Flow Cushions By Lassen ja valkoisia kukkia

by Kerttu

Olen ollut koko päivän pihalla nauttimassa kauniista sunnuntaista. Aamulla pyöräilimme tyttösen kanssa ulkoilutapahtumaan, jossa kiersimme luontopolkua, paistoimme makkarat niemen nokassa, jumppailimme ja tytär ui. Mukava aloitus leppoisalle sunnuntaille. Loppupäivä menikin sitten omassa pihassa kesäkukkia istuttaen, pihahommian tehden ja mieluisan vieraan kanssa kuulumisia vaihtaen. Todellista akkujen lataamista. Illalla hoksasin, että puhelinkin oli koko päivän reissurepun taskussa, välillä tekee olla hyvää olla pois linjoilta. 

Kuten muutama muukin bloggaaja, sain minäkin lähetyksen By Lassenilta viime viikolla. Valitsin heidän kampanjastaan harmaan 50 x 50 cm kokoisen Flow Cushions-tyynyn. Saman tyynyn roosa versio löytyy nyt Valkoisen Harmajan tyylikkäästä olohuoneesta. Ajaton ja kaunis kuosi on yhdistettävissä monenlaisiin tekstiileihin. 

Havahduin tänään, että kaikki pihan kukkaset ovat valkoisia ja samalla linjalla jatkan sisätiloissakin. Yhden värikkään kukan ostin ja tämä vaalenpunainen hortensia saa paikkansa terassilta.  Tunnen vilpitöntä iloa nähdessäni puiden ja pensaiden kukkivan, tänään bongasin ensimmäiset valkoiset nuput koristearoniassa. Nämä ovat niitä arjen pieniä iloja, joista saa onnea sunnuntainakin! 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Anonymous 26 toukokuun, 2014 - 4:41 pm

Ihanat värit olohuoneessa! Mistä noita kukkatyynyjä saa?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 toukokuun, 2014 - 9:27 am

Kiitos! Kukkatyyny on Hemtexiltä 🙂

Reply

Jätä kommentti