Gugguun syksy ja ihanat värit

by Kerttu

Sydämeni sykkii kotimaiselle designille, senhän te jo varmaan tiesittekin. Sisustuksen lisäksi seuraan mielenkiinnolla myös muita tyyliin ja lifestyleen liittyviä uutuuksia, omien lasten myötä innostus on laajentunut  myös lastenvaatteisiin. Huhhei, mitkä markkinat siellä jylläävätkään!
*

Gugguu

*
Sanon tämän kaikella rakkaudella, mutta sisustuksen harrastajat eivät ole joukkona lähelläkään sitä ”hulluutta”, jollaista esiintyy lastenvaatteita rakastavilla äideillä. Kun uusi droppi saapuu, laitetaan herätyskellot muistuttamaan, milloin pitää olla nettikaupan äärellä. Sitten alkaa jännittävin osuus eli saako taisteltua itselleen haluamansa uutuskuosin tarvittavassa koossa. Onnistuessaan jaetaan onnentuuletukset  ja epäonnnistuessaan lähetetään some-kanaviin kipakkaa palautetta. Lastenvaatteista.
*

Gugguu-2

*
Toisaalta ymmärrän oikein hyvin tätä hulluutta. Lapsia on joka tapauksessa puettava ja mikäs sen ihanampaa, kun ostaa kauniita vaatteita. Suosikkimerkkien vaatteilla on netissä omat kirpparinsa, joissa käytetty tavara vaihtaa omistajaa hyvään hintaan. Viidenkympin pieneksi käyneestä mekosta saattaa saada kolmekymppiä takaisin, jolloin varsinainen käyttöhinta ei ole edullisia massaliikkeitä kummempi. Ostoketju tuo työtä, toimeentuloa ja veroeuroja ja onhan kierrättäminen toivottavaa.
*

Gugguu-3

Gugguu-37

*
On mahtavaa, että yksi lastenvaatehulluutta aiheuttava brändi on suomalainen Gugguu. Se sai alkunsa vuonna 2012, kun kaksi siskosta pohtivat, mistä saisi kauniita, laadukkaita ja eettisiä vaatteita lapsilleen. Aika tyypillinen alku yrittäjätaipaleelle; kun ei kerran valmiina saa haluamaansa, pitää tehdä itse. Sen jälkeen onkin tapahtunut paljon epätyypillisiä asioita ja tällä hetkellä Gugguu on yksi himotuimmista kotimaisista lastenvaatebrändeistä.
*

Gugguu-4

*
Saimme kutsun Helsinkiin Gugguun brunssille ja seuraamaan syksyn uutuusvaatteiden muotinäytöstä. Ajankohta sattui olemaan tyttären seitsemänvuotissyntymäpäivä, joten syntyi idea tyttöjen reissusta. Aamulla hyppäsimme aikaiseen junaan Minishown Melinan ja hänen tyttärensä kanssa ja lähdimme kohti pääkaupunkia. Onneksi lähdimme, sillä vastassa niin kauniiksi laitettu tila, upeat herkut sekä ai että, selvästi hulluutta aiheuttava syksyn lastenvaatemallisto!
*

Gugguu-5

*
Tällä kertaa uutuutena on myös ulkovaatteita talveen. Toppatakit ja -haalarit aiheuttivat ostohimoja, samoin ihanat pipot ja kaulahuivit. Täytyy varmaan laittaa herätyskello hälyttämään, kun droppi saapuu markkinoille 😉
*

Gugguu-8

*
Esteetikon silmä lepäsi tilaisuuden järjestelyissä. Kukat ja tarjoilut noudattelivat kauniilla tavalla syksyn malliston värimaailmoja ja kokonaisuus oli erittäin onnistunut.  Puikoissa oli tällä kertaa Gugguu-tiimin tukena kolme upeaa muotibloggaajaa. Kiitokset kuuluvat siis myös Strictly Stylen Hannalle, Metti Forsselille sekä Si Moda-blogin Kaisalle.
*

Gugguu-7

Gugguu-6

*
Brunssin jälkeen pyörimme auringonlaskuun saakka Linnanmäellä, nukuimme hyvät yöunet  ja heräsimme tyttöjen juttuja höpisten. Aamulla neiti halusi taas pukeutua Gugguun frillamekkoon ja sehän sopi minulle. Luulen, että siinä on yksi menestyksen salaisuus; näitä vaatteita rakastavat sekä äidit että lapset.
*

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Saara Kemppi 5 elokuun, 2016 - 10:50 pm

Kovasti näyttää punertavalta värimaailma! Oliko muita herkkuvärejä kanssa?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 elokuun, 2016 - 10:30 pm

Hei! Punaisen sävyjen lisäksi on myös vaaleaa / valkoista sekä sinisen sävyjä! Paljon myös poikamaista värimaailmaa luvassa 🙂

Reply

Jätä kommentti