Pitkät pimennysverhot ja muu makuuhuoneen sisustus

by Kerttu
Makuuhuoneessa

Verhoista saatu alennusta //
kaupallinen yhteistyö Eurokangas

Makuuhuoneen sisustuksen peruspilarit alkavat olla kasassa. Ehdottomasti tärkein yksittäinen tekijä huoneen sisustuksen tunnelmassa ovat verhot. Nukuimme muutaman kuukauden muuton jälkeen vain sälekaihtimet kiinni ja vaikka olikin pimeä vuodenaika, eikä valo juuri häirinnyt, koin tunnelman kolkoksi ja “alastomaksi”.

Tilasin syksyllä kaikkiin kolmeen makuuhuoneeseen Eurokankaasta täyspitkät ja täyspimentävät verhot. Ensin suunnittelin kattokiinnitystä, mutta koska meillä on rapattu katto, päädyimme katonrajaan asennettuun seinäkiinnitykseen.


Verhot tuovat huoneeseen tunnelmallisen ja ryhdikkään ilmeen. Pohdin pitkään värisävyä ja lopulta päädyin meidän aikuisten makuuhuoneessa tummaan harmaaseen, joka henkii sopivasti hotellimaista tyylikkyyttä. Pimentävät mittatilausverhot ovat sen verran arvokas investointi, että sävyn sopii kestävän aikaa. Kangas on Stonewall ja sävy Steel.

Verhot tuovat huoneeseen tunnelmallisen ja ryhdikkään ilmeen.

Eurokankaan palvelulle isot pisteet. En omista ompelukonetta ja syksyllä muuton jälkeen halusin saada verhoprojektin maaliin mahdollisimman nopeasti ja helposti. Myyjä kävi mittakäynnillä meillä ja valitsin valtavasta valikoimasta meille verhokankaat (okei, valitseminen oli vaikein osuus). Sen jälkeen verhotankojen asennus ja valmiiden verhojen ripustaminen seinälle. Siis koko paketti hoitui Eurokankaan kautta, parasta.

 

Myös muu makuuhuoneen sisustus alkaa muotoutua. Uudet lukuvalot ostin välipäivien alesta ja päädyin Muuto Lean seinävalaisimiin  harmaana. Pidän kovasti valaisimen muotoilusta, mutta ennen kaikkea led-valosta himmennysmahdollisuudella. Minä kun olen se, joka sammuu kuin saunalyhty illan tullen ja puoliso jää usein vielä lukemaan.

 

Yöpöytinä meillä on ns. eriparit. Miehellä on Iittalan kaksi Vakka-laatikkoa päällekkäin ja itselläni Woodnotesin Twiggy-pöytä. Mielestäni erilaiset yöpöydät tuovat tilaan mielenkiintoa.

Musta sängynpääty kuuluu meidän uuteen Tempur-sänkyyn, siitä lisää käyttökokemuksia myöhemmin.

Kattovalaisimeksi hankimme Anderssen & Vollin suunnitteleman New Worksin Lantern-riippuvalaisimen, joka muistuttaa riisipaperivalaisimia, mutta sen varjostin on huurrettua opaalilasia.  Se tarjoaa kirkkaan ja kauniin yleisvalon tilaan ja näyttäisi varmasti kauniilta myös keittiönpöydän päällä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin – kauniita unia ♥

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Satu 11 helmikuun, 2020 - 9:47 pm

Upean näköistä. Kertoisitko myös verhojen kiinnityssysteemistä tarkemmin? Onko se myös Eurokankaasta?

Reply
Lillu 13 helmikuun, 2020 - 5:32 am

Onko verhot pimennysverhot? Mikä tuo palli ja hinta?
Miksi eripari yöpöydät?

Reply
Jossu 18 helmikuun, 2020 - 3:39 pm

Tyylikästä, tykkään kovin! Meillä myös rapattu katto ja erilaisia verhosysteemejä olen miettinyt. Tuollaista en olekaan vielä nähnyt. Mistä tuollaisia saa?

Reply
Satu 21 helmikuun, 2020 - 2:14 pm

Hei taas. Toivottavasti ehtisit lähiaikoina kertomaan tarkemmin verhojen kiinnityssysteemistä. Mistä se on ostettu?

Reply
Kerttu 21 helmikuun, 2020 - 3:43 pm

Hei! Anteeksi hidas vastaus! Kaikki verhotangot ja -tarvikkeet ovat Eurokankaasta 🙂

Reply
Noora 24 helmikuun, 2020 - 6:40 pm

Olisko sulla linkki verhotankoihiin?

Reply

Jätä kommentti