Pikkujoulukausi käynnistetty modernissa hirsitalossa

by Kerttu
Pikkujoulukausi käynnistetty modernissa hirsitalossa

Kaupallinen brändilähettiläsyhteistyö: Kontio

Marraskuun ilopilkkuihin kuuluvat ehdottomasti pikkujoulut ja tänä vuonna olin heti sesongissa kiinni sisustusbloggajakollegoiden kanssa. Saimme Kontiolta kutsun Laaksolahden näyttelytaloon, jonne oli loihdittu ihana joulun ihmemaa.

Vaikka maa ei ollutkaan valkoinen, kuulas marraskuun ilta loi oman tunnelmansa. Kontion Laaksolahti-talon on suunnitellut Olavi Kujanen, joka on inspiroitunut arkkitehtuurissaan Kalifornian Palm Springsistä. Kansainvälisestä tuulahduksesta huolimatta kyseessä on supisuomalainen hirsitalo aina suunnitelmasta toteutukseen saakka.

Talon huoneistoala on järkevän kokoinen 131 neliötä ja yhdessä tasossa sillä saa mukavasti tilan tuntua. Kolme makuuhuonetta ja yhtenäinen keittiö-olohuonetila luovat kodille mukavan pohjan. Terassit ja piha ovat suunniteltu olennaiseksi osaksi talon ilmettä ja pääsevät varmasti kesällä parhaiten oikeuksiinsa.

Minulla oli kunnia toimia illan emäntänä ja täytyy myöntää, että kynttilöitä sytytellessä ennen vieraiden saapumista jopa pikkuisen jännitti.

Mökkiprojektistamme alkanut yhteistyö on tuntunut luotavalta ja Laaksolahdessakin olo oli lähes kuin kotonaan. Voisin nimittäin kuvitella omaksi kodiksi täsmälleen tuollaisen talon: visuaalisen näyttävä ja arjessa toimiva kodin.

Voisin nimittäin kuvitella omaksi kodiksi täsmälleen tuollaisen talon: visuaalisen näyttävä ja arjessa toimiva koti.

Kun ilta hämärtyi ja Dj alkoi soittamaan ”Its beginning to look a lot like christmas”, suupielet kääntyvät hymyyn ja jännitys hälveni. Ihmiset todellakin tekevät tunnnelman ja tällä sisustusbloggaajien energialla lämmittäisi heittämällä yhden hirsisen matalanergiatalon talvipakkasilla.

Essi, Jutta, Marja ja Vilja 

 

Jaana ja Tiina 

Illan ohjelma oli rento ja vapaamuotoinen. Alkukilistelyjen jälkeen tutustuimme modernin hirsirakentamisen maailman niin arkkitehtuurin, sisustamisen kuin Kontio Living – kiintokalusteiden osalta.  Oli myös todella kiinnostavaa kuulla ensi kesän Kontion asuntomessutalosta, jossa yhdistyvät ekologinen materiaali, rohkea arkkitehtuuri, viihtyisät tilat sekä yllättävät sisustusratkaisut.

Kontion Olavi, Marjut ja Essi

Sanna ja Heidi 

Pinja ja Kontion Petri

Jos muuten hirsitalon rakentaminen kiinnostaa, voi tässä Espoon Laaksolahdessa sijaitsevassa talossa käydä katsomassa ratkaisuja paikan päällä, kunhan vain sopii ajan. On ihan eri asia itse mittailla tiloja tunnelmia talossa, kun yrittää hahmottaa samoja asioita vain esitteestä tai pohjapiirroksesta.

Kiitos vielä koko hurmaavalle porukallemme iloisesta illasta!

Näiden kuvien kautta kannustan päästämään sisäisen jouluttajan valloilleen ainakin virittelemällä valosarjat ja kynttiläarsenaalit täyteen loistoonsa.

Joko siellä on ekat pikkujoulut kalenterissa?

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Merja 2 marraskuun, 2019 - 12:37 pm

Onpa ihanan näköinen lämmintunnelmainen talo.

Reply
Kerttu 7 marraskuun, 2019 - 12:05 pm

Moikka Merja! Tämä oli todella kaunis hirsitalo, tunnelma juurikin lämmin ja mukava 🙂

Reply
Liisa 6 marraskuun, 2019 - 11:47 am

Kauniita kuvia! Meillä on Kontion talo pystytysvaiheessa ja haaveilen jo millaisia joulutunnelmia pääsen sinne vuoden päästä rakentamaan <3

Reply
Kerttu 7 marraskuun, 2019 - 12:06 pm

Moi Liisa! Oi että miten jänniä aikoja saattekaan elää! Tsemppiä rakennusvaiheeseen <3

Reply

Jätä kommentti