Näin sisustan työhuoneen – kumpi villamatto on parempi?

by Kerttu
Näin sisustan työhuoneen – kumpi villamatto on parempi?

kaupallinen yhteistyö ja 40 % alekoodi: Fanni K


Yksi asia on tuonut uudessa kodissa valtavasti iloa. Oma työhuone! Se tuo yhtä aikaa työ- ja mielenrauhaa, auttaessaan erottamaan työ- ja vapaa-ajan toisistaan. Etätyöstä on tullut normi ja omassa työssäni tarvitsen tilaa, jossa saan pitää rauhassa etäpalavereita kameroineen ja mikkeineen. Siksi erillinen huone suljettavalla ovella on todella tarpeen.

Näin sisustan työhuoneen – kumpi villamatto on parempi?

Työhuoneen sisustus on vasta rakentumassa ja olen iloinen, että pääsen sitä edistämään nyt yhteistyössä Fanni K:n kanssa. Joku ehkä saattaa muistaa yhteistyömme viime vuodelta tyttären huoneen ja mökkisisustuksen osalta.  Pidän Fanni K:n brändistä ja tuotteista, jotka ovat maanläheisiä, aikaa kestäviä ja hinta-laatusuhteelta erinomaisia. Tuotemerkin omistaa kotimainen perheyritys Tammer Brands.

Osa työhuoneen tavaroista olivat jo aikaisemmin olemassa, kuten sähköpöytä, joka mahdollistaa työn tekemisen myös seisten. Se oli vanhassa kodissa pojan huoneessa, mutta nyt ostin hänelle second handina oman koulupöydän.  Kuvissa vilahtaa myös sohva, mutta siitä lisää myöhemmin.

Meillä ei ole ollut vuosiin kirjahyllyä, mutta vihdoin on. Fanni K:n Tempo-kirjahylly sopii tilaan kauniisti ja mahdollistaa kirjojen ja muiden työssä tarvittavien tavaroiden säilyttämisen käden ulottuvilla. Esillä olevia kirjoja onkin ollut niin ikävä ja täytyy kaivella laatikoista loputkin kirjat hyllyyn. Tätä hyllyä saa muuten kolmessa eri koossa.  Johdot ja muun pikkusälän jemmasin meriheinäkoriin.

Sitten pääsemmekin sen postauksen ydinkysymyksen äärelle: millainen matto työhuoneeseen? Tässä vaihtoehdot rullalla:

Matolla on iso merkitys sisustuksessa viihtyisyyden tuojana, mutta myös äänimaailman akustoijana. Maton koko ja väri vaikuttavat suuresti huoneen mittasuhteisiin ja tunnelmaan. Tiesin, että haluan huoneeseen neutraalin sävyisen maton, mutta en valkoista. Verhot ovat huoneeseen tulossa joskus – kunhan ehdin – nekin luovat pehmeyttä ja tunnelmaa osaltaan.

Mattoehdokas nro 1: Fanni K Tanner villamatto

Rakastan villamattoja! Ne tuovat ihanaa lämpöä ja tunnelmaa kotiin ja varsinkin näin talvella mikään ei ole niin mukavaa, kun lämmin villamatto paljaiden varpaiden alla.  Tanner-villamatto on myös  helppohoitoinen ja kestävä valinta. Isot pisteet siitä, että villamatolle tyypillistä uutena nukkaamista ei ole esiintynyt. Matto muuten on hyvin hillitty, mutta  hauskana yksityiskohtana on kulmien tupsut.

Mattoehdokas nro 2: Fanni K Juuri-villamatto

Juuri-maton juju on huovutetuista villapalloista syntyvä salmiakkikuvio. Sävy on kauniin pehmeä beige.  Tästäkään ei ole irronut koekäytössä nukkaa, joka on  yleensä tyypillistä villalle. Muuten luonnonmateriaalina villa on aivan mahtava, sillä se hylkii likaa. Puhdistukseksi  riittää imuroinnin lisäksi joskus harvoin pakkaspäivän lumipesu.

Tämä matto saa hyvälle tuulelle! Ainoa miinus tulee siitä, että se on aika paksu, joten se hankaa hieman työhuoneen oveen. (Hmm… saakohan oven korkeutta fiksattua.) Fiilikseltä pidän tästä matosta todella paljon ja sävy käy hyvin tammiparketin kanssa. Paksu villamatto luo kotoisaa tunnelmaa.

Toinen jää ja toinen lähtee tästä huoneesta, joten kysyn, kumpi matoista on suosikkisi työhuoneeseen: Tanner vai Juuri?

Alekoodi -40%

Alekoodeja usein pyydetään ja tällä kertaa sainkin aivan superhyvän koodin, sillä näppäilemällä tilakseen koodi  MODERNISTI40, saat 40 % alennuksen koko tilauksesta! Tämä koodi on voimassa vain huomiseen 27.2. saakka eli kannattaa toimia nopeasti.

Tästä sisään Fanni K: verkkokauppaan

Ensi viikolla työhuoneesta ei kuulu koneen naputusta, sillä edessä on lähes kokonainen talvilomaviikko.  Mutta en vanno, että minua ei löydä lueskelemasta Loviisa-nojatuolista työhuoneen ihanasta rauhasta.

Ja hei, tule piipahtamaan Instagramissa @modernistikodikast-tililläni, siellä on 100 euron lahjakortin arvonta Fanni K:n verkkokauppaan!

Saatat pitää myös

11 Kommentit

Liisa 26 helmikuun, 2023 - 5:51 pm

Juuri! Tuo huonekalujen puisten osien sävyt kauniisti esiin ja sitoo huoneen värimaailman kokonaisuudeksi ?

Reply
Eija 26 helmikuun, 2023 - 10:25 pm

Aivan ehdottomasti Juuri! Sävy ja ryhdikkyys upeat!

Reply
H 27 helmikuun, 2023 - 6:41 pm

Juuri näyttää ihanalta.
Mietin vaan, onko maton koko oikea. Saatko siirreltyä työtuolia ees taas, ilman että matto rullaa tuolin alla?
Jos työskentelet paljon kotitoimistossa, niin haluatko jossain kohtaa hankkia säädettävän renkaallisen toimistotuolin, toimiiko matto silloin?
Tai jos haluat hankkia seisontamaton jalkojen alle sähköpöydän lisukkeeksi, niin toimiiko kokonaisuus?
Etätyössä oma huone on kyllä tärkeä monella tapaa, viihtyisyyteen voi eri tavalla panostaa kuin toimistolla. Miten muuten olis muutama viherkasvi?

Reply
Päivi 28 helmikuun, 2023 - 10:51 am

Voi ei! Nyt oli muutaman päivän tauko sivuillasi vierailusta, joten missasin alekoodin ? Olisiko kampanjaa mahdollista jatkaa? Mielelläni tekisin tilauksen nettikauppaan. Näistä valitsisin Juuri-maton. Ihanan seesteinen työhuone ?

Reply
Paula 28 helmikuun, 2023 - 12:24 pm

Juuri! Täälläkin meni alekoodi ohi suun, mutta täytyy ens kerralla olla aktiivisempi. 🙂

Reply
Sirkka 28 helmikuun, 2023 - 2:36 pm

Tanner villamatto on parempi.

Reply
Päivikki 28 helmikuun, 2023 - 8:46 pm

Ääni Juuri-matolle !

Reply
Sirpale 1 maaliskuun, 2023 - 3:58 pm

Ehdottomasti Juuri! Tosi kaunis matto ja sopii hyvin sisustukseen.

Reply
Mipa 1 maaliskuun, 2023 - 9:26 pm

Juuri matto sopii värisävyltään paremmin ja kaunis kuvio. Voisiko maton saada pienemmässä koossa ettei ovi hankaa?

Reply
Leena 2 maaliskuun, 2023 - 7:04 pm

Tanner on kaunis ja särmikäs. Tuo kauniisti puun ja greigen esiin ja tehostaa niitä. Tannerin sävyt myös toistuu tuolin jalassa ja valaisin ym. Vaaleat yksityiskohdat. Juuri tuo struktuuria ja tekee huoneesta ehkä vähän levottoman sekä värimaailmaltaan ”tylsän”. Kauniita laatumattoja molemmat:)

Reply
Tiina 6 maaliskuun, 2023 - 6:42 pm

Juuri on todella kaunis, mutta onko siinä hyvä kävellä/seistä? Olen joskus kulkenut vastaavan koho kuvioidun ’möykkysen’ maton päällä ja se ei ollut miellyttävä tunne. Seisominenkin siinä oli hankalaa, piti yrittää seistä koholla olevan kuvion päällä tai sileässä kohdassa. Samoin tuolin jalka saattoi jäädä kohokuvion päälle ja se teki siitä epätasapainoisen. Vaikea valinta tai olisiko vielä muita mahdollisia malleja.

Reply

Jätä kommentti