat.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:31 am

Moi Anna! Tuo on juuri se haaste nettikaupossa, väri voi olla tosi erilainen kun luonnossa. Ja se palautusrumba on vähän ärsyttävää. Mutta kiva, että teillä pääsi kuitenkin tuotteet käyttöön!

Reply
Petra 24 heinäkuun, 2013 - 11:39 am

Meiltä löytyy nuo harmaat pellavatyynynpäälliset ja harmaana tuo raidallinen tyynynpäällinen. Olen tykännyt! 🙂 H&M harmaat pellavalakanat on myös harkinnassa täällä ja menee ehkä tilaukseen, tosin yleensä kun olen sitten päättänyt viimeinkin tilata niin tuotteet on loppuneet :/ Itse elän tuon ostelun ja karsimisen välistä ”taistelua”, joka onneksi on viimeisien vuosien aikana pienentynyt turhien ostosten suhteen 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:32 am

Samaa taistelua täälläkin käydään, Petra! Olen ollut tosi huono luopumaan tavaroista, varsinkin kun uudessa talossa on ollut hyvin tilaa kaapissa. Mutta nyt ei auta kun alkaa karssimaan, lisää tilaa ja selkeyttä säilytykseen kaivataan!

Reply
LadyBlue 24 heinäkuun, 2013 - 1:13 pm

H&M Homesta on vain positiivisia kokemuksia! Koristetyynynpäällisiä meillä on useita samoin kuin lakanasettejä, tykkään niistä kovasti! Mulla olisi muuten myynnissä kaksi kappaletta noita harmaita tyynynpäällisiä, joissa on napit. Laita sähköpostia jos olet kiinnostunut 🙂 Ovat hyväkuntoiset.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:33 am

Hei, tässäpä hyvä tarjous, kiitos! Voisinpa siihen hyvin tarttuakin. Laitan postia 🙂

Reply
SanMa 24 heinäkuun, 2013 - 1:26 pm

Minustakin nämä täytyy nähdä ennen ostosta. Muutaman kerran on käynyt niin, että olen mennyt pitkän listan kanssa myymälään ja lopputuloksena tullut (lähes) tyhjin käsin kotiin. Varsinkin värilliset ovat paikan päällä usein eri sävyiset kuin mitä nettisivuilla on. Tyynynpäällisillä hyvä hinta-laatusuhde, muusta ei olekaan kokemusta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:33 am

Näin siinä monesti käy itsellekin. Kaupassa iskee lisäksi usein ostoähky, ei osaa valita ja sitten jää ostamatta. Kuopion reissulla pitää poiketa myymälässä.

Reply
Anonymous 24 heinäkuun, 2013 - 4:10 pm

Hei! Lukisin mielelläni myöhemmin, miten tavaran karsiminen ja sisustuksen selkeyttäminen on toteutunut. Muutenkin olisi mukava saada säilytystilavinkkejä. Itse tuskailen aina säännöllisin väliajoin epämääräisten tavarakasojen kanssa, joille ei tunnu löytyvän järkevää paikkaa. Lukisin mielelläni esim. lehtien ja muiden jokapäiväisten tavaroiden pitämisestä järjestyksessä ja hallinnassa.

– Kati

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:34 am

Hei Kati! Kiitos postausideasta, voisin sellaista teemaa tässä syksyllä toteuttaa!

Reply
Miia Hakala 24 heinäkuun, 2013 - 4:12 pm

Minä olen nettikaupasta usein tilannut H&M Homen tuotteita, lahjaksi ja itselle. Paras aluslakanani on sieltä (ainoa, joka istuu ja sopii hyvin sänkyyni), toinen lempipussilakanasettini on sieltä (täyttöaukossa nepparit, aivan loistavaa! Ja niin pehmeä ja ihana!). Ainoana, joka nyt tulee mieleen, mihin en ole kovin tyytyväinen on keväällä tilaamani keraaminen saippuapumppu; se falskaa jostain sieltä yläosastaan. Mutta silti käytössä.
Tyyli on ollut juuri minunlaiseni ja hinta edullinen ja olen tykännyt tuosta postimyyntipuolesta. Tosin viimeksi Kuopion reissulla törmäsin ensimmäistä kertaa sellaiseen ihmeellisyyteen kuin H&M Home -myymälä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:35 am

Kiva kuulla, Miia! Saippuapumpuissa minullekin on tullut hutiostoksia, niissä voi melkein sanoa että kalliimpi on parempi, kun mekanismi on vähän laadukaampi. Pitää yrittää päästä käymään joku kerta siellä Kuopion liikkeessä.

Reply
Eeva-Maria 24 heinäkuun, 2013 - 5:31 pm

Elokuun projektinani on käydä koko huusholli läpi ja viedä kaikki turha kama kirpparille yms. Aion samalla siivota kaikki kaapit ja varastot ja oikein hinkuan päästä käsiksi tähän puuhaan 🙂 Kirppispöytä on jo varattuna elokuun lopulle ja tavoitteensa saada sinne paljon tavaraa 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:36 am

Oi että, sama urakka olisi täälläkin. Mistä saisi siihen hommaan vähän intoa ja energiaa…? 😀

Reply
Satsuma 24 heinäkuun, 2013 - 5:44 pm

Meillä valkoiset ja helmenharmaat pellavapussilakanat H&M:ltä ja muuta en enää haluaisi käyttääkään! Aivan timanttisen hyvät ja niin KAUNIIT! Lisäksi yksi luomupuuvillainen pussilakanasetti on myös hyvälaatuinen, tuntuu lähes perkaalipuuvillalta.

Noissa syksyn uutuuksissa oli myös älyttömän kaunis pussilakanasetti, missä oli New Yorkin vanha kartta. Kävin liikkeessä hypistelemässä ja totesin että se on ”tavallista” puuvillaa, joten jäi ostamatta (meillä käytetään perkaalipuuvillaa ja pellavaa, muu ei enää kelpaa).

Vinkkinä kaikille, että H&M:n tilauksista saa tällä hetkellä -25% alennuksen koodilla 0241 elokuun alkuun asti. Siten tuolle parivuoteen pellavasetille ei jää hintaa kuin kuutisen kymppiä (postikuluineen + laskutuslisineen). Suosittelen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:37 am

Hei! Kiitos Satsuma! Moni tuntuu olevan pussilakanoihin erittäin tyytyväinen. Ja kiitos alekoodista, tuo kannattaa hyödyntää jos innostuu tilaamaan!

Reply
Tiia 24 heinäkuun, 2013 - 5:52 pm

Täytyykin varmaan sännätä selaamaan syysuutuuksia heti, totta tasaraitaa ei voi olla liikaa 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:37 am

Tasaraita toimii aina 🙂

Reply
piipadoo 24 heinäkuun, 2013 - 6:09 pm

Kuopiossa on tosiaan toistaiseksi lähin H&M Home. Kauniita nuo kaikki. Käsityöläisenä pisti heti silmään nuo neulotut tyynyt ja huovat, jotka ovat olleet jo kauan pinnalla. Niitä on tosin niin helppo tehdä itse, että toistaiseksi on tullut valittua tekeminen ostamisen sijaan.

-Paula

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:37 am

Hei Paula! Näppärä ihminen tekee itse neulostyyyt ja peitot, lopputulos onkin paljon hienompi niissä kuin massatuotteissa!

Reply
Iina 24 heinäkuun, 2013 - 7:43 pm

Mulla on noi pellavaiset pussilakanat ja tykkään kyllä. Ainoa miinus oli, että väri oli todellisuudessa sinertävämpi kuin olin olettanut (http://life-order.blogspot.fi/2013/05/kauniita-unia.html ) Lisäksi pussilakanan yläreunasta puuttuvat ne aukot, joiden avulla lakanan saa helpommin paikoilleen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:38 am

Kiitos Iina kokemuksistasi, pitää kurkata sun postaus 🙂

Reply
Ruut 24 heinäkuun, 2013 - 9:15 pm

Itselläni on nuo pellavaiset pussilakanat, mutta valkoisena! Tykkään todella paljon! Kivoja juttuja tuolla kyllä on!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:38 am

Hei Ruut! Kiitos kokemuksista, valkoinen voisi olla aika raikas ja kaunis valinta!

Reply
Mikko 24 heinäkuun, 2013 - 10:49 pm

Homelta löytyy kyllä kaikkea kivaa, mutta silti olen testannut vain tabletteja ja keittiöpyyhkeitä – ainakin ne ovat palvelleet hyvin. Nuo kynttilänjalat ja tyynynpäälliset ovat aika hauskat, tykkään!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 25 heinäkuun, 2013 - 10:39 am

Moi Mikko! Tuollaista pientä ja tarpeellista onkin kiva ostaa. Kynttilänjalat toisivat tunnelmaa pimeneviin iltoihin 🙂

Reply

Jätä kommentti