Tule mukaan muutokseen

by Kerttu
Tule mukaan muutokseen

Kuntavaalikevät aktivoivat monet puolueet ja minäkin sain pyyntöjä liittyä ehdokaslistalle. Arvostan paikallista päätöksentekoa ja ihmisiä, jotka haluavat kantaa kortensa kekoon. Pohdinnat eivät olleet mitenkään helppoja. Koen myös yhteistä vastuuta siitä, että näiden poikkeusaikojen jälkeen elämä palautuisi normaaliksi, mutta kodin merkitys ei pääsisi jatkossakaan hiipumaan.

Nykyisistä puolueista ei mikään tuntunut sataprosenttisesti omalta, joten toiminnan naisena päätin perustaa oman puolueen. Suomalainen Kodinonni on puolue, joka turvaa jokaiselle oikeuden kotiin ja asumiseen. Se korostaa sisustusvalintojen merkitystä osana hyvinvointia ja tukee ennen kaikkea suomalaista designia sekä kotimaan markkinoilla että kansainvälisissä valtauksissa. Kodinonni on puolue, joka näkee elämän kokonaisena kaarena vauvasta vanhuuteen ja uskoo, että koti on ihmisen tärkein turvasatama elämän kaikissa vaiheissa.

Ihan ensitöikseni haluan, että kaikki kotimaiset designesineet olisivat suoraan verovähennyskelpoisia sekä turvaisin mahdollisissa poikkeusoloissa kansalaisen pääsyn koriste-esineostoksille.

 

Tule mukaan muutokseen

Tämän vuoden kuntavaalien on kutsuttu olevan some-vaalit,  joten siksikin ajattelin hetken omalle puolueelle ja ehdokkuudelle olevan täydellinen. Myös oma elämäntilanteeni kuopuksen kasvettua eskari-ikään mahdollistaa uudet aluevaltaukset.

No, ihan simppeli juttu ei uuden puolueen perustaminen ole. Tarvitsen 5000 äänioikeutettua henkilöä allekirjoittamaan kannatusilmoituksen. Oletko sinä yksi heistä! Ihan ensitöikseni haluan, että kaikki kotimaiset designesineet olisivat suoraan verovähennyskelpoisia sekä turvaisin mahdollisissa poikkeusoloissa kansalaisen pääsyn koriste-esineostoksille. Joku roti sentään.

Olisi upeaa, jos liittyisit tukemaan tätä kodin, hyvän mielen ja tasa-arvoisen kestävän ihmisenä kasvun äänitorvena toimivaan puolueeseen TÄÄLLÄ.

Ole osa muutosta! Jee, kiitos jos olet mukana!

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Maria Turppa huhtikuu 1, 2021 - 11:38 am

Olisin äänestänyt 😍

Reply
Kerttu huhtikuu 1, 2021 - 4:28 pm

Mahtavaa! 😄💛

Reply
Pauliina huhtikuu 1, 2021 - 2:35 pm

Kiitos jälleen (jo monena vuonna ilahduttaneesta) aprillipilastasi 😁 Keksit aina ajankohtaisia aiheita!
Ihanaa kevättä! Terkuin Pauliina

Reply
Kerttu huhtikuu 1, 2021 - 4:27 pm

Moikka Pauliina ja kiitos! Perinteitä on hyvä vaalia 😄 Mukavaa pääsiäistä! 💛

Reply
Taija huhtikuu 1, 2021 - 2:38 pm

Aprillia 😅

Reply
Kerttu huhtikuu 1, 2021 - 4:27 pm

Ja kuravettä päälle! 😄

Reply
Reikku huhtikuu 1, 2021 - 3:41 pm

Moikka! Ihan varta vasten tulin kurkkaamaan, että mimmonen juttu tänä vuonna.
Kiitos, jälleen! Nauroin ääneen! Tämä oli mun lemppari: ”Ihan ensitöikseni haluan, että kaikki kotimaiset designesineet olisivat suoraan verovähennyskelpoisia sekä turvaisin mahdollisissa poikkeusoloissa kansalaisen pääsyn koriste-esineostoksille.” 🤩👊

Reply
Kerttu huhtikuu 1, 2021 - 4:26 pm

Kiitos Reikku! Haluan pitää oikeudesta koriste-esineostoksille myös poikkeusaikana 😅 Iloista pääsiäistä! 🐰

Reply
Päivikki huhtikuu 1, 2021 - 4:46 pm

Olen jo muutaman päivän odottanut mitä keksit tänä vuonna. Nää on tosi hyviä! Ihanaa kevään odotusta

Reply
Jonna huhtikuu 3, 2021 - 6:44 am

Tätä aprillipilaa odotin! Ihanaa Kerttu! Jatka samaan malliin!

Reply

Jätä kommentti