Hillitön kukkalaite

by Kerttu
Se, mikä näytttää satojen neliöiden seminaarisalissa upealta, saattaa näyttää kotioloissa vähän vaivaannuttavalta 😉 Sain erään työtilaisuuden johdosta kotiin valtavan kukkalaitteen, jolla on leveyttä lähes 140 cm. Olen katsellut tätä komeutta ja sen taidokasta sidontaa nyt torstaista saakka. 
Valitettavasti meillä ei ole tilaa säilyttää tätä missään järkevästi kokonaisena, joten tein kukkalaitteesta useampia pienempiä yksityiskohtia ilahduttamaan eri puolille kotia. Oranssit ruusut alkoivat olla jo ehtoopuolella elämää, niitä en tähän enää kuvannut. 

Mikäs tämän kiemurakasvin nimi onkaan? Olen kyllä niin ansioitunut kotihortomi, että oikein naurattaa 😉 Näitä oli kuitenkin asetelmassa kokonaista kolme ja nyt kiemuroita löytyy niin String-hyllystä, makuuhuoneesta ja kylpyhuoneesta. 

Kukat tuovat kotiin pientä arjen luksusta. Kuvissa näkyy myös  edellisen postauksen tarjouskehys Marimekko-kuosissaan, joka suuntaa tiensä piakkoin tyttären uudistuvaan huoneeseen. 
Mielestäni marketit ovat alkaneet panostaa leikkokukkavalikoimaan ilahduttavalla tavalla, vaikka mielelläni tuenkin pieniä kukkakauppoja ja niissä olevaa erikoisosaamista. Kiireisen  ruokaostosreissun  päätteeksi mukaan on helppo napata kimppu Reilun kaupan tulppaaneja, ruusuja tai neilikoita. Nämä kun eivät maksa kuin muutaman euron ja tuovat iloa usemmaksi päiväksi. 

Kuuluuko sinun viikonloppuvarustukseen tuoreet kukat?

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Irina - White & Fresh 23 helmikuun, 2013 - 12:40 pm

Kiemurakasvi on bambu 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 helmikuun, 2013 - 12:41 pm

Oh, tunnen oloni niin viisaksi tällä hetkellä ;D Kiitos Irina!

Reply
zubi 23 helmikuun, 2013 - 2:27 pm

Nuo bambut ovat muuten todella pitkäikäisiä!! Niitä en edes minä ole saanut nuupahtamaan ikinä. Hauska tuo saamasi kukkalaite – siis kellä muka kotona on tilaa tuollaiselle? Alkoi huvittaa ajatus siitä täällä meillä, teillä sentään on iso koti. Kaunis muuten tuo Marimekon kangas kehyksessä! Ostitko jotain pikkutilkkuja sen verhokankaan lisäksi?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 helmikuun, 2013 - 9:12 pm

Okei, vihdoin on ehkä löytynyt kasvi joka ei kuole käsittelyssäni viikossa ;D Joo, itse asiassa sain ihan jämätilkkukopasta ilmaiseksi tuota kangasta. Siinä on todellinen budjettitaulu, kun kehyksiäkin sai kolme vitosella 🙂

Reply
Soili / DM Koti 23 helmikuun, 2013 - 6:29 pm

Ohoh onpa ollut tosiaan ISO WAU asetelma. Vihreä näyttää bambulta. Mie ostelen kukkia aina silloin, kun tuntuu siltä (lemppari termi: tunne ;)..hehee). Kukat on ihania, niissä on ihanaa tunnetta <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 helmikuun, 2013 - 9:13 pm

Tunnepuolella mennään täälläkin vahvasti 😉 Bambuhan se, en vain saanut millään sitä aamulla päähäni. Mukavaa iltaa Soili!

Reply

Jätä kommentti