Tervetuloa arki!

by Kerttu

Hei hei heinäkuu ja hitaat aamut. Tervetuloa arki ja rutiinit!

Jos joku olisi antanut minulle keväällä kristallipallon tähän kesään, en olisi uskonut näkymää. Mökkiprojektin pyllähdys, huikean ihana Kroatian matka, uskomaton helleaalto ja vietetyt hetket uudessa saunatuvassamme ovat tehneet kesästä unohtumattoman. Kesä oli erilainen kun odotin – mutta ei silti huonompi. Luulenpa, että ensi kesänä arvostamme mökkeilyäkin ihan eri tavalla, kun nyt olemme harjoitelleet pienissä tilossa ja vaatimattomissa fasiliteeteissa.

Olen viettänyt loman todella tiiviisti lasten kanssa, oikeastaan olemme olleet erossa vain yhden yön, kun kävin Porissa. Ihana symbioosi, mutta sanotaanko näin, että odotan innolla kun saan jakaa vastuuta esimerkiksi varhaiskasvatuksen ammattilaisten sekä koulun keittiön kanssa.  Luulen, että monet vanhemmat tietävät mistä puhun! Intensiivistä hommaa, jossa ei paljon riippumatossa pötkötellä.

kylpytakki Balmuir * saatu
maljakko Marimekko
tuolit Panton
pöytä Asko Amigo

Huomenna alkaa elokuu ja työt. Olen valmis! Arki alkaa pehmeällä laskulla, sillä näyttää että helle jatkuu ainakin tämän viikon. Erityisesti odotan, että saan tutuista rutiineista taas kiinni; lisää liikuntaa, terveellistä ruokaa ja pieniä omia hetkiä illalla, kun lapset nukkuvat.

Sanotaan, että tee itsellesi elämä, josta et tarvitse lomaa. Mielestäni se on ihan höpöpuhetta, että omasta arjestaan ei saisi kaivata taukoja tai vaihteluja. Itse asiassa toimivan arjen arvostus nousee, kun välillä tekee jotain muuta. Loma on siis tehnyt tehtävänsä.

Joko siellä on palattu arkeen vai vieläkö loma jatkuu? 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti