Hempeitä uutuuksia

by Kerttu

Nyt on ihan pakko tunnustaa, että vaikka kaikki maailman lifestylegurut käskevät elämään hetkessä, ei tämä helmikuinen vesisade ole se minun hetkeni. Koira ei suostu ulkoilemaan ja vauvalle piha ei tarjoa yhtään mitään tekemistä. Eskarilainen ei riemuitse kumisaappaista ja sulaneesta lumilinnasta. Mietin vain maalis-huhtikuuta, jolloin auringon säteet alkavat lämmittää, ulos voi pukea kevyitä kerroksia ja ehkäpä poikanikin tapailee ensiaskeleitaan. Tahdon kunnon talven, kevään tai viikon auringossa, onko se liikaa pyydetty? 😀

roosaa

Piristykseksi sekä lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi mieleni kaipaa tämän hetken söpöimpiä trendivärejä eli hempeää vaaleanpunaista sekä utuista puuterisävyä. Nämä kaksi tuovat sisustukseen keveyttä ja pehmeyttä, mutta etenkin niukan värimaailman kavereina toimivat hyvin tyylikkäästi. Kollaasiin valitsin muutaman tuotteen, jotka saivat minut erityisesti hymyilemään. Arvaatko mitkä ne ovat?

1. Muuto, Ambit riippuvalaisin, roosa
2. Iittala X Issey Miyake lautanen 11 x 11 cm, vaaleanpunainen
3. Hay, Dot tyyny, Hero, puuteri
4. Foscarini, Binic pöytävalaisin, roosa
5. Woud Annular riippuvalaisin, nude
6. Ferm Living, Little Ms. Rabbit tyyny
7. Ferm Living, Rabbit kori, keskikokoinen (tätä uutuuskuosia saa myös tapettina luonnonvalkoisena ja roosana)
8. Ferm Living, Rabbit koukku (voi, näitä on muitakin ihania hahmoja!)
9. Iittala X Issey Miyake kuppi, 0,19 l, vaaleanpunainen

Kenelle muulle alkaa jo riittää nämä kelit? Kertokaapa parhaat vinkkinne ystävänpäivälle, miten piristätte itseänne tai ystäviänne? 

Photos: Valmistajat via Finnish Design Shop

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Aikku 11 helmikuun, 2016 - 8:00 pm

Eilen lähetin Riikan matkan suklaatuliaisen kummitytölle, osa sai ystävänpäivätuliaiset suoraan ja muutaman ihanan kortin pistin myös postiin. Kotiin ostin ruukkutulpaaneja ja maljakkoon myös tulppaaneja. Löysin luottokukkakaupasta taas niin ihania tulppaanilajikkeita että ei voi muuta kuin ihailla. Huomenna blogiini tulee vielä arvonta, Aarikan juttua luvassa ystävänpäivän kunniaksi. Kivaa viikonloppua sulle!

Reply
neito 12 helmikuun, 2016 - 7:33 am

Olen itse yrittänyt syksyn ja nyt talven aikana opetella hyväksymään ne asiat joihin en voi itse vaikuttaa. Sää on kurja tai sitten jokin muu tilanne on huono (ja toisinaan ne tilanteet ovat hyviä), mutta tilanne on sitä mitä on. Se on ”vain se tilanne”. Suurin osa elämässämme tapahtuvista asioista voidaan luokitella huonoiksi, hyviksi tai neutraaleiksi. Toinen juttu on sitten, että annatko näiden ulkoisten muoto seikkojen määritellä itseäsi. Tilanne voi olla huono, mutta SINÄ et ole huono.

Samaan asiaan liittyy myös menneessä tai tulevaisuudessa elämäninen. Joko murehtimalla menneitä huonoja asioita tai sitten muistelemalla menneessä hyvin olleita asioita, elät menneessä. Jos murehtii tai maalaa positiivisia asioita tulevaisuudesta, elät tulevaisuudessa. Ainoa todellinen hetki on nyky-hetki.

Muuta ne asiat, jotka häiritsevät ja voit niihin vaikuttaa. Hyväksy ne asiat, jotka häiritsevät, mutta et voi niihin vaikuttaa. Opettele myös erottamaan nämä kaksi asiaa.

Jos asia kiinnostaa enemmän, niin Eckhart Tollen Läsnäolon voima ja Uusi Maa -kirjat ovat paljon ajatuksia herättäviä.

Reply

Jätä kommentti