Mieletön piknik-yllätys

by Kerttu
Yhteistyössä Be on
Nyt otan marraskuusta niskalenkin ja järeät aseet käyttöön. Viime kesästä on aikaa jo puoli ikuisuutta, mutta siitä huolimatta ajatuksissa valoon ja lämpöön palaaminen saa suupielet hymyyn. Kun muistelen viime kesää, mieleen tulee liuta pikkuisia, mutta sitäkin merkityksellisempiä asioita. Mökkisaunan tuoksu, talonmaalaaminen säässä kuin säässä,  helteinen huvipuistoreissu ja iltauinnit lähirannalla. Yksi aurinkoinen alkukesän päivä teimme piknikin omalle pihalle. Mukaan otettiin viltti, tyynyjä, vähän eväitä ja lukemista. Pötköttelimme koko perhe paahteisella nurmikolla, kerrankin välittämättä istuttamisesta, kitkemisestä tai muusta pihahommasta. Oltiin vain. Paitsi tietenkin Hugo, jonka elämäntehtävä on härveltää ympäriinsä onnellisen pikkukoiran lailla.

Piknikeissä on jotain taikaa. Ruoka maistuu ulkona paremmalta ja missä muussa voisi olla enemmän luksusta, kun kiireettömässä yhdessä olossa? Kuinkahan montaa onnellista on kosittu piknikillä? Joskus sitä miettii, että miten voisi jonkun itselleen tärkeän ihmisen yllättää. Kun näin tämän seuraavan videon, en voinut ajatella muuta kuin MAHTAVAA!
Voin vain kuvitella noiden ihmisten tunteen tuon mielettömän piknik-yllätyksen jälkeen. Jotain niin ennalta-arvaamatonta ja yllättävää. Videon yllätykset toteutettiin Tukholmassa, mutta kyseessä on Rawson Retreatin maailmanlaajuinen kampanja. Ensi kerralla kun sinä istuskelet kaikessa rauhassa puiston penkillä, saatat kokea elämäsi yllätyksen!

Joulutunnelmointi on mukavaa, mutta kalenteri kertoo, että valon juhlaan on vielä lähes kuukausi aikaa. Nyt kun pakkasasteet loistavat poissaolollaan ja sääherra pukkasi isolla lapiolla räntäkeliä tänne Pohjolaan, voisi miettiä arjen piristyskeinoja luovalla tavalla. Entäpä jos lähtisi piknik-retkelle ihan omaan olohuoneeseen? Täydelliseen piknikkiin ei tarvita seitsemää sorttia eväitä tai hellepäivää. Hyvässä lykyssä onnistunut piknik on vain mielentila 😉 

Piristystä marraskuiseen pimeyteen: Onko sinulla  jotain hauskoja piknik-muistoja? 

Saatat pitää myös

15 Kommentit

Saija /Tasapainoa tavoitellen 27 marraskuun, 2013 - 10:54 pm

Meillä on usein perjantai picnic ja elokuva olkkarissa ja se toimii joka kerta yhtä hyvin ja tuo hymyn kaikkien huulille.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 marraskuun, 2013 - 11:01 pm

Leffapiknik kuulostaa kyllä aika hauskalta! Vaihtelua arkeen 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 marraskuun, 2013 - 11:01 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Hanna/ Pastellimaja 27 marraskuun, 2013 - 11:29 pm

Me harrastetaan myös olkkaripiknikkejä. Tuntuvat olevan tytöille tosi merkityksellisiä. Ja saahan siinä itsekin ihan luvallisesti röhnöttää ;). Mukavaa hupia talvellakin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2013 - 8:50 am

Ihananalta kuulostaa! Taidanpa minäkin viritellä viikonloppuna retken olohuoneeseen 🙂 Ihanaa päivää!

Reply
Anonymous 28 marraskuun, 2013 - 12:09 am

Ei vitsi mikä yllätys! Ihan paras!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2013 - 8:51 am

Eikös olekin!

Reply
Jenni / Juhlahuuma 28 marraskuun, 2013 - 2:35 am

Ihan huikea yllätys!!! Ja parasta ettei tuollaista osaisi ikinä odottaa!! 🙂 Mä niin rakastan piknikkejä, kotona, ulkona ja viime aikoina on tullut tehtyä piknikkejä usein ystävien luokse. Kiva piipahtaa kylään, ottaa viemisiä ja rentoutua. Ja parasta ettei toisen tarvitse varautua kuin olemalla kotona. Yllätykset on niin parhautta!!! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2013 - 8:52 am

Sanopas muuta, todellinen yllätys! Piknik ystävävän luokse on myös hauska idea. Sitä vaan menee korin kanssa paikalle ja kaikki on valmista 🙂

Reply
Blogi Vanilija 28 marraskuun, 2013 - 8:09 am

Kiva idea toi olohuone piknikki 🙂
Mukavaa loppu viikkoa

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2013 - 8:52 am

Vähän vaihtelua tavalliseen arkeen 🙂 Ihanaa viikonloppua sinnekin Sanna!

Reply
Sirkku 28 marraskuun, 2013 - 8:48 am

Olimme juuri viikonloppuna 3,5 vuotiaan kanssa salaisella retkellä lasitetulla terassilla. Salaisuus oli kaakao, josta äitinsä ” ei tiennyt” kun oli kaupoilla ja pikkusisko päikkäreillä. Sitä onnea ja iloa! Valokuvat hetkestä kantavat kesään saakka:))

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2013 - 8:53 am

Siis aivan ihana salaisuus. Voin vain kuvitella tunnelman ja lapsen riemun. Oma pieni salaisuus on aina tärkeä juttu <3

Reply
Blondi / Checklist 28 marraskuun, 2013 - 10:03 am

Oi, mahtavaa! Olispa ihanaa saada tuollainen yllätys! Kesällä picnicit on ihan parhaita!

Reply
lanttuleikkuri 28 marraskuun, 2013 - 2:42 pm

Tää on tosi hauska ! Tuli kyllä niin hymy suuhun kun katsoi moista.

Reply

Jätä kommentti