Kotona kotivaatteet

by Kerttu
Kotona kotivaatteet

kaupallinen yhteistyö Cellbes


Kotona kotivaatteet

Työpäivä takana, kaupassa käyty, ruoka tehty ja koira lenkitetty, ihanaa! Rakastan päivässä sitä hetkeä, kun velvollisuudet ovat hoidettu ja voi heittää mukavat kotivaatteet päälle ylle.

Syksyyn kuuluu ehdottomasti mukavuus ja lämpö. Kotiin tullessa tai viimeistän iltarauhoittumisen ja -rentoutumisen aikaan päivävaatteet vaihtuvat. Nätit ja rennot vaatteet tekevät kotona olemisesta entistä mukavampaa.

Sanokaa mitä vain syksyn hyggekliseistä, mutta onhan se vain ihanaa sytyttää kynttilät, ottaa kuppi teetä tai viikonloppuiltaisin lasi viiniä. Rauhallista musiikkia, kirjan tai lehden lukemista tai vaikkapa se illan oma Netflix- tai somehetki.

Vaikka rakastan kesää, tuo syksy mukanaan myös rauhaa. Kun sade ropisee ikkunaan tai hämärä laskeutuu aikaisemmin, se tuo mukanaan myös levollisuutta. Ei ole pakko mennä ja tehdä, saa vain olla. Siinä missä kaamos on osaltaan itselleni kauhistus, osa ymmärtää sen olevan tärkeä osa luonnon kiertokulkua ja ajanjaksoja, jolloin sekä luonto että me ihmiset voimme kerätä voimia juuriimme.

Cellbesin valikoima on minulle mieleinen siksi, että heidän mitoitus ja kokovalikoima mahdollistaa verkko-ostokset. Varsinkin housuja on joskus vaikeaa ostaa sovittamatta, mutta Cellbesillä yleensä voi luottaa siihen, että koko on sopiva, eikä ainakaan liian pieni.

Kuvissa oleva setti on resorimaista trikoota, joustavan mukavaa materiaalia. Housujen yyötäröllä on leveä kuminauha, joka takaa hyvän istuvuuden. Neuletakki on samaa kangasta ja tykkään yhdistellä samaan settiin ylä- ja alaosan, mutta erilaista lookia saa toki käyttämällä näitä erikseen.

RESORIMAISET TRIKOOHOUSUT
RESORIMAINEN NEULETAKKI

Cellbesillä on nyt alennuksessa housut, klikkaa siis verkkokauppaan ja käy etsimässä juuri itsellesi sopiva asu vapaa-aikaan tai töihin.

Vaihdatko sinä kotiin tullessa kotivaatteet? 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Erikoiset Asiantuntijat 5 syyskuun, 2021 - 4:22 pm

Kyllä vaihdan kotivaatteet ja mitä rähjäisemmät, sen parempi. Tuntee ainakin selvän eron työvaatteisiin nähden. Joskus on tullut jotain pidettyä ihan puhki. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Reply
Tuuli 5 syyskuun, 2021 - 7:07 pm

Olen aina heti vaihtanut mukavammat kotivaatteet, nyt tosin 1,5 vuoteen ei ole etätöiden takia ollut töistä tullessa vaatteenvaihtoa😄 Ehkä siksi on huvittanut pitää kotonakin jotain hyvän näköisiä mutta mukavia vaatteita, lähinnä nyt kivoja leggingsejä ja siistiä yläosaa. On vähän liikaa tuijotella peilistä tyyppiä virttyneissä vaatteissa 1,5 vuotta – korona on siis saanut aikaan siistimmän kotilookin tarpeen 😅

Reply

Jätä kommentti