Tossua toisen eteen

by Kerttu
Tossua toisen eteen
Tossua toisen eteen

Valoa, energiaa ja kuivaa asfalttia tänne, kiitos!

Olen odottanut koko talven, että huhtikuun alussa starttaa juoksukoulu. En ole mikään talvilenkkeilijä, en tykkää hölkätä tuiskussa tai liukkaalla. Kevään tullen on niin hienoa päästä taas lenkkeilemään, kasvattamaan juoksukuntoa ja hakemaan sitä hyvää fiilistä, jonka saa vain raittiissa ilmassa liikkuen.

Olen tässä vuosien varrella testannut hirmuisen liudan erilaisia tapoja motivoida itseäni säännölliseen liikuntaan. Toimivin konsepti on ehdottomasti pienryhmät, joissa sitoudutaan yhdessä tietyksi ajaksi tiettyyn tavoitteeseen. Näissä olen onnistunut aina, kun taas esimerkiksi omaehtoista kuntosaliharjoittelua en ole saanut pysymään päiväjärjestyksessäni alkuintoa pidemmälle.

Pienryhmissä on parasta se, että jokainen tulee joukkoon aika samanlaisin odotuksin. Yhdessä treenataan kerran viikossa, muut harjoitukset tapahtuvat itsenäisesti ja joustavasti. Yhteisharjoitus pitää huolen siitä, että prosessin punainen lanka ja oma tavoite pysyy tiukasti mielessä. Pienessä ryhmässä haluaa pysyä mukana ja kehittyä yhteistä tahtia. Vaikka jokainen vastaa omasta tekemistään, saa yhteistyöstä tsemppiä ja iloa.

IWELLOn valmennukset ovat minulle tuttuja entuudestaan, varmasti moni muistaa bloggaajien hyvinvointivalmennuksen. Vuosi sitten syksyllä karistin raskauskilot ja sain hurjan määrän uutta energiaa valmennuksessa, jota voin lämpimästi suositella. Myös hyvinvointivalmennuksesta alkaa uusi kurssi huhtikuussa.

Oma juoksukoulutavoite on saavuttaa kymmenessä viikossa sellainen juoksukunto, että voin heittää kympin lenkin hyvällä fiiliksellä.  Täysin realistinen tavoite, eikä itseasiassa vaadi ihmeempää pohjakuntoa. Koska tykkään näköjään asettaa itseni julkisesti kiipeliin, IWELLO tarjoaa minulle kevään juoksukoulun ja lupaan kertoa teille, pääsenkö tavoitteeseeni ja jos en, myös ne kootut selitykset 😀 Toivottavasti niitä ei tarvita.

Koska yhdessä tekeminen on tuplasti hauskempaa, olisi mukavaa jos Jyväskylän seudulta joku lukijakin innostuisi mukaan!

Blogini kautta yhteistyössä IWELLOn kanssa nopeat ilmoittautujat saavat -10 % alennuksen juoksukoulun (199 e) tai hyvinvointivalmennuksen hinnasta (259 e). Lue lisää täältä JUOKSUKOULU tai HYVINVOINTIVALMENNUS. Laita ilmoittautumislomakkeelle  kohtaan ”toiveita valmennusta varten” teksti Modernisti kodikas, niin saat alennuksen. Alekoodi on voimassa kolme päivää eli la 25.3. saakka.

Molemmat valmennukset alkavat 5.4. eli vielä ehtii kevätaurinko sulatella baanoja juoksukuntoon. Kuka innostuu mukaan?

Saatat pitää myös

Jätä kommentti