Kotona ollaan

by Kerttu

Hei!

Piti tulla tänne huikkaamaan, että hengissä ollaan. Ja ennen kaikkea kotona!

Aika moni pyöritteli silmiään kuullessaan suunnitelmamme tänä vuonna, olemmehan asuneet viidessä eri osoitteessa.  Maaliskuussa kirjoitin Yksi vuosi, viisi osoitetta -postauksen ja mietin, että aika tuuri saa olla, jos kaikki menee niin kuin suunniteltu. Ja niin siinä lopulta todellakin kävi, suunnitelma toimi, eikä vuosi ei ole tuntunut mitenkään raskaalta. Mutta auta armias miten ihanaa oli, kun tasan viikko sitten purimme varastosta omat tavaramme ja pääsimme niiden kanssa omaan kotiin.

Viikko tosiaan takana ja yhä tavarat etsivät paikkojaan, vaikka kuvissa onkin se seesteisin huone. Kuusilinnnan Kolo-sohvasta kerron lisää pian yhteistyön myötä, se on meidän olohuoneemme keskipiste. Näyttää ja tuntuu jo todella kotoisalta.

Kaikki remontit päätimme siirtää ensi vuodelle, nyt vaan kannettiin kamat sisään. Se oli paras päätös vaiherikkaan vuoden jälkeen. Ehdimme rauhassa laskeutua uuteen kotiin ja jouluun ja sitten suunnitella, mitä teemme ja missä järjestyksessä.

Tällä hetkellä tunnen suurta onnea omasta kodista, ikkunasta avautuvasta metsämaisemasta ja elämästä, joka on löytänyt nopeasti uomansa. Palasimme siis tänne vanhoille huudeille ja vaikka sitä arastekinkin, on se ollut todella hyvä päätös. En enää kadu mitään, vaikka sellaisiakin tunteita on tullut. Olen löytänyt tästä elämäksi kutsuttavasta seikkailusta ja käänteistämme niin monta kultareunusta, että nyt on helppoa olla onnellinen. Koska jos ei kokeile, ei voi tietää. Vaikka itse ei muuttuisi, maailma ympärillä muuttuu. Ja vaikka joskus menisikin joku päätös päin p*rsettä ja sitten korjaat sen, niin eiköhän siinäkin ole aihetta tyytyväisyyteen 😀

Täällä me ollaan. Jalo-koira on tainnut tulla perheeseensä, ei paljon stressaa, vaikka maisemat vähän muuttusivatkin. Itse asiassa me taidetaan kaikki nauttia siitä. Mutta nyt on hyvä näin.

Kotona.

Ps. Muuttuvista maisemista puheenollen, kirjoitan vielä yhteenvetoa Espanjan kuukaudesta. Kysy, jos on kysyttävää, vastaan!

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Merja 16 joulukuun, 2022 - 2:30 pm

Ihanan avaraa, takka ja maisema, mitäpä sitä muuta kaipaa. Terveiset täältä täyteen ahdetusta huushollista, johon on 17 vuotta kannettu kaikkea sisään, mutta ei mitään ulos.

Reply
Kerttu 17 joulukuun, 2022 - 8:42 am

Heippa Merja! Muutama muutto karsii tavaraa tehokkaasti, mutta muuten en voi kyllä suositella 😀 Ihanalta tuntuu, kun joka huoneessa on tyhjää kaappitilaa, suosittelen karsintaa tehtäväksi pikkuhiljaa <3

Reply
MaritaH 16 joulukuun, 2022 - 3:12 pm

Neljä muuttoa vuoteen kuulostaa hurjalta, mutta auki kerrottuna fiilis tasaantuu. Onnea uuteen kotiin ja sinne asettumiseen – nyt on aikaa tuumata.

Reply
Kerttu 17 joulukuun, 2022 - 8:41 am

Hei Marita! Juuri näin, jos tavarat olisi muutettu neljä kertaa, olisin varmasti jossain lataamossa 😀 Mutta näin toteutettuna tämä meni lopulta tosi smoothiesti<3 Ja kiitoksia!

Reply
Sanna 16 joulukuun, 2022 - 4:19 pm

Kauniilta näyttää uusi koti! 🙂 Mistä olet ostanut tuon ruskean viltin? Ihanaa joulun aikaa! t. Sanna

Reply
Kerttu 17 joulukuun, 2022 - 8:40 am

Hei Sanna ja lämmin kiitos! Ruskea viltti on Hemtexiltä, löytyy hakusanalla ”villahuopa vaaleanruskea”. Hyvää joulunaikaa myös sinne!

Reply
Iris Sivonen 2 tammikuun, 2023 - 11:32 am

Hei, olen nyt muutaman päivän selannut blogiasi ja en sitten löydä uudestaan (löysin kerran ja hehkutin sitä miehelleni)sitä postausta missä kerrot harmaan eri sävyistä ja N kirjaimellakin oli joku merkitys?
olemme muuttaneet 2kk sitten uuteen vastavalmistuneeseen asuntoon ja kaikki seinät ovat valkoisia, nyt haluaisin yhden sohvantaus seinän vaalean harmaaksi ja siksi etsin tätä sivustoasi eli mistä löytyy.
Kiitos kovasti jo etukäteen, ja oli kiva lukea esim. Espanjan elämästänne kun itse kävimme ennen koronaa nimenomaan Benalmadenassa joka kevät ja syksy herätti muistoja.
terveisin Iris

Reply

Jätä kommentti