Blogi muuttaa, mikä muuttuu?

by Kerttu

Nyt on blogimuuton hetki käsillä ja tämä on viimeinen postaukseni täällä Bloggerissa. Huomisesta eli lokakuun alusta postaukset päivittyvät osoitteeseen divaaniblogit.fi/modernistikodikas . Täältä tulee ainakin alkuun automaattinen ohjaus uuteen blogiini, mutta kannattaa tallentaa uusi osoite muistiin. Nyt voi jo käydä kurkkimassa, miltä uusi sivusto näyttää!


Päivitän uuden osoitteen Blogloviniin ja Blogilistalle. Jos olet seurannut juttujani Bloggerin kautta, nyt kannattaa etsiä uusi tapa, sillä Googlen lukijaraati ei enää toimi. Hypätkäähän mukaan Facebook-sivuille, sinne päivittyvät uudet postaukset sekä välillä materiaalia, joka ei blogiin saakka päädy. Pidän siellä myös välillä pientä sisustuskirppistä.
Divaanissa odottaa kokonaan uudenlainen blogipohja, joten antakaa armoa kun vanha koira opettelee uusia temppuja 🙂 Ihan kaikki kommentit ja postaukset eivät ole vielä siirtyneet ja ulkoasuakin vielä vähän hiotaan, mutta tästä tämä lähtee!

Osoite siis muuttuu, mutta muuttuuko mikään muu? Blogimuutostani kertoessani sain muutaman huolestuneen kommentin, jossa epäiltiin portaalin sanelevan sisältöä ja määrittelevän yhteistöitä. Oikeastaan olen saanut Divaanilta vain yhden ohjeen: jatka niin kuin ennenkin. Tokihan blogi muuttuu bloggaajan kiinnostuksenkohteiden ja elämäntilanteiden muuttuessa, mutta se on sitä luonnollista kehitystä. Se, että yhteistyöt tulevat jatkossa Divaanin kautta, vapauttaa minulle aikaa siihen tärkeimpään eli sisällöntuotantoon. Edelleen valitsen kaikki yhteistyöt itse, eikä kukaan määrittele mistä tai miten minun pitäisi kirjoittaa. Uusi ympäristö ja sen tuomat mahdollisuudet toivottavasti auttavat blogiani kehittymään 🙂

Kiitokset myös kaikille EC Design Storen arvontaan osallituneille! Voittaja on nimimerkki Lehtori, jonka suosikkiesine valikoimista on valkoinen GM30-valaisin. Onnittelut, laitan sinulle sähköpostia!

Sniif, yhden aikakauden päätös. Nähdäänhän pian uudessa osoitteessa www.divaaniblogit.fi/modernistikodikas!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti