Vappu tuli ja meni

by Kerttu
Vappu tuli ja meni

Vappu on minulle iloinen kevään juhla. Tänä vuonna sitä vietettiin rauhassa ja pienellä porukalla, kuten ajankuvaan kuuluu. Pitkä viikonloppu oli oikein mukava ja onnistunut, emmekä tällä kertaa lähteneet mökillekään. Rauhallista kotiaikaa tarvitaan välillä.

Muutamia hetkiä viikonlopun varrelta:

Vappu tuli ja meni

Vappuaattona kävimme Ommellisen Liisan kanssa pienelllä kuvausreissulla. Huvitti vähän meidän Catcat-tyyli, mekot ovat kesän uutuuksia ja aion ehdottomasti hankkia tämän pastelliunelman myös mustana.

Kuvista tuli keväisen iloisia ja hyvää mieltä tuottaa se, että saan tehdä töitä myös Ommelliselle. Tässä epävarmassa tilanteessa on ilo pystyä yhdistämään erilaisia projekteja. Paras työelämävakuutus lienee hyvät verkostot ja joustava osaaminen.

Vappupäivän brunssi nautittiin kotosalla. Ensin suunnittelin tekeväni tilauksen jostain ravintolasta, mutta sitten päädyttiin simppeliin kotitarjoiluun.  Vähän koristeita, teemaan sopivia herkkuja ja rentoa yhdessä oloa, ei sitä muuta tarvittu.

Päivän projektina oli siistiä pihaa ja pakata kaatopaikkakuormaa. Illan tullen otettiin lasilliset viiniä naapurin terassilla. Jotenkin ihanaa, kun tässä ajassa on jotain pilkahduksia normaalista elämästä.

Lapset osaavat onneksi ottaa ilon irti ja elävät hetkessä. En lakkaa ihmettelemästä heidän sopeutumiskykyään. Koulujen ja hoidon alku otettiin meillä ilolla vastaan, vaikka toki ymmärrän monenlaisia tunteita asiaan liittyen.  Onneksi olemme jo toukokuussa. Valo ja lämpö sekä tulevat lomat tekevät hyvää kaikille.

Vappu oli erilainen kun yleensä, mutta ei huono ollenkaan. Kovasti ikävöin ystäväporukoita ja suuria perhetapaamisia, mutta kyllä niitäkin vielä ehtii. Tämä erikoinen kevät on ainakin osoittanut sen, että omat kotijoukkoni ovat mainiota porukkaa <3

Leppoisaa sunnuntaita ja energiaa uuteen viikkoon!

 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti