10 satunnaista hömppäfaktaa minusta

by Kerttu
10 satunnaista hömppäfaktaa minusta

Instagramissa on kiertänyt faktahaaste ja ajattelin, että voisin toteuttaa tämän hauskana viikonloppuhömppänä täällä blogissa. Kiitos haasteesta Laura, Suvi ja Jenna!

1. Kadun sitä, että en lähtenyt korkeakouluopintojen aikana vaihto-oppilaaksi. Siinä on asia, jota ei voi enää oikein elämässään samalla tavalla myöhemmin toteuttaa. Tulen kannustamaan lapsia kieliopintoihin, kielikursseille, vaihto-oppilaaksi ja kansainvälisyyteen, toteuttakoon äitinsäkin haaveet ♥

2. Olen totaalisen huulirasva-addikti ja huulet kuivuvat pelkästään ajatuksesta, että huulirasvaa ei ole mukana. Saan joka joulu mieheltäni lahjaksi monta tuubia perus Labello-huulirasvaa, vitsi jaksaa naurattaa joka kerta.

3. Äitinä haluan olla lempeä ja johdonmukainen sekä sellainen, jolle voi kertoa aina kaiken. Olen pyhästi luvannut, että en suutu minulle uskotuista salaisuuksista.

4.  Haaveilen, että voisin joskus viettää perheeni kanssa edes muutaman kuukauden ulkomailla. Marraskuu Espanjassa olisi todella bueno aloitus, ehkäpä etätöitä tehden. Tämä voisi olla hyvinkin mahdollista toteuttaa, kun vain pohtisi tytön koulunkäynnin, pojan päivähoidon ja liudan käytännönasioita.

5. En pidä nettiostoksista ja olen mestari sekoilemaan tilausten kanssa. Mieluiten ostan tuotteeni kivijalkakaupasta, jolloin ostoprosessin onnistumisprosenttini kohoaa huomattavasti. Yleensä mokaan tilauksen jossain näistä vaiheista: a) maksaminen b) hakeminen c) palauttaminen.

6. Luoja kiitos, olen syntynyt ajassa, jossa käytössä on reittiopas ja Google maps. Miten tämän muotoilisin; suuntavaistoni ei ole parhain puoleni. Uudessa työpaikassani matkalla työhuoneelta neuvottelutilaan olisin eksynyt jo kolmesti, ellei kollegaa olisi ollut matkassa. Ulkomailla kuljen mieheni vanavedessä tyytyväisenä.

7. En halua elämääni turhaa draamaa. Pidän siitä, että asiat sujuvat, ihmiset tulevat keskenään toimeen ja olen valmis tekemään myös kompromisseja aika monen asian suhteen, jotta rauha säilyy. Mikään lapanen ei kuitenkaan ole, vaan osaan pitää puoliani, perustella ja neuvotella.

8. Olen ikuinen aikaoptimisti ja usein viime tipassa. Minulla on aina liikaa tekemistä suhteessa käytettävissä olevaan aikaan. En kuitenkaan stressaannu helposti ja uskon, että kyllä ne hommat hoituvat. Ja yleensä hoituvatkin.

9. Rakastan aamuja. Ne ovat kulta-aikaani, usein käy niin, että illalla yritän tuskailla jonkun homman kanssa ja aamulla saan sen suit sait sukkelaan valmiiksi.  Nyt olenkin siirtynyt rytmiin, jossa lasten mentyä nukkumaan siirryn itsekin pian lepäämään ja herään aamulla ajoissa tekemään asioita. Kello kuuden ja seitsemän välinen tunti on päivän tehokkainta kirjoitusaikaa ja vähintään kerran viikossa pyrin tekemään aamutreenin klo 7.

10. Minulla on paljon haaveita ja elän kaikenlaisesta haihattelusta ja suunnittelusta. Tiedostan, että kaikkien asioiden ei tarvitse koskaan toteutua, mutta osa unelmista siirtyy käytäntöön. Uskon myös vahvasti siihen, että järjen lisäksi kannattaa kuunnella sydäntään.  Ja ajattelen, että meitä ohjaa kuitenkin aina jonkin verran sattuma.

