Asuntomessut 2014: Kurkistus Deko159-talon sisustukseen

by Kerttu
Jatketaan Jyväskylän tämän kesän Asuntomessujen ennakkotunnelmointia ennakkopressipäivänä otettujen kuvien muodossa. Mielestäni on parasta,  että Asuntomessut tarjoavat inspiraatiota monenlaisiin unelmiin. Deko159-talo on lapsiperheen toimiva ja valoisa koti, jossa kaikki  tilat ovat näppärästi yhdessä tasossa. 

Tässä kohteessa pääsimme  ihastelemaan jo pikkuisen sisustustakin, sillä avaimet käteen -periaatteella perheelle tullut talo on valmistunut jo pari kuukautta sitten. Siinä on muuten pitkät kuukaudet odotella ensin messujen alkua ja sitten vielä omaa muuttopäivää. Suuri hatunnosto kaikille messurakentajaperheille, on siinä urheaa sakkia!

Talo on hyvin vaalea, mutta sisustuksessa on käytetty tehostevärejä. Avaran keittiö-olohuonetilan yhteinäistään vaaleanturkoosi tapetti, jonka hillitty kuvio antaa tunnelmaan pientä tvistiä.

Huoneissa on käytetty yhdellä seinällä tehostevärejä, tässä näkyy lapsen huoneen hennonvaalea roosa. Talossa oli myös tummaa metsänvihreää, joka oli aluksi hirvittänyt talon emäntää. Vaaleassa ympäristössä on tilaa yllättävillekin sävyille, jotka varmasti pääsevät parhaiten oikeuksiinsa osana valmista sisustusta. 

Keittiö on valkoinen ja hyvin minimalistinen, vetimettömyys tekee tilasta kevyen näköisen.

Saarekkeen äärellä on varmasti mukava nauttia aamupalaa. Ihastelin tuota valkoista pyöreää liesituuletinta, voi kumpa olisin itsekin hoksannut valita aikoinaan vähän kevyemmän näköisen laitteen saarekkeeen päälle!

Valkoinen linja jatkui kylpyhuoneeseen ja saunaan.

Lisää kuvia ja tunnelmia tämän messukohteen valmistumisesta löydät Koti Daaliantielle -blogista. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Saatat pitää myös

18 Kommentit

Anonymous 2 toukokuun, 2014 - 12:19 pm

Ihanan valoisaa ja vaaleaa!
Emma

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:20 pm

Eikös olekin! Kaunis talo.

Reply
Jemina 2 toukokuun, 2014 - 1:27 pm

Ihana! Voisin muuttaa tuonne. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:20 pm

Varmaan moni voisi, hih!

Reply
katja 2 toukokuun, 2014 - 3:00 pm

Pakko kyllä sanoa, että tuohan oikeastaan suoraan minun keittiöunelmasta. Keittiön työskentelypiste on ”iin mallinen” ja pisteenä iin päälle on hyödynnetty lattiasta kattoon koko päätyseinä. Kivan tvistin antaa tuo pitkä kapea ikkuna, kun siihen ei ole väkisellä survottu nurkkaratkaisua lisää kappitilaa tuomaan. Timantti-arvosanan keittiö saa tuosta leivinuunista. Se jos joku on kodin sykkivä sydän!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:21 pm

Keittiö on kyllä kaunis ja suunnittelu on onnistunut. Se on omassa rauhassa, mutta yhteydessä olohuoneeseen ja ruokailutilaan toimivalla tavalla 🙂

Reply
Sofie 2 toukokuun, 2014 - 4:32 pm

Kauniita sävyjä ja ihanan vaaleaa. Taitavat kokovalkoiset kodinkoneet tehdä comebackin 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:21 pm

Näin saattaa olla 🙂

Reply
With all my love- blogin Jenna 2 toukokuun, 2014 - 8:44 pm

kaunis koti.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:21 pm

Niin on 🙂

Reply
Anonymous 2 toukokuun, 2014 - 9:30 pm

Voi miten kaunis koti! Ihanan herkät värit ja upea kylpyhuone. Valkoinen on kaunis, vaikka itse en valkoista valitsisikaan, kalkin vuoksi. Asuimme rakennusajan vuokralla uudessa rivitalossa, jossa oli valkoinen kylpyhuone… täytyy sanoa että jo vuodessa kalkki teki jälkeä suihkun seinään, vaikka myönnän olevani oikea siivousholisti! 😀

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:22 pm

Joo, siinä saa olla hyvät pesuaineet 🙂 Onneksi tämä päivänä kalkin torjuntaan on jos jonkinlaista kikkakolmosta!

Reply
Anonymous 2 toukokuun, 2014 - 9:32 pm

Ihanan valoisaa!! Totta, ihana ja hauskan näköinen liesituuletin 🙂

Terv.Suvi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:22 pm

Se osui itsellänikin ekana silmään 🙂

Reply
Anonymous 3 toukokuun, 2014 - 4:40 pm

Boring white, ei mitään väriläiskää elämään!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:23 pm

Makunsa kullakin, eikös niin? Plus sisustus ei ole vielä valmis 🙂

Reply
Henna / Koti Daaliatielle 3 toukokuun, 2014 - 8:42 pm

Lämmin kiitos Kertulle postauksesta ja kaikille kommenteista, niitä on ollut ilahduttava lukea sivusta! Paljon tuosta hallitsevasta valkoisesta on tullut koko projektin aikana kommenttia puoleen että vastaan. Neutraalina pohjavärinä se antaa kuitenkin mahdollisuuden monenlaiseen sisustukseen – messusisustus tulee tämän näyttämään. Nyt talolla ei ole kuin pari hassua huonekalua sekä vanhoja räsymattoja estämässä kaikumista. Varsinaisen messuilla nähtävän sisustuksen rakentaminen aloitetaan tulevina päivinä. Väriläiskää on luvassa sen verran paljon, että heikompia hirvittää (ainakin minua, olen värirajoittunut) ja kokonaisuus tulee varmasti jakamaan vahvasti mielipiteitä. Mahtavaa kuulla, että moni on messuille saapumassa. Uskon, että vierailusta tulee antoisa ja jokaiselle löytyy jotain – niin erilaisia kohteita on näytteillä! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 toukokuun, 2014 - 9:26 pm

Juuri näin, kiitos Henna! Ja pitää vielä lisäksi muistaa, että messuille tulee 37 kohdetta ja kaikkien ei tarvitse tykätä kaikista 🙂

Reply

Jätä kommentti