Korkkaritytön paluu

by Kerttu

Pitkästä aikaa vähän tyylijuttuja, sillä viimeisen vuoden aikana olen ollut blogissa lähinnä raskausvaatteissa tai juoksutrikoissa.  Arkipukeutumiseni ei kuitenkaan sisällä urheiluvaatteita, vaikka olen kuullutkin trendikkäimmiltä, että lenkkarit voisi yhdistää hyvillä mielin asuun kun asuun. Minä olen vannoutut korkkarifani, tuntuu että ryhti suoristuu ja olo kohenee siltä seisomalta, kun kannan alle heittää viidestä kymmeneen apusenttiä. Olen myös kaveripiirissäni se, joka kipsuttaa korkkareilla sujuvasti kaupunkireissut ja illanvietot valittamatta. Siihen on oikeastaan vain yksi salaisuus: osta laadukkaita kenkiä. Omastakin nuoruudesta löytyy halpoja hirvityksiä, jotka saattoivat näyttää kivalta, mutta huono lesti teki hauskasta tanssi-illasta enemmänkin kärsimysnäytelmän. Merkeistä suosin erityisesti Unisaa ja Clarcsia.

mulberrylily-1-2

Mutta kukas se siinä? Uusi ystäväni Lily, saanen esitellä!  Katselin tätä laukkua jo viime kesänä siskoni häihin, voitte vaan kuvitella miten se olisi sopinut TÄHÄN asuun mainiosti. Mutta alehaukka jaksoi vaania saalistaan ja napata kiinni tilaisuuden tullen. Itse asiassa tänä vuonna Mulberryllä alkoi ennakkoale jo ennen joulua, niin tästä tuli näppärästi mieheni joululahja minulle. Tein itse tilauksen ja kun lahjapaketin korttiin sai itse kirjoittaa tekstin, laitoin siihen: ”Hyvää joulua rakkaalle!” ja miehen nimi perään. Aviomies kiitteli täyden palvelun stressitöntä lahjapulman ratkaisua ja itse sain vain odotella hykerrellen paketin saapumista. Win-win!

mulberrylily-1

Mekko on Marimekon Moona, nyt alessa puoleen hintaan! Ainakin Jyväskylän liikkeessä näitä roikkui vielä rekissä ja nettikauppakin  tarjoilee hajakokoja. Malli on väljähkö, joten se kannattaa huomioida jos alkaa tilaamaan. Tykkään mekoista, sillä mikään ei ole niin helppoa kuin pukea mustat sukkiset ja mekko. Asustamalla saa sitten erilaisia variaatiota aikaiseksi, tosin itse olen superhuono käyttämään koruja. Pitäisi kyllä opetella.

mulberrylily-1-6

Näillä paukkupakkasilla suosittelen pukeutumaan ulos mennessä pilkkihaalariin. Itse kuitenkin myönnyin sen verran, että puin Filippa K:n villakangastakin. Tuo tumma violetti/luumu on hyvä sävy, jotain vaihtelua ikuisiin mustaan ja harmaaseen. Huivi on Mulberryltä ja kengät Vagabondin ja huoltoa vailla 🙂

mulberrylily-1-5

Huh, jotenkin nämä asupostaukset vaan jännittävät enemmän kuin sata olohuonekuvaa 😀 Mutta tulipahan tehtyä! Aurinkoista päivää kaikille!

Saatat pitää myös

14 Kommentit

Sohvi! 5 tammikuun, 2016 - 3:47 pm

Ihana asu! ?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 tammikuun, 2016 - 11:36 am

Suurkiitos Sohvi!

Reply
Laura 5 tammikuun, 2016 - 6:41 pm

Mistä Jyväskylän liikkeestä löysit omasi, koska Keljon ja keskustan liikkeistä pienet koot olivat jo loppuneet :(. Milloin sinä kävit omasi ostamassa? Tuo on niin mukava mekko!
Laura

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 tammikuun, 2016 - 11:36 am

Viime viikolla ostin mekon, silloin oli vielä keskustan liikkeessä kokoja. Omani on S. Toivottavasti löytyy vielä!

Reply
Kristiina 5 tammikuun, 2016 - 7:05 pm

Mekko näyttää ihanalta eikä siinä taida tuo pääntiekään olla liian avara, kuten niin harmittavan usein nykyisin vaatteissa on.
Kengät ovat aivan ihastuttavat ja näyttävätkin siltä että ovat mukavat jalassa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 tammikuun, 2016 - 11:38 am

Tässä on hyvä pääntie, ei ollenkaan liian avara. Ja kiitos Kristiina 🙂

Reply
Sofia 6 tammikuun, 2016 - 9:41 am

Ihana lily 🙂 tilasin itse syksyllä mini lilyn mustana iltalaukuksi. Onneksi ei ollut nyt alessa, piti ihan tarkistaa 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 tammikuun, 2016 - 11:39 am

Perusmustat harvemmin tulee aleen, siinä mielessä aika varma ostos normaalihintaisenakin. Ja onneksi nämä pitävät hyvin arvonsa 🙂

Reply
Greta 6 tammikuun, 2016 - 3:15 pm

Upea on mekko ja niin on tuo oikealla näkyvä seinäkin! ? Kiinnostus heräsi, onko tuo tapettia ja mistä tuota olet löytänyt? Onkohan tästä postausta aiemmin?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 tammikuun, 2016 - 11:40 am

Hei ja kiitos! Seinä on kivilaattaa. Tästä ikivanhasta postauksesta löytyy lisätietoja: http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/eteinen-kodin-kayntikortti/

Reply
Sara 6 tammikuun, 2016 - 6:16 pm

Kärsivällisyys palkitaan, onneksi olkoon. Lily alkaa olla melkeinpä jo klassikko. 🙂 Mekkokin näyttää nätiltä, puhumattakaan tuosta takista.

Minä olin aiemmin vannoutunut korkkareiden käyttäjä. Nyt viiletän enimmäkseen lenkkareissa, tennareissa ja matalissa koroissa. Joskus laitan korkkarit, mitä sitten alan katua päivän mittaan. Sama juttu mekkojen kanssa: enne käytin kotelomekkoja, nyt korkeintaan mukavia sellaisia. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 7 tammikuun, 2016 - 11:41 am

Kiitos Sara! Kyllä minäkin joudun välillä valitsemaan matalammat kengät, etenkin jos tiedän että joudun kantamaan enemmän 12 kiloista vauvaa 😀 Mekko on minusta niin helppo valinta, kun ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen. Mutta mukavuudesta en halua tinkiä silloinkaan 🙂

Reply
Päivi Mäkikyrö 12 helmikuun, 2016 - 3:32 pm

Ihana takki! Oletko ostanut sen jo aiemmin vai nyt tämän vuoden puolella? Mistä? Täydellinen malli ja väri!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 helmikuun, 2016 - 3:36 pm

Hei Päivi! Olen ostanut takin jo pari vuotta sitten Stockmannilta. Merkki on siis Filippa K, kannattaa katsella jos samaa mallia siis vielä löytyisi!

Reply

Jätä kommentti