Viime viikkojen parhaita juttuja ja kuulumisia

by Kerttu
Viime viikkojen parhaita juttuja ja kuulumisia
Viime viikkojen parhaita juttuja ja kuulumisia

Maanantaita ja mukavaa uutta viikkoa!

Blogissa en ole hetkeen kuulumisia kertonut, joten ajattelin niputtaa viime viikkojen kuulumisia ja parhaita juttuja yhteen postaukseen. Kuvituksena satunnaisia mökkikuvia viikonlopulta.

Iloa tuottaneita juttuja viime ajoilta: 

♥ Kesän herääminen. Viime viikonlopulla se tapahtuu, lehdet humahtivat puihin ja koko maisema muuttui vihreäksi. Nautin tästä ajasta valtavasti. Tänä vuonna kevääseen on myös saanut keskityttyä eri tavalla..

♥ Mökkeily. Liittyy toki edelliseen vahvasti. Ihanaa kun voimme olla nyt paljon mökillä. Samalla treenaan itsehillintää ja keskeneräisyyden sietokykyä, sillä kaikenlaista puuhaa olisi tontilla. Nyt vain vaaditaan malttia, sillä asioita tehdään budjetin ja jaksamisen / innostuksen ehdoilla.

 

♥ Uinti. Moni sanoo, että ei pidä kylmästä vedestä tai että ei aio uida ennen heinäkuun loppua. Itse kävin muutaman kerran viime talvena myös avannossa, mutta kevään tullen olen uinut mökkirannassa. Eihän se kivalta tunnu sillä hetkellä, kun on siellä jäätävässä vedessä, mutta fiilis sen jälkeen on upea, kun adrenaliini lähtee liikkeelle ja veri kiertää kehossa. Suosittelen.

♥ Ystävät. Koronassa pahinta henkilökohtaisesti oli se, että joutui eristäytymään sosiaalisesti. Nyt kun on vihdoin voinut alkaa näkemään ihmisiä, tunnen miten energia virtaa taas suonissani. Ekstrovertille on tyypillistä, että vuorovaikutus tuo voimaa ja tämä ihmiskoe osoitti, että tarvitsen ihmisiä ympärilleni ollakseni onnellinen.

♥ Juoksukoulu. Olen ollut nyt viitisen viikkoa Lewell-juoksukoulussa ja se on ollut ihana piristys tähän koronakevääseen. Se on tuonut vaihtelua treenaamiseen ja ennen kaikkea saanut uudella innolla lenkkipolulle.

♥ Piha-, terassi- ja puutarhainspiraatiot. Onko se vain päässäni, vai onko todella pihapuuhastelukärpänen iskenyt tänä keväänä ihmisiin aivan erityisesti? Ja ymmärtäähän sen, sillä kodin ja pihapiirin merkitys on kasvanut entisestään, kun ei oikein pääse reissuun.

♥ Työt. Jokainen, jolla työt ovat pysyneet ennallaan tänä keväänä, on todella onnenpekka. Minulla on tullut muutoksia ja epävarmuus jatkuu. Onneksi blogin puolella on nyt mukavasti kampanjoita, hiljaisen jakson jälkeen saattaa vähän ruuhkautuakin. Toivottavasti saatte niistä inspiraatiota ja ymmärrätte pienen kaupallisen piikin. Se on itse asiassa vain hyvä merkki siitä, että talous elpyy hiukkasen.

♥ ”Kesäpersikoiden” lajikokeilut. Päätimme ystäväporukalla, että liikumme joka tiistai-ilta yhdessä. Olemme käyneet nyt melomassa kajakeilla, tehneet Positiivisesti liikkeessä-Riikan vetämän toiminnallisen ulkotreenin ja huomenna menemme ratsastamaan. Huippua liikkua yhdessä ystävien kanssa!

♥ Ystäväni Melina avasi taon jälkeen Minishow-bloginsa, käykääpä kurkkimassa sisustus, – piha- ja leivontajuttuja ainakin!

♥ Koronakevään rajoituksia aletaan purkamaan ja se tuo taas elämän kohti normaalia. Meillä Keski-Suomessa on rauhallinen tilanne ja käsittääkseni kaikki halukkaat  oireilijat testataan, mutta silti kahteen viikkoon ei ole yhtään tartuntaa. Toki tilanne voi muuttua, mutta ihanaa että juuri nyt on näin.

♥ Pyöreät. Olin niin suunnitellut unelmieni synttärikesän, mutta jouduin peruuttamaan juhlat. Nyt mietin, että isojen juhlien sijaan teen paljon kivoja pieniä, ajankuvaan sopivia juttuja.

♥ Hehkuva kesä 2020. Olen päättänyt, että tänä kesänä panostan itseeni, siis ulkonäköjuttuihin ja hyvinvointiin enemmän kuin ennen. Kaikki tämä hellien ja nätisti itselleen puhuen, yli-itsekritiikki on niin last season. Kerron lisää, kun projekti etenee.

Hei kertokaa ihmeessä, mistä kaikesta te haluaisitte täältä lukea?  Hyvinvointi, ikäkriisi (tai oikeastaan sen puute), perhe, liikunta, syvällisemmät pohdinnat, sisustus, piha, terassi, mökki, lapset, kauneus, terveys… Aiheita olisi vaikka kuinka, mutta joskus niihin tuntuu hankalalta tarttua. Lupaan toteuttaa postausideoita.

Iloa uuteen viikkoon, se on toukokuun viimeinen menossa!

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Milla 25 toukokuun, 2020 - 1:24 pm

Miten hoidat hiuksiasi / laitat hiuksesi esim. työpalaveriin?

Reply
TL 26 toukokuun, 2020 - 9:16 pm

Mökkijutut kiinnostavat, kun itselläkin on moderni saunamökki rakennettuna ja iso mökki mahdollisesti suunnitteilla. Kiinnostaisi tietää tarkemmin teidän aurinkosähköjärjestelmästä,millainen se on, missä paneelit ovat, kuinka paljon niitä ja akkuja on,. mitä sähkölaitteita käytätte.

Reply
Omppu 30 toukokuun, 2020 - 3:28 am

Onneksi sinulla on toinen työ ja voit siirtää työt siihen.
Meillä tilanne on heikompi. Loppuvuoteen asti minä teen töitä 1 tai 2 vkoa kuukaudessa, miehellä loppui kokonaan. Onneksi on liitto.
Olen innostunut ja ”innostunut ” fb myynneistä ja pelköstään, jos 1 kauppa tulee päivässä, kaikki hymyilee.

Live kirppareilla kauppa kävisi paremmin, mutta eipä niitä saa nyt olla.

Vielä on voitu maksaa asuntolainan lyhennykset. Mutta veroprosentti on pienennetty. Työt siirtyi etään, jäi kulkeminen pois ja on aikaa panostaa ruokaan.

Iloitaan kaikesta, mitä ilostuttaa. Mm Lidl jakoi ilmaiseksi pääsiäissuklaata.

Olet aina ollut tarkka mitä mainostat. Me lukijat saadaan ihailla kirjoitustaitojasi.

Reply
Nina 22 kesäkuun, 2020 - 7:46 am

Moikka,

olen ihaillut kuvista kaunista mökkiänne. Meillä piharakennuksen tupahuoneen rakentamista ja ikkunoiden ja oven leveyksiä mietitään kuumeisesti. Minkä korkuisia ja levyisiä ne teillä on? Näyttävät hyvältä. Meille tulossa 20neliön tupa hirsisisustuksella.
T.Nina

Reply

Jätä kommentti