Kuva: Sanna Kostamo
/ Visual Friday

 

Saatat pitää myös

9 Kommentit

Sanna P. 17 maaliskuun, 2019 - 6:49 pm

Kiva postaus, ja ainakin minulle tuli ihan uusiakin juttuja sinusta 🙂 Minä en ole ollenkaan aamu-ihminen, ja ihailen kaikkia niitä jotka on. Se on jotenkin niin kunnollista 😀

Reply
Kerttu 19 maaliskuun, 2019 - 5:44 pm

Hei, kiva kuulla että tuli jotain uuttakin! Ja yhtä kunnollisia ne iltaihmiset ovat, itse alan olla syyntakeettomassa tilassa klo 21 😀

Reply
Meiju 18 maaliskuun, 2019 - 5:44 am

Kiva postaus! Blogisi on tällä hetkellä ainut blogi, jossa aidosti kertoillaan oikeita asioita/kuulumisia kivalla tyylillä, eikä kaikki ole pelkkää yhteistyötä tai ”antakaa ideoita, kun en itse keksi mitään”. Eikä noissakaan kummassakaan vikaa sinänsä ole, mutta tuntuu, että niitä on nyt monessa luottoblogissani jatkuvasti.
Kirjoitat todella hauskasti ja tykkään asenteestasi, joka blogistasi välittyy! Lisäksi osaat ja uskallat käsitellä myös vaikeita asioita tai omia heikkouksiasi. Kiitos! 🙏Ihanaa ja aurinkoista kevättä!

Reply
Kerttu 19 maaliskuun, 2019 - 5:48 pm

Hei Meiju! Ihana kuulla, sydämellinen kiitos tästä palautteesta <3 Koen edelleen paloa tämän blogin pitämiseen, vaikka aika onkin kortilla. Mutta ehkä juuri siksi tämä on niin tärkeä oma juttu ruuhkavuosien keskellä. Ihanaa kevättä sinullekin, tänään jo asfaltti paistoi kun kävin lenkillä <3

Reply
Anni 18 maaliskuun, 2019 - 7:47 am

Tervetuloa Espanjaan! Täällä jo viihtynyt neljä ja puoli vuotta. Ilman perhettä, joten sinänsä muuto oli helppo. Mutta tänne Aurinkorannikolle pääsee kyllä helposti. Suomalainen koulu ja vielä muutama yksityinen päälle. Täällä jo kevättä ilmanssa, eilen nautittiin 25 asteen lämmöistä <3 ei se vielä ihan niin jatku, mutta pikkuhiljaa. Tervetuloa!

Reply
Kerttu 19 maaliskuun, 2019 - 5:49 pm

Voi kiitos toivotuksista, olisi kyllä ihana tulla! Marraskuu on minulle se haastavin kuukausi vuodesta ja uskon, että myös lapset oppisivat pienellä ”ulkomaan komennuksella” paljon. Nauti Espanjan keväästä <3

Reply
Marita Heikkinen 19 maaliskuun, 2019 - 4:12 pm

Sun blogi on nykyään minulla ykkösenä – tätä on tosi vaivaton lukea, tulee hyvä mieli ja aitous huokuu läpi rivien. Rivien välistä ei paista väkisin pusertaminen, vaan välitön arki kommelliksineen ja iloinen. Instastoryt asettuvat kivasti linjaan blogitekstien kanssa.

Reply
Kerttu 19 maaliskuun, 2019 - 5:52 pm

Voi kiitos Marita, niin ihana palaute. Jotenkin tällaista postausta ihan itsestä on aina kynnys julkaista, kun ajattelee, että ketään ei kiinnosta. Ja sitten annatte näin kannustavaa palautetta, suuri kiitos! Ja mukava kuulla. että Insta tukee blogia, se kun on niin erilainen kanava. Iloa viikkoon sinulle!

Reply
pirkko Vettentaus 20 maaliskuun, 2019 - 5:26 pm

Hauska Blogi. Monessa olen samanlainen, kuten tämä suuntavaisto. Tuntuu, että se taito puuttuu minulta kokonaan. Taas tämä blogin kirjoittaja on aamuihminen, minusta aamut ovat vaikeimpia. Se herääminen vie aikaa. Itse tein nuorena interreilreissun Englantiin asti 🙂 Ei tullut mieleen, jotta olisi lähtenyt ulkomaille opiskelemaan. Siinä olisi saanut ehkä hyvän kielitaidon.

Reply

Jätä kommentti