Parhaita juttuja

by Kerttu
Parhaita juttuja

Mikä sinulle on tuonut tällä viikolla hyvää mieltä? Entä auttanut jaksamaan? Entä laittanut ajattelemaan? Kokosin muutamia tämän viikon parhaita juttuja tähän postaukseen.

Parhaita juttuja

Paras herkku: Siis en kestä, mikä herkku ja vielä kaiken päälle terveellinenkin. En yleensä pidä herkkujen terveysversioista, suklaat suklaana ja jätskit jätskinä. Lisäksi nimi ”Lohilo” sai mielleyhtymän kalaan (lohi), eikä se lisännyt mielitekoani tähän  jäätelöön. Mutta antakaapa mahdollisuus! Nimi tulee sanoista  Low Carb, High ProteinLow Sugar. Siis vähän sokeria, paljon proteiinia, vähän rasvaa. Ja silti niin herkullista! En ole (vielä) muita makuja maistanut, mutta minttusuklaanrakastajana tämä Mint chocolate chip teki vaikutuksen.

Paras asu: Neulemekko. Mieheni kiusoittelee minua kutsumalla nimellä villaunelma, kun päälläni on neulemekko ja villasukat. Lämmin neulemekko on pehmeä, lämmin, joustava ja mukava kaikin puolin. Etsintälistallani on vielä kamelinvärinen polvipituinen neulemekko vyöllä, kotimaisuudesta plussaa.

Paras kohu: Sanna Marin ja upeat, suomalaista desigia esille tuovat kuvat Trendi-lehdessä. En tiedä onko se vain omassa ”somekuplassani”, mutta tuntuu että nyt tapahtuu tasa-arvoa edistävää keskustelua monella rintamalla. Okei, on raskasta, että vuonna 2020 pitää todistella sitä, että nainen voi olla fiksu ja kaunis yhtä aikaa. #Imwithsanna – hästägin takana ihmiset antoivat tukensa somessa. Keskustelu on myös tarpeellista, sillä se luo muutosta. Maailma on taas erilainen oman tyttäreni sukupolvelle.

Paras irtonumero: Kokonaisuudessa Trendi-lehti ansaitsee maininnan.  Teemana oli rohkeus ja koko lehdessä oli paljon luettavaa. Huomasin, että lehden slogan on nykyään Suomen fiksuin naistenlehti. Kauas on tultu pelkistä meikki- ja vaatevinkeistä, vaan sisältö on monipuolista, ajatuksia herättävää, inspiroivaa ja visuaalisesti todella kaunista. Lehtiä ostetaan yhä vähemmän, mutta haastan sinut nappaamaan tänä viikonloppulukemiseksi jonkin hyvän printtilehden. Niitä ei kohta ole, ellemme tee ostopäätöksiä.

Paras kaamosoivallus: Villasukat, kynttilät ja teekupposet ovat tietenkin käytössä syyshyggeilyn kulmakivinä. Nyt mennään lokakuun puoliväliä ja pian pimeys oikeasti koittaa. Nyt kun etätöitä suositaan, yritän ottaa kotitoimistopäivien agendalle vartin lounaslenkin. Ei tarvitse mennä kauas, eikä tarvitse mennä kovaa. Mutta luonnonvaloa tarvitsen. Toki tämän voisi toteuttaa toimistollakin. Ajatus pysyy virkeämpänä, saa askelia, syntyy uusia ideoita ja ennen kaikkea aivoja hellitään valolla.

Haastan sinut nappaamaan tänä viikonloppulukemiseksi jonkin hyvän printtilehden. Niitä ei kohta ole, ellemme tee ostopäätöksiä.

Paras hyvinvointiteko: Kävin tällä viikolla kuumakivihieronnassa Studio AK:lla (hoito saatu). 90 minuuttia pysähtymistä, hiljentymistä ja kehonhuoltoa tuntui todella ihanalta. Menin taas viime minuutilla kauhealla kiireellä ja kun on paljon hommaa, mietin kuinka maltan puolitoista tuntia vain pötköttää. En tiedä mihin unen rajamaille vaivuin, mutta aika meni valtavan nopeasti. Kuumat kivet rentouttavat ja sopivat erityisen hyvin viileään syksyyn ja talveen. Suosittelen.

Paras fiilistely: Marraskuussa saa alkaa jo odottamaan joulua ja se on tänä vuonna erityisen helppoa, koska kaupat ovat jo täynnä joulutavaraa. Enkä odotan joulua pyhien (saati tavaran) vuoksi, vaan sen tunnelman. Tämä vuonna ei ole luvassa reissuja aurinkoon, vaan voi sukeltaa kotoilun ja hämäränhyssyn tunnelmaan musiikin, leipomisen ja pienten askarteluiden avulla. Olisiko tämä se vuosi, kun taas lähettelen rakkaille joulukortteja? (Joulukorttien viimeinen lähetyspäivä sillä edullisemmalla merkillä yllättää minut joka vuosi!).

Ihan pian aloitan pitkän viikonlopun. Kokonaista syyslomaviikkoa en päässyt pitämään, mutta 1,5 päivää yhdistettynä viikonloppuun on jo mainio loma. Aloitan loman hammaskivenpoistolla Coronarialla, mikäs sen mukavampaa. Sen jälkeen lasten kanssa leffaan katsomaan Risto Räppääjää, kiva päivä tulossa siis!

Mitkä ovat olleet sinun viikon parhaita juttuja? Onko kenties jotain samaa kuin minun listallani? 

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Tuuli 16 lokakuun, 2020 - 6:49 pm

Parasta tässä viikossa taisi olla, että kipeänä ollut polvi parani, ja alkoi kestää taas juoksemista. Ihanaa käydä lenkillä kirpeässä syyssäässä ja laittaa lenkkimusaa soimaan! Erityisen paljon osasi taas arvostaa, kun oli hetken tuskaillut pakkolepoa. Perjantain kunniaksi tilasin myös Lehmus Roasteryn kahveja, ja olin tyytyväinen ihanan kahvin lisäksi myös siitä, että tein ostoksia suomalaiselta yritykseltä. Se tuntuu tällä hetkellä erityisen tärkeältä.

Neulemekkovinkki: Uhanalla on superihana konjakinvärinen pitkähkö neulemekko (ei huvita ottaa pois, kun sen on päälle laittanut) – vyötä siinä ei ole, mutta ostin itse mustan, ja testasin sitä oman vyöni kanssa, toimii hyvin ja näyttää skarpilta työmekolta. Ilman vyötä taas rennolta. Mekko on tosi väljä ja aika pitkä, mutta siitä voi ostaa varsin pienen koon, niin saa helmat vähän lyhyemmiksi.

Reply

Jätä kommentti