Upeita blogivinkkejä

by Kerttu

Hei taas!

Blogimaailma on aivan loputon. Siinä vaiheessa kun tuntuu, että kotimaisiin blogipiireihin kaipaa vaihtelua, niin ulkomailta löytyy hurmaavia blogeja pilvin pimein. Tahdon nostaa tässä esiin kolme kaunista blogia, jotka saattavat olla osalle teistä uusia tuttavuuksia.

Mai Amelie decor & lifestyle blog

”Tervetuloa blogiini. Esittelen vähän itseäni, jotta tiedätte kuka tämän blogin takana vaikuttaa. Olen kolmekymppinen elämästä nautiskeleva adoptiolapsen äiti, vaimo, intohimoinen sisustaja, valokuvaaja, urheiluhullu..romantikko. Pidän myös leipomisesta ja ruoan laittamisesta. Musiikki on myös minulle erityisen tärkeää.”

Kuva Eveliinan blogista.

Valokuvaaja Eveliina Mustosen blogi on visuaalisesti upea. Hänen kuvansa ovat täynnä tunnelmaa ja kerronta sujuvaa. Tämä on ehdottomasti tutustumisenarvoinen blogi.

Forever Love

Tämä blogi on norjalainen kaunotar, jossa yhdistyvät skandinaavinen sisustus ja upeat kuvat. Vaikka en norjaa osaakaan, niin auttavalla ruotsinkielen taidolla pääsee jutun juureen kiinni. Blogin parissa viihtyy vaikka vain kuvia katsomassa, sen verran kaunista käsialaa valokuvat ovat.

Kuva täältä.

The Designer Pad

Blogia kirjoittaa Edwardo, New Yorkissa ranskanbuldogginsa kanssa asuva sisustussuunnittelija. Hän rakastaa modernia, puhdaslinjaista muotoilua. Edwardo ihailee raikkaita valkoisia tiloja, joissa väriä syntyy hyvin suunnitelluista huonekaluista, sisustuksellisista elementeistä sekä tekstiileistä. ”Hyvin suunniteltu koti on lämmin ja kutsuva sekä heijastaa aina omistajansa elämäntapaa ja yksilöllisyyttä.”

Kuva täältä.

Upeita, inspiroivia blogeja siis tarjolla. Mikäli nämä ovat sinulle uusia tuttavuuksia, suosittelen että otat kupin mielijuomaasi, mukavan asennon, rauhallisen hetken ja nautit. Sillä sitä ainakin itse blogeilta odotan; innostusta, kauneutta, hyvää mieltä ja inspiraatioita omaan kotiin ja elämään.

Kerrohan sinäkin suosikkiblogivinkkisi kommenttiboksin puolella, niin saadaan kaikki lisää kaunista luettavaa.

Inspiroivaa päivää 🙂

EDIT. Otsikkoon viitaten; en tiedä vinkkien upeudesta, mutta nämä blogit sitä totisesti ovat 😀

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Celina 14 helmikuun, 2013 - 2:03 pm

Kiitos vinkeistä, uusia blogeja on aina ihana löytää 🙂

Reply

Jätä kommentti