Anno-sarjan matto

by Kerttu

Moikka!

Siinä vaiheessa kun aloin K-ryhmän Anno Collection-sarjasta intoilemaan, en tajunnutkaan että meillä jo yksi Anno-sarjan tuote onkin. Terassille käydään olohuone-keittiötilasta ja ennen joulua ostin Kodin Ykköseltä pienen maton oven eteen.

Maton koko on 60×95 cm ja se sopisi myös mainiosti vessan matoksi.

Väriksi valitsin meille harmaa-valkoisen, joka sointuu ympäristöönsa aika huomaamattomasti. Räväkämpi tyyppi olisi valinnut keltaisen ja särmempi kaveri mustan 😉

Matto on ihan tarpeellinen tuossa oven edessä näin talvellakin. Hugo-koira on myös omatoiminen ulkoilija ja osaa pyytää terassin ovelta ulos asioilleen. Takaisin tullessa pienet lumiset tassut kuivahtavat tuossa matolla mukavasti. Tykkään kyllä kovasti Annon ilmeestä, yksinkertaisen tyylikästä.

Joko Anno hypetys ärsyttää vai onko joku sarjan tuote ostoslistalla? 🙂

Iloista päivää!

Tänään klo 16 päättyy ARVONTA, joten kannattaa osallistua, kun vielä ehtii. Ja Facebookissa on silloin tällöin extra-materiaalia, esimerkiksi eilen Hugon silmänkääntötemppu 😉 Tykkäillään!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Elina 30 tammikuun, 2013 - 1:24 pm

Annon uudistuksessa on kyllä onnistuttu hyvin ottamaan kiinni pinnalla olevaan graafisuustrendiin, ja löytyyhän sieltä ihanan luonnonmukaisen fiiliksen antavia pellavatuotteitakin. Kolmioista ja muusta tulee vähän Ferm Living mieleen. Itsekin olen sarjasta innostunut, hyvännäköisiä tuotteita edullisesti 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 tammikuun, 2013 - 8:37 pm

Olen samaa mieltä, tässä uudistuksessa on osuttu hyvin trendin ja ajattomuuden ytimeen 🙂 Ja hyvä hinta-laatusuhde on toki plussaa.

Reply
Sini 30 tammikuun, 2013 - 5:56 pm

Tuo on kyllä ihana. Olen sitä kans katsonut kaupassa. 🙂 Sopii tosi hyvin teidän kotiin.

http://www.sinis-decor.blogspot.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 tammikuun, 2013 - 8:38 pm

Kiitos Sini! Täytyypä tulla käymään vierailulla blogissasi 🙂

Reply

Jätä kommentti