Nahkatakkinen tyt.. nainen

by Kerttu

 

Pari huomiota tältä päivältä:

– Onko silloin jo virallisesti syksy, kun on nahkatakkikelit?
– Tuolle kesän vaalentamalle tukkapehkolle on tehtävä pikaisesti jotain. Joka toinen syksy otan tumman polkan, joka alkaa kaduttaa välittömästi. Joku kompromissi, maybe?
– Istumatyöläisen ei juuri kannata silittää vaatteita, sillä tämän turhauttavan kotityön vaikutus katoaa noin kolmessa vartissa.
– Töissä on aikuisia sekä ruoka- ja kahvitauot. Ihanaa vaihtelua! Ja on se työkin kivaa.
*

nahkatakki-8

*
Olen siis aloittanut päivätyöt 1,5 vuoden poissaolon jälkeen. Marraskuuhun saakka teen vain noin päivän viikossa, juuri sen verran että pääsen uuteen kehittämisprojektiin kärryille. Poika on vielä kotihoidossa, joten kysymys on hyvin pehmeästä laskeutumisesta. Se, että pääsee aamulla ihmisten ilmoille, tarkoittaa että blogiin saattaa silloin tällöin tupsahtaa asukuvia.
*

 

nahkatakki-9

*
Tänä syksynä olen ostanut kolme uutta takkia, kaikki erilaisia, mutta ihania. Pisimpään etsintälistallani on ollut klassinen nahkatakki. Tämä yksilö on Sokoksen elokuun kanta-asiakasalessa ja siinä täyttyivät kaikki kriteerini; pehmeä nahka, yksinkertainen leikkaus ja järkevä hinta. Ennustan meille pitkää yhteistä ikää, toivottavasti molemmat vain parannumme vanhetessamme. Enkä vähempää vaadi myöskään Marimekon mekolta tai Mulberryn Bayswaterilta. Kaikille meille sopinee sellainen trendikäs ajanpatina.
*

 

 

nahkatakki-2

*
Syksy on siis korkattu, vaikka kesäfiiliksiä vielä vaalinkin. Koulu, työt ja harrastukset tuovat kuitenkin vahvasti olon, että arki on täällä. Ja miten hyvältä se tuntuukaan.
*

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Anna-Mari 10 elokuun, 2016 - 9:26 pm

Saanko udella, mitä teet työksesi? 🙂 Tosi kiva asu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2016 - 8:38 am

Moikka! Työskentelen yrittäjyyden parissa, ennen enemmän viestintätehtävissä ja nyt siirryn kehittämispuolelle. Ja kiitos kovasti!

Reply
Sara 10 elokuun, 2016 - 11:03 pm

Oii, älä puhu vielä syksystä. Nyt kesällä (alleviivattuna) sattuu joskus olemaan vähän viileämpää. Muistelen, että viime kesänä kaikkein lämpimimmät kelit alkoivat vasta suunnilleen tähän aikaan. 🙂

Nahkatakkisi näyttää hyvinkin ajattomalta ja kivalta! Samaten kuin muu kokonaisuus. Kengät ovat myös kivat. Saanko kysyä, mistä olet löytänyt ne?

Ihanaa, että voit aloittaa pehmeän laskun ja tehdä päivätöitä aluksi päivän viikossa! Hyvää arjen aloitusta, perästä tullaan ensi viikolla!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 elokuun, 2016 - 8:39 am

Pahoittelut Sara, mutta kun tänä aamuna katsoi ikkunasta ulos, on syksy kyllä ekana mielessä 😀 Ei vaan, onneksi elokuu on usein lämmin ja ihana, mutta se syksy tulee tästä arjen alun fiiliksestä 🙂

Hyvää arjen aloitusta sinnekin!

Reply

Jätä kommentti